Здравейте драги Читатели. Публикувам ви мъничко от отзивите, които получавам след обученията, които правя за вас. Както курса ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, така и Remote Viewing, имат страхотен ефект у тези, които са участвали, и са преминали през тях. Двете вървят долу горе ръка за ръка. Интересът към тази материя е огромен, а Блогът на Nahuatl е единственото място, което ги предлага. ”Въведение в ОИТ, и осъзнатото сънуване” е изцяло мой, авторски курс, методика която съм систематизирал на базата на личният си опит. Ефектите от него са просто брутални, ще прочетете по-долу. В Remote Viewing имаме няколко човека, които могат да преподават различни нива. Хората искат от мен да съм главно действащо лице, и следващите такива обучения, които предстоят съвсем скоро, нещата ще се разгърнат по малко по-различен начин. Очакват ни колаборации с други интересни лектори. Предстои курс по Йога на смеха, и навлизане в изменено състояние на Съзнанието чрез смях, нещо което също е уникално за България. Събирам за вас, уникални, и оригинални обучения, а по-долу ще прочетете за ефектите у Читателя 🙂 🙂 🙂 Koпирам всичко така, както съм го получил по мейл:


Обучение ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”: 

Себастиян,

Eдин младеж, който страдаше от кошмари:

здравей, ще започна с едни от най важните промени а именно, че нямам повече кошмари .имах само един след курса но от спомените + усета разбрах че е било проекция на страховете ми на подсъзнанието ниво и че съм се преборил с тях успешно.нямам повече” видения ” на разни неща който се появяват от дупки в стената .3 ми пазители си вървят чудесно работата за което съм много щастлив. правя редовно към 4 ,5 пъти в седмицата 5 упражнения който ни показа на курса . концентрането в шума на ушите ,оит чрез спомени , релаксация на Шулц,раздвижването на енергийния двойник и фокусирането на вниманието пред теб. имах първо осъзнато сънуване и то на амфитеатъра с тебе .успях да се видя краката в съня което е успех за мен тъй като ми е за пръв път .ти ми каза да се концентрирам върху не мисленето и други полезни за мен неща. имам към 20 астрални проекции чрез спомени. бях на Марс на япет на Нептун и тн .доста от тях са интересни но ще заемат много място да ги опиша всичките .в един от тях ” видях” pillar like structures на както съм го кръстили цивилизация на черното масло .излизоха и други интересни подробности по време на оит . . с не мисленето съм към 1 Мин без мислене , енергийният ми двойник се раздвижва много по лесно от преди един месец ходене ми е по лесно .с релаксация беше приятна изненада тъй като след краят изпадам в състояние което ми се струва че е началният стадий на хипналогичния стадий.исврн това усещам и че навлизам в втори внимание точно както д-р саладо твърди в една статия в сайта си . с овладяването на с 10 настъпи забележим още по голям напредък свързан с да го наречем разлепването на енергийният двойник . ще спомена че съм имал неприятности по време на оит през спомени .почти веднага двама как да ги нарека ” пазачи” на обект х човеци ме прехванаха искаха да се разкарам но д кажем че ги натупах . агресия спрямо мен не толерирам .а те си ме нападнаха направи .исках да подвърдя оит на твоят позната което описа в статията .и успях .наистина използват кристали подземните и то доста ,” разбрах подробности за сключваният договор за тях и бг ? ,едни руини на доста дълбоко ниво руини на някакъв конфликт между 2 фракции .и други интересни неща . не малко пъти съм се срещал с теб по време на оит на амфитеатъра (това се случва на сън). научиме на доста неща . например как да моделирам с ръцете си енергийният си двойник само че там на място.с намерение разбира се .тия дни се мислех че наистина е трудно да се има оит заради фокусирането на вниманието .когато го правих първите пъти не ми беше лесно да се фокусирам но с тренировки става по лесно . сънищата са по ярки и като че ли си спомням повече сънища. това за момента не се сещам нещо друго . Поздрави

Е. Петкова: 

Курсът по ОИТ ми даде нещо, от което имах голяма нужда – увереност и вяра в себе си и собствените си способности! Още в началото на курса усетих излизане извън рамките (нещо като леко ОИТ или второ внимание) и обогатяване на реалността (дори не знам как да го обясня). Знам, че този курс даде началото на напълно нова фаза в моя живот и съм абсолютно сигурна че това е било планирано на ниво Висш Аз много по-рано.

