Здравейте уважаеми Читатели.

Отново, Блогът на Nahuatl ще ви информира за изключително важни новини, които нито една българска медия няма да ви покаже, дори и да им напомните. Не, не че си хвърлям цветя, и се хваля, просто в някои случаи няма друго място в българската блогосфера, освен този Блог, от което да научите тези новини, а те са критично важни за вашата сигурност, и за животът ви като цяло, имайки в предвид какво се случва по света в последно време. Лично аз, видях всички сценарии, още в зародиша на първата вълна, като в този повратен за мен момент, разбрах че вече нищо няма да е същото. Светът се намира пред портите на великият избор: To be, or not to be. До като виждах всичките случвания в Съзнанието си, ви написах много статии. Уви, оказах се кофти пророк, всичко се случи от-до, така както го бях написал, за което съжалявам, искам да се объркам, но отново уви – интуицията ми, и останалите сетива извън човешкото тяло, никога не са ме подвеждали. Предстои тежка зима! Днес стоях и си мислех, за онзи филм ”Петата Вълна”, където мазалото започва с първата, и хептен се размазва с петата. До петата вълна ни остават броени месеци, мили мои Приятели и Читатели, моля ви се да се подготвите добре, и да не позволявате нищо да ви свари неподготвени. Моля отворете следните 2 секции от сайта, и четете статиите от долу на горе:

Раздел ”Пандемията и светът след нея” 

Раздел ”Оцеляване и подготовка за извънредни ситуации”

Изключително важни статии в тези раздели са:

Времената, които идват. Основен план за действие при извънредни ситуации. Подготовка за неизвестното.

Коронавирус – теория на оцеляването според Nahuatl. 

Moля задължително да ги прочетете, за вас са правени. Разрешавам масово разпространяване по всички социални мрежи, и където се сетите.

Пред нашите врати стои сянката на диктатурата, на тоталитаризма, и на заличаването на човешката Свобода. А без Нея, човешкият живот няма никакъв смисъл. Знайте едно от мен – без бой няма да се дадат. Без бой, няма да сме свободни, никога повече. За това, искам да ви информирам за следното:

Подготвях материалът по предстоящите курсове по оцеляване, които смятам да проведа за групи от Цивилни, когато до мен, отново по пътя на ”слОчаеноСтите” достигна следната информация. Моля дръжте се за стола:

Австрийският Бундесхер, Армията на Австрия, подготвя населението за масивно спиране на всички енергийни източници в цяла Европа. Това е повече от притеснително. Намирам се сред група от прекрасни хора, с които заедно се готвим за предстоящите събития. Събираме материали, инструменти, сечива, търсим имоти, правим планове, обучаваме се, и т.н. защото всички знаем, че идва тежка зима. За това правя курсове. Всички сме специалисти в дадена област, и не се замисляме да използваме знанията си за общото добро. Австрийският Бундесхер, иска да призове Народа на Австрия да се готви за ”затъмнението”, същото прави и правителството на Германия от няколко дни. Показали са сходни видео клипове, а картинката с бабата и устройството за отопление със свещи и саксии, е именно от немското клипче. Ето ви официалните линкове, защото те направиха клипчета, които са пуснати във всички социални мрежи:

Германия 

Австрия

Искам да забележите следното, освен фрапиращият факт, че тези новини идват от най-официално възможните среди, тези на правителствата на двете държави. Показват нещата, като нещо почти ”нормално”, всичко е спокойно, в австрийското клипче се вижда как гасне тока в цели градове, и изведнъж едни кротки, вечерящи хора, просто си запалват свещите, и всичко е наред… Да, ама НЕ. В такива ситуации нищо не е наред. Нека ви обясня от горе от горе, какво означава един BLACKOUT. В общи линии, днешният западен свят, а и не само западният, зависи от интернет.

Може да ви изглежда странно, но от нета зависи и производството на електрическа енергия. Падне ли нета, падат основните електроцентрали. Паднат ли те, пада всичко от-до. Краш на цялата Система. Без ток няма услуги, няма производство, няма медицина, няма водоснабдяване, няма логистика, няма доставки, няма гориво, няма абсолютно нищо. Тук не се говори за режими на тока. Австрийската Армия говори за масивно спиране на тока с неопределен срок! 2 седмици без ток, и Европа се връща в средновековието, не трябва да го позволяваме, това зависи от всички нас.

От месеци насам говоря, как трябва да се национализира целият сектор в България, за да бъде спасена поне нашата страна. Казвам ви, България има нужните мощности, има нужните ВЕЦ, ТЕЦ и дори АЕЦ Козлодуй. Това, което се случва у нас, е че енергията се продава на пазарите, вместо мощностите да се акумулират, и във времена на такива кризи да се разпределят по мрежата в нашата страна, защото това е НАШАТА РОДИНА, тя принадлежи на нас, на целият Български Народ, и ние имаме правото да си я изискаме, защото сме тези, които плащат, ние сме шибаният Суверен, а се държим като напикани първокласници. Моля ви да се замислите какво се прави с нас, спешно е! Българи има мощностите, но перверзията в политиката, а за това дори не са ни информирали, е позволила СПЕКУЛАТА по пазарите, не с друго, а с нещо като енергията, тока, газта, дори с водата.

