Здравейте драги Читатели.

Точно преди да замина да проведа обучението от серията ‘‘Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване” този уикенд в Стара Загора, до като си пия кафето реших поговорим отново по най-актуалната тема в тези откачени времена, в които живеем. Военната агресия на Путин срещу Украйна, и възможните развръзки на събитията в контекста на едно пророчество на Бенджамин Солари Паравичини – аржентинският Нострадамус. Путин можеше да бъде герой на края на кариерата си, но май се оказа, че ще бъде злодеят в историята, редом с психопата Байдън. В следващ материал ще анализираме и други аспекти на случващото се, а именно настъпващият глад, и нечувана криза в самата Русия, която е изолирана от цивилизованият свят, не само икономически, а и чисто културно и социално. Русия и Запада май навлизат в период на нова желязна завеса, мизерия, кризи, и революции, но този път няма да бъде болшевишка руското възстание, силно се надявам народа на Русия да се вземе в ръце… Дори много от руските олигарси се обърнаха срещу Путин, което иде да ни каже, че диктатора е ходещ труп, и има мишена на челото си, един от тези олигарси (Александър Конанихин) обяви дори награда от един милион долара за главата му. Днес ще ви покажа, и ще го анализираме, едно от пророчествата на аржентинският Нострадамус, Бенджамин Солари Паравичини, и известната фраза написана от него ”Идва ужасът на мечката”. Започваме:

Бенджамин Солари Паравичини, е аржентинец, роден в Буенос Айрес през 1889 г., живял е до 1974 г. Освен с артистичната си дейност, Паравичини е бил познат с една серия от предсказания под формата на рисунки, които прави през целия си живот. Без да знае още през 30-те години на 20-ти век той рисува много неща, които започват да се случват в бъдещето. Баща му Флоренцио споделя, че често Бенджамин грабвал молива, който сякаш сам се движел по белия лист под нечия диктовка. В пророчествата си той комбинира текст с рисунки и символи. Предсказал е кацането на луната, 30 години преди Армстронг да каже онази крилата фраза, предсказал е също така трагедията във Фукушима Япония, инвитро зачатията, втората световна война и конкретни случки от нея, ”Един мъж с брада, който изглежда светец ще запали Антилите”, пише през 1937 г, имайки в предвид геноцидният терорист, расист, и военнопрестъпник Че Гевара…Рисува атентатите от 11 септември 62 години преди да се случат, идването на Извънземни на Земята, и много много много други подобни пророчества. В краят на статията, ще ви покажа съответните рисунки, нека се концентрираме върху сегашната тема.

Ще разгледаме едно определено негово пророчество, свързано с актуалната ситуация, и войната между Украйна и Русия, и понеже съм отгледан с испански език, ”аз съм човека” за това да го анализираме правилно, и евентуално да си направим изводи. Искам да ви споделя и още нещо, но то ще бъде в следваща статия – в тренировъчната група по Remote Viewing, видяхме ”без да искаме”, макар че за това има перфектно обяснение, войната на 24 януари 2022 година месец преди да се случи, но за това ще говорим в детайли в друг материал, макар че има връзка и сега.

Като трезво мислещ човек, трябва да ви кажа, че е нужно да правим една съществена разлика, и тя се състои в това, да анализираме правилно екстрасензорните способности на Паравичини, и неговата религиозна, личностна същност. Ето защо, правя ви превод на текста от пророчеството:

Огън – глад – болести – смърт – повтаря (звънейки) камбаната на справедливостта, която се приближава към света, но света не чува, нито вижда. (Войната)

Идва тъмнината на Дракона, който изглеждаше заспал. (Китай)

Идва ужасът на Мечката, която симулира (преструва се) любов и братство. (Русия)

Идва скромният демократ, който никога не е бил такъв (Байдън), и идва с него бедността, бездомният (бездомност, хора без домове), и с тях цялата експлозия на разпадането (и/или разделението). 

Идва тъмнината, и после светлината от юг. И кръстът! (Нова религия?)