Вече нямам страх, успешно си правя защити и задавам намерения. Бях зациклила и тъпчех на едно място много дълго време, защото се съмнявах в себе си. Вече знам че усещанията ми са безпогрешно верни.

Разбрах и си обясних нещата, които съм изживявала до сега, разбрах повече за собствената си сянка и как да работя с нея, и най-вече как всичко това дава отражение в реалността. Свързването и интегрирането на всичките ми знания и изживявания до сега, както и всичко, което съм чела по темата е безценно, защото вече имам една много ясна картина, а това ми дава още повече увереност.

Срещнах и уникални хора, с които имаме много общи теми. Прекрасно и много обогатяващо е споделянето на всички тези опитности с хора, които мислят и усещат нещата като мен.

Изключително благодарна съм на теб, че правиш всичко това възможно!

Е. Петкова

Благодаря още веднъж чувствам се прекрасно 🙂

Петя: 

Здрасти 🙂 За мен курса по ОИТ беше безценно преживяване. Цял живот усещам нещо, което не мога да си обясня, и в един момент просто си потвърдих собствените преживявания и усет на курса. Просто парченцата се нареждат. Изпитваш спокойствие, че всичко, което си преживял или почувствал, просто е такова, какво еи трябва да бъде. И се приема без повече вътрешни дилеми и колебания. Опитвам се, когато мога, да правя различните практики. Ако съм сред хора, понякога се опитвам да им виждам аурата, и ми става приятно като успея. Опитвам и другите упражнения, за тях си трябва просто време и практика. Пазители все още не съм пробвала да създам, но и това ми предстои. Постоянно си припомням сънища през годините и започвам наново да ги записвам, че бях спряла да го правя от доста време.Дори си обясних доста важни сънища и местата, времената и хората, които съм срещала в тях, особено жив мие спомена за брат, който имам в друга времева линия 🙂. Добро картографиране ще се получи. Напоследък забелязвам, че доста усещам емоциите и държанието на хората, най- вече усещам атмосферните и климатичните промени, свързаните със самата планета, дори като се почувствам странно и проверявам дали има някаква аномалия. Засили ми се и усета да чувствам чуждо присъствие и как ме кара да се чувствам. Блогът и запознанството ми с теб бяха в момент, в който имах нужда да си потвърдя някои собствени колебания и размисли, та определено мога да кажа, че всичко е към добро. Благодаря ти и не спирай да бъдеш такъв, какъвто си и да правиш всичко, което правиш. Явно не се приема от много хора, а това определено означава, че си на прав път и най- вече себе си. Поздрави, Петя

М.П.: 

Здравей, това което изпробвах от курса веднага след като приключихме беше този костюм за защита за който говореше. И да си призная след като се опитах да го изградя за няколко вечери почувствах някакво вътрешно спокойствие и стабилност. Което предполагам е знак че нещата се получават! Опитах и да използвам спомен като портал – не ми се получи много добре за съжаление все още се пробвам. Някак постоянно ми се случва да заспя в това състояние. И още нещо което е малко извън темата обаче ми стана интересно като модел на промяна която настъпва при мен – появи се някак изневиделица решението да си потърся корените смисъл че преди няколко години разбрах че бащата който съм мислила за мой никога не е бил и съм наполовина арменка. Някак ми дойде да го потърся независимо че знам тази информация от около 4-5 год. Не знам но усещам доста позитивни неща в последно време 🙂 откакто започнах да се наблюдавам дефакто след курса Ако трябва да се оценя мисля че напредвам, но някак все още имам страх от това което ме очаква не, че не ми е ясно какво е просто страха ми е основната спирачка за момента. Предполагам най-доброто които мога да направя в случая е да продължавам напред докато не прескоча собствените си бариери. За мен курса беше страхотно изживяване нещо което ме мотивира да продължавам напред докато стигна до дъното си. Което съм твърдо убедена че ще направя! Поздрави!

Юлияна: 

Здравей, Nahuatl. Пиша ревюто в последния ден от поставения срок, но не защото ми липсваше повод или вдъхновение. Курсът ми даде много. Начало, посока, отговори, структурираност и последователност на знания. Запазих практиката вечер преди сън за създаване и изграждане на защитен костюм. На пазител също. През дните, обикновено работни, поддържам мислите си и ги насочвам във второ внимание всеки път като се опитат да кривнат. Не бях се инетресувала досега от ОИТ по време на сън. Имах нужда да се наспивам и почивам физически. Ей ме на̀ сега и посред нощ кукуригам 🤦‍♀️ Не се оплаквам. Знам, че и през това ще мина. Знанието, което ти ми даде породи любопитство, то доведе до експеримент и дава резултати. Предполагам практиката и преживяването на опитността ще доведе до пълното разбиране и осъзнаване. А че има страх е ясно. Ти бъди здрав! Чакам нови срещи!

