Извънземни перспективи 11 – И какво ако всичко е планирано от ”по-висша” перспектива? Измерения, 5G, ваксинацията, изходите от Играта, доброто, злото, и други интересни неща

от | ян. 6, 2021 | Извънземни Перспективи | 2 коментари

Ок де, добре! Продължавам с ”Извънземни Перспективи”! 🙂 Толкоз много народ ги чака с негърпение, че се виждам принуден да ги продължа.

За правилното прочитане на серията, е нужно да започнете от първата статия, тоест Извънземни Перспективи 1. Иначе няма да разберете абсолютно нищо, и вероятно ще си създадете грешни впечатления, с които аз лично, не искам да се занимавам, защото вече многократно съм казал как да се чете самата серия 🙂 Но понеже баце ви Nahuatl е пичшага! По-долу ще намерите линкове към всички, предишни статии от серията 🙂

Помнете, че това е перспективата на Тайгетианският Тийм, моята е от части, малко по-различна, но въпреки това, съвпада почти на цяло с тяхната. Напомям отново, заради новите Читатели, че тези материали съвпадат доста, с някои мои култови статии, писани години преди това. Ето 2 от тях, и това е друг мотив, да поровите в Блога, за предпочитане от компютър, или таблет, да ги намерите, и да ги прочетете по хронологичен ред:

Taка, че уважаеми нови ЧитателЕ! 🙂 За да можете да прочетете този материал, трябва да минете през 10 предишни + няколко от останалите статии в Блога, сори майна, ама това е положението, нещата се разшириха доста 🙂 Мини серията ”Кореспонденции”, е писана преди доста години, и моята лична интерпретация на собствената ми инкарнационна памет, се е ъпдейтнала много от тогава насам. Имайте това в предвид, а не са само те 🙂 Защото всеки път, когато пиша нещо такова, ми се налага да слагам линкове към мои стари материали…. Между друтото! Тематика на 12-та част, ще бъдат отвличанията от извнземни, доста народ чака точно тази тема. Та, ето ги линковете, понеже новите Читатели не знаят, това са кореспонденции, между моя милост, и един приятел, който се нарича Н. и е шефа на Издателство Паралелна Реалност. Та преди ехеееее, години, си споделяхме такива информации, от инкарнационна памет, и в крайна сметка, реших да ги направя на статии за моят Блог. Тук са първите съвпадения с това, което казват Тайгетянците, почти на 100%. В серия опитности извън тялот, бях изследвал самата Матрица, и по-специално, частта която засяга човешкото, колективно подсъзнание, и бях разбрал по този начин, че то е тотално изкуствено. Вид софтуер, за който човеците се явяват хем като база данни, хем като програмисти, защото самите хора го ъпдейтват постоянно с информация. Между другото, по време на курсовете по Remote Viewing, учим начинаещите вюъри точно на това – да тренират подсъзнанието си, до като извличат информация за дадено нещо, пак чрез него.

Кореспонденции 1 – Мега Съзнанието генериращо реалност

Кореспонденции 2 – ”когато бяхме извънземни”, инкарнационната памет

Айде добре де! Знам, че през телефоните трудно четете Блога, за това скоро ще имаме сайт, а не просто пространство в blogger 🙂 Ето ги линковете в хронологичен ред, за цялата серия до тук, и да, драги ми Читатели, чака ви адското четене 🙂 Имате матРял за мноооооого време:

Извънземни перспективи 1 – История на 3Д Матрицата

Извънземни перспективи 2 – История на 3Д Матрицата, втора част

Извънземни перспективи 3 – Първичният страх от смъртта, и информация за самоубийството 

Извънземни перспективи 4 – История на 3Д Матрицата, трета част, Луната и краят на 3Д

Извънземни перспективи 5 – Реинкарнационната система на Земята, животните и колелото на Самсара

Извънземни перспективи 6 – Златото и Слънцето, Тиамат, и някои други неща

Извънземни перспективи 7 – Цялостно разяснение по серията, кои са Тайгетянците и разясняване на контролът над Съзнанието

Извънземни перспективи 8 – Децата аутисти

Извънземни Перспективи 9 – Междузвездна навигация (Част Първа). Звездни вибрационни карти, пътуване във времето и тайгетянска космическа технология

Извънземни Перспективи 10 – Междузвездна навигация (Част втора). Гравитация и някои интересни извънземни технологии

Знаете причината за това, защо бях спрял с ”Извънземни Перспективи”. Появи се един полски тийм, и после едни нашенски лайт сайд, тъчмейкъри, които превеждат подобни материали през гугъл транслейт, на над 10 езика, без да вниква грам в истинският смисъл на разговорите, а по-голямата част от Аудиенциите на този сорт информации, са просто хора, които са любопитни, макар че за останалите, тази информация работи супер директно. За мен са важни именно те. Лелите с оргонитите, и техните ”светлини, ламБи, и лИбоФ”, са ми през дедовиОт. Казвам го, и заради многото нови Читатели на Блога. Самият Тайгетянски Екипаж, говореше, че тези light side повърни, от рода на ”ащар”, ”войни на светлината”, ”башар”, машар и прочие, са тотална манипулация, къде директно на институции като Ватикана, в случая на ”ащар”, и неговата мнима команда, къде на други фракции на земният тъмен Кабал. Истинските ченълинги, са прекратени, в самото начало на 60тте години, всичко останало са изкуствени излъчвания, целящи насаждане на нова масова религия, още по-лъжлива от предните повърни, като християнството, или будизма. Земният light side, е друга форма на диктатура. Тази е самата истина. Светлина и Тъмнита са едно и също нещо, и имат нужда едни от други, за да съществуват. В тази статия, ще ви обясня смисълът на това, те да бъдат интерирани, и какво да направите, макар че от ”по-висша” пврспектива, нещата да са предначертани по точно определен начин. Пиша Извънземни Перспективи от самото начало, защото това, което споделя Тайгетиянският Екипаж, съвпада с това, кето аз лично ви споделям за себе си.

Всичките земни религии са това – форми на контрол, макар че и от тях може да се научат неща в първоначалните етапи на пробуждането. Аз лично съм намерил най-много за себе си, в Исляма. и Корана. Една от най-уникалните книги на Планетата, но в моя случай ми я четоха на класически арабски език, което няма нищо обшо с нито един известен превод.

Човек трябва да е на ясно, че той самият е нещо изключително, мултиизмерно, за което реално няма нищо по-висше. По-висшите неща, ви контролират драги Читатели 🙂 🙂 🙂 Особено, чрез будисткият bullshit за кармата. Това е един от основните авто/рециклиращи елементи, двигател на така нареченото ”колело на Самсара”, което будистите толкова много тачат. Това е истинският капан за Душите ви. Вече писах по темата. Оставил съм ви и линкове.

В този ред на мисли, Човек няма никаква нужда, освен като опитност, за да изживее това ”контролът”, никой да го води за носа. Нито Извънземните, защото повечето тук, сме хора само супер временно, нито тъпата, подла, гадна, вяра в това, че ”някой ще го накаже”, и тн Това е просто mind control стратегия, която работи и след смъртта. Реално няма нужда, никой да ви кара на сила да се реенкарнирате хиляди пъти. Вие сами го правите, защото трупате такива вярвания, и именно вярванията са нещо крайно опасно след смъртта. Обяснявал съм ви процесите на това, и как да се предпазите, и на който му е интересно, защото много лошо сте свикнали всичко да ви се дава на готово, понеже сте специални – да рови из статиите, и да си намери нужните материали. Мен лично ме дразни много това, че доста хора очакват един вид, аз да им върша личната работа в место тях, което просто НЕМА как да се случи 🙂 Ок? No fucking chance.

Light side, New Age, там, религии разни, дъновисти (шматки и бивши христиен/наркомани, потрошили повечето думи на Петър Дънов, и превърнали се в шибана секта), ащаровци, башаровци, и други видове дивеч, ще ви карат винаги да вярвате, че аджеба, някой ще доде да ви избърше насраните дирници, и да ви спаси, понеже сте мега специални! 🙂 Да, ама не! Доброволното отказване от лична отговорност, е равносилно на даване разрешения да ви поробят, така че не се оплаквайте, че едни Илюминати ви ебават мамата на Планетата, или че бат Бойко разграбва държавата, ок? Както Илюминати, така и Бойко са проекция на вашето колективно отказване от лична отговорност, приемете го, вижте си керливите ризи, и нямайте конфликт с това, просто обърнете процеса. То никога не е било друго, освен команда за събиране на стадото, това да вярвате, че някой ще ви спаси, и аз съм един от тези, които сме тук, за да спомогнем разрухата на тези програми. Знайте, ако се засягате лично, имате 2 опции, или продължете, ако все пак нещо ви резонира, или просто си бийте шута, този Блог не е за вас. Това е гнездо на Орли, а не кокошарник, макар че днешно време, виждам прекалено много Орли, които се мислят за кокошки, така са програмирани, че в место да летят свободно, си седят по курниците, и дори се опитват да снасят яйца…

Другия голям whaleshit, e shit-a с ”федерацията на светлината, лампичките, и коледната окраса с розовите балони, където всичко е мир, лИбов, и тн”. Друга лъжа 🙂 Федерацията е реален, истински, титаничен по размери, мултиизмерен, политичеси субект, който освен това, нито е най-големият такъв, нито е единственият. Съществуват множество такива Федерации, Съюзи, и прочие. И на ”добрите”, и на ”лошите”. Въпросната Федерация, се казва ”Федерация на Раси и Планети”, и не е ”галактическа”, защото обхваща стотици хиляди други Галактики, милиарди време/пространствени измерения, и вероятно десетки плътности, или нива на Съзнание. Същества от 10Д дърпат конците на тези от 5Д, до известна степен. Изкуствената 3Д Матрица, поставена върху тази Планета с цел, да заключи тук определена Орионска фракция, за жалост действа и върху всички останали. И да, от по-висша перспектива, именно това е изборът на тези Души, но от перспектива на ”тук и сега”, над вас се извършва ГЕНОЦИД, срещу който се борим всички заедно.

