Здравейте отново драги мои Читатели.

Известно време бях в Мордор, алгоритъма на Фейсбук поставяше публикациите ми най-долу, и никой не виждаше какво публикувам, дори в собствените ми социални мрежи. Е, това време изглежда отмина, аз съм един достоен block Ветеран 🙂 и нещата се връщат така, както си бяха добре – по старому. Един пост в групата във фейса ми направи впечатление, и реших да направя тази кратка статия за вас. Постът е от една Читателка, която вероятно сега навлиза в етапите на пробуждане на Съзнанието – онези за други от нас ”добрите стари времена”, когато виждахме конспирации във всичко, и едните бяха задължително ”лошите”, а другите твърдо ”добрите”. В тази статия не визирам конкретно драгата Читателка, ще ви дам просто личната си перспектива, както винаги правя. Аз не съм адепт, или последовател на нито едно течение, освен това на испанската, и въобще на средиземноморската кухня, на оръжейните тенденции, но ще започна този материал с един стар, даоистки лаф:

”В началото планината е планина и реката река. Когато вървиш по Пътя си даваш сметка с времето, че нито планината е просто планина, нито реката е просто река. Но това са етапи, защото когато продължиш да крачиш по Пътя отново осъзнаваш, че и реката си е река, и планината си е планина”. 

Този даоистки лаф казва нещо много просто, много елементарно, но и гениално – всичко е такова какво е, но многопластово… Урока в случая е човек да успее да види, че всичко си има много аспекти, много гледни точки, и в даден момент да се научи да ги вижда всичките заедно, както на куп, така и по отделно без особен конфликт. Често хората изпадат в мистика, и в разни необятни и непонятни за тях термини, идеологии, и т.н., които не са друго освен временни спирки. Обаче може да се превърнат и във вечни задънени улици, в клетка до живот. Такива са всички, които си обясняват живота само по един начин, а той е мултиизмерен, мултицвят, мултипластов, въобще всичко в живота е супер мулти! 🙂 Книгите за съвсем начинаещи, за още пълзящи, дори не проходили като Matrix 5 Gold, или писанията на Ян Ван Хелсинг, са интересни. Те провокират Съзнанието да реагира, и зависи само от изконният характер на Личността, която чете това, дали ще ви доведат до едно, или до друго. Ето го и цитата:

По време на Третия райх огромно количество млади мъже са обучавани от „Черното слънце“, посвещавани са във Вевелсбург и са изпращани в Тибет, за да оцелеят и се подготвят за окончателната битка в края на хилядолетието. По думите на Франц Бардон Адолф Хитлер е бил член и на дрезденската ложа F.O.G.C. = Fremaurerischer Order der Goldenen Centurie (Масонски орден на Златния век), известен като „99-а ложа“. Тя има 99 клона на различни места по света. Тя има 99 клона на различни места по света всеки, от които се състои винаги от 99 члена. Всяка отделна ложа е подвластна на един демон и всеки член има свой личен демон. „Далаверата“ е, че демонът помагал на човека да постигне пари власт, а след смъртта си душата му се задължавала да му служи. В допълнение всяка година е жертван по един член за демона на ложата и след това е приеман един нов. Членовете на „99-а ложа“ са финансови и икономически босове от едър калибър и днес са по-актуални от когато и да било. Доколкото знам, ложите F. О. G. С., респективно „99-а ложа“ са от най-опасния вид, сравнение с които сатанизмът на Антон Ла Вей, представен от медиите, е направо детска игра.

Франц Бардон твърди, че Хитлер и орденът „Туле“ са външният инструмент на група тибетски черни магьосници.
Само хората, които знаят това, биха разбрали речта на Хитлер от 30 януари 1945 г.:

„В тази борба отново няма да победи «дълбоката Азия». Европа и онази нация на върха, която от хилядолетие и половина олицетворява надмощието и срещу Изтока и винаги го олицетворява в бъдеще: нашият велик Германски райх, нашата германска нация!“
(Цитатът е от „Хитлер — речи и прокламации 1932–1945“ от Маркс Домарус.)

