Здравейте уважаеми Читатели.

Попълвам липсващата 12 част на серията ”Извънземни перспективи”, която беше цензурирана по някакви причини от старият блог в Blogger, и реално активира създаването на този сайт. Статията достига до вас благодарение на баце Дидо Денчев! 🙂

Без редакция, така както си беше написана, приятно четене:


 

В контекст на тематиката на тази статия, ”старите” Читатели на Блога, познават добре съдържанието, старите статии, знаят защо започнах да правя серията, и тн. Въпреки това, трябва да ви оставя линкове, и ще помоля хората, които четат Блога от скоро, да преминат първо през старите статии, и след това към тази 12-та част на ”Извънземни Перспективи”. Опитвам се да ви накарам да видите, че има огромни съвпадения, с мои материали, писани преди години. С цялата тази серия е така, и именно за това я пиша. Повтарям за всички, за 202 път – това НЕ Е канализирана информация.

Разговорите със Swaruu, Anneka, Dor Khal´el и останалите от Тайгетянският Екипаж, се допълват прекрасно с моите лични опитности, както и сами го усещате. Тази информация просто ”тресе” на ниво енергия, защото е истинска, и всеки сензитивен човек с такива интереси го е усетил още в самото начало.

Ето старите статии, писани години преди Извънземни Перспективи, да знаете, че личното ми мнение, и позицията по тази тема, с времето са се изменяли, къде леко, къде цялостно, и искам да разберете хронологията на Блога, за да може нещата да се проумеят правилно. Публикувам ги без никаква редакция:

Бизнесът на Сивите – затворен цикъл на доене, изкуствените сънища

Други видове S-MA

Още Сиви в сънищата

Още по повод Сивите – как да се предпазим?

Ще направя допълнения към самите разговори, в този случай с Anneka, както винаги правя. Влизането в този поток информация, работи изключително активиращо, а тази вибрация може да бъде предадена правилно, само от човек с личен опит по темата, само някой с подобно ниво на вибрация, или по-високо. Иначе няма шанс, да усетите, и да преодолеете идеологичните наслагвания, които се получават, когато такава информация достига до вас, посредством някакви прости преводачи, и лайт сайдъри, подвластни на диктатурата на ”светлината”. Хора с религиозна, или квази религиозна позиция, такива които вярват в ”боК”, във ”висши учители”, и друг подобен шит, просто НЯМАТ капацитет да предадат информацията правилно, защото със сигурност щя я поляризират. А Тайгетянците искат точно обратното, именно за това, всички които участваме в тия комуникации, а участваме и по различен начин, предаваме инормацията по такъв начин, без идеологии, и наслагвания от друг тип подобни енергии. Вече кой от кого превежда….. моите статии се крадат от доста сайтове, с някой се разбрахме, с други няма да се разберем с добро, но много хора копират без да питат, като след това изкривяват информацията, кой както намери за добре. Както и да e…

Искам да обърна специално внимание, на всички хора занимаващи се с физика, които ме четат. Знам, че между Читателите на Блога, има физици, познавам лично поне 3ма от тях. Забележете последната част на интервюто с Аneeka, и какво се казва за разработката на апарат, който нулира честотите използвани за парализиране на хората, по време на отвличаня. Чрез тази кратка, но супер ясна инфомация, може да се разработи такъв апарат. Единственото incognito са сензорите за електро магнетизъм, които обаче са налични като технология.

Ако се роди идея, моля пишете ми на мейла в protonmail, и никога на този в gmail за такива неща > [email protected]

***************************************

Извънземни Перспективи 12 – Отвличанията от Извънземни:

P: Aneeka, разкажи ни твоята перспектива за това, защо извънземните отвличат хора? Има страшно много случаи. Какво им се случва на тези хора? Много от тях казват, че изведнъж се осъзнават на борда на космически кораби, и някой им прави разни неща….

Aneeka: Няма само една причина, безброй са, и просто е невъзможно, дори ние да знаем всички причини. Мога да говоря само за най-честите, или главните, макар че всички извънземни Раси, които посещават земята, го правят по един или друг начин. Основните извършители на отвличания са малките Сиви.