Федерацията е ОГРОМНА КОРПОРАЦИЯ, с всичките си салтанати, и корпоративни интереси. Много от космическите Раси, които вие имате за нешо по-голямо от вас, седят, и нищо не правят – тотално нарочно 🙂 И знаете ли защо? Зашото така им е удобно на тях самите. И те имат матрици, вярвания, и тн, просто са технологично милиарди години напред  от вас. Шита с кармата, продължава и в 5Д, не си мислете, че всичко свършва тук, просто там са различни форми на карма, които някои Раси сами си създават, и са насадили тук. Това е Федерацията, нито е добра, нито е лоша, тя е корпорация, с корпоративни интереси, бизнеси, води войни, помирява, превзема, помага когато се налага, и тн Но това е Корпорация, не е домът на вашият госпоТ боК.

Научете се на едно, много хора ме питат какво е ”мултиизмерно Съзнание”? Мулти измерното Съзнание, 5Д Съзнанието, и тн, е различно не само със сетивата, защото сетивата са форми на възприятие от дадена перспектива, било то на тялото, или нещо друго. Научете се веднъж за винаги, да приемате няколко перспективи, привидно обратни по полюс, даже враждуващи по между си, за правилни. Това е основната разлика – да можещ да бъдеш всичко. Човеците на тази Планета са програмирани да се идентифирицат с тялото си, и само с личността си, и то пак от гледна точка на тялото. Това притъпява всички екстра сензорни възприятия, създава загуба на памет, и въобще, social програминга е създаден за това, за да поддържате сами 3Д Матрицата. Така, че не се оплаквайте, защото и това е ваша отговорност. Да се съгласявате, че ”ама от по-висша персоектива сме го организирали така”, е като доброволно да се предложите за храна на чакалите, и точно това правят много от вас. Мислят се за ”наблюдатели” 🙂 Нема такива елементи джанъм! И това е вид мисия! 🙂 Изключително много СТРАХЛИВЦИ, са се маскирали като наблюдатели, и си мислят, че са хванали бога за рога, но единственото което правят, е да дават още сила на тъмният Кабал, и да помагат за унишожението на още една човешка цивилизация, и да спомагат жътвата, от която иначе толкова много са респектирани! Какво чакате бе? Някой да дойде да ви помогне? НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ, не разбирате ли? Това е ваша оговорност, тази битка трябва да я спечелите сами, и опциите са 2: или победа, или унищожение, като и двете са крайно лесни за изпълнение, въпрос са на едно лично решение и нищо повече.

Много хора продължават да си мислят, че Земята е нещо ”независимо”, и че ”защо пък тия лоши изънземни се закачат с нас?”. Искате ли розичка? Или кейкче с млечен шоколад, или кърпички да си обършете маслото, дето ви капе от задниците страхвливци такива? До кога така? ….. Спасители НЯМА, осъзнайте го, и станете истински силни! Вашите богове, и божества, са кондуктурите, които ви дупчат билетите, за вечното кармично рециклиране, и нкога няма да излезете от Играта, до като не го осъзнаете. Въпрос е, човек да си каже ”стига!”. Само това!

И всеки път, когато някоя от моите думи ви издразни жестоко, си помсилете по следният въпрос: Свободен/на ли съм, щом съм позволил/а, нещо по-висше да ме води за носа? Определено не си 🙂 Свободата се достига с осъзнаване на това, как работи Универсума, макар че почти никой не го е разгадал до край…… и тази тема е не мулти, а хипер измерна, недостижима до край дори за 5Д Расите. И те са по пътя на осъзнаването, като Земляните.

И това тук е фракция, да 🙂 Бунтарска. Федерацията няма проблем с това, тя уважава мненията на всички, но не се намесва, без свикването на определени Съвети, членовете на които, са също толкова мудни, и застояли, колкото и депутатите в българският Парламент, и ги е страх, да не би да си оцапат перфектните туники…. Така стоят нещата драги ми Читатели 🙂

Започваме ”Извънземни Перспективи 11”, разхлабете дрехите, отпуснете се, и се потопете във вибрацията, която създавам за вас, и не забравяйте един от най-важните детайли: Swaruu, Aneka, Khal´el и останалите, не говорят от името на никаква Федерация, нито дори от името на цялата си Цивилизация. Те изказват едни абсолютно лични гледни точки, така, както те самите виждат нещата за себе си. Тук никой не говори, от името на никой, само лична перспектива, както моята, така и тяхната:

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

……………………………………………….Душата може да издържи само до определено ниво, преди да се умори да играе винаги една и съща игра, a както ти споменах още миналата година, една Душа не може да бъде ”уловена”, освен ако самата Душа не реши да се остави да бъде ”хваната”, по собствено желание, с цел, да има тази опитност. Така, че всички са там в този омагьосан кръг, по простата причина, че искат да са там…

Swaruu: ……..искат свободата 🙂 Тогава, за да могат да имат тази опитност, Душите си създават възможност ”да могат да искат свобода”, а за да се случи това, трябва да има като контраст противоположното, тоест, някой да ги пороби, за да могат да желаят свобода. Вичко това, до като разберат, че просто няма нужда. Всички ще го разберат. Много вече са го разбрали. Това се случва, когато се загуби интерес към Играта, биологичната Игра, и след това всички излизат от тази Матрица. След това, ще идат в някоя друга физическа реалност, но вече няма да повторят същите ”грешки” (опитности), създавайки едно ”по-добро място” за своите опитности по-натам.

Те имат силна съпротива срещу един прост факт 🙂 ”Shit! повтарям се вече!” Нещата са различни от другата страна на физическата смърт. Имаш различна перспектива върху Цялото, други приоритети, други очаквания…различни планове. Там имаш различни ценности, което означава, че ”нещата, физическите неща”, притежанията, са без никакво значение. Само опитностите важат, и само те са най-важни. Така, че всичко това, е точно обратното, на начинът на мислене, който имате в момента на Земята, защото там са важни материалните неща, или така ви учат, а не идеите… Това означава, че самият живот няма стойност, този на животните, растенията, и много други от истински важните неща, но един прост документ, писан на хартия – е много важен там! Казвам това, като суров пример за земната реверсия, за това кое е важно, и кое не, в този момент.

 
P: Но може би няма да могат да продължават да избират, ако се ваксинират. тази ваксина ще ”хване душите им”
 
Swaruu: Не, не точно ”хванати”, това е невъзможно. Не можеш просто да си ”хванеш” една Душа, ей така  🙂 Това, което ще се случи, е че тези части от Душата, няма да могат да влизат в тялото по нормален начин, за да оперират чрез него, нещо като това което се случва, когато човек се разболее от алцхаймер. Лошото е, че този процес, се превръща в смърт за тялото, по-бърза, и с много повече болести за това тяло, защото точно тази ваксина, e създадена да провокира това, че по изкуствен начин, самата връзка на тялото със Съзнанието, да не е точната вибрационна честота, което ще доведе до по-лоша, директна връзка с Източника. От гледна точка на свързаността, тяло/интелект/Съзнание, ваксинираните с това нещо, ще експериментират частично, до доста силно изключване на натуалният поток, връзката с Източника, което за тях лично може да бъде тревожно, особено за по-сензитивните. Само по себе си, тялото ще се мъчи, и без тази основна връзка с Източника, много тела ще умрат доста по-бързо, от колкото трябва, защото ше попаднат пот ударите на болестите, така и както искат големите фармацефтични компании.
 
P: Swaruu, чакай малко, чакай….ако Душата няма да може да бъде способна да влиза в тялото по нормален начин, или въобще няма да може да влиза, ако ни превърнат в киборги, и генно модифицирани роби, не означава ли това, че Душите един вид, ще се освободят от 3Д Матрицата? Тези ваксини, по един или друг начин, ”запечатват входа” към телата. Искат да се освободят от 3Д, нали така? Не е ли това един от начините в такъв случай?
 
Swaruu: Да, но само от определена перспектива, но от вашата в момента, това си е геноцид.
 
P: Ок, добре, но все пак, не е ли по-важно какво Душите искат от по-висша перспектива? Защото е възможно, да искат точно това, като изход от Матрицата.
 
Swaruu: По мое скромно мнение, всички нива на Съзнание, всички перспективи са важни, защото всичките те, са едно цяло, няма разделения. Така, че ако нещо не е наред в едното от нивата, в останалите също има нередности. В контекст на казаното сега, това геноцидно решение, не може да бъде опция. Не може да бъдат избити милиони, в името на една ”по-висша перспектива”, макар че от определно ниво, това е затваряне на входа към 3Д Матрицата, но от друго, това е геноцид, и този геноцид трябва да бъде спрян.
 