За местонахождението на Хитлер също има немалко митове. Според Франц Бардон и Мигел Сарантос (бившия чилийски посланик в Австрия) с помощта на „99-а ложа“ той е избягал в Южна Америка. Намереният труп, чиито зъби според зъболекаря му не съответстват на тези на Хитлер, вероятно е бил подхвърлен от „99-а ложа“ На 5 март 1979 г. едно голямо германско списания писа, че личният самолет на фюрера е намерен в южноамериканската джунгла. Според твърдението на Йозеф Грайнер („Краят на мита Хитлер“) на 30 април 1945 г. Хитлер излита със самолета си от Берлин — Темпелхоф.
По-вероятно е обаче, в случай че действително е останал жив, да е използвал разработките на ОБЩЕСТВОТО ВРИЛ (които ще опиша след малко), за да напусне Германия. Дали Хитлер е умрял, или не по онова време — днес със сигурност не е между живите!
Източник: Откъс от книгата на Ян ван Хелсинг „Властта на тайните общества през ХХ век“

Сега, хейтълъка ще се активира яко с това, което ще кажа, но завявам, че ми дремят на дедовиО, и щом го казвам, значи наистина е така. Ta:

Звучи в контекста на общоприетото ”не скромно”, но пък е истина, и ще го кажа без страх. Като човек с опит в най-различни направления, говорещ множество езици, над 5, имащ страшно много приятели и познати абсолютно навсякъде по света, от Япония до Бразилия, и от Канада до Нова Зеландия – от пазара пред Билата в Плевен, до масонските ложи в центъра на Мадрид, виждал съм, барал съм, тествал съм и т.н. Мога чисто и просто за заявя на базата на личният си опит следното:

Адептите, или чистите Последователи, обикновено са хора, които нямат особен личен опит. За съжаление у нас има много породи Адепти, основните са политическите и религиозните. Генерално това са ниско образовани хора, много от тях не са излизали от табелата на населеното си място навън последните 15 години, и едното ходене до София за тях е голяма работа. Въобще не съжалявам, че го казвам, и НЕ нападам, нито имам предвид конкретната уважаема моя Читателка. Давам пример за психо профила на това мнозинство, защото малцинството – това сме ние, не те, те са си мнозинство, едно лесно манипулируемо и елементарно за социално моделиране подобие на общество. Това са хора със слаби характери, чиято активност се активира, или деактивира много лесно от гледна точка на моментното им благосъстояние. Забележете, не говоря за съзнание, или нещо подобно, а за благосъстояние чисто и просто материално. Това е слабото звено, това са чифта ташаци, за които толкоз много народ е хванат, и когато невидимата ръка стисне тоз чифт мЪдури – млъкват, възприемат какво им се каже, или просто се съгласяват.

Човек с личен опит не би се захванал да изпадне във вярвания, ей така, понеже нещо е написано интересно. Вярванията, и разчупеността на Съзнанието, да бъде то мобилно, и да може човек да е всичко, е еквивалент на оперативност в живота. Казвам същото и за собствените си статии 🙂 Въобще не държа някой ”да ми вярва” какво пиша, нито пък имам потребност да доказвам пред който и да било себе си…Много отдавна съм ги надживял тия простотии. Тук има и една голяма, наистина голяма разлика – Читателя усеща енергията заложена в думите, и по това може да познаете личният опит на Автора, а не някакво сухо copy paste-ване. Те са моя лична перспектива, а аз самият не се чувствам много комфортно в компания на хора, които ме възприемат като някакъв ”гуру”, а има много такива, защото на базата на тези статии, на обученията, и т.н., те са си променили радикално възприятието за реалността, и дори личният живот.