Ваня В: 

Привет Nahuatl, За мен територията на сънищата винаги е била важна част от живота ми тук, много пъти ме именно сънищата са ме спасявали да не заспя тотално в ежедневието.Преди да попадна на статиити в блога ти, не съм си давала сметка колко по-оперативна може да бъде тази територия и какъв потенциал има там .Дори само четенето на някои статии е отключвало процеси на осъзнаване и промяна при мен. Друго си е обаче историята да ти бъде разказана на живо, от автора, със всичките му салтанати и да се потопиш дълбоко, дълбоко в нея чрез собствен опит, а и с всичките си сетива .А в група е още по-яко. Затова се радвам , че организираш курсове и за ОИТ и за RV , и имам възможност да ги преживявам лично.Те тотално променят перспективата , преобръщат вярвания , понякога направо физически усещам как ми се късат невронни връзки в главата ми. От Самия ОИТ курс на който бях, си тръгнах с една по-голяма яснота за нещата, които така или иначе съм преживявала в сънищата си, полезни практики , но най-вече се култивира смелост и вяра в собствените ми способности, които съм позагубила някъде по пътя. От практическа гледна точка след курса се усилиха възприятията ми , към хората и и ситуациите.Започнах да не слушам какво ми говорят, а да се опитвам да усещам какво какво се крие зад думите.Съответно започнах да хващам, колко много обичаме хората драмта , лъжата и най-вече самозалъгването.Включително и аз съм в групата. Веднага след курса пробвах практиката с връщането в спомен и промяната му..Работи безотказно и дава резултат веднага.Забелязах обаче, че има сякаш точно определен момент, от който е най-подходящо да се променя , чисто интуитивно е.Пробвах и със създаване на пазители , но се отказах да ги поддържам , свързано ми е със активиране на страх и пазене от нещо, може би нагласата ми е неправилна.Това с разлепянето на двойника ,удрям на камък , нищо , но честно казано не практикувам редовно, така че нормално. Имах няколко проникновени сънища, а веднъж попаднах на място, което не съм била досега и супер много се паникьосах, защото беше толкова реално, по-реално от сегашната ми реалност.Не знам как да го опиша, усетих че ако остана още секунда , няма да мога да се върна обратно., започнах да забравям…….така се изплаших…… , че се събудих мигновенно и със огромно облекчение , че успях да се върна обратно. Сега почвам да си правя картографиране на сънищата , да видим до какво ще се получи. Тази територия ми е интересна най-вече заради директното възприемане на структурата и принципите на реалноста, докато тук това възприятие съм го блокирала и в повечето време действам абсолютно автоматично, а двете са едно. Поздрави и прегръдки, Ваня

Яни: 

Здравей, чудесно е че продължаваш това невероятно приключение. След курса имах много време за практика ,имаше осъзнаване ,понякога се прокрадваше и страх ,но го превъзмогнах. Ежедневието ми е доста натоварено и много често ме отклонява от пътя ,но с усилия се връщам. Бих участвал пак с удоволствие за още повече знания от кухнята 🙂 Най големия + обаче за мен си оства преодоляване на страха от неизвестното ! П.п ако курса започне около средата на месеца и съм допуснат , участвам задълже 😉

 

Биляна:

Привет, за мен най-важното е, че информацията ми се подреди. Повечето неща ги знаех, бях чувала или чела, и ако мога да използвам метафора, както в една библиотека, всяка книга си намери правилното място. Получих отговори на всичките си въпроси, без дори да съм ги задала. Това, което се промени, е че сънувам осъзнато. В смисъл, че правя разлика между сънищата, които имат значение и другите. Един единствен път попаднах на друго място – което съществува паралелно и се движих осъзнато. Беше нещо като голям бункер, вътре хората бяха военни – облечени във военни дрехи и с оръжие, имаше много монитори и контролни пунктове. Аз се движех между тях, и с абсолютна сигурност те също ме виждаха, като усещането беше, че не съм си на мястото и съм за малко. Два пъти успешно влизах в съня на друг човек. Разбрах, че се е получило, когато получих имейл, в който имаше добри намерения. След това, като че ли изгубих връзката или по някакъв начин той се заключи (беше заключен?) и всичко остана само с добри намерения, не се случи това, което човекът ми обеща. А определено исках да се случи, предполагам по нататък в обучението ще се науча как да сбъдвам разни неща:) По отношение на намерението в съня съм на етап, при който знам дали съм имала намерение или не в момента, в който се събудя. В началото само регистрирах, че съм искала да се движа и ми е било трудно. Сега с намерение нещата се случват, но е нещо, което не контролирам осъзнато. Когато наистина искам нещо в съня си, тогава намерението ме намира и всичко се случва. Практикувам “виждането” на аурата. С хората е по-лесно. При дърветата е по-различно, формата е различна и има движение във формите. Някои от образите са толкова ефирни, почти прозрачни, че не съм сигурна дали не е само във въображението ми. Опитах се да си направя карта на сънищата, но определено те се случват на разлчини места. Най-често са в Плевен, около къщата в която съм израснала, но има и много друг места. Като цяло самооценката ми е положителна. Знам, че съм в началото на този път, както и знам, че мога да стигна много напред. Напредвам умерено, което за мен е ОК. Това, което ми липсва, са разговори на тази тема с други наистина осъзнати. По моите критерии, голяма част от хората бяха дошли на курса от любопитство и имаха очаквания, че като с вълшебна пръчица ще им налееш в главите знания и умения. Накратко е това

Деси Х:

Здравей, Nahuatl! Благодаря, че ми даваш възможността да дам обратна връзка! За мен има много промени! Аз самата търсех тази промяна! Благодарна съм на Валерко за това, че ни свърза! На първо място, искам да отбележа, че твоите знания ми бяха необходими, за да разбера, че мога да проявявам свободната си воля винаги, тъй като преди това, имах постоянното усещане, че съм нападната, ала нямам избор и възможност да се защитя, заради високите технологии, които другите раси използват. След курса никой не си е позволил да ме нападне, тъй като самата аз вече отстоявам и излъчвам позицията си и не им отговарям честотно. На второ място, провидях колко много жертви има около мен и как са ме вкарали в ролята на спасител, без да го осъзная. След курса не позволявам на никой около мен да играе жертва, а ако си го позволи просто бива отрязан. Може да звучи грубо и арогантно, но осъзнах, че аз самата не търся такова поведение. На трето място, сега съм благодарна на всяка опитност, която придобивам като Десислава Х. На четвърто място, успях да се видя без да виждам в астрала. Видях се като огромен бухал, но с усещането за орел. Пост фактум разбрах, че има такъв вид в тази реалност, а именно Орел Бухал. Оказа се, че са изчезващ вид и са вписани в червената книга. Също се оказа, че това са единствените птици, които имат специфичен вик, на който откликват ВЪЛЦИТЕ! До като бях осъзната в астрала ми бе показана картина, в която малка птица е затворена в плик с хляб, като усещането ми беше, че точно така те държи матрицата. Никога няма да останеш гладен, но винаги се страхуваш за хляба си и именно поради тази причина не предприемаш полет… На пето място, абсолютно всяка вечер се опитвам да вляза през хипнотичната част на съня в астрала, но никога не успявам, по някое време обаче се намирам вътре осъзната, но как го правя все още не мога да разбера. Първият път толкова се стреснах, че веднага извиках: “Пиками се” и мигом върнах вниманието тук. Не на последно място, успях да си премахна имплант от физическото тяло, но като цяло всичко се случваше в астрала. Да кажем си направих операция, след което мястото се запълни с плазма. Колкото до упражненията, то ти знаеш, но аз много от нещата просто си ги мога. Какво да ти кажа, сигурно има още много неща, но мисля, че най-точното е БЛАГОДАРЯ ТИ! До скоро!

