Здравейте драги Читатели 🙂 Хе-хееее много от вас ще се сетят сега с усмивка за тази статия. Правя римейк на един култов мой материал от времената, когато им сипвах яко 🙂 Реално така станах известен … езотерика от личен опит, но си им сипвах по много! През годините назад, измислихме новата българска езотерика, но не тая пошлата, стандартната, и онази на брахмапутрите от високо извисените гилдии на хипитата-лепилари, а именно истинската, тая дето няма идеология. Според мен, само тя е истинска. Идеологията както знаем е създадена да контролира Съзнания, а на такива като мен ни се налагаше да разбиваме идеологичните наслагвания, за да можем да внедрим чиста информация, защото разбираме механиката зад нещата без да ни се налага някой, или нещо, да ни пазят гърба. Ние сме Воини, от тези рядко срещаните, и това е истина – не съм сам, и се радвам, че не съм. Този Блог е сборен пункт на такива като нас, беше това през годините, и продължава да бъде такава събирателна точка. Думата ”вяра” през вековете се беше превърнала в странна дума, а в нашите времена –  в дума проститука, всички я суркат както си искат, като думите ”свобода”, или ”демокрация”. Блогът на Nahuatl промени страшно много хора … промени ги за добро при това. Много народ осъзна личната си сила и потенциал по различен начин именно с такива статии. Колкото и да са провокативни, и дори понякога груби – те са полезни, защото трошат общоприети стереотипи и наслагвания в Съзнанието. Реално дават нова сила, сила за нови неща, разни хора осъзнават силата в себе си опълчвайки се на старото, на стандартното, и на видимо лъжливото, а то е масово.. Все още се броим на пръсти тези, които пишем само и единствено от личен опит…

Видите ли при мен израза ”драги Съселяни” – не очаквайте учтивости и културен начин на говорене… видите ли го това, то значи ще им сипвам да папат.

Публикувана е за пръв път през 2014 година, за втори път през 2019 година, а този и е третият път – 2023 година 🙂

Приятно четене и да знаете – не съм коригирал много много нецензурният начин на изразяване 🙂


Такаааа, айде още малко трошене на стереотипи…. Отново заради наблюдения по социалните мрежи, на цялата тая човешка жалост, която се лее МАСОВО 🙂 Не ви ли писна бе драги Съселяни?

Читател ми писа съобщение, ”за да му дам съвет какъв амулет щял да го предпази от еди си какво”…. Получавал съм много такива писма, и всеки който ми е писал подобна простотия, знае как отговарям 🙂 Искам да ви обясня, кратичко така, какво са за мен тия работи… Няма на какво друго да се базирам – само личен опит:

Амулетите, the fucking gods, и други форми на душевна жалост:

От незапомнени времена, Човеците на тази красива Планета, са под въздействието на една много коварна форма на контрол над Съзнанието. Не съществува друг по-мощен начин за контрол. Нито извънземните лаборатории, нито магьосниците от филмите, могат да направят така, че нещо да работи по-добре от идеите…Схващате ли? Който държи ”властта”, институционната власт, оръжията и технологията – той диктува на останалите какво и как да се възприема като реално, просто защото те са приели, че има някой ”по-висш” от тях, и са отдали личната си сила именно там, станали са безотговорни. Власт имащите от около 12 500 години насам са примитивизирали масовият човек, защото най-висшите им касти разбират как работи изкуствената 3Д Матрица, а те съвсем не са земляни, нито пък живеят някакви си 70-80 години. Живеят в продължение на хиляди години, така че търпение не им липсва, и смяната на няколко поколения, за тях са като часове за нас. Аз лично не вярвам и 2 думи от това, което официалната история говори за развитието на човешките цивилизации и т.н. А съм изучавал история мноооооооооооооооого години наред, и все още ми е хоби. Не вярвам в дарвинизма, нито в нито една подобна, абсурдна теория за еволюцията на тази земна Раса. Не вярвам в това, че пещерните хора видите ли, ”изведнъж измислили шаманизма”, примерно 🙂

Истинската история на Човечеството е съвсем различна от това, но няма да говорим сега точно по тази тема. Ето защо космическият bullshit с ”древните символи”, на мене ми е като пръдня след кисело зеЙе – мирише малко, па отмине…Сещате се.