P: Хмм…. но те просто ще умрат, както си умират всеки ден, от хиляди други неща. Стотици хиляди хора, умират всеки ден от какво ли не… Каква е разликата? Ваксини, или цигари….
 
Swaruu: Няма разлики в това отношение….И ваксините, и цигарите са ”създания”, на същите тези Души, а именно така мисли тъмният Кабал, който ви контролира,оправдавайки се, за гнусните действия, които предприема срещу Човеците на Земята. Това е техният начин на мислене, ”те го искат така” (Душите). Нека обясня. Просто не може да се използват такива извинения, за да се оправдае един геноцид, защото хората, които в момента експериментират 3Д, не искат такова нещо да се случи. Или познаваш някой, който би искал доброволно да бъде убит, ”за да напусне Матрицата”. Познаваш ли такива хора? Биха били просто психопати. Тогава, ако това решение, да не бъдат убити, чрез ваксина, не се уважава, то ше претовари, и даже ще направи така, че всички останали нива (плътности, измерения, в които Съзнанието на всеки по отделно оперира и съществува) да се сринат, и те ще станат хаотични и регресивни, защото НЯМА НИВА, всичко това е просто възприятие… Цялото Творение, цялото съществуване е само едно, едно цяло.
 
[Бележка Nahuatl: ето го ясно и целият цирк на тези мними ”от светлината, и голямата либоФ”, и други светулковци, и лампаджии. За тях винаги има нещо по-висше, било то измислените им богове, боества, шефовете им, или пък партьорите им в живота. Light Side е ферма за слабодушие, за бездушие, просто покорство, което води стадото само до едно – заколение. Нямайте им вяра! Всички тези, които си мислят, че не правейки нищо се спасяват, те са просто камикадзета и страхливци, и са директно виновни за това, което се случва на Планетата. Тъмният Кабал, Илюминати, или както там ги наричате, се възползва много от това, именно те плазмират този начин на мислене навсякъде по Планетата, от будизма, до християнството, и New Age лъжите с ”по-големите братя от космоса, които щели аджеба да ни спасяват”, няма такива филми драги Читатели, това е бягане от лична отговорност, нещо много удобно за Илюминати, но и за всички, които са подвластни на този начин на мислене. Все пак да си овца е много по-лесно…Истинските Войни знаят това, и никога не са подвластни на схемата. Говоря малко остро, но се налага, което в никой случай не означава, че примерно не трябва да се уважават по-знаещите, или по-опитните, но милиони, стотици милиони хора по тази Планета, просто предават доброволно собствената си сила, ставайки част от стадото… А на овцете им знаете съдбата- мляко, месо и вълна.]
 
Има прекалено много нива и перспективи, за да бъдат всички синхронизирани в този живот 🙂 Просто са страшно много! Ама има само ЕДНО 🙂 това е точката на фокус,на вашето Съзнание.
 
P: Но ти каза, че етиката е различна в другите нива. Как да знаем, каква етика да приложим? Може би тогава, няма да има геноцид, ако всички знаехме, кое ниво на Съзнание да приложим, и коя съответно, етика да добавим, защото при всички положения, Душите създават цялата реалност, и индивидуално, и колективно. Може да искат да излезнат от Играта 🙂
 
Swaruu: Какво ниво на етика ли да приложим? Много просто – нивото, от което съществуваме в момена, това което виждаме, и изживяваме тук и сега, в собствените си съзнателни опитности, просто нивото ”тук и сега”. Всички имаме едно проблемче, и то е, че дори аз не знам къде точно се намира някаквата ми ”фиксирана съзнателна опитност”, и при много земни хора е така, просто сме на много места наведнъж. Все пак няма нужда да знаеш, просто трябва да бъдеш, там е решението, да бъдеш. Аз никога не претендирам да бъда в някоя конкретна плътност, или измерение. Никога няма да кажа примерно ”аз живея в 9та плътност”. Аз съм това, което съм. Това с плътностите, и измеренията, е нещо, което менталните части на многобройни Раси са конструирали абсолютно направилно, просто като начин на мислене, и в това няма никакво реално разбиране за природата на самата глобална реалност. Посто знам, и ”знам” във всяко едно ниво, в което мога да бъда. Забрави за цифтите.
 
P: Да, знам 🙂 въобще не знам даже как да ги идентифицирам, било то с цифри, или не, и даже не ми е интересно честно да ти кажа, няма смисъл в тия цифри и нумериране на плътности, и измерения….
 
Swaruu: Няма пътни знаци, които да те посрещнат на входа на всяка плътност, ха-ха-ха 🙂 ”Добре дошли в 10-то измерение!”, дори не се намираш постоянно, само в едно определено измерение. Постоянно се движиш между всички тях. Само тялото ти в момента, е един костюм, създаден за да може да си и в 3Д, тялото е нещо, което винаги се опитва да разсее вниманието ти, насочвайки го само в една плътност, но и то не се справя добре….Защото това е мисията невъзможна, намираме се едновременно навсякъде. Всички ние. Тялото, като вид програмирана био машина, няма капацитета, да заключи вниманието на една силна Душа, от тези, които нощем наблюдават небето очаровани от Космоса, само в едната 3Д, или 5Д плътност.
 
P: Да, така е, но аз все още се питам, планирали ли са Душите този геноцид….Възможно ли е това?
 
Swaruu: Да, те, които и да са, Душите на много от тях са се инкарнирали, като членове на Кабалът, за да реализират всичко това. Мислят, че това е ”за доброто на  Земята, и на човечеството”. Те наистина вярват, че една бавна смърт на голяма част от населението на Планетата, е по-добре, от ядрена война, една истинска пандемия, или нещо в което, хората биха се избивали като животни, мъчително. За тях, това е по-добрият, по-хуманният вариант, да избият голямата част хора, преди тези хора да убият Планетата. Така мислят Илюминати, Кабал, или както там искате да ги наречете. И от друга гледна точка, да, Душите сами създават всичко това, като вид изход от 3Д, защото вече им е достатъчно, и искат да се свършва това ниво от Играта, за това продължавам да казвам, че светът е точно такъв, какъвто трябва да бъде. Точно по тази причина, Федерацията не ни харесва (Тайгетянците, и по-специално, Екипаците от Темер и Ерра, дошли да наблюдават процесите на Земята), напълно съм на ясно с този факт.
 
P: Не знам защо си го помислих точно сега, може си предаваме мисли…
 
Swaruu: Сигурно. Както е казала Долорес Канон, ”ако някъде, на някое място, умрат много хора заедно, когато падне мост, или се разбие самолет, то те са имали договор, да напуснат заедно”. Това са колективни договори, за напускане на 3Д Матрицата. Какво би накарало някой да мисли тогава, че това с пандемията, и ковид, не е същият случай? Разбира се, че е абсолютно същото. Това е краят на един цял цикъл. Душите, инкарнирани на Земята в този момент, знаят че са прекално много за Планетата, но все пак, запомни едно нещо: ние (вие), сме (сте), това което сме, и в момента можем да работим реално, само от нивото, в което живеем съзнателно. Тогава, от гледната точка, от перспективата, или от нивото на нашите Приятели там на Земята, това с пандемията, ваксината и прочие, е просто едно ужасно престъпление. Геноцид, така че и ние работим от такова ниво там долу, от ”нивото на улицата”, нашите Екипи са сред вас, работят на повърхността на Планетата, редом с други, които мислят по същият начин, и ви помагат по начини, които дори не подозирате, и то в индивидуално ниво, на всеки по отделно. Да ви помогнем в момента, е това което сме….
 
P: Но Swaruu, ние сме много повече от това! Аз личо вече знам прекалено много за тези неща…за да го виждам просто от ”нивото на улицата” и всекидневният човек. Просто ми е невъзможно да се върна на 100%, и да възприемам реалността само от такова ниво. Не знам как го правят вашите….ако въобще го правят, и сгурно е трудно.
 
Swaruu: Абсолютно, да. Просто, самият факт, че знаем всичко това, ни прави различни, прави ни отговорни, заради цялата информация, с която разполагаме.
 
[Бележка Nahuatl: исках да ви спомена на бързо, че Федерацията не удобрява действията на Тайгетянските Екипажи, и по-специално това, което прави тиймът на Swaruu, но те го правят, защото са такива, това са дошли да правят, и самите те казват, че Федерацията не може да им го забрани, защото са длъжни да уважават свободната им воля, като едни от членовете основатели, на тая огромна, космическа корпорация. Реално, Федерацията няма такива неща, като законодателни органи, тя не издава заповеди, и не задължава никой с нищо, а Тайгетянските Екипажи, се възползват именно от това, за да правят, това което правят. Освен това, Федерацията е длъжна да ги защитава дори, защото Планетата Земя, е нейна мисия (на Федерацията). И там мненията са хиляди, да се намесим ли, да не се ли намесваме директно, как да се намесим, трябва ли, хилядите неписани закони, които обаче няма нужда да бъдат налагани, защото всичките и Раси Членове, ги уважават by deafult. Думите ”факта, че знаем всичко това, ни прави отговрни, заради информацията, с която разполагаме”, сме го говорили с много приятели. Смяха ми се веднъж даже, но осъзнаха, че наистина е така, защото те самите започват да се чувстват отговорни, и да внимават с действията си, защото не всеки е подготвен, Съзнанието му да бъде отключено по бързата процедура. Именно в това се крие причината, че те работят скрито, и не с директна намеса. За това не могат, и не трябва да общуват с всеки директно. Много земни хора, ще усетят каква вибрация е заложена в думите, които ви казвам точно сега, бъдете отговорни, за информацията, с която разполагате, и работете с нея съвестно, защото в противен случай, може да отключие хаоса без да искате.]
 