Mарина Д:

Сънувам откакто се помня, и дори в будно състояние си попадам някъде, някога си, но за мен това са състояния на Съзнанието ми. Все още съм в съмнение дали това са „ Времеви-пространствени“ Проявления на Земята , но съм наясно какво и как виждам или дори правя , разбира са в аспект на някаква необяснима Нужда, тоест енергийна, Относно курса, лично аз се записах заради усет, тоест мисля, че исках да видя Вас самия, имах „виждане-усет“, но както и на курса се убедих, че Вие имате наистина невероятна способност да поставяте защита и параметри на „отразяването си „, както например някои наричат отразяването Меркаба / споменавам го защото нямам дума за това/, гърбът Ви бе като стена но със заобленост, сякаш отсечен кръг, а отпред бе като конус със остро заоблена част напред и цялата тази защита бе подвижна – движеща се , това бе възхитително за мен, защото аз определено не успявам да защитавам отразяването си, Донякъде разбрах, но все още имам Нужда за обяснение, защото това е важно, На самия курс усетих и доста разгърната енергия, тя сякаш бе дишаща, това съответно бе разгръщане и за мен, защото пълнотата, която имах, топлината също бе наистина невероятна, разбира се не бе излъчване от всеки, но бе повече отколкото някога съм изпитвала като пълнота, При мен нещата се случват малко по различно, но считам, че при всеки е индивидуално, Също от съществена Важност за мен бе „коректива“, който можем да правим чрез енергийния си двойник, правила съм го няколко пъти, но винаги покрай аналитичността си съм се питала дали имам право, така че чрез Вас разбрах, че подтикът на мен самата е правото ми да решавам, така че чрез Вас разбрах естественото Право да бъда винаги себе си, за което лично за мен Курсът и срещата с Вас бе и Нужда и приемете Радостта ми, Дано с репликите си по време на курса не съм нарушила нещо, но невъздържаността ми бе породена от Пълнотата в енергиен аспект, трудно ми бе да овладявам протичането и да не си тропкам като дете Благодаря

Наталия: 

За мен курса беше по- скоро преживяване, на което си обясних защо и как функционирам аз цял живот. От както се помня, я сърфирам тая реалност основно от второто си внимание, което го разбрах какво е точно на курса. Винаги съм знаела, че не е само това, което се вижда или напипва, че не е само тяло и материален свят. Просто ми е било адски трудно, а и все още е на моменти, да интегрирам Съзнанието си към тая форма на съществуване и да приема, че масово хората се идентифицират с телата си. За мен общоприетите методи и “нормални” сетива за възприемане на околната среда почти никога не са били водещи. Социални норми, правила, програми и обяснения тип “защото така трябва”, “защото така пише в учебника”, “защото бог/буда/кришна.. ше те накаже”, “защото така правят хората” никога не са били валидни за мен и личното ми възприятие към живота. Много съм търсила, чела и опитвала да задоволя любопитството и нуждата на мозъка от логични обяснения на нещата, докато не осъзнах, че той повече пречи, отколкото помага в обработването на информацията, която подсъзнателно получавам. Винаги съм можела да чета кода на човеците. Не винаги съзнателно разбира се. Но цял живот аз съм напълно наясно, че не съм само тялото си. И просто “знам” неща, “виждам без да виждам” кое, как, кой какъв/какво е. Смело заявявам, че мога да разчета всеки. Проблемът (ако е проблем изобщо), е че тоя кънекшън и разчитане на нечий код често се случва на принципа на огледалото при мен. Аз, за да го процесна и разбера през човешката призма на това тяло, отразявам/преживявам, чувствам и мисля като обекта на изучаване. И често ми отнема време, докато осъзная и разбера, че това не съм аз, не са моите мисли и чувства. И това, че аз съпреживявам нещо