Амулетите са същото като боговете – друга форма на канал за вашата лична енергия и сила, която не прави друго, освен да храни Архонтите. Разбирате ли? Адски просто е, и е въпрос на изхвърляне, ако въобще някой има смелостта да го направи, на всички стари концепти и възприятия за ”по-висшето”. Човекът има тенденция, когато не разбира механиката на нещо, да го превръща в мистика, и от там стават мазаниците след това. Дори и днес, във времената на дигиталната технология, хората масово вярват в богове, амулети, и прочие космически тъпанарщини от ядрено-атомен тип.

Искам някой от интернет разбирачите, тия които се занимават с това, защото те са много, и въпреки че личният им опит в повечето случаи е същият като моят в професионалното порно – все пак леят идеология, мозък, и други вещества, до като ви обясняват, аджеба, ”каква е силата на даденият амулет’‘. Как каква – никаква, за хора като мен. Амулетите и боговете са за слабите, и за тези, които доброволно са решили да отдават личната си сила, тоест да нямат отговорност за самите себе си, към Архонтен тип същества, и реалности, където се търгува с тази енергия. Всичките те, и ”великите магьосници” създатели на амулети, и всичките им свещенници, идеолози и т.н, са просто нивото над масовото овчемасие – това са агентите на Архонтите. Те също са от овчемасието, те са като свидетелите на йехова, които чукат по домовете ви, за да ви убедят ”колко праведна е тяхната религия”, и понеже много често думите им звучат убедително, на хората които грам не зачитат себе си, и са програмирани да са шибани овце – приемат на драго сърце това, което им се повърне на момента, просто защото им звучи ”приемливо”! 🙂

Много често задавам един и същ въпрос на такива ”магьосници” 🙂 и хора, които се занимават с това, понеже нищо друго не става от тях – айде напишете един блог, и започнете да обяснявате кое как точно работи, без да преписвате от руски сайтове, от личен опит!?? Айде де!! 🙂 Бих се изкефил, един да излезе и да каже – ”друзя болгарские! тоя шит работи така и така, и когато вниманието ви е еди си къде, се случва това и това”. Със сигурност има хора, които могат да го разяснят, защото са на ясно кое как става, но не го правят, защото е в техен интерес да има овчемасие 🙂 Понеже това цялото ”добро”, струва пари маа фака…а трябва да се яде, и да се купуват дреи от битака под блока…Нито един от тези магьосници, не живее по начин, по който реално иска да живее. Това обикновенно са душевно задръстени с идеология хора, които реално нямат смелост да създават реалността си съзнателно, сами за себе си, и понеже вътрешно го знаят, и се мразят заради това – въвличат и други, за да не са сами в цялата тая ментално-кафява каша от ”направи това, вярвай в онова”.

Та така, това което никога няма да ви кажат амулетаджиите, понеже огромното мнозинство от тях, също вярва в амулети, е следното:

– Амулетът е друга форма на отдаване на лична сила.

– Вярата в един амулет като нещо, което ”ще те спаси”, е просто бягане от лична отговорност.

– Амулетите са директна врата към въздействието на Архотнтите, и тоталното заробване на Съзнанието, представено под много удобна, почти захарно-подсладена форма за вас. Нещо, което ще ви накара да се чувствате сигурни – и бааааам, директно у торбата, само и защото на вас са ви харесали нечии думи, и са направили огледален образ на вашите лични несигурност и страхове. Така работи и политиката бай дъ уей.

– Не е възможно едно парче дърво, или метал, или каквато и да е друга форма на материя, да съдържа инструменти, които да ”вършат нещо за вас”, в место вас! 🙂 Tова става посредством астрални Архонти, за които вярата в един такъв предмет е като ключ към вашите съзнания. Може да го правите вие сами, но не и някакъв предмет, а не го правите, защото не знаете как се прави…

– Не е възможно, освен ако не делегирате личната си сила, какъвто и да е външен източник, било то някой си ”боК”, или амулет, защото са едно и също нещо, да ”ви пази от злото”. Все едно да влезете в разпределителна, електрическа централа с мокри дрехи, и да вярвате, че няма да ви удари ток, понеже сте бахти специалните. Няма да ви удари ток, ако вие лично, не вземете истински мерки, иначе волтовата дъга ще ви направи на чипс. 😀 ХАХАХА ше ме спукате от смях бе, безотговорници такива!

– Не е възможно, освен ако не делегирате личната си сила, някакъв амулет да прави така, че вие да сте успешни, а в същото време да си седите у вас на диванЯ, и да философствате ”духовно”, или по барчетата с другите кокошки. Няма как да стане. 3Д е пространство, плътна и тежка вибрация, която прави механиката на случването бавна, и са нужни директни действия. Тоест трябва да станете от диваните, да си вдигнете мързеливите дирници, да си преодолеете страховете, да създадете идея за това, какво искате за вас, и да започнете да действате.

