Здравейте Приятели. Питате ме за още курсове – отговарям:

Следващото начално ниво е предвидено за 8-9 Април 2023 година – Нашата база в град Елена, в подножието на еленският балкан.

Обученията вече могат да се адаптират към корпоративна среда. Пример: фирми, на чиито служители им предстои престой в конфликтни зони, или места с висока опасност за сигурността. Скоро ще бъдат обявени и именно такива обучения, специално ориентирани към корпоративни Клиенти. Курсовете може да се преработят и до тийм билдинг версия.

Ще има също така и нови курсове първо ниво. Започна записването за следващите обучения за цивилни. Виждайки реалността в близките държави, аз се убеждавам всеки изминал ден, колко е важна информацията, с която ще се сдобиете по време на нашите специализирани обучения, и как реалното и приложение е спасило хиляди животи в руско украинският конфликт. Програмата е леко променена, заради промените във времето, и курсовете ще станат още по-яки, те и без това са абсолютно уникални за България. Оказа се отново, че съм лошия пророк, всичко за което съм ви говорил до сега в секция ”Оцеляване и подготовка за извънредни ситуации” се случи в Украйна, включително и бежанските потоци. Всичко, с изключение на ядреният взрив. Имах късмета да се запозная с един много много интересен, и важен човек. Български NBCh (nuclear biological chemical) експерт, който проведе допълнителен инструктаж за предварителната подготовка ако се има по някаква случайност информация за изтичане на радиация, или вероятна ядрена експлозия. Този човек ще бъде гост на следващото издание на обучението. Помнете – НИКОЙ няма да ви каже, нито ще ви предупреди за тези неща, преди да е станало твърде късно, или ще го чуете по медиите, защото всички ядрено химически измервателни обстановки в Европа в момента са насочени именно към Украйна. Намираме се в положение на повишена бойна готовност, именно заради опасност не от ядрени атаки с бомби, а от саботажи в украинските АЕЦ, които са най-големите в Европа. Не искате да знаете какво може да стане, ако някой забрави да преустанови високо волтовата мрежа, за охладителните системи на реакторите, които все още работят, а това се случи 2 пъти, за по 48 часа, което е на абсолютната червена линия, и се прави целенасочено за да всява страх в цяла Европа. Ние сме единствената група, която подготвя цивилни за такива ситуации. След преминаването през наше обучение, вие ще разполагате с готови данни, чрез които ще може да изградите собствени планове за превенция и подготовка за всякакви ситуации.

По-конкретно за серията курсове: 

Какво е новото? 

Програмата на курса е променена, модулите са преструктурирани. Има нови неща, които са доста интересни, но правят и самото обучение още по-интензивно.

Курсът вече има вариант за преминаване ОНЛАЙН! За всички Нашенци от чужбина!!

Задавате ми въпроси ”Мога ли да дойда?”, ”Става ли за жени?”

Да! Можете да дойдете, става и за жени, става и за хора на по 80 години ако щете. В началното ниво нямаме тежки преходи, или изисквания за усилия от ваша страна, нито пък има елементи от курса, които да поставят живота и сигурността ви в опасност. Все още обаче подписваме задължителните декларации за спазване на Законите на Република България, и не-принадлежност към пара военни групировки. НЕ ви трябва никаква специална екипировка, за да преминете нивото за начинаещи.

Оставате с гаранция, че след обучението ще разполагате с много добре синтезирана информация, разделена на модули, която ще ви е напълно достатъчна за да можете и след това да разработвате собствени планове за евакуация/оцеляване + тактика съобразена с вашето лично състояние. В момента разполагаме с реална база данни от военният конфликт в Украйна, и по дяволите, потвърждава се отново всичко, което съм казал до сега…В България има критична нужда от такива обучения, и не – това не са курсове, на които ще се научите просто да си палите огънче с магнезиевата запалка, и да си опъвате палатчиците, не не. На тези обучения ще се сблъскате с истинска, оперативна информация, използвана за обучение на цивилни в държави, където параноята е държавна политика, но е базирана на постоянни опасности. Пример е Израел. Не напразно най-добри бойни системи идват от там. Това е една програма за обучение на цивилни, базирана 100% на модерна методика на специалните военни подразделения, съобразена с нуждите на цивилното население. Като нуждата от организация и планиране, нуждата от подготовка на екипировка, нуждата от допълнителни информации като например, как се работи с радиостанции, ретранслаторни антени и т.н. или как се изгражда план за цивилното разузнаване, статично/мобилно оцеляване, пресичане на територии с възможни конфликти, влизане/излизане от населени места, как се следи информация, как се добива информация, как се пази информация, въобще как работи цивилното разузнаване, съобразено с изнесените хипотези. Всичко това е живото спасяващо повярвайте ми. Не съм го създал ей така случайно.