с/като/вместо някого, е само още една опитност. Бърз експириънс му викам, нещо като демо. Възприемане на чужда перспектива без да се налага да го преживея аз лично в пълният вариант с години. Срещам, прочитам/”виждам”, възприемам, осъзнавам, вадя си нужното от съответната перспектива и опитност и продължавам. На курса видях, че не съм сама. Не съм луда и не си въобразявам. Получих обяснения и доказателства, че действително “знам”. Че “гласът” в главата, дето ми отговаря винаги вярно, дето ми “набива” шамари като затъна по- дълбоко, отколкото трябва, който ми казва “абе недей бе, ще се забъркаш в неприятности”, или “ако не го направиш, ще съжаляваш цял живот”, не е въображение или лудост, а съм си АЗ. Винаги съм знаела кога хората са “моите” хора, кога ги “познавам” не от тая инкарнация. Малко “мои” бях срещала досега, но ти и курса ми помогнахте да открия приятели от преди, хора, които усещам като “семейство” дори да не сме си говорили почти, дори да сме се видели един път на живо. Просто самото “знаене”, че тия хора са/сте тук, носи спокойствие на душата ми. Няма човешка емоция, дето да опише това чувство, свързаността тук е на друго ниво. Та за мен курса беше добър повод да срещна приятели и други “луди” 😆. Дойдох с пълното съзнание, че няма да науча нищо, което вече не знам. Но знаех, че ще получа обяснения и “тригъри”, които са ми нужни в момента. Осъзнах, че аз реално нямам нужда да сънувам осъзнато или да сърфирам Астрала. Не че не сънувам, напротив. И сънищата ми стават все по- реални, все по осъзнати и дори понякога мога да ги контролирам до някъде. Получавам и инфо дори, като снощи например, за някво изтичане на радиация, сериозно количество, само дето не помня къде. (Може и друг таймлайн да съм видяла, няма да е въобще за пръв път.) И дори не се стреснах, а максимално адекватно и почти съзнателно предприех действия и знаех какво да направя. Това е голям напредък за мен в сънуването, макар и да не е самоцел и да не правя никакви упражнение (нямам време просто, а и малкия спи при нас и не смея с него в стаята). Но лично Аз в тоя момент имам нужда не от осъзнато сънуване, а да интегрирам максимално Съзнанието си към тая плътност, по начин, по който да съм оперативна сега и тук. И да мога да променям кода и да събуждам други Съзнания от тая 3Д плътност.. не знам как да го обясня дори. Просто знам, че капацитета на това тяло и тоя мозък е толкова ужасно хипер супер лимитиран, за това, което действително Е моето Съзнание, че мога да го опиша само с бегло сравнение. Примерно да затвориш неутронна звезда в пластмасов жълтък от шоколадово яйце. И това нещо просто ме побърква понякога. Знаейки какво съм и че нямам лимит в една друга плътност, и че съм тук умишлено лимитирана, за да изживея нещо си човешко.. не ми създава конфликт, ок съм, харесва ми примитивността на човеците, забавно е. Но просто ме изнервя и вбесява развоя на тоя таймлайн и факта, че масово е пожелано и договорено да се прецака цяло едно човечество, за да излязат някви страхливи мързеливци от играта с чийтове. Вместо да се вземат в ръце, да почетат малко блога, да дойдат на някой курс и да ритаме заедно зли задници в 3Д, те ми избрали да си нахакат сиропчета от маймунки с наночастици, та да не ги натикат пак в тия тела. Не ми пука от по- висша перспектива кво са решили и пожелали групово, ма с удоволствие групово ше ги ритам до 10Д и обратно, ако трябва. Ние се гърчим тука, натъпкани в примитивни, крехки телца, да ги спасяваме меко и леко, да не се стресират от прехода към по- високи вибрации. Пък те хакнали предварително играта тъпаците и са редят на опашки за елексирчето в спринцовка. На работата лекото, на хляба мекото, скукаааа… Ай стига толкоз.. На едно РВ да взема да дойда май 😜😁

