Заради започването на войната в Украйна обявяваме Жълт Код, така както е вписано в плана на курса по оцеляване.

Предприемете следните действия:

 1. Запасете се с провизии и вода за 30 дни.
 2. Проверете екипировките.
 3. Запасете се с гориво за пълен резервоар, и ако имате Точка Б за оттегляне, предвидете маршрутите внимателно.
 4. Дръжте екипировка по автомобилите задължително, и проверете гуми, масла, и всичко останало по автомобила.
 5. Подсигурете всички комуникации с останалите от Групата, и със семействата си. Дръжте децата в постоянна комуникация, трябва да знаете къде се намират във всеки един момент. Заредете батериите на всички радиостанции, телефони, лаптопи и на всички устройства с батерии подсигурете резервни такива.
 6. Пригответе всичките си лични документи за всеки случай, и ги дръжте с вас, и прибрани на сигурно място.
 7. Не издавайте действията си на никой извън вашият личен кръг.
 8. При ескалация в по-голям мащаб ще активираме Червен Код.
 9. Сборен пункт ще бъде Централен Балкан в координати SIERRA HOTEL INDIA PAPA KILO OSCAR VIKTOR OSCAR.
 10. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗТЕГЛЕТЕ КОЛКОТО МОЖЕТЕ ПАРИ В КЕШ ОТ БАНКИТЕ.
 11. Освен това – защитете профилите си във фейсбук, ако отправяте съобщения към останалите. Забранете ги за публичен достъп, ограничете списъка си от приятели до критичният минимум. По този начин подсигурявате и себе си, и своите.

Запасяването е важно, защото трябва да очакваме вдигане на цените на много основни неща, като храни и горива. Русия ще прекрати доставките на газ при излизане на обща позиция на НАТО, което ще доведе до големи вълнения сред обществото. Не изпадайте в паника, а действайте до като е време. Периода, ако Русия спре доставките на горива към нас, няма да е много дълъг, а наложените им санкции ще срутят икономиката им, което ще ги направи още по-опасни.

Активирането на Жълт Код за нас означава извънредно положение, при което се мобилизираме и подготвяме за оттегляне на сигурно място.

Положението може да ескалира много бързо в следващите дни, бъдете готови, за всичко от което имате нужда ми пишете. При голяма ескалация на войната в европейски мащаб, напускаме градовете, и се оттегляме на височини над 400 метра надморско равнище, гледаме да има наличие на пещери в близост до малките населени места. Сборният пункт остава един и същ, за който иска да се присъедини. Заедно сме силни, ще оцелеем, и ще преминем през всичко, и ако сме заедно, още по-добре.

Поздрави.

Nahuatl

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This