Здравейте драги Читатели.

Време е да обявя и тук записването за зимните обучения от серията ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”. Обикновено го правя само през Групата, и през Страницата на Блога във Фейсбук и MeWe, но имайки в предвид милионната аудиенция на сайта всеки месец, ще започна да публикувам всяка актуализация. Това са едни уникални за България курсове, без никакъв аналог. Малко по-долу ще видите линкове към референтни материали.

Записването става с изпращане на мейл до [email protected], три имена и телефон за контакт, със subject на съобщението ”ОИТ 9”, след което е вероятно да ви бъдат зададени няколко въпроса, и да получите останалата информация. Точното място, където провеждаме тези обучения остава конфиденциално, и локацията ще бъде предоставена само на Участниците. На курса може да присъствате и онлайн. Ако изберете тази опция, трябва да въведете subject на мейла ”ОИТ 9 ОНЛАЙН”, за да ви различаваме от останалите.

За новите Читатели – разгледайте цялата секция ”Опитности извън тялото, и знания свързани с ОИТ” като кликнете в менюто еееййй там горе над този текст 🙂

Информация курсове ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, и Remote Viewing.

Ефектът от курсовете на Nahuatl, говорят Участниците.

Осъзнатото сънуване.

Oчаква ви поредното незабравимо приключение с Блогът на Nahuatl!

Поздрави на всички.

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This