Ти по принцип, и преди, а и още повече сега, не мислиш, и не разбираш нещата от обикновено човешко ниво на възприятие. В такъв случай, не си човек 🙂 Не си като тях. Така, че правиш, каквото и да правиш, поемаш много повече отговорност, за това което правиш, или решиш да направиш…Носиш много повече отговорност, просто защото знаеш (Nahuatl: генерално, и информациите които знаят хора като нас…). Защото да познаваш, да знаеш, означава че знаеш и да наблюдаваш, а това че можеш да наблюдаваш промените, до като се случват, били те каквито и да са, те прави знаещ…. Спирам за днес. До утре! 🙂
 
*****************На следващият ден****************
 
Продължаваме с темата от снощи…..
 
P: Ваксинацията, може ли да е това планът на Душите, за излизане от 3Д Матрицата? Останах с този въпрос снощи…Това затваряне ли е, на входът към Земята, и човешката форма на инкарнация, за да не мога да влизат повече звездни Раси тук, под човешки облик? Може ли това да е така нареченото ”възнесение”? Прсото от чисто любопитство, кажи ми какво мислиш one more time по тази тема, с други думи 🙂
 
Swaruu: Реалността, или реалното, е това което те сами проявят, проектират, за себе си, говорим за реалните Човеци населяващи Земята, а те не са мнозинството, били те звездни Гости от различни Раси, или Души, които се инкарнират за сега само там. Според мен обаче, и то от почти самото начало на 20ти век насам, всички реални Човеци, тоест Съществата с истинска Душа, са реално извънземни, с някаква форма на мисия там.
 
[Бележка Nahuatl: Често съм ви говорил за нашата Планета, абсолютно същите неща. Земята е и тренировъчна площадка, и експериментално поле, и място за инкарнацонен туризъм, и затвор, и много други функции, всичко едновременно, всичко на куп, целият карашик заедно, и на едно и също място. Създадена е така, за да бъде разнообразна. В никой случай не приемайте думата ”мисия”, в религиозен, или идеологичен, земен контекст, защото ще сгрешите ако го направите. Мисия, може да е желанието на един Арктурианец, или един Рептил, да изживее няколко човешки живота, и да се разбие от приключения на тази Планета. За много от звездните Раси, това е като за нас да играем на Playstation, просто развлечение, разликата с нашите конзоли, е в това, че тяхната технология за потапяне в една реалност, е веоятно милиони, а в някои случаи милиарди години напред от нашата, гледайки нещата от линейна, човешка перспектива. Отново уловката на Светлите, те искат да вярвате, че задължително имате някаква ”духовна мислия, по волята на някакъв си там боК, или по-висша структура от шефчета/костюмари”. Отворете вратата на своето Съзнание, и им теглете шута, и на боговете, и на така наречените ”по-висши”, защото самата идея за тях, е катинарът от вратата на вашият собствен затвор тук. Освободете се, и започнете да се учите да бъдете независими и свободни, защото в същността си сте такива, и в това се крие, козът към излизането от Играта. Адски просто е, но е трудно за реализиране от човешка гледна точка.]
 
Така, че всичко което се случва там на Земята, го генерират самите те (Душите). От доста ”по-високи нива”, не съществуват неща, като злобата например. Злото, и/или злобата, са дуалистична интерпретация, които се случват, или могат да съществуват, само в нива като 3Д Матрицата на Земята, така наречените ”по-ниски плътности”. Следователно, откъдето се генерира всичко, откъдето идват, и живеят, всички Души, всичко, което се случва на Земята, и във всяка друга равнина на така наречените ”ниски плътности”, е отново по технен дизайн. Така, че ковид, и ваксинацията, са създание, и проявление на една голяма група Души, или Съзнания, които в момента живеят инкарнирани на Земята, и са се договорили това да се случи по този начин в общата Игра.
 
P: Добре де, те го генерират, разбирам, но от Душите им още по-горе по скалата на плътностите, или Аз-овете им, в по-ниските нива, човешкото им Аз? Защото ако е от Душите им, може да се разглежда пак като нещо позитивно, защото ”те така искат да се случи”, тоест това е един начин да се напусне 3Д Матрицата, с ваксина, която прави така, че да се блокира достъпа на Душата до тялото. Но ако цялата патардия е генерирана от по-ниските им Аз, един вид, човешката им перспектива от гледна точка на 3Д, това би означавало, че искат оше повече лимити, което пък значи, че все още искат да се учат на дуланост, и да черпят опитности от нея. Не мога да проумея на цяло, кой техен пласт на Съзнание, е генерирал всичко това.
 
Swaruu: Ами няма разлики…единственото, което бележи някаква минимална разлика, и тя е просто в начина, по който се възприема, това е паметта или съзнанието, за работа, че вършиш нещо, или съществуваш в гледната точка на по-високите плътности… Не знам дали се разбира добре, но това е разликата. Също така, не може да има по-висши плътности, ако няма по-нисши 🙂 И ето още веднъж играта на дуалностите, а реалността е, че всичко е едно цяло. Просто се променят гледните точки. Тези неща, са просто отделни аспекти на едно и също, огромно Цяло. Съшото е и със самите Души, реално няма ”Висш Аз”, това са човешки концепти, всичко е едно Цяло, една и съща Персона, едно и съшо Същество, разликата бележи, колко, и какви части от реалността, иска да види, от към личното си ниво на Съзнание. Егото също се генерира от самото това Същество, от която и да е гледна точка, зависи от какво има нужда 🙂 валидно е от долу, или от горе, по един и същ начин. Oбективно, то се генерира от словете възприярие, в човешкият свят, от гледна точка на дулаността при вас, тоест в момента ”от долу, по-ниска плътност”, защото живеете в такъв свят, и от това имате нужда за да го сърфирате.
 
P: Но като изход от Матрицата/Играта?
 
Swaruu: Да, и като изход също, колективно. Завръщането към ”мястото на произход”, или ”у дома”, като Душа, е само процесът, да се върне, или насочи, вниманието на споменатата Душа към това място. А самото ”място на произдох”, нито един от нас не го е напускал никога, това е Източникът. Така, че никой не може да се загуби, или ако да, то е по собствена идея ”да се загубиш”. За това трябва да сте отговорни за това, което създавате…за това, което мислите, винаги…
 
P: Тогава, целият световен цирк, може би е нещо позитивно, или е позитивно това, че по такъв начин, групите Души, ще успеят да напуснат Играта заедно?
 
Swaruu: Oтговорът е относителен…Позитивното…. ами и то не съществува 🙂 в смисъл, не съществува без негативното до себе си, това са концепти и позиции, от гледна точка на по-ниските, и бавни плътности.
 
P: Ок, и тука идва следващият въпрос. Голяма част от ”хората” са реално еманации на Матрицата, пълнеж, за да може ние останалите да играем Играта, с милиардите възможни случки, изживявания, ситуации, и тн. Те няма да се върнат в Източника. Какво ще стане с тези изкуствено генерирани съзнания, ще отидат в ниският астрал ли? Те са вързани за колективното Съзнание, и ще занесат 3Д Матрицата със себе си, където и да идат. Ще вземат ли Матрица с тях в ниският астрал?
 
[Бележка Nahuatl: в опитностите си извън тялото, съм изследвал и тези части на реалността, и наистина, много от привидно живите/интелигентните същности там, в така нареченият ”нисък астрал”, се усещат като нещо, което реално не съществува. Те са просто огледални образи, или проекции, които продължават да блуждаят, холограми са, макар че от тяхното ниво са толкова реални колкото и нашите тела в момента, и ще бъдат разсеяни, и ще изчезнат завинаги, когато падне 3Д Матрицата, тогава няма да има какво да ги поддържа съществуващи. Когато падне Матрицата под 3Д формат, нещо подобно ще се случи и с човешкото, колективно подсъзнание, което както съм ви казвал много пъти, съвсем не е естествено, и се поддържа по технологичен начин, от същите лунни бази, на които се намират основните квантови матрици на самото 3Д. Когато генераторите престанат да работят, и падне холограмната реалност, която е фалшива, изкуствените части от човешкото колективно подсъзнание, и всичките му бариери, просто ще бъдат заличени на секундата. От това ще произтекат основно няколко ”новости”: връщане на почти цялата памет, за това което човеците релано са, повечето ще осъзнаят, че реално не са хора , по начинът, по който ги програмира социума до сега. След това, ще отпаднат автоматично, всички изкуствени спирачки на екстрасензорните възприятия, защото реално ние никога не сме ги губили, просто някои от нас ги помнят, а други не, от където вече ще се промени вси1ко останало. Това е началото на едно 5Д ново Човечество 🙂 А Матрицата ще падне, бъдете сигурни в това, ние сме тук, за да я съборим. Когато изчезне общата верига, кладенецът на знанието, възможностите, и информацията на тази Раса, няма да бъде колективното подсъзнателно, а ще бъде личният Аз, с цялата информация там. То реално от друго няма нужда. Всеки има капацитет да знае всичко, и същевременно да не знае нищо. Това е ново поел за изява, нов колектив дори, защото от тази точка на Съзнание и възприятия, колективното вече е тотално различно, всеки е истинският себе си, а общото просто е споделяне, както и трябва да бъде. Колективната Игра никога не се губи, защото всички сме частици от Източника, а той няма как да загуби себе си, чаткате ли? 🙂 Нещата с адски прости, и същевременно адски трудни! Но поне е супер интересно да бъде така. Когато това се случи, а то се случва първо в Съзнанието, и после във физическото проявление, и на много хора вече се случва, или се е случило, всички ние ще преминем към холографски тип Общество, което е и целта на занятието. Няма да има нужда от идеологии, религии, и тн, и технологията ще се използва по съвсем различен начин. Това правят повечето звездни Раси, живеят именно по този начин. Но ние, тези които от самото начало на 3Д имаме опитности тук, сме с леко предимство, защото те пък, ония с перфектните туники, са просто като канцеларски плъхове пред нас, Приключенците 🙂 И това е наше право, да бъдем каквото искаме да бъдем, така както те са това, кеото са решили да са. На Земята сме се събрали, всякакви, уважаеми мои Читатели…….]
 