Оги: 

1.Курс ОИТ-първо ниво дата 16-17 януари 2021 год. -Тук разбрах и приех че това „чудо “ ОИТ съществува. Запознах се с хора, които имаха доста силно излъчване и присъствие. Силно впечатлен бях от Я., В., К. и Б. като присъствие и излъчване на вътрешна сила .В първият момент единственото реално постижение беше ,че почнах да се опитвам да виждам „аурата“, най вече на моите ръце. Почнах да си записвам какво сънувам и изчетох всичко което намерих в интернет и на хартия за тази тема. Сутрин след комплекса на йога, правя упражнения за повишаване на енергията на тялото. Най съществен сън записан е един опит за летене ,без да мога да определя къде и как. Друг такъв сън който помня в детайли е сън в Авиогара . Почнах да медитирам по често, при всяка възможност. Купих си „кадуцей“ с който съм почти постоянно, дори когато спя .Генерално приех че има и други светове освен „този“ . 2.Курс RV -дата 27-28 март 2021 год. -Два месеца след ОИТ, изпитвах наистина нужда да споделям на тази тема .RV ме заинтригува особено, според мен канализира и усилва възможността същноста, да се върже с матрицата и извлича информация от там. Също се запознах с хора, които изградих силна ментална връзка, най вече с П. Не можах особено да тренирам RV,най вече заради моето участие в изборите. Но след този курс имах първият осъзнат контакт с матрицата ,с отговор на въпроса как се казва даден човек. Продължих с упражненията, медитация, преди сън и опити да записвам, какво съм сънувал. Почнах да усещам насоки, какво мислят хората и да чета по лицата им. Почнах също да търся отговор на въпроса: Защо и за какво съм в този момент тук?. Това всичко провокира в мен решението да преосмисля някой аспекти на моето съществуване и да променя някой неща. Взех решение и се разделих със съдружието в фирмите, които управлявах. Разбрах, че ИСКАМ да променям хората към „добро“ и ИСКАМ това да правя по един или друг начин. 3.Курс RV adv. Дата 22,23 и 24 май 2021 год. -Чаках с нетърпение този курс, чувствах че нещо ме „чака“! -Курсът и най вече работата заедно с другите от курса, ми помогна да развия възможността да се вържа с матрицата/астрала/. П., Я. ,П.,В., М. и Т, ги почувствах доста близки като същности. Вечерта на 23 срещу 24 май с помощта на П, имах първият си осъзнат сън ,който ми даде отговор и на някой мои въпроси. Матрицата ми даде информация, че преди милионни години, аз съм бил същност която била във „симбиоза“ връзка с животно, което много наподобява „черната пантера -Thanator“ от филма Аватар,тази хуманоид е имал име Baarg и е бил на водач на група от такива хора. Сценарият на филма е подобен на това за което имам аз усещане, силно развита технологична хуманоидна раса, напада с цел добив на ресурси планетата, води се война в който „ние“ губим. Животинската част от „симбиозната“ същност е „скопена“ и пусната да умре в тогавашната джунглата, другата част „душаТа“ е вкарана насила, в това нещо наречено „матрица“ с цел да не се пречка! И така милионни години въртележка , ако изобщо има време. Също сънувах и среща в астрала с П, нейното животно е пума на сиви-кафяви петна, много е бърза! Моето е доста голямо, с размери височина 3 метра и дължина -7 метра. По време на тази среща в съня, имах чувството че махнах нещо, което контролира и управлява „животинската“ част . Същата нощ имам спомен за посещение на планета с огромни сгради приличащи на огромни гъби с ниска синкава растителност ,огромни пътища, безлюдна и ми се върти името „Албедириан“ и нещо такова! Други промени които настъпиха рамките на една седмица от тогава, имах няколко случая в които познавах, къде, за какво ,с кого са дадени хора. Също чувствам, че метаболизма на тялото се ускори, загубих 3 кг тегло . за една седмица, чувствам „праната“ много по директно и силно. Купих си и радиезистично махало и тренирам с него, има интересни ефекти!- По съвет на Я, винаги гледам да открадна нещо от него/Я/. Разбира се Nahuatl Ataokt – е същността, която ми е направила също много силно емоционално впечатление и с удоволствие бих продължил да трупам опит и знания с твоя помощ! Мисля че съм готов за второ ниво ОИТ, само по възможност да е след 11 юли 2021 год. 1 юни 2021

 

Андрей: 

След курса по ОИТ преди около месец главните промени (въобще като възприятие и съзнание) се проявиха първоначално в мнооооого по-лесното запомняне на сънищата. Започнах да си спомням почти всичко (сюжет, различните участници, самото пространство, как изглеждаше, на допир какво усещах и т.н) . Макар че не съм стигал все още до напълна осъзнатост и оперативност определено вече съм по-осъзнат по време на сън. Преди бях само наблюдател, сега усещането е по-различно. Аз го наричам полу-оперативност. Там съм ама не баш. Само да отбележа, че преди след като се събудих бях като труп с изтрити спомени и трябваше съня да е много специфичен и травмиращ, за да го запомня по същия начин. Естествено записването на сънищата помогна драстично в тази посока както и самата осъзнатост, намерение и воля относно изпитването на тези специфични преживявания. Най-голямата промяна се случи наскоро. Сънят беше сравнително нормален. Пространството ми беше познато. Бил съм там и преди (в друг сън не в реалния живот) и сюжета също беше познат. Летях из квартала посред нощ. И преди съм сънувал че летя, но този път беше различно. Усещах го повече, беше по-осъзнато. Сега за да летя ми се налагаше намерението ми да е фокусирано в/у този процес. (пак повтарям не бях напълно осъзнат, но определено беше различно и имаше изява от моята воля да се случи този процес, което го усещах) В момента, който започнах да оглеждам околността и да се разсейвам, започнах да падам и да губя “тяга” така да го наречем хехее. На момента не го осъзнах, но сега като върна лентата назад си спомням, че се опитвах да си “намеря краката” и да ги усетя. (едва ли не се опитвах да се изстрелвам във въздуха чрез тях). Най-интересната част започна, когато сюжета свърши и се усещах в тялото си. Дотук нищо ново. Интересното започна, когато усетих че тялото ми се обръща на дясната си страна, а фокусът ми (съзнанието ми) остана на лявата. Секундата, в която се усетих че аджеба аз гледам наляво пък тялото ми е надясно съзнанието ми се върна обратно. Тъпотия страшна, че не можах да се хвана навреме и да си остана в това състояние ама кот такоа, ще има и друг път 😀 . Съжалявам за дългия имейл…. П.С- не навлизам в детайли за всички други промени в моя характер като цяло, защото тях дължа повече на житейския съзнателен опит и знание, които съм придобил след курса ти и препрочитане и четене на блога. Определено много от съветите ти помагат, за което винаги ще ти бъда благодарен. Ако не ти бях намерил блога преди години, сега нямаше да съм същия човек. Поздрави и много здраве ! -Андрей