[Бележка Nahuatl: Aneeka, има в предвид, не био роботите, които всичко живо ползва там над нас, а малките Сиви, от така наречените ”градинари”, които не са от лошите фракции, но вършат и част от работата на някои от тях. Просто това е целта на тяхното съществуване, изследванията. Специално тези не са био роботи, и не всички Сиви, дори от високите Сиви, са от тъмните фракции. Техният точен корен е неизвестен, но основната информация, е че произлизат от растения, хуманоидни форми на растения. Не отвличат само човешки същества, правят изследвания основно върху растения и животни. Точно тези, аз не мога да ги възприема като ”лоши”, имал съм срещи и с тях. В началните статии на осъзнаване на едно такова отвличане, всичко се възприема като ”лошо”, също както ние водим примерно котката си на ветеринар, за да дам пример за интеракция, между Същества от коренно различни видове, и доктора трябва да я върже, за да и постави инжекция, или да я оперира, като целта е да и спаси живота. От гледна точка на перспективата на тази котка, тя е ужасена, и ще възприема всичко като ”лошо”, макар че задачата на ветеринарният лекар, е да и спаси живота, или да я излекува. Това е в първоначалните етапи, а аз съм ги минал отдавна, дори съм ги нямал повече от 2 пъти през целият живот, защото почти никога не съм губил памет за това, което се случва. В следващите етажи, когато вниманието на човек е вече тренирано, се възприема директно намерението на Съществото отсреща, и този е единственият истински, телепатичен, начин да се установи, ”лошо ли е то”, или не. Специално Сивите, нямат навика да комуникират с отвлечените, в много редки случаи, и го правят повече високите. За тях емпатията, е нешо заучено, нямат го като естествено у себе си. С тях не можеш да седнеш да си пиеш ракията дето се вика….]

Познати са като ”градинарите”, а ”градината” е цялата био сфера на дадена Планета, и особено на места с по-ниска плътност, по-бавна честота на трептене, това което вие можете да наречете 3Д. На такива места, биологията леко се бави, до като рефлектира, или резонира, сигналите от ”другите места”. Тези Същества отвличат точно определени хора, за да им извършат ДНК промени, да ги излекуват, или да забързат някои еволюционни процеси в тях. Много често отвличат хора, именно за да бъдат лекувани, за болести, които дори самите хора не знаят, че имат, но може да афектира инкарнационният им план. С това нека си спомним, че всеки човек има такъв инкарнационен план, с точно фиксирани параметри, разбира се не всички, но повечето, и със сигурност най-важните случки, и аспекти от живота. Градинарите лекуват тумори, или автоимунни състояния, или всичко онова, което сметнат, че трябва да се поправи. В повечето случаи на отвлечените се индуцира кома, като ги държат дни, седмици, а в някои случаи дори месеци, като след това ги връщат обратно, посредством времева технология (скок във времето), приблизително 10 минути преди да бъдат отвлечени. Хората докладват много страх, и много грубо отношение от страна на Сивите, но това преди всичко е, защото самите Сиви са такива 🙂 те нямат усещане за ”нежност”, или за ”внимателно”, просто отвличат, и правят това, което трябва да направят. Работят, връщат отвлечените на мястото, от където са ги взели, и продължават с други. Нямат време, нямат разбирания за това, че ”трябва да внимават”, както ви казах – вземат, работят, и връщат хората. Те са като индустриална, производствена линия.

Други Раси също отвличат, по безброй причини. Както знаете, голяма част от хората там долу, в същност са ”нас тук”, части от Федерацията, или други Сили, които идват на земята с различни цели. Техните собствени хора ги отвличат за да ги проследяват. Но не само тях, потенциално всички, отвличат всеки, който им е интересен по един или друг начин, или имат работа, било то лична, или дори ”делова” с тях. Да, поставят импланти…. Отвлечените в тези случаи, знаят предварително, че до като са сред човешката Раса, ще бъдат вземани, и проследявани, и ще носят такива импланти. Повечето от вас имат такива устройства, ти имаш 🙂

Има и в други случаи, в които няколко Раси, имат общи интереси, задачи, мисии, тн, и се договарят за обща работа, до като представители на техните народи са на Земята. Не е задължително твоите хора да те вземат, но генерално погледнато, обикновено е така.