Swaruu: Да, както обясних по-рано, инкарнирането не се случва в посока ”от Източника”, въпреки че в последна инстанция, всичко е Източника. Та инкарнирането се осъществява, от по-високите плътности, в посока по-ниските. В някои от по-високите, концептите за дуалност, все още съществуват до известна степен, така че от тази гледна точка, Душите все още могат да правят планове от там, в посока насам. А къде ще отидат, зависи от нивото на Съзнание на всеки по отделно. Могат да влизат, и да излизат от различни игри, групово и индивидуално. Това обаче въобще не означава, че всички имат една и съща съдба.
 
P: Но Swaruu, казваше че този сорт реалност, са я генерирали, защото могат да сърфират дуално…Тогава, може ли изходът от колективната Матрица по този начин, да е излизане от Играта на дуалности? Вчера каза, че Душите са уморени и искат да напуснат земната 3D Матрица, че искат да прекратят Игрята, да отидат на други места. Това би означавало, че създават всичко това от някакво ниво, което вече е надскочило, и надживяло, екстремната дуалност, която доминира 3Д. Те искат да излезнат от 3Д.
 
Swaruu: Да. Тези Души са уморени от Играта. Знаят, че не е възможно да се продължи напред, от състоянието, в което се намират на Земята в момента, нужни са промени. Всички Игри, в крайна сметка измарят 🙂 Всички го знаем от ”по-горна перспектива”. Да, това е масивен exodus, преселение, и с това следва унищожението на Матрицата, и 3Д така, и както се познава там. Тъмният Кабал на Илюминати, регресивните, пълни със злоба, не могат да съществуват сами по себе си. Злото не може да се самоподдържа, защото се саморазрушава. То има като характеристика, или дефиниция, тенденцията към самоунищожение. Нулира се само. Така, че те имат нужда от колективно, творческо Съзнание, или Съзнания, за да може постоянно да оправдават съществуването си, правейки своите си неща, рушейки всичко останало, и да може някой да се бори с тях. Злото има нужда от добро, доброто има нужда от зло, едно без друго не могат да съществуват. Злото, като дела, може да се генерира само от интелигентни Същества със собствено Съзнание, които съдържат, и поддържат, както злото, така и всичко интегриращо, или позитивно в себе си. Така, че Кабалът, Илюминати, и тн. са просто друг продук, на същите Съзнания, които са съзали и 3Д Играта….. Едни и същи стоят, и зад най-светлите, и зад най-тъмните. Разбираш ли? Лошите от историята, се използват като средство за напускане на Игарата, това е истинското напускане 🙂 Oбаче дори така, от гледната точка на хората, живеещи в момента на Земята, има зло, и то трябва да бъде борено и унищожавано. Когато борят злото, само го правят по-голямо…правейки и самата Игра на ниските плътности, още по-продължителна, тази вечна борба на доброто и злото 🙂 Има я и при нас в 5Д….
 
[Бележка Nahuatl: както съм ви казвал и преди, а за последно в предната статия в Блога, в тези привидни противоречия, се крие истинската дуалност, и истинското холографско Съзнание, тоест да можеш да приемаш всичко за еднакво валидно, макар перспективите да си противоречат от един контекст, или друг. То е еквивален директно на това, да можеш да бъдеш всичко. Едновременно 🙂 Това е истинското Едновременно Съзнание, Едновременен Висш Аз, и тн, а не попарата, която доста от вас сърбат, четейки Matrix 5 Gold, това книжле за деца от детската градина, и то с хомо сексуални наклонности! 🙂 Внимавайте къде засядате ей, драги ми Съселяни!]
 
Единственият изход от тези ситуации, е тоталната интеграция и на доброто, и на злото, защото са едно цяло, части от едно и също цяло. Не трябва да се дърпаме от тях, нито да се противопоставяме, от определено ниво. Всичко трябва да бъде интегрирано, и прието. От вашата позиция, това е доста по-трудно. Тази масивна интеграция на едното и другото, ще доведе до автоматичното разтваряне на тези форми на Игри, просто няма да има какво да ги поддържа, и повярвайте ми, на края ше осане само позитивното, позитивното е това, което дефинира, една ”висока плътност”, примерно 7Д 🙂 🙂 🙂 И ще ви кажа защо….
 
P: Разбирам 🙂 И аз мисля по подобен начин, тогава…. За да победим лошите, трябва да извадим от тук добрите ли, да махнем съзидателните, и творците?
 
Swaruu: Това е едно много реално решение, да. Без съзидателните, и творците, няма да има контраст, няма да има кой да неутрализира злото, и то би се заличило само.
 
P: Баси… и тогава какво? Трябва да подрепяме това масивно излизане от Играта по този начин ли?
 
Swaruu: 🙂 🙂 🙂 Това не успях да обясня добре вчера…. Просто хората трябва да видят нещата, и да решат сами за себе си. Всеки човек, всяка Душа, какво е, или коя е личната му позиция. Както вече обясних, което и да е ниво на възприятие, плътност, ниво на Съзнание, и тн е толкова валидно, колкото и всички останали. Няма грешни избори. Искам да кажа, не е вярно това, че ”понеже има решение от по-висша перспектива”, примерно от 8Д, останалите перспективи и решения надолу са грешни. Съвсем не, всички са валидни. Такъв начин на мислене е голяма грешка, и много хора я правят постоянно. Грешно е да се даде приоритет на ценностите или плановете на по-висшата плътност, виждайки по-ниската, като нещо невежо, и следователно непълно, е абсолютен капан. Съзнанието и плътностите са едно цяло и никое ниво не може да бъде отнето от цялото…Всичко е едно цяло, с една и съща стойност.
 
 
[Бележка Nahuatl: Начи, тия мадами, са тоооооолкова готини! Отново се визира тук, клопката на New Age, ”светлите” и тн….. Те винаги се извиняват, с нещо по-висше, което нулира вашите избори, абе йебете им майку у пичку материну вече, мола ви се! На вниманието на лелите с оргонитите, амулетите, иконите и тн, уважаема лельо Цуре, како Весе, и ти лельо Ташке – изхвърлете на боклука вашите ”светци”, и теглете една майна на Хараш, Ащар, и Башар, оти че ви съсипят!]
 
Следователно, бидейки на Земята, въплътен като хора, вървейки по улиците, знаем че там има зло, и от тази гледна точка, то трябва да се бие и да бъде победено, това е дълг, или в противен случай, просто ще се приключи с животите на хората. Дори знаейки, че от ”по-горе”, планът е бил да има зло 🙂 Бой! От ”по-висшите” плътности, всички трябва да се интегрира, но дори така, от ”по-долу”, трябва да биете злото, всичко това се случва едновременно. По дефиниция, ще победят ”по-високите” плътности, защото все пак интегрират абсолютно всичко, и с това (интегрирането на цялото) се случва истинското ”възнесение”, и колективно, и на индивиуално ниво.
 
[Бележка Nahuatl: знам, че много хора ще се объркат, и трябва да кажа, че през цялото време говорим за ВАС, за хората, и собствените ви перспективи, от вашите собствени по-високи плътности. Тук няма конфликт, макар че да изглежда така, надявам се разбирате. Една част от който и да е човек, макар и в 7Д, дори той/тя от това 7Д да има план за ХХХХ случка, перспективата на това същото Съзнание от 3Д, е също толкова валидна, и вие имате право на избор за действие, макар и планът от 7Д да е различен от тамошна перспектива. Това е интересното в 5Д холографското Съзнание, започване на интегрирането на всичко Едновременно, това е истинското Едновременно Съзнание 🙂 Разбира ли се? Надявам се, че да. Изводът от по-висша перспектива е ”всичко е валидно, защото всичко се интегрира на едно и също място, всичко е едно, и дори привидно да има конфликт в перспективите, такъв реално няма”. Така, че спокойно, и бой до дупка!]
 
Така че всичко това трябва да се разбира по начин, който разширява ума, и помага за намирането на нови решения на проблема с излизането от Играта, пандемията, убиването на милиони с ваксините, и тн. Тези други отговори на проблема, просто не може да съдържат неща като геноцид, и масово унищожение, всичко трябва да се разгледа глобално, всички измерение, плътности, нива на Съзнание на веднъж, а не само с приоритетите, или гледните точки на една или друга плътност/измерение.
 