Remote Viewing, отново само няколко отзива, защото са много:

Михаил: 

Бате, RV курса е гръм отвсякъде. Щастлив съм че имах възможността да участвам в това събитие, да се срещна с други луди 🙂 и да ходим на лов за извънземни в село Братя Кунчеви :). Простотията настрана, курса е наистина уникално преживяване. Даде ми насоки как да изключвам постоянното буботене на лявото полукълбо и как да работя с енергийно информационното поле. Контрола на вниманието и лявото полукълбо е ключа за свързване с матрицата като до преди курса го знаех на само на теория. Сега имам възможност да го прилагам. Запознанството с теб и всички участници в курса ми даде голям заряд. Срещата на живо с трезво мислещи хора е много ободряваща, че понякога забравям че има и други, които Мислят и са с отворени съзнания. И в същото време имат чувство за хумор и не се вземат на сериозно. Когато съм в България следващия път ще се включа ако има курсове с най голям кеф. Поздрави Михаил

П. Добрева: 

Здравей! Благодаря за курса, много съм доволна, всичко мина повече от перфектно, организация на ниво, хотелът чудесен и подбран идеално, персоналът любезен, храната осигурена и винаги на време готова. Стефан поднесе информацията по най- разбираемия и достъпен начин. Дори и нощна разходка имаше, която беше чудесна изненада 😊 Всичко беше предварително подготвено за провеждането на курса – от листите и химикалката до папката и бутилката с вода, включително и после изпращането на дигиталните материали. Групата разнородна и весела, а твоето присъствие, внасяше колоритен елемент 😊 Единствено не ми хареса, че беше само 2 дни и набързо, които минаха неусетно 😊 Благодаря и на двама ви. Muy bien, както се казва 😉 П.

Eдин младши Адмирал: 

Здравей , накратко много ми хареса .даже го определям като събитието което най ми харесва от началото на годината.като се започне от лекциите минем през г-н Стефанов който много ми допадна ( нямам търпение пак да се срещнем) през твоето участие (много ми хареса това за мънгаристите) обстановката хотела и тн .нямам забележки.оченката ми е 10+ Поздрави

Стефан Ш. 

Силно интензивен поток от информация и страхотно поднесено познание. Определено надмина очакванията ми и ме спечели без резерви като верен последовател. Изключително интересно и увлекателно представена от Капитан Стефанов, материя. Благодарен и доволен съм от възможността да се включа. И съжалявам, че не съм могъл по-рано да го направя. Неповторима енергия и изживяване в компанията на екипът( Капитана и Нахуатл) и новите колеги (всичките прекрасни хора). Мога само да препоръчам. Скочете в необятното! Благодаря на всички. Стефан Ш.

З. Ф.:

Здравей, курса за мен беше много, много добър, лектора – уникален / като начин на преподаване и търпение/, организацията и комуникацията – на ниво. Напълно покри очакванията ми и това,което бях гледала и чела. Дали аз покрих своите е друг въпрос, по който смятам усърдно да работя. Не си падам по дългите писаници, дано това да е достатъчно. Надявам се да се видим скоро на някое друго обучение. Поздрави

Ивон: 

Това е един стойностен курс поднесен по един много приятен, разбираем начин Благодарна съм на Nahuatl и на Ст. за всичко – за знанията, за организацията, за търпението, за разбирането, за усмивките и приятните мигове Пожелавам Ви много успехи във всяка област

Можех да публикувам всичките, но щеше да е дълго 🙂 Поздрави, и преглеждайте секцията ”Курсове” в сайта, за да разберете какви обучения следват от тук на сетне. Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This