[Бележка Nahuatl: аз съм спокоен за моите, защото поне знам кои са, и какво са….Разказвал съм ви много пъти за тези ми опитности. Последно това се случи, именно с Екипаж, много подобен на Тайгетианците, разказах ви тази история, в една от предните статии по серията. ]

Повечето Раси, които посещават Земята, по една или друга причина, имат договорености, със собствените си представители, които се раждат при вас, с определена цел, или задача. В продължителността на целите им животи, те винаги ще ги наглеждат, и ще им помагат от корабите си. Също така има отвличания от типът MILAB (military abductions), които се извършват от военни организации от Земята, били те в договор с извънземни, или не. Този тип отвличания, обикновено има за цел поставянето на импланти, и проследяващи устройства, в Отвлеченият. Другата основана причина е директен контрол над Съзнанието на жертвата. Количеството информация, и данни, биха направили от тази тема нещо огромно.

P: Други Раси правят ли експерименти с Хора от Земята, които не са техни инкарнационни агенти?

Аneeka: Да, най-добрият пример са някои от Рептилите, и расата Майтре (Високи Сиви), които отвличат на сила всеки, който могат, и създават работа, притеснения, и проблеми на всички останали звездни Раси, които са около вас, опитват се да наложат на сила своите си идеи, и адженди. Типично е за тях.

P: А защо отвличат Хора тези Рептилии?

Aneeka: В основата си, всичко е заради манипулацията и контролът над Съзнанието. Поставят специални чипове, за контрол над определени субекти, чрез които могат да се контролират дори мислите, mind control, и с това, самата им вибрационна честота, настройват ги удобно, за да могат да ги паразитират.

P: Какви методи използват, за да изтрият паметта на Отвлечените? И, как успяват да ги парализират, или каквото там им правят, как ”хващат” хората? Защо много хора имат негативни опитности с тези, малките Сиви?

Aneeka: Индуцирана кома….това им се случва. Използват специфични вибрационни честоти, вълни със специална насоченост. Реално в повечето случаи, няма ”изтриване на памет”, а превенция на това, обектът на тяхното изследване да състави памет за случлото се. Вибрационната техлогия, която се използва, ”пуска” вълни, които са подобни на тези, когато мозъкът изпада в сънуване, но и тази тяхна система не е перфектна, защото много пъти Отвлеченият помни от части какво му се е случило. Настоявам, не им изтриват паметта, гледайки на тези думи буквално, а приспиват мозъка. По този начин човекът, не може да направи разлика, дали наистина е изживял нещо, или просто го е сънувал. Парализата идва от същият този механизъм на съня, ”хаквайки” чрез специфични вибрации/фреквенции, самото физическо тяло, за да могат да се използват натуралните му системи за превенция на движението, до като субектът сънува. Това са естествените механизми на тялото, и реално именно те се използват.

{Бележка Nahuatl: говорил съм ви за личните си опитности с тях много пъти. Има около 10 писани статии по тази тема, от самото начало на Блога. В една от тях, ви бях споменал, че тези малки Сиви, в моят случай бяха био роботи, или усещането ми за тях беше такова, използват вид ”крясък”, който парализира. Може би, това е интерпретацията на тази ултра висока честота, която буквално парализира. Но от опит ви казвам, че не винаги им се получава номера. Всяко едно Съзнание има капацитет by design да предолее тези вълни, те действат реално само на физическото тяло, макар че и това е преодолимо. Те винаги ще намерят начин обаче, да ви държат на мушка, без да може да се съпротивлявате, не използват само ултра звук…}

P: Можеш ли да се сприятелиш с тези Сиви? Могат ли да имат някаква емпатия с Отвлеченият?