[Бележка Nahuatl: в същност, плътност и измерение са едно и също нещо, а то е еквивалент на ниво на Съзнание. Демек, до колко едно Съзнание може да се потопи в дадено възприятие, или няколко на веднъж. Това пък е еквивалент, на колко гледни точки на веднъж може да приеме и възприеме…. Нещата изглеждат сложни, но в същност всичко е гениално просто, тези от вас, които все още не разбират, скоро ще започнат…]
 
Това означава ´´прави това, което съвестта ти казва сега, от твоята гледна точка тук и сегa´´, от измерението, в което живееш, поемайки отговорност за това, в което вярваш и създаваш, независимо дали от друга гледна точка, то може да изглежда грешно.
 
P: Тогава, продължаваме си всеки със своята задача по разширяване на Съзнанието, и готово….
 
Swaruu: Ако от перспектива на там, където се намирате в момента, е правилното, то тогава точно в тази посока трябва да се работи.
 
P: Ок, обаче аз чувствам, че живея в много на брой плътности едновременно, макар и да казваш, че в същност има само една, и всяко едно от моите Аз, в тези измерения си има различни приоритети, и така по някога ми е трудно да заема фиксирана позиция…. Да застана на позицията си, на страната на моето си  Аз в 5Д, или на страната на тези хора в 3Д, които искат да продължът да бъдат тук, и да видят светът след пандемията……?
 
Swaruu: Това е проблемът…. Ако не излезнат от Играта колективно сега, ще излезнат после, но вземайки останалата част от Планетата с тях, тоест те знаят, че са прекалено много, няма място и ресурси за повече милиарди население там на Земята, с ритъма, и начина, по който се развива цивилизацията в този момент, индустриализирането, с манталитета който имат, и т.н.
Бях казала преди, че няма свръх население на Планетата, и че цифрите от тези проучвания на ООН са измислени и нагласени, продължавам да го твърдя 🙂 Проблемът е, че дори така – просто са много, и дори да бяха по-малко, с този манталитет на ”първо аз!”, и изяждайки всичко което съществува, унищожавайки Природата, пак няма да могат да поддържат живота, и цивлизацията, такава каквато е в момента. Така, че при всички полжения ще има колапс, при това съвсем скоро.
Ето как мислят Илюминати, и техните Господари, точно по този начин, те го знаят! И стерелизирането на населението на Земята, с последиците в здравето на хората, от ваксините, е опция… да, опция е. Ще се спаси Планетата, без да се избиват брутално милиарди човешки същества, провокирайки ядрена война, и тотален колапс на екосистемите, което да доведе до масово измиране от глад, или планетарна гражданска война за храна…
 
P: Да подкрепим ваксините, и геноцида?
 
Swaruu: Чакай, чакай, не бързай да го подкрепяш 🙂 Просто разкривам картите, и ги слагам на масата. И да, това решение би било валидно от една, или друга гледна точка, примерно от гледната точка на Илюминати. Другият проблем е, че това не е само една адженда, цирка с ковид, и тн, много различни адженди са, и те включват, забележи – контрол над Съзнанието, и променяне на човешкото тяло, използвайки тежки метали. Другият план е да направят телата – антени, перфектни рецептори на 5G. Хора-хибриди-киборги, транс хуманизъм. Искат да поканят тук, още повече регресивни Същности. Приятелю, това означава, че нищо такова не може да бъде подкрепено. Дори виждайки, така наречените ”позитивни аспекти” от тяхната генерална адженда, да оцелее Планетата и тн, тяхното решение не престава да бъде г-е-н-о-ц-и-д! Защото от цялостна гледна точка, на населението на Земята, това е геноцид, и както казах по-горе, гледната точка ”от по-долу”, не е по-малко важна, или валидна, от другата гледна точка, наречена ”по-висша”. Не се уважават желанията, и самите инкарнационни планове, на тези, от зле нареченото ”по-нисше 3Д измерение”, не всички искат да излезнат по такъв начин, нормалните хора, тези по улиците, така че този план за напускане на Играта, съвсем не е етичен за нито една гледна точка или плътност, били те нисши, или висши, защото в крайна сметка всичко е едно интегрално цяло. Бидейки не-етично геноцидното решение, се руши позитивното намерение, създавайки нуждата този ужасен план да бъде неутрализиран, започвайки ново търсене, на ново решение на проблема с излизането от Играта. И това решение да не включва масов, световен геноцид. Тук трябва да отбележим, че самият тъмен Кабал, наистина вярва, че това е единственото решение, от тяхна гледна точка. Също така, трябва да кажа, че има членове, на Елита, които не са регресивни (лоши), които виждат решението по подобен начин, само чрез стерилизиране, като начин да се спаси Планетата, без да се избие брутално, наведнъж, 95% от населението. А от трета различна гледна точка, виждам всичко това, като последен опит на Кабалът, да спре инкарнирането на Земята, на още от звездните позитивни Раси, които искат да помогнат на Човечеството. Те (ние) влизаме там масово, огромен брой, от над 30 години насам, масово, макар че винаги сме били там по този начин, в последните над 30 земни години, наистина е масово.
 
P: А защо да ваксинират старците, когато те вече са стерилни?
 
Swaruu: И аз си зададох този въпрос, и отговорът е, че го правят, защото глобалната им програма с ваксините, не включва само стерилизиране. Включва масово, контрол над Съзнанието, и транс хуманизъм. Има доста икономически адженди във всичко това, а те наистина искат да махнат възрастните хора, защото вече не са продуктивни за системата. Това става много видно, когато ние наблюдаваме политиките относно пенсиите по цял свят. Те не искат пенсионери.
 
P: Тогава може да се каже, че Душите се възползват от злото, и неговите планове, за собствена полза, за да излезнат от тук до като могат, и в този случай, не само се борим срещу Кабалът, ами и срещу тази ”сила” на Душите, които искат да излезнат… или аз така го разбирам. Малко е противоречиво.
 
Swaruu: Обективно погледнато, това също може да бъде вярно, да. Гледайки нещата малко от ”сеплистка перспектива”, защото така спираме да забелязваме транс хуманизма, масовият контрол над Съзнанието, 5G антените, и телата, които ще реагират на техните фреквенции, защото вече са пълни с тежки метали,
 
P: Има и друго, ти каза, че ”не се уважава желанието, и това което еди си кои искат, там долу, в зле нареченото по-нисше 3Д измерение”, на нормалните, всекидневните хора… Казвате, че масите сами искат ваксините, така че от по-висша персоектива, искат ваксините, за да могат да излезнат от Играта ли? И от ”по-долу”, те пак искат ваксини! 🙂 Чакат на опашки, така че, ние които се противопоставяме ли сме тези, които не уважават, тяхното желание да бъдат ваксинирани, било то за да не се разболяват, или за да излезнат от Играта? Не е ли така?
 
Swaruu: Да. За съжаление, и това е валидно като аргумент, или наблюдение, било то чрез/заради контрол над Съзнанието, или тотално съзнателно, те като масата население, искат тази опитност. Също така трябва да се каже, че влизат в омагьосаният кръг на Вселенският Закон на Огледалата (огледалните образи), който буквално гласи, в този случай: ”ако поставиш/съсредоточиш вниманието си в негативното/регресивното, ще получаваш единствено повече от същото”. Резюме: от по-висши гледни точки се разбира целият план, глобално. Да кажем, че хората виждат проблема ”от долу”, от нивото на пода, ние, в случаят аз, го виждам от горе, от покрива на къшата, цялото нещо, и като заключение искам да кажа, че трябва да се избегне геноцида на всяка цена. Тове все едно да кажем на Кабалът, ”да, ние разбираме целият ви план, и дори от по-висши от вашата перспективи, и дори аргументите ви, които считаме за валидни, от една или друга не-цялостни перспективи, дори така – отхвърляме вашият план, и той трябва да бъде спрян”. Не е етично от нито една перспектива, нито една плътност, нито едно измерение, или ниво на Съзнание. Това е геноцид, гледайки го от която и да е перспектива. Трябва да припомня, че на Земята, нишо не е справедливо, и за това продължават да се извършват зверства. Още нещо, много е възможно, другият Кабал, наречен ”позитивният”, или ”по-малко регресивният”, да имлементира своя собствена ковид ваксина, която само да стерилизира хората, елиминирайки от съдържанието най-отровните вещества, които ще бъдат налични във ваксините на негативният Кабал. Аз не виждам като опция, да се приеме нито една от тези ваксини.
 
P: Тогава, продължаваме съпротивата! 🙂
 
Swaruu: Много ясно, че ДА! 🙂 И от още по-горе, още по-висша перспектива, където всичко е почти на цяло интегрирано – именно това е договореното, масово напускане на Играта 🙂 Много преди да започне инкарнирането на Планетата Земя. Това не е теория, това е което виждам, и продължавам да виждам, от собствената си гледна точка. Но от ваша перспектива, трябва да има съпротива, и смело да се бие Кабалът, да не се допуска този геноцид.
 