Това са ресурси, без които не можем да съществуваме мили мои Читатели. Мислите ли го като мен, или просто гълтате нова, плашеща информация? Целият сектор енергетика, трябва спешно да се национализира, и България да осигури достъп до ток, газ, и горива във времена на бъдеща криза. Ние не сме като Австрия, там всичко е дигитализирано. България има и собствени ресурси, имаме въглища, и/или внасяме такива от къде ли не. Имаме хидро електрически централи, ВЕЦ-ове, имаме цялата изградена аналогова мрежа. От какъв зор да се дигитализираме? Всичко това е супер, ок, в крак с времето сме, но замисляме ли се, ние гражданите, че падне ли интернет, падне ли тока – ебана ни е в гъз. Мислим ли го?

Искам сега да ви преведа цялата статия, публикувана от Армията на Австрия, защото е важна, защото една официална среда, информира населението, гражданите си, за предстоящи събития, които ще оцапат с акано цяла Европа. А тук ще мислим, за дърва ли да ходим, или да плащаме сметки по 400 лева на месец, при положение, че електричеството може да се национализира, и да се гарантира от държавата на цени, десетки пъти по-ниски от стойностите в Европа.

Ето линк към сайта на Австрийската Армия, след това сами кликнете, където пише BLACKOUT, това е оригиналният артикул писан от Бундесхера, с призив към населението ”Затъмнението – вземете предпазни мерки сега”. Потрудих се, защото никой няма да го направи на български, това е директен превод на посланието на Армията на Австрия към Народа на Австрия:

*************************************************************

Затъмнение, и тогава?
Съвети за лично осигуряване в случай на прекъсване на електрозахранването, инфраструктурата или захранването в цяла Европа

Имате ли план “В”?
План “B” означава “Blackout”. Това описва дълготрайно прекъсване на захранването, инфраструктурата и доставките в цяла Европа, при което изведнъж вече нищо не работи! Повече от много хора знаят, че животът ни е силно зависим от непокътнатото захранване. Това е повече в градските райони, отколкото в селските райони.

Експертите очакват затъмнение през следващите пет години.

Как да разпозная масово затъмнение?

 • Проверете собственото си захранване (FI превключвател в кутията с предпазители)
 • Проверете обкръжението си (светлини на съседите, улично осветление)
 • Проверете наличността на други хора (мобилен телефон, стационарен телефон, интернет)
 • Проверете радиото за движение (Ö3, радио), в Австрия ползват дигитално радио, аналогово почти няма.

Какво да очаквам?

Вероятно ще мине поне един ден, преди да има налично захранване навсякъде в Австрия. Очаква се около седмица за цяла Европа. Но това не е всичко. Ще отнеме още няколко дни, докато мобилните телефони, стационарните телефони и интернет отново заработят. Само тогава предлагането на стоки от първа необходимост може да започне да се разпространява отново.

Най -важното: запазете спокойствие. Действайте внимателно и планирано!

Какво вече не работи?
Всички мрежови инфраструктури, които зависят от захранването, като:

 • Телефони, мобилни телефони, интернет, банкомати, платежни системи
 • Бензиностанции, светофари, тунели
 • Железопътен трафик, много обществен транспорт, асансьори, асансьори, асансьори.

Това означава, че доставките на храна, хигиенни артикули или лекарства също се губят. Понякога трябва да се очакват и проблеми с водоснабдяването и изхвърлянето на отпадъчни води. Във вашето домакинство осветлението, охладителните устройства и повечето отоплителни системи са особено засегнати. Спешни повиквания вече не могат да се извършват.


Какво друго работи?
Само това, което е подготвено и реално налично! Помощ отвън не е възможна. Пазаруването също вече не работи, защото техническите системи се провалят и логистиката се срива.

И така, какво може да бъде полезно и полезно?

 • Радио с батерии (радио за кола!)
 • Фенери или фарове (включително достатъчно резервни батерии)
 • Свещи, запалители, пожарогасители, аларми за въглероден окис
 • Вода (2 литра на човек на ден; 3-5 дни), напитки, чай, кафе
 • Издръжлива храна за 2 седмици (тестени изделия, ориз, консерви …)
 • Основно лекарство за 2 седмици, аптечка
 • Тоалетни ринадлежности, торби за боклук, лепящи ленти, връзки с цип
 • Газова печка, скара, горивна паста
 • Пари в брой в малки банкноти и монети
 • Спални чували, одеяла, топли дрехиИгри, блокове, химикалки
 • Колата да бъде винаги поне наполовина пълна

Моля, помислете сами какво ще ви е необходимо в продължение на две седмици, за да се справите. Какви специални нужди има във вашето домакинство (малки деца, домашни любимци, грижи и т.н.)? Също така е важно бързо да се изразходват охладените стоки, за да не се развалят. Планирайте както бихте направили за двуседмична почивка на къмпинг в собствените си четири стени!

