Уважаеми Читатели, често говорим за начинът на функциониране на подсъзнанието, и как евентуално се ”download -ва” информация към съзнателната част. Знаете, че на ниво колективно подсъзнателно всички хора са свързани, без значение дали ”истински”, или ”органични портали” – общата информация за функциониране в човешка 3Д среда е една за всички в човешки облик. В този ред на мисли достигаме до въпроса ”защо не помним целите си сънища?”. Отговорът е лесен, проблема, ако може да се нарече така, е чисто честотно/вибрационен. Светът на сънищата, или тази част от реалността, в която пребиваваме до като сънуваме, е една изключително оперативна територия, която обаче има параметри на функционалност малко по-различни от тези на 3Д света, който сърфираме с физическите си тела. Нашето Съзнание генерира точен двойник на физическото тяло, който е просто друг вид превозно средство, получава се така, защото имаме идея за ”себе си” в човешки вид, човешка личност и т.н. Не успяваме да запомним всичко, чисто и просто, защото 3Д пространството е силно програмирано/програмиращо да ”забива” в различна честота на вибрация. 3Д е брутално мощен магнит, който привлича, пречупва и контролира честотно вниманието на всяко Съзнание попаднало тук. Такива са заложените параметри на Играта, за да може да има човешка опитност. Ние обаче можем да надникваме доста над, и под това 🙂 🙂 🙂 Оперативността в това пространство е много по-голяма от тази във физическата реалност. ”Физическата реалност” я слагаме в кавички, защото тя е плод на възприятието ни тук и сега, и се дължи на определена форма на концентрация на вниманието. Същото се получава при тренировка по време на сън 🙂 Ние обучаваме наши Курсанти да правят именно това. Следват много изненади, има много задънени улици, и много опасности, които са предвидени и се знае за тях. Вярванията и идеите на всеки един от нас са определящият фактор в това, как, и по какъв начин ще възприемем реалността, която изживяваме и следователно – как, и по какъв начин ще я проектираме. Сами проектираме всичко за себе си, няма нищо външно. Опитностите извън тялото са с изначално грешна формулировка. Играта на думи не е правилна, защото Съзнанието изграждащо нещото, което наричаме Душа, не се намира в тялото, още по-малко в мозъка. В този ред на мисли, няма ”извън тялото”. Случващото се е просто различни форми на концентрация на вниманието и намерението, които са единствените 2 основни инструмента, с които се борави по време на състояние на изменено Съзнание. Всички тези състояния си приличат, и понякога е трудно да се направи разлика. Самото състояние на човешко съществуване тук и сега, е форма на изменено Съзнание за другата ни част, която е вечна и неразрушима. Години наред Читатели на сайта ми задаваха тези въпроси по email, и реално вие ме убедихте да направя серията от курсове наречена ”Въведение в опитностите извън тялото и осъзнатото сънуване”.

Информирам ви – има свободни места за следващото такова обучение, което ще се проведе присъствено в град Стара Загора на 26-27 този месец, последният уикенд на месец ноември 2022 година. Програмата е леко изменена и подобрена. По време на курса ще научите много интересни, и важни неща, които ще подобрят вашето генерално осъзнаване. Наречете го ”пробуждане” ако искате. Ще добиете знания, които ще ви направят много по-оперативни, и най-важното – ще си дадете допълнително сметка, и ще видите нагледно, че сте много повече от това, което мислите, че сте, и че вашата оперативност във всяко едно състояние на Съзнанието е безгранична. Човешкият потенциал няма граници, и това ще ви бъде показано в практически упражнения, освен теорията по време на курса.
Друг въпрос който често срещам, е темата с астралните същества, архонти, астрални паразити и т.н. Част е от основната тематика на обучението. Няма как да не е, защото това което ние възприемаме като ”оперативна реалност” е супер населено, дори пренаселено… Човешките ни личности, заради честотната си връзка с физическите тела, са концентрирали вниманието си само в 3Д. Много от вас допускат съществуването и досега с други форми на живот – обикновено невидими за биологичните очи. Това е правилно, интересно, но вярвайте ми – имате нужда от инструктаж и обучение за да може интеграцията на тези знания да ви бъдат полезни, и да са безопасни за вас.

Как мислите, че се случва интеракцията с астрални същности? Как влияе тази интеракция на човешката същност? По какъв начин вярванията и идеите са определящи за тези състояния на възприятие? По какъв начин те общуват с нас? С каква цел? Как да ги разпознаем дори по време на сън? Защото до като сънуваме ….. са навсякъде около нас. Не става въпрос само за астрални паразити, това са обикновени, животински 4Д форми на живот в повечето случаи. Но има и други, такива които ще ви внедрят идеи, и ще се опитат да повлияят на вашето интегрално съществуване. Описани са в хиляди древни, и съвременни текстове… Но и те си имат ”цака” 🙂 Въпрос е на това, какви идеи имаме за себе си!? На базата на този въпрос, менталната ни част може да изгради форми на ”защита”, но ние ще ви подскажем, че самата идея за ”защита”, води до нужда от ”защита”, има и други начини, много по-директни и оперативни за справяне с проблематичните понякога интеракции с астрала. Същества, които се допират до нас с различно намерение, което също е уловимо, и ние ще ви покажем (и докажем) как да боравите с тях в собствената им територия.

Как става внедряването на идеи, и манипулацията на Съзнанието от тази гледна точка, и как да се предпазим от това, достигайки оперативност, която да ни държи в състояние на свобода?

Много допълнителна информация, включително и част от програмата на обученията начално ниво може да видите тук.

Има място за курса в Стара Загора, обещали сме да запазим летните по-евтини цени, възползвайте се!!! Може и онлайн.
За записване, име и телефон на [email protected] и ще ви върнем мейл с допълнителната информация.

Поздрави на всички!

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Content is protected !!
Share This