[Бележка Nahuatl: тук трябва да напомня, че самата Swaruu е един вид ”различна” за собствената си Раса. Нейния тип Съзнание, надскача много тяхната 5Д плътност….те гледат на нея, като на нещо много по-висше, самите те казват, че реалното състояние на Съзнанието на Swaruu е 8 или 9Д……Самите висши съвети на Федерацията, не са способни да бъдат на нейното ниво, и го признават. Swaruu, е една много уважавана личност там, от където е. Макар, че това и тяло, е само на някакви си 20 и няколко човешки години….Както хора като нас са различни, но са тук, така и хора като нея са различни, но са там…аз лично го разбирам перфектно, но не знам дали успявам да ви го обясня така, че да го разберете и вие. Когато казвам, че го разбирам, имам в предвид една странна форма на разбиране, която се усеща в гърдите, а не в главата/ментала, това не е просто ментално разбиране, друга форма на разбиране е, и все още не съм намерил човешки думи, с които да го обясня правилно.]
 
P: Имаш право, зашото ако започнем да мислим така, че всичко е предварително планирано, тогава няма да се борим въобще, и ще ни смажат. Ако мислехме така, нямаше да обърнем внимание дори, ако станем свидетели как някой малтретира едно куче примерно, защото аджеба ”кучето така го е планирало”, така че трябва да се помага с каквото можем, и да се бием заедно, за всички, там където има нужда от съпротива против такива несправедливости.
 
[Бележка Nahuatl: най-смешни са ми точно тоя тип образи, тия дето цялостното им, интегрално извинение, за това че са гола вода, чиста проба мързеливи и страхливи копелета, е ”така е било планирано”, наистина има хора, които биха гледали как колят други пред тях, и биха се успокоявали с такива мантри. А от тука, да го туря на макя им! Това са страхливци, и бездушници!]
 
Swaruu: Да така е. От една страна, наистина това е, което кучето e проектирало, но от друга страна, от твоята, това е зверство, и знам че ще ги биеш 🙂 Така, че ако се случи, трябва да си ти самият, и да спреш зверството. Проблемът с всичко това е, че хората са свикнали да мислят линейно. Само в бяло, или черно. Такъв е 3Д начинът на мислене, такова е там основното възприятие. Огромното мнозинство няма капацитет за холографски начин на мислене, където трябва да се изправят срещу постоянни когнитивни предизвикателства, където 2 или повече неща на веднъж, които освен това са тотално противоположни, могат да са правилни едновременно, и много често е точно така. Тук трябва да разбереш, че ”отгоре”, от нивото на една Душа от изключително високо измерение/плътност, това е било планирано от същите, които експериментират всичко в момента 🙂 Коeто и да е зверство… И знам, че тази мисъл носи успокоение в твоето Съзнание, защото и ти го разбираш, знаеш че има един вид ”висша структура на реалността”, и че има много начини да се погледне над това, което се случва при вас, и то начини, които не са толкова драматични и трагични. Примерно смъртта на близък човек. Това е ужасно от една гледна точка, и едно красиво връщане у дома от друга гледна точка 🙂 Но тогава, въпреки че всичко е планирано, и дори смъртта е едно просто връщане в къщи, и това трябва да се празнува, както правят много Народи извън Земята – не трябва да се пренебрегва гледната точка на живите, нали така? Защото загубата на един любим човек, за тях е нещо наистина съкрушително. Тогава, знаейки че смъртта не е нищо дифинитивно, че Съзнанието ти, дори Егото ти, по един или друг начин, до една или друга степен според зависи от всеки човек, продължава да живее от другата страна…. Тази информация, а тя за теб е ясна, може да изглежда, че прави така, че да изгубиш рекспект към живота, биологичният живот, правейки самият живот нещо незначително. Това знание обаче има точно обратният ефект. То те прави да цениш много повече живота, защото гледната точка на едно ”по-ниско” измерение, или плътност, е толкова важна, и валидна, колкото тази на ”по-висшите”. Няма разлика. Така че самият факт, че нещо е нежелано, ужасно, трагично или каквото и да било, в която и да е плътност, го прави по мое мнение нежелано, ужасно, трагично, във всички други плътности или измерения.
Дори твърдя, че няма по-висока или по-ниска плътност, това е просто концепция за ума, където единственото нещо, което наистина разделя едно от друго, е просто сложността на Съзнанието, и следователно това е маркер за същесвуването в дадена плътност. Тази допълнителна сложност, или ниво на Съзнанието, се екстериоризира като измерение/плътност, така че в моето Съзнание са свързани, и неразделни, всички измерения/плътности, до които мога да достигна.
Но проблемът тук е, че ако нещо е от значение в 3Д, на Земята, то това трябва да се третира като значителен проблем, пред който да се изправим. Така че, всички ние трябва да се сблъскаме с всеки релевантен проблем на Земята, тъй като той ще повлияе на всички плътности, защото те НЕ СА разделени от никакъв вид бариера, или нещо подобно….няма разделение на измеренията, плътностите, всичко което се случва в една плътност, афектира останалите, тъй като всичко е една цяла ментална конструкция на Източника. Всички плътности са само една в крайна сметка. И само степента, до която умът на наблюдателя може да различи сложността, като цяло присъстваща във всичко, е това, което определя в каква плътност, и следователно в какво измерение живее.
 
P: Ако смъртта е трагична, нежелана, в това измерение, то според това, което казващ, трябва да се разглежда по този начин във всички останали измерения. Така ли е?
 
Swaruu: Да, може да се разглежда така, но в същото време смъртта, или каквато и да е друга трагедия, може да се види и от гледна точка на по-високата плътност, където тези неща не са толкова трагични. Но настоявам, че това не бива да минимизира значението на истинските страдания, които се случват в така наречената ”по-нисша плътност”, или измерение. По тази причина съм много ядосана на много от звездните Раси, членове на Федерацията, или не, които само говорят, наблюдават, и уважават човешките идеи за кармата (много от тях също имат подобни идеи), и не-интервенцията. Всяко едно такова извинение, само и само да не направят нещо, в посока на това, което се случва в момента на Земята. Ако аз можех сама да направя повече, вече щях да съм го направила. Много от тези Раси дори приемат като валидни моите аргументи, и аргументите на човеци, които са съгласни с мен, но след това се обръщат на другата страна….. Казват, че ”това не е тяхно дело”, казват че ”ако помогнат, намесвайки се директно в полза на Човечеството, което е заспало, всичко ще се трансферира върху техните общества”. Oновно, те се страхуват да не би да си изцапат перфектните туники , и после повечето от тях използват тези глупави извинения с кармата, за да не трябва да правят нищо. Знам, че във Федерацията всички Раси мислят по този начин, или почти всички, но не мога да разбера, тяхното дълбоко ”защо?”. Не е рационално! Не е логично! Неморално е…..Много от тях казаха, че не знаят как да се намесят. Имаше идея, да се покажат публично, да слезнат с няколко големи кораби долу на Земята, и да поемат тоалният контрол над Планетата и цивилизацията, първо интервенирайки всички големи медии на Земята, обръщайки чинията със супата на тъмният Кабал, и на всички останали Кабали, Илюминати и т.н. Имаше идея, да разкажат на хората, цяяяяяяяяяяяяяяялата история от-до, всичките мръсни тайни на всяко едно правителство, на всяка една държава…. Тези идеи са в сила, и ако не го направят, за мен те са толкова регресивни, колкото самият Кабал. И за момента не го правят 🙁 Tака, че в този момент, аз виждам Федерацията като нещо негативно. Съжалявам за тях, но ги виждам по този начин, не може да бъде избегнато, защото могат да направят всичко, а не правят нищо.
 
[Бележка Nahuatl: казах ви за Федерацията вече… ето потвърждението. Особено светулковците трябва да знаят, за тях напомням още веднъж, за пореден път, че тази Федерация, не се казва ”фед на светлината”, или нещо подобно, нито пък е ”галактическа”. За същата Федерация проговори и основателя на израелската космическа програма, за който ви писах преди 2 дни в предната по ред статия в Блога. Федерацията драги ми светулковци е ТИТАНИЧНА, огромна по размер КОРПОРАЦИЯ, на милиарди години линейно време, разположена в поне 7 измерения! Swaruu е една от малкото там, които са тотално независими, дори от собствената си, родна Тайгетянска Цивилизация. Тя е инкарнация от много по-висшо измерение, поектирано доста надолу от тяхна персоектива 5Д, какво остава за тук 3Д….Навсякъде има такива Инкарнации, от по-горе, към по-долу, и именно на тях се крепи самото повишаване на вибрациите. Не го правим само ние, и те се борят да достигнат ново вибрационно съществуване. 3Д се стреми към 5Д, 5Д се стреми към 6Д и нагоре. Просто те живеят хиляди, а в някои случаи, десетки хиляди години, и не губят памет при раждането си, там е разликата. Swaruu, нейние хора, и много други, от други Раси, от Алфа Кентавър, от Сириус, от Таурус, кудето е и Тайгета, от съвзвездието Лъв, дори от нашата слънчева Система, и дори от Орион, са Едновременни, като нас 🙂 Играта им е като нашата, с много повече екстри.И при тях се раждат такива, които вдигат общото вибрационно поле, Swaruu е една от тях.]
 
P: Пфффффффффф………….баси сложното всичко това….. лудница.
 
Swaruu: Колкото по-далеч, колкото по-горе стига разбирането ти, и нивото ти на Съзнание, толкова по-сложно става всичко. Вече съм го обяснявала, но това което дефинира една по-висока плътност, е количеството данни, които си способен да процесираш…. нищо повече от това. Всичко е информация…енергия. Всичко, което съм ти казала до тук има хронология, и тези неща ще ги използвам по-натам, за да дискутираме още по-сложни концепти. Направих го така, от по-прости, към по-сложни неща, защото в противен случай, никой нямаше да разбере нищо.
 
