Здравейте драги Читатели.

Днес ще се запитаме, защо бившият CEO на Microsoft има такова голямо желание да контролира световното земеделие? Не му ли стига технологията и фармацевтиката? Още на 11 януари тази година (2021) супер престижното земеделско издание The Land Report публикува статия, в която изнесе данни, че от днес за утре, Бил Гейтс и неговата вече бивша съпруга Мелинда, са се превърнали в най-големите собственици на земеделски терени в Америка. Почти 270 000 акра, разпределени в 16 американски щата, и това е само в САЩ. Акърът е измерителна единица от тези, които наричаме ”кралски”, тоест започва да се използва за пръв път във Великобритания, Испания, Франция, и други бивши империи. Един акър са 4046,856 422 m², или малко повече от 4 декара. Направете си тази базова сметка сами.

Ако се зачетете по западните медии, ще видите, че много хора си мислят, че Гейтс е едва ли не ”спасителя”, и има много мнения от сорта на ”по-добре той да купи тази земя в Америка, от колкото чудовището Монсанто”, но и за били знаем как обича медийно да измива очите на хората с фалшивата си филантропия. Това, което реално той, и други елитисти правят, е да рестартират освен всичко останало – хранителната система на глобално ниво. Знаете за синтетичното месо, и другите изкуствено произведени храни. Синтетичното месо е измислица на Били. С този си проект той очаква да нахрани гладните по света… Добре, човека има пари, до тук може да изглежда кой знае какво, но не той е основният фактор от друга гледна точка. Били не ходи да кара комбайна, и да коси нивите, той е просто инвеститор с адженда, която обаче прецаква масово истинските земеделци, защото в даден момент той вече е започнал редом с чудовището Монсанто да диктува някои от световните правила в хранителната верига. Защото ето го въпроса – кой диктува какво да се произвежда, колко, и как? Мислили ли сте по тази тема? Не е само той. В България си имаме един много ясен пример, който обаче е собственост на руската политическа мафия, това са ТИМ, които изкупиха цяла Добруджа, и продължават да изкупуват основно земеделски земи. Да, това са същите елементи, които финансират политическите проститутки на Москва, такива като ПП Израждане, на г-н Коцьо Копейката. Нека ви напомня, у нас може и да срещнете фалшиви имена, но фалшиви прякори няма. Мислете.

Влиянието на Бил Гейтс върху световната хранителна верига е огромно, и единственото което се случва с него е, че не спира да расте. Те са една голяма мрежа от милиардери, които започнаха да контролират хранителната верига, и това е АДСКИ опасно, защото този сектор до преди само десетилетие беше един от най-демократичните. Това е може би най-важният отрасъл за Човечеството редом с енергетиката. Ако започнете да разследвате до къде стигат пипалата на Фондация ”Бил и Мелинда Гейтс” ще започнат да ви побиват тръпки. Много е интересно да се види потокът на инвестициите, винаги винаги винаги, когато търсите нещо, търсете първоначалният източник на кинтите. Направих си труда да изровя 2 схеми, едната от които е свързана с периода 2003-2014 година, и искам да оставя на вашето въображение да генерира идея за това, колко още може да са пораснали пипалата на октопода. Това е схемата на финансиране на самата им Фондация, с цялата водеща пирамида от CEO-та, най-важните на световно ниво:

Искам да забележите сивите правоъгълници, и по-специално този, на който пише ”Global Growth and Opportunity”. Всичките инициативи на тези чудовища в човешка форма са свързани с някое ”добро дело”, и именно така се представят пред останалата част от света. Тук става въпрос за развитието на страните от третият свят, и по-специално африканските страни. С Global Helth програмите е същото, и Фондацията използва бедните африкански държави за провеждане на медицински експерименти под предлог ”ваксиниране”, или ”борба с еди си коя болест”. Африканските държави нямат никакъв медиен impact в Европа и Западният Свят, за това вие въобще не знаете какво се случва там, с това целта на Фондацията на Бил и Мелинда + всичките останали зад тях е изпълнена. Нека продължим, защото пак ще засегна Африка след малко.

А това тук са вече доста стари данни, но все пак, парата на Бил Гейтс в земеделието до 2014 година, а вече 2022-ра чука на входната врата:

Финансирането на Фондацията на Гейтс се центрира в Северна Америка и Европа, до като в африканските държави заминават ”безплатните пари”, тоест субсидирането. Нека ви го кажа по друг начин, за да е по-разбираемо: парите от финансиране на западните лаборатории, и корпорации, отиват за технология, в случаят земеделска, ГМО и всякакви експерименти, която пък се имплементира в Африка, и на други места, в които хората освен, че не са информирани, умират всеки ден от глад по прашолясалите си подобия на улици, и по сламените си колиби в саваната. Горките африканци искат да са като белият човек, защото пропагандата така им го набива в главите, игнорират обаче на почти пълни 100% собственият си капацитет! Те не осъзнават собственото си био разнообразие, и факта, че притежават собствената си земя, на която международните корпорации провеждат какви ли не експерименти. Същото е като с лития в Боливия, или диамантените мини в Конго, или с изсичането на амазонската джунгла в Бразилия. Всичко това води до факта, че парите от финансирането на тези проекти в Африка, се озовават в ръцете на групи, които притискат правителства, в името на индустриалното земеделие. Разбирате ли за какво говоря? Парата не отива при бедните африкански земеделци директно, не. Лобитата използват тези мангизи за да може бедният африкански земеделец да стане част от някоя кооперация, чиято продукция не се използва за приключване със световният глад, а заминава като бенефит на международните корпорации. Някои от руските милиардери се научиха, и правят същото в Африка, използвайки дори цели наеми армии, които се бият по африканските регионални конфликти. Някои му викат гео политика, ама на мен ми бие на чиста мафия. Мантрите на Фондацията на Гейтс са почти винаги едни и същи ”благосъстояние, автономия, световно развитие, и взаимопомощ’‘, това се повръща по медиите от цивилизованият свят. Мнозинството овце-хора вярват, малцина сме тези, които се замисляме, и си правим труда да разследваме и да споделяме информации относно факта, че всичко е на обратно. Ясно е, че милиардерите имат голям интерес в земеделието, Човечеството се изхранва от това все пак.