Ето защо и не отговарям на някои мейли, или лични съобщения в социалните мрежи. Доста хора искат да са мои Адепти, а аз отказвам категорично, винаги съм отказвал, и всеки който ме познава, и знае що за човек съм на живо, може със сигурност да го потвърди. Не мога да дишам Адепти. Да си сред Адепти, макар и твои не е ок, създава усещане на напрегнатост. Чувството за лекота, за приемственост, за братство ако щете е когато сте сред равни. Ето защо оперативността на човека зависи директно от ”нивото му на съзнание”, каквото и да означава това, и то е многопластово. Друг аспект е просто правенето, тестването, експериментирането с всичко в живота, и носенето на тия много тояги от последствията. Някои просто сме такива – приключенци. Ето защо в последните години има такова разделение, и то само ще се засилва. В LightSide, в розовата диктатура на ”либоФ, сФетлина, и божия благодат” ще ви кажат дори нещо подобно… Но и те самите са Адепти 🙂

Адепти са на друг вид Архонти, облечени в бяло, говорещи културно, благо, и богоугодно – но Архонти. Защото това, което всички те крият от вас са последиците от такъв тип вярвания след смъртта. Това ще бъде тема на следващата ми статия.

Въпросният цитат от книгата на Ван Хелсинг съдържа следната фраза, искам вниманието ви да го отрази добре:

Тя има 99 клона на различни места по света всеки, от които се състои винаги от 99 члена. Всяка отделна ложа е подвластна на един демон и всеки член има свой личен демон. „Далаверата“ е, че демонът помагал на човека да постигне пари власт, а след смъртта си душата му се задължавала да му служи.

Вижте сега… няма никаква, ама наистина никаква разлика между тези въпросните черни Адепти, и другите така наречени ”добри Адепти”. Доброто и злото са лична перспектива… Разликата между това, и която и да е църква, или секта, е равна на нула. Няма никаква разлика. Много пъти съм ви говорил по темата, писал съм куп статии свързани с опитности извън тялото, и моят личен, многогодишен опит (от както се помня), че в това няма разлика… Всички те са просто Адепти, чисти Последователи, а в масонските ложи нещата съвсем не стоят по този начин, поне в регулярните. Има над-масонски, над-национални организации, в които наистина се занимават сериозно с култова демонология, но и църквата е същото … Другояче казано – еднакво е, защото е отдаване на сила и личен потенциал към външен източник. Казано на езика на психологията, това е бягане от лична отговорност. Отдаване на личната енергия към един изкуствено създаден за контрол над Съзнанието егрегор, който смуче наред, и въобще не му дреме, кой как се възприема лично и в какво реално вярва, и дали си мисли, че господа му ще го спаси понеже е специален. Това е един от най-жестоките инкарнационни капани, за които може да се сетите.

Друго подобно е адски вредната мантра ”бъди беден, мрази богатите”. От какво имат нужда те? От овце, или от образовани хора с добро социално състояние? Я си помислете пак къде се намират сега, и кои са реално лошите? Знаете ли, тази е и основната комунистическа мантра, насочена към простите, необразованите, и генерално към лесно манипулируемото мнозинство във всяка една нация. Респективно, колкото са по-прости хората, толкова повече комплекси за малоценност имат. Колкото повече са нямали, толкова повече са жадни да имат, и са готови на всичко за да го постигнат. Чрез тази мантра ”богатите са буржоазия” е избит целият истински военен, културен, и интелектурален Елит на България с идването на червените демони, ей тия са истинските демони. Защо имащият повече да бъде мразен? За това, че е учил в чужбина ли? За това, че е пътувал, че е видял, че има богата култура, че няма да убие човек за залък хляб, понеже има достатъчно? Насаждането на тази мантра у съзнанието на мнозинството овцехора, им дава фалшиво чувство за сигурност, резултат от което обаче е тоталното им последващо поробване, какъвто е случаят с България – една наистина развиваща се държава преди 1944 година.