P: А какво ще кажеш на хората, които понякога ми напомнят, ”видиш ли, това на което се съпротивляваш – просто се подсилва и продължава”? За какво да се борим тогава, така казват, има много хора, които си мислят, че като не се съпротивляват, злото ще отмине 🙂 Как би отговорила на тези въпроси, от контекста на ”трябва да продължим да борим злото, и да спрем геноцида”, това са твои думи….
 
Swaruu: Много лоша интерпретация на други думи, до степен такава, че е опасно…Както когато игрнорират това, което не желаят. Просто се обръщат на другата страна, като застоялите чиновници на Федерацията, да не би да си оцапат перфектните туники, а това влиза в собственото им подсъзнание, превръща се в част от подсъзнанието, а от там безконтролно ще се върне, и ще продължи да ги хапе 🙂 Просто е математически факт. Вярно е това, че ако задържиш вниманието си в нещо, то ще дойде при теб, ще се прояви по един или друг начин, под една или друга форма, но ще дойде ако получава достатъчно внимание, каквото и да е то. Дори в най-простият принцип, правейки така, че нещата които са били ”там”, но не са били релевантни за тях, дори не са ги забелязвали, понеже не са поставяли вниманието си върху тях…. Нека го обясня така: ако не те интересуват планинските колела, няма дори да ги забелязваш, освен ако някой не мине с колело точно пред теб и го видиш, но ако изведнъж започнат да те интересуват планинските колела и да мислиш за тях, те ще започнат да се появяват на всяка крачка, и ти ще виждаш колела постоянно. Колелата винаги са били там 🙂 но поради факта, че не си обръщал внимание, те са били като невидими за теб, и ако наистина задълбочиш в това, от твоята гледна точка….ще осъзнаеш, че ти сам проектираш, и съответно проявяваш колелата в твоя живот 🙂 Въпрос на внимание! Тогава, дори от гледна точка на този най-прост прицнип, което и нещо да ”забележиш” то ще се прояви под една или друга форма, дори ако е само идея, пак ще се прояви ако поставиш в него достатъчно количесвто внимание. Ако задържаш вниманието си в нещо негативно, то също ще има тенденция да се прояви. И сега забележи, ако обаче се съпротивляваш на негативното, то ти реално влагаш повече внимание в това, на което се съпротивляваш, по простата причина, че се съпротивляваш и се изисква усилие, тоест внимание. Тук идва ред и на плюсът с емоциите, и ако добавиш стах в уравнението…ти ще поддържаш огромен капацитет на внимание, който е значително по-силен, от вниманието което влагаш в неща, на които не се съпротивляваш. Разбираш ли? Генерално, всичко на което се съпротивляваш, се проявява повече в теб, концентрация + внимание + отхвърляне + емоции като страхът…. Хората падат лесно в този вид капани, и живеят постоянно в собствените си кошмари. Тогава фокусирането върху нещо, с едното око, до като другото наблюдава, метафорично казано, е различно 🙂 и има тотално обратният ефект.
 
[Бележка Nahuatl: както съм ви обяснявал и аз, на шамански език това е ”да вярваш без да вярваш”, или ”да виждаш без да виждаш”, още не намирам думи да го обясня, това е едно от онези осъзнавания, което не се усещат само в главата, ментало, а и в гърдите и гърлото. Трудно се обяснява с човешки думи, но за който е разбрал, защото има и такива, Swaruu говори за същото нещо. Всичко едновременно, и да знаеш и да не знаеш, и хем да вярваш хем да не вярваш в едно и също нещо, без това да създава конфликт. Аз го мога…. вярвам, че и много други също го могат и ме разбират. Аз и те знаем, че това е достъпно като инструмент на Съзнанието, след определена степен на капациета, да интегрираш и добро, и зло. Много пъти кзвам на приятели, че мамка му, един оперативен Воин, тук на тази Земя, трябва да може да е всичко, трябва да можеш да си лош, да си мил, да си простак, да си тотален селандур, да си най-нежният и възпитан човек, абе всичко! Всичко едновременно! И между едното и другото да няма конфликт. Това са просто нови инструменти за съзнанието, които обаче изискват, строшаването на много грешни идеи, и стереотипи, и социал-програминг наслагвания в Съзнанието, което от своя страна изисква човек до голяма степен да е победил страховете си. Така се добива неутралитета нужен, за да се оцелее на падането на 3Д Матрицата, и ако самие ние не го разбираме, и прилагаме, няма как да научим и другите. Между другото променям много думи от оригиналните комуикации, сам зареждам този текст с точната вибрация…умея да го нагласям чрез себе си, за да действа и на вас.  Не е лесно, мамка му, но може, щом аз мога, и съм го осъзнал, всеки може. Продължете да четете, сега ше им сринем пясъчният замък на ”светлите” поробители…….]
 
Тъй като в състояние на неутралитет анализираш това, което не искаш, анализираш защо не го искаш, и го използваш като справка, за да знаеш ясно в ума си какво искаш. Така че не се съпротивляващ на не-харесваното, признаваш на себе си, че не го искатш, но напълно разбираш какво е, и защо е така… Изправяш се срещу него….и заставаш лице в лице, без да бягаш. Това моментално изпарява страхът, а основният компонент на всеки страх не незнанието, неразбирането на нова, от което те е страх, или не желаш, но ти вече си анализирал всичко, дори и да не ти харесва 🙂 Всеки страх е непознание, страх от непознатото. Когато обаче си добил знанието, страхът се изпарява на секундата, без значение от какво те е страх. Цялата тази амалгама има следният ефект: инкорпорираш, добавяш това което не искаш, в собственото си Същество, интегрираш го 🙂 като референтна точка, като контраст, то се превръща в инструмент, който можеш да използваш за каквото си искаш! Става част от теб, като знанието да караш колело, макар че в началото със сигурност те е било страх да правиш спускания… След това, ти вече можеш да контролираш тези негативни аспекти, защото те са станали част от теб, защото вече не те е страх…. В това е разликата, и този е отговорът на твоите въпроси, относно какво са те питали онези хора 🙂
 
Аз самата съм напълно убедена, че много ”велики учители”, и лидери на ”духовни учения”, които проповядват да се мисли само позитивно, дори може би са платени, или минимум под контрол на тъмният Кабал, като механизъм за духовен контрол, за да може хората да затънат в идеология, и да не правят нищо…Както казах и преди, това са много опасни концепти, дори са жестоки. Това е много древен метод за контрол, тук на Земята идва с много по-голяма сила, в епохата на Буда. И без да спорим, дали самият Буда е казал, или написал това, знаем с абсолютна сигурност, че огромен процент от будистките концепти за живота и съшествуването, не задължително казани от Буда, са въведени на Земята като механизми за контрол над определени групи в Индия, в 600 година A.C  напред. Харесва ни, или не, тази е истината.
 
Ако игнорирате новият световен ред, за да ”си замине сам”, и си мислите, че не се съпротивлявате – ще ви изяде живи. Все едно да си в джунгалата, и да опитваш да игнорираш гладният тигър, който е зад теб и те преследва от няколко километра… БИЙТЕ СЕ, защото в този случай, няма къде да избягате, нямате избор, или се борите и побеждавате, или ще ви унищожат. Толкова е просто, и толкова жестоко.
 
 
 
КРАЙ НА 11 ЧАСТ…….
 
***************************************************************
 
На тукашен диалект, това си се казва ПРИБИВАНЬЙЕ!!!!!!! Тава си а живо прибиваньйе на рибата, с подфръганьйе, и скубаньйе под мишниците, и дръпаньйе на уши до къ не станат като на немска овчарка……То си е ясно. Тези хора, които задават такива въпроси си мислят, че ако се опитваме да се съпротивляваме, и да се борим срещу този нов световен ред, правим така, че да го подсилваме, и за това спират да се съпротивляват, правейки го наистина по силен, мислят си, че идеята на успеха е просто да се правят, че не забелязват, но те в съшност виждат всичко, което прави така, че да влагат още повече внимание, и пак да подсилват без да знаят новият световен ред. Но това не е да не се съпротивляваш! Това е да игнорираш видимото, и то в лицето на всички, зашото всички го виждат.
 
Това, което правят хората като нас в същност е да гледаме проклетото нещо в лицето, директно, разпознаваме колективната сянка, която вече се е създала, и просто я осветяваме с истината за нея самата, а не с някакви си лампички там, и светлини и фалшива любов, РАЗГЛОБЯВАЙКИ лъжите на сянката.
 
Ето защо, драги ”възвишени учители”, идеолози, теософи, богослоФи, и тн, вашата светлина не е никаква светлина….Това, което убива злото, е истината, а до нея се стига след победи над страховете, а за да се стигне до там се искат топки…… дебели, големи ташаци!
 
 
 
Бъдете силни драги Приятели!
Открийте Силата у себе си, и нека винаги Силата бъде с вас!
Бъдете всичко! Без страх!
Бъдете себе си на всяка цена!
 
Добре дошли в сърцето на Съпротивата 🙂 Ние сме тук, ние сме сред вас……..
 
 
По-здрави!
 
Nahuatl
 
 
 
——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
—————————————————————————–
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This