Нещата в това предсказание не са ок според Паравичини. Виждаме няколко основни аспекта, виждаме Китай, като ”дракон, който изглеждаше заспал”, виждаме и Мечката, Русия и нейните нечисти намерения, в лицето на Владимир Путин, или както обичам да го наричам аз – Путлер. По-задълбочените разглеждания на тези думи, са свързани и с ядрен инцидент, нещо на което ставаме свидетели точно тези дни, със завземането на Чернобил от руски окупатори, и превземането на най-голямата ядрена електро централа в Европа вчера. Виждаме и краят на тези събития, и вероятно идване на нова религия, ново обединение на Човечеството, след възможен катаклизъм, който се свързва вероятно с падането на Земята, на нещо като астероид, или комета. Много подобни неща има в Remote Viewing сесиите от преди 10 години, когато беше видяна и пандемията, и това което стои зад нея. Майор Ед Деймс беше качил серия от видеа, за които беше строго критикуван в RV обществото за насаждане на паника, свързани с това, което той нарича ”The Killshot”. Събитието има 2 основни аспекта, единият е нещо произтичащо от самото ни Слънце, другият е обект, който пада на повърхността на Планетата, идвайки от космоса с ужасяваща скорост. До колкото си спомням от тайните форуми на Обществото, където има много хора, които вземат на сериозно всичко, а тези които се и занимаваме с Remote Viewing, имаме и лични доказателства за това, предшестващото събитие беше свързано с падане на голям сателит. Падне ли голям сателит, предизвика ли това световна новина и/или скандал, то е индикатор за непосредствена близост на голямото събитие. Друг индикатор е голяма война между 2 или 3 основни сили, с enfasis на момент, в който войниците от армиите поглеждат на горе към небето, всички по едно и също време, след което буквално зарязват бойните действия, и се разотиват по домовете си. От години се говори за това в нашето Общество, и в тайните форми, в които има военни от поне 6 държави, има хора от военно разузнаване на съответните държави, има действащи агенти на ЦРУ и ФБР, има много известни екстрасенси, които се крият зад ник неймове, и т.н. Не са случайни хора там. С това искам да ви кажа, че има голяма връзка между нещата, и един уникален паралел, и той е, че информациите се препокриват, защото по време на RV сесиите се работи тотално на сляпо, Вюърите никога не знаят по какво работят, и единственото с което разполагат са 8 цифри в нашият случай, разположени така [1111/1111]. Имам желание да направя демонстрации в научна среда, нещото просто е WOW! за нормалният човек, това щеше да се случи в България, в БАН, но Професор Филипов си отиде след дълго боледуване…Светла му памет и на него.

Какво се случва с картинката нарисувана от Паравичини, и каква е връзката с днешните събития?

Първият паралел е това. Ясната връзка с логотипа на Световната Здравна Органзиация, съвсем ясно изобразен в рисунката. Разбирам от тези неща, и знам как работи това с рисуването във второ внимание, защото знам как работи Remote Viewing, и принципът е абсолютно един и същ. Колективното Подсъзнателно, или като ние го наричаме, Матрицата, ”спуска” информация от ”най-голяма значимост”, и въобще не е нужно този, които го прави да разбира какво прави. В случаят, Паравичини е живял десетилетия преди да се създаде логотипа на WHO, и преди да започне конфликта между Украйна и Русия. Това ”спуска” в предното изречение, има директна връзка с типа Съзнание, което извлича информация. Няма някой, или нещо, което ”да ни пуска” информацията, и тук е тънката граница, която религиозният човек не може да преодолее, защото е програмиран да вярва винаги в нещо ”по-голямо”, и ”по-висше”, то се случва и със самият Паравичини. На Матрицата обаче и е през дедовио в какво вярва човек, и просто достъпът до определена информация, е свързан с намерението и то на подсъзнателно, много дълбоко ниво, много отвъд всички вярвания, в които може да заклини човек. Хубавото при нас, е че имаме готови протоколи, и именно на тях са базирани курсовете по Remote Viewing. Можем да правим това, което Паравичини, и го направихме с войната, като видяхме, описахме детайлно, и определихме събитията още на 24 януари, но това не е публично. Все пак метода за извличане на информация Remote Viewing, е зъздаван на базата на експерименти с хора като аржентинският пророк, примерно Инго Суан, който е най-мощният екстрасенс по това време в САЩ. Така, че използвайки viceversa-та на процесите, лично на мен ми е перфектно ясно какво се случва със Солари Паравичини. Ние наричаме този сорт рисунки ”интуитивна скица”, то е част от протоколите на RV. Бенджамин е Вюър, защото Remote Viewing пък си е естествена способност на човека, просто американците на времето са я впрегнали, и са създали методология, чрез която всеки да може да бъде обучен.