Тематиката е приложима към всякакви извънредни положения и бедствия, и дори частичен, или тотален срив на социума. Безценна е! Ето част от модулите на обучението:

 • Тактика и психология на планирането. Създаване, и координация на семейни групи ”подготвени за всичко”.
 • Полеви условия на оцеляване – в градска среда, и сред Природата.
 • Сблъсъкът с непознатото – стресът от разпад на обществото, боравене със страхът и паниката, и как да излезем от този потенциално смъртоносен кръг.
 • Индивидуално и групово оцеляване. Тактическа схема за организация на групи от хора. Действие/противодействие, тактическо придвижване и отбрана на лагери и малки селища.
 • Скривалища и тайници за провизии и екипировка.
 • Нужна екипировка (аз предоставям на място много примери, за да видите нагледно кое какво е) за градска среда, и за оцеляване сред Природата. Основни пособия, сечива, инструменти, и полезни неща, които трябва да познавате и да знаете как се работи с тях.
 • Боравене с оръжие (няма да дам на никой на пипа истинско оръжие), всичко което трябва да знаете за огнестрелното оръжие. Безопасност, боеприпаси, какво е, и какво не е огнестрелното оръжие. Българско законодателство и закони регулиращи оръжието и боеприпасите. Въздушно оръжие и потенциалът на PCP пушките, ще видите снайпер калибър 35/9мм от нова технология, и ще ви бъде разяснено всичко, което трябва да знае един не-професионалист. Ще ви покажем и някои полеви не-огнестрелни оръжия.
 • Строеж на базови заслони в полеви условия, използване на терена, и всичко налично по него. Базови сечива и похвати за полево строителство. Тактика на изобретателността.
 • Огън, вода и храна в условия на оцеляване. Филтри за вода, видове огнища, всичко свързано с нашият най-добър приятел, негово величество Огънят.
 • Структура и тактика на бойно отбранителните тактически групи. Тази информация ще ви накара да видите реалността на подготовката. Казано по този начин, тази информация ще ви подготви за цялостна организация на вашето семейство, близки, и приятели.
 • Модул цивилно разузнаване (конфиденциално до провеждане на курса).
 • Как да подготвим семейството и децата си за евентуални кризисни ситуации, и вероятните тежки случвания с други хора. Психология на боя. Тактическо планиране на защитата, лична, групова, или на селища и заслони.
 • Модул комуникации. Боравене с двубандови радиостанции, и как се използват ретранслаторните антени навсякъде в България. Законодателство, и нормативи на радиолюбителството, и базов план за радио комуникации в цялата територия на страната по време на криза или бедствено положение.
 • Модул тактическа логистика и подготовка на автомобилите – създаване на план за логистика.

Има и много други неща, които остават конфиденциални до курса. Гарантирано ви е, че след това обучения няма повече да сте същите. Винаги се случва нещо подобно с повечето хора, преминали от тук. Всички стават по-ясни със себе си, добиват по-яка връзка с реалността, и си дават сметка за много лични бариери, страхове, предимства и знания, които в последствие разбират как да комбинират, за да се получи така желаната превенция и подготовка. Всичко е въпрос на превенция…за жалост, украинците нямаха тази привилегия, но ние българите имаме шанс.

Записването става по обичайният начин, и след като изпратите имена, линк към профил в социалните мрежи, и телефон за контакт на [email protected], ще ви върнем мейл с останалата информация по предстоящите курсове. Цените за групи за тотално различни от обичайните! Ползват намаление всички, които са преминали през ОИТ семинарите, и курсове по Remote Viewing. Спим в 200 годишни, реставрирани български къщи с всички удобства, а като стопли може и в монголските шатри. Храна е домашна, вкусна и здравословна. Разполагаме и с конна база с инструктори по езда, ако някой иска да остане за повече време. Не ви трябва никаква специална екипировка, може да изпращате и баба си на курс, без проблеми! Първо ниво е създадено за всякаква публика. Мястото на провеждане на курсовете е еленският балкан, в близост до град Елена. Транспорт има от цялата страна, ако някой не успее до Елена, обикновено ходя там преди всички, и мога да взема до 4 души с моята кола от Велико Търново. Идването на място с автомобили 4х4 е предимство.

Очаква ви едно много яко приключение! Ще правим и полево готвене, което лично за мен е тотално задължително!

До тогава – поздрави на всички, и бъдете здрави като лъвове!

Nahuatl

 

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This