Давам ви банален, нашенски пример. Мантрите ”бъди беден”, ”богатите са лоши”, и т.н., не е друго, освен много добре измислен начин за контрол над съзнанието, защото тяхната истинска цел е вие верно никога да не понаете истината, че ИМА ЗА ВСИЧКИ, и че само личния опит, не-чакането, не-висенето по диваните до като се решава съдбата на страната ви, и други такива неща ще ви направят свободни… Когато станете свободни, вие ставате трудни за контрол, а изборите които правите в живота, често водят до благоприятни за вас случвания. Те не искат това – искат да сте бедни, и да се борите срещу всичко, което иска да ви направи по-съзнателни. Същевременно подклаждат хилядите страхове човешки, особено този от непознатото и мистичното, и хоп – маси от хора си нанизват сами юлара. Няма нито една страна с добър стандарт на живот, в която необразованите да са мнозинство… Така е от социална гледна точка, но от духовна е същото. Тези вредни мантри се прокарват и чрез сектанство и религии. Техните ерудити ще ви подканят ”да последвате примера на еди си кой”, до като живеят охолно на ваш гръб, и така хилядолетия наред, до като се инкарнирате отново и се сетите за изборите, които сте направили….

Това е основата на обученията ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, което вярвайте ми, че е 100% базирано на личен опит – нямайте вярвания, вярванията, и особено тези от мистично-религиозен тип са крайно опасни. Защото пространството, което очите ви не виждат, там където вниманието ви няма достъп, и не можете да възприемете съзнателно е просто пренаселено… Архонтите държат бизнеса със Светлите и Тъмните, те са едно и също. Полярностите са в базата на земната инкарнационна платформа, но само до време! След това Земята се превръща в затвор. Религията и сектантството са изривили много тези знания, давайки полу истини, облечени в ”спасители”, които едва ли не ще дойдат да ви избавят от съдбата на прости Адепти, понеже сте специални. Няма такива филми. Това е една огромна инкарнационна месомелачка, която има само 2 параметъра: или осъзнаваш какво се случва, или не осъзнаваш какво се случва. Реално е въпрос на избор… Никой не може да ви отнеме този избор, и тук пътя се разделя на 2: Пътя на Воина, както обичам да го наричам аз, и пътя на Адептите. Първите ходим където си искаме, на вторите някой винаги им диктува къде да идат, защото все имат нещо ”по-висше”, което да им пази гърба. Разбира се само като метафора. Искам да осъзнаете, че това са истинските основи на Матрицата, срещу която толкоз много народ уж се бори – сами я генерират, поддържат и смазват.

Соченето на тази, или онази ложа, не е критерий нито за големи познания по мистика, езотерика и окултизъм, нито пък за особен интелект… Четенето на много езотерични книги също не е критерий за абсолютно нищо. Едно е просто да четеш, да те кефи, и да вярваш, друго коренно различно е да прилагаш, да тестваш, да отсяваш и да добиваш истински опит, истинско мнение. Всичко е многопластово, и е ЕДНОВРЕМЕННО, тоест всички перспективи са валидни тук и сега, в момента, до една. Надявам се е разбираемо. Нищо няма само едно лице, освен по желание на личната перспектива на наблюдаващият, но това е отново аспект от цялото. Личният избор обаче е закон, ето защо всичко е валидно, дори соченето на тази или онази ложа 🙂 🙂 🙂

Адептите са перфектните агенти на Матрицата, те не го осъзнават дори….. Какво правя аз ли? Директно ignore, само това е начина. С времето някои от тях идват в отбора на преминалите адептският етап. Лично аз никога не съм бил Адепт, не знам какво е усещането, но познавам много качествени хора, които са били, и са оцелели, а сега са Воини, истински Воини с истински личен опит, които правят добри дела за себе си и за околните. Развиват се, развивайки всичко около себе си.

Бъдете здрави.

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This