– Леля ви Кера от подблоковото пространство, не може ”да ви омагьоса” по никакъв начин, освен ако не сте предали вече личната си сила, и сте забравили за личната си отговорност, чувствате се нищожни, и вярвате в такива ”магии”. Ако е така, вие отдавна сте отоворили вратите на Архонтите, и те ще видят много добре, от към къде да ви опънат първо, защото сами го позволявате – вие вярвате, че някаква подблокова леличка, която не прави друго освен да чопли семки и да чете жълта преса, може да ви омагьоса. Вие сами си надявате юларчето. Няма как да се случи нищо, ако вие сте реалисти, познавате се, и знаете, че нищо извън вас не може да създава реалност за вас самите.

– Всички древни символи са архетипен израз, под формата на предмети, на всичко това, което се опитвам да ви обясня, и са се ползвали от древните жреци, не по този начин, по който ги ползвате вие. Няма как един пентаграм, или една свастика да правят каквото и да е за вас, ”ей така”, понеже сте специални, без специфичното участие на Съзаннието. Нещо, което и амулетаджиите масово не знаят, или не ви казват, защото за тях това е просто бизнес 🙂 🙂 🙂

Един прост човек, без знания и личен опит, може да се манипулира всячески, особено ако го хванеш на тема страхове: ”ами ако еди си какво ти се случи?”, ”ами ако ако ако ако”… Акото уважаеми Съселяни, цапа, мирише, и много трудно се пере!

Същото е и с боговете – 1 към 1. Просто те са стратегията за контрол над цели маси от хора, до като амулетите са за индивидуално ниво. Всичките те – водят до Архонтите. Неизбежно.

Престанете да отдавате личната си сила към външни източници, станете истински силни, и се събудете. Поемането на лична отговорност е много страшно начинание, чупенето на масовите стереотипи също, но ако го направите – вие ще се сте се разпрограмирали на 75%, и 3Д Матрицата, от която толкоз много искате да избягате, няма да има такова влияние върху вас. Това се случва обаче, само след като престанете да леете енергия към външни източници. Трябва да престанете да бъдете мръвка за Архонтите. Иначе съдбата ви е ясна – рециклаж в инкарнационната система, и така до като го осъзнаете. Всичко зависи от вас човеци 🙂 Няма нито една външна сила, нито богове, нито амулети, нито Архонти, които да имат истинските юзди на вашето Съзнание. Те са у вас, и сами решавате каква посока поемате. Супер много народ си мечтае онлайн за излизане от Матрицата. Няма как да стане, до като продължавате да поддържате енергийно основните и елементи. Архонтите не са виновни за това, те просто са такива, каквито са – вие им позволявате да имат власт над вас. Никой не прави нищо на сила.

Същото е положението и с молитвите. Просто няма разлика, тотално 1 към 1, това са вариации на една и съща форма на mind control. Когато се молите жалостиво, в стил ”пипирудооооо спаси ма, моля ти са!”, единственото което се случва, е че Архонтът пляска с ръце, иска още, и си е извадил вазелина, защото всеки момент вие ще се надупите, и ще разтворите и долните си бузи….. И хоооооооп! Една доза от вас самите, от собственото ви Съзнание, личната ви сила и енергия, ще бъде пожъната…. Молитвите не струват нищо. Сори, че ви го казвам така директно, нито молитвите, нито архангелите, които са също Архонти, нито вашият толкоз обичан образ на Христос, който е просто адаптация на други, по-древни форми на божества, са тези които ще ви спасят. Те ще ви поробят, защото вие го позволявате, защото в место сами да сте си спасители – вие делегирате личната си сила, и някой друг ще ви оправи….

”Вярата”, този религиозен неин заряд, е измислена преди десетки хиляди години, като основна ос на контролът над Съзнанието. Просто Контрольорите имат капацитета да насочват това в, което вярвате, в удобна за тях посока, като ви казват кое е реално, и кое не е. От вас зависи как отсявате, и какви са вашите истински вътрешни нужди. Ако оснзаете всичко това, вие повече няма да сте обикновени човеци от овчемасието. Ще станете силни. Нищо повече.

Поздрави на всички.

Бъдете здрави, бъдете себе си.

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This