Записване за новите курсове, ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, и Remote Viewing, Курсове с Британските Специални Части (SAS), обученията стават регулярни

от | ян. 6, 2021 | Remote viewing, Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ, Оцеляване и подготовка за извънредни ситуации | 1 коментар

 

Здравейте драги Читатели.

Пиша ви, за да ви уведомя, че е отворено е записването за Втора Група, курс ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, и респективно Трета Група, начално ниво, Remote Viewing. ОИТ курса ще го водя аз, а RV – Капитан Стефанов, който е единственият оторизиран Инструктор в Европа.

Поради големият интерес, обученията ще станат регулярни. Идва време, в което тези, дискретни до сега знания, да станат малко по-достъпни за всички хора.

OИТ Курсове ще има сигурно по един на месец, като предеварително ще ви уведомявам за това. И двата вида обучения, ще бъдат регулярни, но преди да лансирам сайта, изчаквайте да обявя следващите курсове, в Групата, и в страницата на Блога във Фейсбук.

Който иска да се запише, да остави трите си имена, телефон за контакт, и линк към активен профил във Фейсбук, на мейл адресът на Блога: [email protected]

В subject на мейла, пишете ”Записаване курс ОИТ”, или ”Записване курс RV”.

Тези дни ще обявя информация за обученията ниво Advance, за преминалите през първо ниво на Remote Viewing. Ще разгледаме специални апликации на Rv, FOREX, финансови пазари и тн, и друга интересна информация, но това в конфиденциалната група на RV Обществото. Знам, че доста от старите Вюъри ме четат, и го казвам, именно заради тях 🙂 Ако някой от вече обучените не знае за новата група във Фейсбук, да пише на [email protected] за да поиска достъп. Достъпът се получава след отговаряне на няколко въпроса…Тази група е конфиденциална, и е само за хора, преминали през Remote Viewing курсовете, имайки в предвид информацията отнсно метода, протоколи, контакти и тн, няма да бъде показвана публично, и остава само за Колегите.

На пролет предстои серия обучения с офицери от Британските Специални Части (SAS), целящи подготовка на групи от хора, за извънредни ситуации, организиане на самите групи, оцеляване в градска среда, и сред Природата. Подготвят се тактически курсове за придвижване в райони на конфликти, разузнаване/контра разъузнаване, и куп други интересни неща, които пак вие ме помолихте да организирам. 2 от големите военно/тактически магазина в България се присъединяват към нас, Nahuatl Adventurers Grpup Bulgaria скоро ще има и Air Soft група, която ще тренира военни тактики.

Правя така, че всеки от моите Читатели, който поиска, да получи достъп до информация, и обучения, които ще гарантират оцеляването му във всякаква среда, и осъзнаването му/и на тези части от реалността, които контрольорите на тази човешка Цивилизация, искат да скрият от вас.

Припомням някои от последните материали по RV темата:

Remote Viewing, връзката с ОИТ. Видове внимание, и как ще работим с тях. Информация за бъдещи курсове по RV, и за пръв път в България – навлизане в ОИТ материята. 

Още по темата с Remote Viewing – отзиви от последните курсове. Реални проекти, и започване на Eкспедиция Родопи тази пролет.

Скоро ще бъде лансиран, най-якият сайт в българската блогосфера! 🙂 Очаквайте го! В сайта вече навигацията по материалите ще бъде съвсем различна, и дните на този блог, в пространството на Blogger са преброени 🙂 🙂 🙂 Правя всичко това, защото вие искахте да го направя 🙂

 

Поздрави на всички!

Бъдете здрави!

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
—————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This