Здравейте драги Приятели!

Пиша ви за да ви кажа, че дейностите на Блогът на Nahuatl, както и по-честото писане на статии скоро ще бъдат възобновени. Доста съм зает, и постоянно ме питате ”бате, що няма нови статии!?”. Разпространих в социалните мрежи отговорът на това ”защо няма повече статии”. Ще ви го споделя и тук, и ще поискам от вас мнения, защото в момента правя това – сондирам мнения, за да взема правилните решения за развитието на това пространство, и да преценя на къде, и как да го насоча. Едно мога да ви гарантирам – НИКОГА няма да се промени авторското и оригиналното тук 🙂 🙂 НИКОГА няма да променя начинът, и стилът си на писане. Тези от вас, които ме познават лично, знаят много добре що за човек съм.

Започвам с няколко въпроса, и отново ви приканвам – пишете ми мейли ([email protected]), искам да взема предвид вашият собствен experience с моят сайт, и моите статии!

Какво промени у вас четенето на Блогът на Nahuatl? Усеща ли се авторското, и личният опит? Прави ли се разлика с многото copy paste s*it в българското интернет пространство? Как се променихте след преминаване през курсовете? Усещате ли вибрациите на информацията като цяло? И въобще, какъв е ефекта от Блогът на Nahuatl в личният ви живот?

С моите приятели от Tempehrament Sofia, обмисляме създаването на подкаст, и канал в YouTube! 🙂 🙂 Да, и това е една от новите новости! Хехехехе 🙂 Но е малко под въпрос по ред причини…една от тях е чисто физическото време, с което аз лично разполагам, а то е прекалено малко имайки предвид това, с което се занимавам в момента. Направим ли го обаче, отиват в трета глуха всичките жълто-кафеви квартални, добре сресани youtube-ри, именно заради личният опит в живота, и поради факта, че тук няма copy/paste, нито пък има следване на определени тенденции и моди. Тук има само личен опит в живота като цяло, и целият сайт е базиран именно на него. Тази идея е нещо с потенциал да вземе огромна част от публиката и в тубата, така както стана с българската блогосфера, и вече години наред именно Блогът на Nahuatl стои начело по рейтинг на многото тематики, включително езотериката, много над предаването на моят приятел Стойчо Керев, или статиите на Н. Можем да се считаме направо за oldschool играчи. Покрай това пространство се появиха много имитатори, много хейтъри, много народ ме копира, дори Анонимус България, с които имахме разговорче на повече от 4 очички, но това е просто прекрасно, защото доказва за пореден път, че тук се прави нещо качествено, което се различава много от всичко останало. Минимум се различава по вайба на цялата информация, която този сайт, а преди това и блога в Blogger, ви носят на вас – драгите Читатели. Назад в годините, преди да се прибера в България, ме молихте да направя курсове по тематиките с опитности извън тялото, осъзнато сънуване и т.н. Направих и това, създадох уникални по рода си курсове, на които хората си дават сметка, че аджеба ”нещото” е истинско. Откриват много нови неща сами за себе си, разгръщат други свои потенциали, за които не са и подозирали, че имат. WOW ефекта понякога е просто брутален. Освен Remote Viewing, създавах всичко останало сам. Програмите на курсовете, тематиките, разработвах и внедрявах самите обучения, и всичко се получи страшно успешно. Вие Читателите го оценявахте, и аз бях сигурен, че ще се получи. В крайна сметка дори получихме международно признание, като станахме членове на IRVA, международната Remote Viewing Асоциация, а аз бях призован да стана член на управителният и съвет…Е това ако не са успехи…. не знам!?

Постоянно ме питате, ”е добре де, с какво толкоз се занимаваш, че нямаш време?”. Ще ви отговоря и на това питане:

В момента съм част от мениджърският екип на най-голяма в Европа компания строител на ФВ електроцентрали, отново съм в сектор енергетика. Компанията присъства в 22 държави и е огромна, което за мен лично са огромни отговорности и адски много работа. 90% от пазара в България е наш, наши са и пазарите във Франция, Швеция, Дания, Германия, Белгия, и много други страни. В момента под мен има около 1300 души, можете да си представите колко физическо време ми остава да пиша в сайта. Сега се занимавам с документално и физическо изграждане на чисто нов, адски важен за компанията отдел. Вграждам нови HSE системи по определени ISO, от които зависят живота и сигурността на много хора. Работя за внедряването им в цялата структура на тази голяма международна фирма, която след не повече от година, ще се превърне в една от най-големите енергийни компании на Балканите, и една от най-големите в Европа. Подготвяме нов сектор, вътре в секторът на европейската енергетика. Обожавам си работата, защото е с постоянна, сложна динамика, и никога не спира движението по нови задачи. Обожавам и да водя курсовете, които сам създадох, тактическото оцеляване за цивилни, опитности извън тялото и осъзнато сънуване, Remote Viewing… това са все неща единствени по рода си в България и на Балканите. Както ви казах, всичко съм създавал лично аз, у дома, след работа, до като си ”почивам”. Обожавам да разгръщам себе си в писмен вид. Това е МЕГА много авторски труд, не знам дали го оценявате. Идеята за новости е брутално яка, и е отново нещо, което ще се прави за пръв път в България, но е и леко под въпрос по ред причини. Другият въпрос за сондаж на мненията ви е следният:

Бихте ли подкрепили абонаментен канал в Patreon на Блогът на Nahuatl?

Моля да ми пишете без да се замисляте, за мен е важно да знам какво мислите вие – моите Читатели. Ще взема предвид вашите мейли в момента, в който започна да решавам как ще се развива от тук на сетне Блогът на Nahuatl.

Поздрави на всички!

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

error: Content is protected !!
Share This