До тук имаме логото на WHO, което е директна връзка с пандемията, и всичко случило се покрай нея. Но какви още аспекти ни разкрива интуитивната скица на Паравичини?

Ясно виждаме и това, което правейки връзка с актуалните събития, си е директно олимпийската факла. На всеки 4 години имаме олимпийски, световни игри, без значение има ли война, или няма, те са нещо като световен закон, а тази година къде бяха те, и точно февруари месец, когато започна войната? В Китай, тоест имаме и ”драконът, който изглеждаше заспал”, всичко пасва перфектно. Интуитивната скица на Паравичини е мота-мо, 1 към 1 с реалността днес. Както виждате, факлата има 4 линии с почти еднакъв размер, и една по-къса, тоест това не може да бъде статуята на свободата, а е директно олимпийският огън, ако някой все пак се сети да направи връзка и с Америка, но не, това си е факлата на олимпийските игри.

Камбаната… за нея трябва да се върнем към текста за малко. ”Камбаната на справедливостта”, ясен юдео/християнски символ, имащ предвид ”идването на някаква форма на справедливост’‘. Тоест вероятното прекратяване на конфликта, което ще бъде причинено от някой, или нещо. Още веднъж напомням, че религиозните хора нямат капацитет да изяснят тези неща, имайки в предвид потока, по който се движат съзнанията им. Те не могат да са обективни, и някой религиозен анализатор, със сигурност би ви казал, че ”идва божията справедливост” или нещо подобно. Но тук сме свободни хора 🙂 Камбаната може също така да се интерпретира като предупреждение, или призив. Виждаме, че човекът от рисунката държи коса. Косата е ясен символ на смъртта, нещо, или някой държи коса (смърт) в едната си ръка, която изглежда готова да замахне от долу нагоре с нея.

Сега можем малко по-ясно да разберем текста: ”Огън – глад – болести – смърт – повтаря (звънейки) камбаната на справедливостта”, в контекста на предупреждение, всичко е ясно, ”но хората не виждат…”, което също е повече от ясно. Светът си мисли, че агресията на джуджето психопат ще спре до тук? Нищо такова, следващата жертва е самият руски народ, и аз лично си мисля, че ще бъде обявено военно положение в цяла Русия, с което ще се опитат да замажат положението с икономическата криза, а Путлер е ходещ мъртвец, той ще бъде убит от собствените си генерали/олигарси. Отново към текста: глад, болести и смърт, е имало винаги. Но в последните 2 години, ставаме свидетели основно на болести (ковид19), и смърт……Тотално попадение в целта. ”………но светът не чува, нито вижда”, и точно това се случва, масмедията държи народа за ташаците, и слага метални клетки в Съзнанието на обикновеният землянин, а той както винаги нито чува, нито вижда. Пак към войната, нещата много могат да ескалират. НАТО иска напред, Русия не иска Алианса да се разширява, хората не виждат… Чисто човешкото решение, без идеология, и без милитаризъм, би било да се седне и да се каже, ок, защо и двете страни не отстъпят малко? В смисъл, НАТО не заплашва сигурността на Русия, в това, че се разширява, макар че на много хора може да им изглежда така, а понеже режима на психопата Путлер, е строго милитаристки, и базиран на политики от студената война – именно тази версия се тиражира там, което също е чисто контрол над Съзнанието, и се използва за разпространението на синдрома на рашизма, и путинизма / путлеризма. Разберете го. НАТО никога не насочи ядрено оръжие срещу Русия, още по-малко в Европа. Русия обаче го прави, и то от Калининград на Балтика, който е една огромна военна база, и хората там живеят по-добре, от колкото в самата Русия, защото общуват с Полша, и балтийските републики, а там стандарта на живот е 60 години напред от Русия. Виждате ли? И едната, и другата страна може да седнат, и да се разберат, и мамка му, вместо да гледаме всички как да стигнем до най-близката звезда, и тази Цивилизация да стане Космическа, и да се открият новите медицински технологии, вместо Путин, понеже е запален рибар, да си ходи редовно в Сибир за риба, с тоя харем дето го има, и двата чувала бело, а оня шибан клонинг Бай Айдън да си зарежда по-често батерията, и да си прави актуализации – седнали пичагите да ебават мама му на белия свят! Ай сиктир бе! Критикуват се едни други… Българските путлеристи, защото тук са много, и са опасни за целостта на България, и националната сигурност, казват че запада не знам си какво. На запад казват, че Русия не знам си какво. Но и руският народ, и русофилието по света е сляпо! Защото, ако народа излезе и каже КРАЙ НА ИГРАТА! няма кой да ги спре, още повече тук в източна Европа каквито сме диви. Разбирате ли? У нас правят и друга голяма грешка, бъркат историческата Русия на Цар Освободител, с тая днешната Русия, която е плод на СССР, а Путин е плод на тези, които убиха Цар Освободител, неговите потомци бяха разстреляни от болшевиките, целите им семейства! Ей това не могат да вдянат нашите пишман рашисти. Не е виновен руският народ, те са наши братя, както и украинците, виновен е национал рашизма, който е базиран на агресивна политика на капсулиране и отричане. СССР е жив, просто е актуализиран в режима на Путин. Връщам се на темата, че запалих фитила:

