Здравейте драги Читатели! Обявявам за отворени записванията за нашите курсове, за всички тях! Както онлайн така и присъствено за Remote Viewing, и ОИТ курса, и само присъствено за обучението по оцеляване.

Курс ”Remote Viewing” начално ниво: 

Линк към обща информация за метода за извличане на информация.

Линк към статиите написани до сега за Блогът на Nahuatl по темата Remote Viewing.

Предвидени дати – за сега няма, но ще се състои възможно най-скоро.

Място – град Стара Загора.

Може да преминете през това обучение както онлайн, така и присъствено. Уникална опитност без аналог! За записване изпратете мейл до [email protected], с имена, телефон за контакт, и subject на съобщението ”Курс RV”. Ако желаете да присъствате онлайн, моля да го обявите в мейла, след това ще получите допълнителната информация, и вероятно ще бъдете добавени в списъка с участници. След като наближат датите, всички ще бъдете уведомени по телефона.

Курс ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване” ниво 1

Линк към статиите написани до сега

Предвидени дати – за сега няма, но ще се състои възможно най-скоро.

Място – град Стара Загора.

Може да преминете през това обучение както онлайн, така и присъствено. За записване изпратете мейл до [email protected], с имена, телефон за контакт, и subject на съобщението ”Курс ОИТ”. Ако желаете да присъствате онлайн, моля да го обявите в мейла, след това ще получите допълнителната информация. След като наближат датите, всички ще бъдете уведомени по телефона.

Курс ”Оцеляване за Цивилни ниво 1 – Извънредни положения и бедствия – Подготовка, тактика, превенция и планиране”

Това е също едно обучение БЕЗ аналог в България. В никой случай не става въпрос за типичното курсче по ”как да си опънем палатката и да стоим далеч от мечки”. Пред вас са разработени методики, имплантирани във всички части на Силите за Специални Операции, които ние провеждаме под формата на обучения, специално насочени към Цивилни граждани, които не са се сблъсквали никога със суровата реалност на оцеляването. Неговото планиране, нужните тактики, семейните евакуационни планове, превенцията, подготовката и всичко останало…

Оставям ви линк към всичко написано по темата в съответната секция тук в сайта. Още един линк с интересна тематика.

Дати – няма ясни дати, но скоро…

Място – Еко Парк Елена, град Елена в подножието на Стара Планина. Спим в 200 годишни български, възрожденски къщи с всички удобства, или в автентичните монголски юрти, които са на наше разположение в Еко Парк Елена. Не се изисква никаква специална подготовка, СТАВА ЗА ЖЕНИ! 🙂 Понеже много ми задавате този въпрос… Опитността като такава е уникална, и без аналог. За записване, мейл до [email protected], имена, и телефон за контакт. Subject на мейла ”Курс оцеляване”. Не е възможно да се провежда онлайн, но може да се прави като тийм билдинг.

Очаквам ви на живо! Поздрави на всички.

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

 

 

error: Content is protected !!
Share This