Какво трябва да направя веднага?
Заедно със семейството и приятелите помислете кои проблеми възникват и какви възможни решения могат да бъдат подготвени.

Примерите са:

 • Осигурете запаси за 2 седмици
 • Завършете курс за първа помощ
 • Организирайте място за среща, където можете да се срещнете, когато връзката вече не работи (например с децата, които са в училище или някъде другаде далеч от дома)
 • Обединете се със съседи и използвайте определени ресурси заедно или погледнете хората в нужда

Какво се случва след затъмнение?
Никой не знае какво точно ще се случи в резултат на затъмнение. Сигурното обаче е, че няма да се върнем към обичайното си „ежедневие“ толкова бързо.

Важно е, че можем да преодолеем такава криза само заедно и тя зависи от всеки един от нас, за да се справим със сериозните последици от затъмнението.

Започва с превенция и продължава с помощ в криза. Тогава се изисква самоорганизация в квартала и в общността!

 

*****************************************************************

Това е посланието на Австрийската Армия.

Моля върнете се нагоре, и прочетете всяка една статия от разделите ”Оцеляване и подготовка за извънредни ситуации”, и ”Пандемията и светът след нея”. В първият раздел ще намерите, всички основни, първоначални идеи, за това как да се подготвите. Ние започнахме сериозна подготовка, започваме да правим и курсове за други хора, по този начин финансираме нещо, което в близкото бъдеще може да се окаже живото спасяващо за много хора. Австрия говори за ”5 години”, дават срок дори, но не казват кога точно. Събитията може да се разиграят за 4 месеца, може за 4 години, а може и за 4 дни…. никой не знае, и това е най-лошото. Единственото, което може да се направи е да се следят всички информации, и да се предвиди което може да бъде предвидено. Зимата, която идва, ще бъде решаваща.

Блогът на Nahuatl не цели да сее паника. Целта е да се погледне истинската ситуация в очите, и да се работи по това, да бъдат намерени отговорите. Реалността в момента не е красива, и ако аз крия от вас това, което знам и намирам като нови знания, то означава да съм лъжец, а аз не съм това. Блъскам ви фронтално в реалността, това е положението. Посланията на Германия и Австрия не са някакъв майтап, или шегичка. Тези 2 мощни, европейски държави, готвят населението си за предстоящи събития, които са добре описани във видео материалите, които съответните официални среди са изготвили, и разпространили. Те няма да покажат на населението истинските случки, показват ви основното, за да имате някаква ментална нагласа, и да се подготвите. Истинските събития са грозни. Спирането на електричеството е потенциален апокалиптичен сценарий, като една голяма, глобална хакерска атака. След първите събития, ще си измислят режими на всичко, и привилегии ще имат само ваксинираните. Идват Игрите на Глада уважаеми Читатели, тези като мен ви предупреждаваме от години насам…..

Aко лайната в Австрия ще шупват в продължение на 4 седмици, не искам да мисля какво може да означава това, но мамка му – трябва. Аз съм, и ще бъде още по-подготвен, защото знам какво иде, видял съм го година преди да се случи. Ще има масови бежански вълни, така като ви писах в първите статии по време на първата вълна. Тези бежански вълни ще са от хора, предимно от Балканите, които искат да се завърнат по родните си места. Пътищата ще са блокирани, защото това са милиони хора, само в Германия има вече над 9 000 000 турци, които ще искат да се завърнат в Родината си.

От кога ви говоря, НАШЕНЦИ, върнете се в България бе мама му стара! Върнете семействата си, и хората които обичате. Аз поех този риск, дойдой си, върви ми добре, дадох и жертви, загубих баща си, без да мога да го видя отново. На ясно съм, че може и останалата част от семейството си да не видя никога повече, майка си, сестра си, най-близките си хора. Успях да доведа семейството си тук, и съм щастлив, че го направих. Братя и Сестри, тук имаме всичко, имаме ЗЕМЯ, и е наша. Трябва да се организираме и да планираме всичко. Знайте, че няма да сте сами. У нас има отдавна организирани групи. Първоначално ще има анархия, но тук ще се живее много по-добре от запада. На запад, на вързано куче хляб не могат да дадат без правителства им да им го заповядат.

Ще наложат режими на електричеството след това. Не-ваксинираните няма да могат нито да работят, нито да пазаруват, нито нищо, на запад са обречени, на Балканите имаме ШАНС! Елате си Нашенци у дома. Българската земя е богата, селата ни ще се възродят, нашите отряди ще ги защитават, до като знаещите ще правят останалото. Елата си у дома, защото няма можете след следващите събития. Гражданските катаклизми, локдауните, режимите на тока, и т.н. са само началото. След това предстоят други събития, повратна година ще бъде 2024. До 2030 всичко трябва да е свършило. Ако не си дойдете у дома, и искам наистина, вас Нашенците в чужбина да ви наплаша, защото аз съм един от вас, после е вероятно да не можете.

Виждате какво говори Армията на Австрия, австрийското правителство, и това на Германия. Това не са майтапи, това е истинска подготовка за истински събития, които чукат на вратата.

БЪДЕТЕ ГОТОВИ!

Бъдете здрави.

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This