………….идва тъмнината на дракона – Китай изглежда като държава, която никъде не се меси, и просто си бачкат по всички възможни световни продукти, ”дракона изглежда заспал”, но не е заспал. Дракона представлява бруталният китайски техно комунизъм, който много безумци дават за пример. А виждали ли сте бележките от китайски работници в кутиите обувки на Zara? В тези бележки е описана реалността в Китай, и всеки режим си има пропаганда, както навсякъде, казвам РЕЖИМ, защото това в Китай и Русия са режими. САЩ и запада сменят администрациите си постоянно, но в Китай и Русия царуват едни и същи, особено в Русия, а безумците славят това, а то е диктатура. В Китай и Русия службите кацат у вас за коментари по фейсбук, тук не, тук още можем да ги псуваме на воля. Спомнете си вица за украинското куче, което емигрирало в Русия, и след като се върнало обратно в родината си го питали ”е добре, защо се върна от Русия, нали е по-голяма, и по богата?”, кучето казало ”…и там глад, и тука глад, и там мизерия, и тука мизерия, но в Украйна поне ми дават да лая, и то на украински”. За същото ви говоря и аз. Интерпретирайки думите на Паравичини, за мен Китай, болести и привидно заспали дракони е равно на диктатура и ковид19. Китай те първа ще изненадва света, Китай не е световна сила, колкото и да изглежда. Забелязахте ли, че не посмяха да гласуват ”против”, когато тези беше приета резолюция против Русия в ООН? Нашите рашисти, путлеристи, обикновено свързват Китай с Русия, и че заедно били голямата сила световна, но я се замислете слепци такива, смее ли Китай да си наложи санкции като тези към Русия? Смее ли Китай да се оцапа с омразата, която Путин генерира към собствената си страна и народ? Влияе ли добре това на бизнеса на Китай? НЕ! Използвайте си главите….

”Идва ужасът на Мечката, която симулира (преструва се) любов и братство” – Путин нападна най-близкият, най-братският народ на руснаците. С такива братя врагове не ви трябват! Методи имаше много за постигане на целите, но той избра войната срещу цяла Украйна, понеже украинският народ иска Европа, а гео стратегическите интереси не на руският народ, а на Путин – искат да има конфликт там, понеже трябва да продължат да управдават собственото си властване. В един следващ материал, който подготвям, ще ви анализирам самият режим на Путин, и ще видите как той заменя старата олигархия с нова, негова. Но те търпят загуби заради санкциите със стойности от 400 милиарда долара на ден, а курса на рублата вече на килограм спрямо еврото и долара. Но нашите рашисти отново показват лицемерие, и не обръщат спестяванията си в рубли, за да помогнат на любимия си диктатор! Не, те са страхливци, и винаги са били такива 🙂 много плямпат по форумите, и на масата, ама един не видях да иде доброволец в Русия, да емигрира в Русия, или поне да обърне гадните си евро, левове, и долари, в рубли, за да помогне. Лицемери и страхливци!