Контролират банките, контролират, енергетиката, контролират фармацията, контролират земеделието, тоест хванали са ни за ташаците без дори да го усещаме, с меки копринени ръкавици, но във всеки един момент могат да ни стиснат за топките, и тогава ще осъзнаем капана, но ще бъде късно.

Искат да централизират всичко. Те са олигарси, падат си по феодалната, силно централизирана власт, защото целите са им свързани с тотален, тоталитарен контрол над всичко. Работят против онези земеделци, които искат сами да разменят собствените си семена, с които реално се поддържа истинското, качествено земеделие без намесата на генното инженерство. Тези хора, които работят извън централизираните системи за производство и добив, от кой мислите, че ще им се наложи съвсем скоро да купуват семената за посевите? Ами да – от корпорациите финансирани от Били Гейтс. Тотален, тоталитарен контрол върху храната на Човечеството, ах тези ”филантропи”! За наше добро го правят 🙂 Мога да ги напсувам на около 8 различни езика, но айде няма да го правя публично.

Фондацията Гейтс е дала 16 милиарда долара, в последните 6 години, за да финансира сектор земеделие. 5 от тези милиарди се предполага, че са били за спонсориране на земеделски програми в Африка. На пръв поглед изглежда прекрасно, да. И аз много искам да се приключи веднъж за винаги с глада по целият свят, обаче нещо се обърква, и тези пари никога не са стигали директно до хората, които имат нужда от тях, и това доказва, че Били си пада по централизираната власт. Всичките мангизи заминават в африканските клонове на корпорациите, и те режат баницата, а в Африка въобще, ама хич няма корупция както се сещате. Става въпрос за милиарди долари хора, това не е шега. Започнете да ги разследвате сами, и ще видите, как 80% от парите се канализират обратно към същите корпорации с централи примерно в Берлин, в Москва, или в Ню Йорк.

Реалността е такава – Били иска да се бори с глада в южното полукълбо, давайки още повече пари на северното. Тази е реално неговата формула, което е чист цинизъм, имайки в предвид, че се използват истински държави, в които истински хора умират от реален глад всеки ден, а потенциалът на земята им е огромен, но те не го осъзнават, и не се борят. Както съм ви казвал, всичко цели контрол над Съзнанието, и ето ви още реални примери от живота. Всичките тези политики не целят да бъде приключено веднъж за винаги с глада, не. Целта е да се наливат още повече пари в големите международни корпорации. Помнете – те обичат централизираната власт. Връщат парите обратно на места, които контролират, и правят с потърпевшите каквото си искат. Ако са го желали, до сега да се е свършило с глада, до сега да има изградена образователна система, която да учи хората на собствен потенциал. Това е истинското добро, но не се прави по този начин. Целта на тези корпорации е да наложат световна диктатура над храната на Човечеството, и нямат друга цел. Все още ли се съмнявате, че тоталитарният контрол чука на вратата?

Реалните факти гласят следното: световното производство на храна към септември 2021 година, е напълно достатъчно за да изхрани около 20 милиарда души, тоест храна се произвежда достатъчно.

От една страна огромни суми на хартия, от друга страна – връщане обратно на фондовете. Когато Бил и компания хванат достатъчно силно тигана за дръжката…. Да видим кой ще им го вземе. Всичко е базирано на идеи, цялото Съществувание, цялото Творение е една огромна идея. Идеята, че сте под контрол ви поставя под контрол. От българска гледна точка е редно да се замислим, и НИЕ да поставим под народен контрол, всяка една фирма, която произвежда и продава семена за посеви, тотално по примера на Израел. Трябва в България да се контролира кой какво прави със земята ни, защото това е нашата земя, нашата Родина, и шефовете сме ние, не те. Дадох ви пример с ТИМ, и други мафиотски организации, които са собственост на руските разузнавателни лобита, и техните васали, българските политически проститутки. Проблемът е, че те са в парламента от десетилетия, под различни имена, с различни структури. Спасението е в будните хора, и действията, които бихме предприели. За жалост, овчемасието е мнозинство и у нас, хората не се интересуват от гео политика, не следят световните медии, и не анализират сами. Ако анализираха сами, сами щяха да стигат до правилни отговори, и до съответните действия след това. Изглежда като теория на конспирацията но не – истинско е. Кой предполагаше, до 2019 година, че днес ще живеем в опасения, че ако нямаме зелен сертификат можем да изгубим основните си човешки права? И тогава изглеждаше като конспирация, но вижте се днес. Номера на китайката е да има превенция, да има една голяма маса будни хора, които да правим превенция, а превенцията се прави на базата на анализиране на данни. Анализа на данни води до предвиждания, до надниквания в бъдещето. Този поглед напред трябва да е нашият поглед, но уви – от трибуните на парламентите се случва друго. Всичко се замазва, и мнозинството овце-хора продължава да блее, и да гледа надолу очаквайки някой да му сипе у канчето. Вържи едно магаре за един стол, и то ще седи кротко, защото горкото добиче не осъзнава собствената си сила, понеже е научено да бъде водено с юларчето, и не излиза от зоната си на комфорт. Така е и с хората.

Бъдете здрави.

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This