Това са най-стратегическите руски компании, повечето от тях фалираха след излизането на западните капитали, загубите се изчисляват в 400 милиарда на ден. Резерва в долари, който Русия трупа до сега е около 900 милиарда долара, което вътре в самата държава, гарантира съществуване от 1 месец, след което идва суровата реалност, а тя е, че Путин за една седмица превърна горката Русия от желан стратегически партньор, в бит пазар от 1975 и времената на желязната завеса. Жал ми е за руснаците, имам много приятели руснаци, които са силно притеснени, нито могат да летят, нито по море могат да избягат, нито имат желание да живеят в мизерия. И нормалният руснак иска това, което и всеки друг човек – поле за изява, развитие, здраве, работа, цици, бира и rock and roll. Пак казвам, руските олигарси започнаха да търпят огромни загуби, което значи, че Путя е ходещ мъртвец с мишена на челото.

”Идва скромният демократ, който никога не е бил такъв, и идва с него бедността, бездомният (бездомност, хора без домове), и с тях цялата експлозия на разпадането.” – Този конфликт и последствията от него, без никакво място за questions ще афектира и целият запад, макар че по-слабо от ударът, който ще понесе Русия. Говорейки за виновни – Байдън е другият психопат, който е за гилотина. ”Скромният демократ, който никога не е бил скромен”, помним му изявите, той е от тази каста в САЩ, срещу която се бореше Доналд Тръмп. Байдън е другото лице на злото, не на Америка, не на прекрасният американски народ, част от който са много мои роднини, не. Байдън е зло, произтичащо от една политическа каста, еквивалент на рашизма на Путин, просто единият е ляв, а другият е привидно консервативно десен. Едни и същи боклуци са! Предимството на американската държава, е в икономиката. Колкото и външен дълг да имат, американската икономика представлява и тази година 30% от целият световен БВП, до като Русия е само 1,8%. Инициира ли се обаче ядрена война, няма да има победители. А говорейки за ядрена патаклама, руски сили окупираха Запорожката АЕЦ, където имаше страшна битка, окупираха и Чернобилската АЕЦ. Знаете какво се случи след този инцидент, а тогава думна само един реактор, Украйна има 15, като Запорожката централа е най-голямата в Европа, а аз нямам грам, ама грам доверие на руската армия, и това което Путлер може да заповяда да се случи там.

”………..и с тях цялата експлозия на разпадането” – ако опре нажеженото желязо до кожата, не всички държави ще са готови да участват, което означава, че може да има разделение, както в НАТО, така и в Русия. Нормалните хора не искаме ядрен апокалипсис.

”Идва тъмнината, и после светлината от юг. И кръстът!” – два варианта, и двата не са хубави. Свободните хора искаме да бъдем това, което сме – свободни. Религията е една от най-бруталните окови за Съзнанието, макар че е етап от развитието, но много от нас отдавна сме преминали през това, и просто си искаме свободата. Тъмнината е войната, или възможният Blackout за който толкова говорихме, и който има директна връзка с рестарта на световната система, още повече сега, когато включиха Украйна към европейската електрическа мрежа, и ходовете на руснаците с превземането на най-големите АЕЦ. Светлината от юг може да бъде светлина от падащ на Земята обект, както ви казах. Кръстът може да е новата световна религия, която готвят, идването на някакъв нов ”месия”, но може да бъде и кръстът от гроба на старият свят, и идването на това, което световните елити искат за нас като ”нов свят”/

Отново казвам, и пак ще повторя – зависи от нас мамка му, зависи от хората и от народите, които се имат за нисши, програмирани да вярват, че някой трябва да ги спасява, или че има по-велика сила от тях самите.

Идват големи промени.

Както сме установили, до 2029-2030 година, ще живеем в един нов свят, дали по-добър, или по-лош, зависи само от нас.

Казвам не на рашизма, не на байденизма, не на Путин, не на Байдън! Да на свободата, да на прогреса, да на братството между народите!

Поздрави на всички, и бъдете здрави.

Nahuatl.

 

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This