Aneeka: Не, или много лимитирано. Но зависи кой ви отвлича. Но те не мислят като теб, а интеракцията между различни Видове, и Раси е трудна, и още повече, защото тези Сиви биха гледали на теб, само като ”работа за вършене”, просто искат да си свършат работата. Нямат време за приятелства.

P: Ок… а да речем, може ли човек да си върне паметта, с една регресивна хипноза?

Aneeka: Да, по абсолютно същият начин, по който можеш да си върнеш паметта за един забравен сън, примерно.

P: Градинарите (Бележка Nahuatl: вид Сиви, които не са био роботи, не са точно установени като позитивни, или негативни, работят за множество Раси.), как знаят кой да отвлекат? Кой им дава инструкциите?

Aneeka: Множество Раси им изпращат инструкции, за да може Градинарите да свършат зададената работа. Тоест, възлагат на Сивите работата, която в друга ситуация, те самите могат да свършат. Гледайки го виртуално, всяка една Раса може да им ”направи поръчка”, просто те са специалисти в тази работа. Плащат им с провизии, достъп и строителство на бази, технология, и други.

P: Тоест, за да не рискуват те самите, делегират тези задачи на Сивите, Градинарите? Да речем, за да не може Отвлеченият да си спомни звездното си семейство? Или собствените си ”хора”, които са използвали Градинарите, за да бъде той поправен, или лекуван, или нещо подобно, без да разбере че реално това е поръчка на собствените му ”хора”?

Aneeka: Да, възможно е, но в повечето случаи, просто на другите Раси им е по-лесно да делегират тези задачи, от колкото да се занимават те самите с тях, по този начин не се налага да ходят до Планетата, където живее техен човек, за да го отвличат, наред с хиляди други причини, на човешки език е по-лесно да го разберете по този начин.

P: Така, че ги отвличат телом директно? А нямат ли инциденти? Примерно съпруг, или съпруга, които влизат в стаята в същият момент, когато другият е отвлечен, или нещо подобно? Никой ли не ги лови на местопрестъплението? Някой може да ги види, нали?

Aneeka: Въобще не е обичайно, макар че има случаи, в които са хващани на място. И да, отвличат ги с тялото, използват технология като притегателните лъчи. Приспиват цялото семейство, до като работят по този, който ги интересува.

P: Човек трябва ли да бяга, ако види тези Сиви? Можеш ли да се измъкнеш от тях?

Aneeka: Ако ти си обект на тяхното изследване – ще те задържат. Ако успееш да избягаш, значи не ги интересуваш, не си ти този, за който са дошли.

{Бележка Nahuatl: обаче баце ви ви казва, че да, може да се измъкнеш! Трудно е за тези, които не владеят състоянието на Съзнанието си след физическата парализа, но за други въобще не е невъзможно. Не забравяйте, че както те, така и човеците реално са мулти измерни Същества. Както има начин да се върнеш в тялото по време на ОИТ, или осъзнат сън, така има начин да властваш над тялото си, дори когато е парализирано. За тези неща говорим на курсвете ”Въведение в ОИТ и осъзнатото сънуване”.}

Могат да те парализират за секунда, използвайки вибрационната си технология, която променя, и модифицира мозъчните вълни.

P: Защо Градинарите лекуват едни, а други не? Зависи от инкарнационният план на въпросният човек ли?

Aneeka: Това зависи от договорите преди раждането, и от инкарнационният план, да. Ако не са изпратени при вас с цел да ви лекуват, няма да го направят, дори и да имате нужда от такава интервенция. Могат да излекуват всички хора с тежки, терминални болести, но самите те (хората), вече имат тази опитност, програмирана като изход от физическото състояние, от човешкото тяло, а Градинарите не могат да интервенират такива случаи. Тези Сиви работят, под същите стриктни правила, като цялата Федерация, и/или други Организации, които могат да ги наемат. Абсолютно нищо не е случайно, там в 3Д.

P: Вашата Цивилизация ползвала ли е такива услуги?

Aneeka: Със сигурност в даден период от време, и нашите са ползвали такива ”услуги”, но аз лично нямам данни, тоест било е много отдавна. Ден днешен, би било изключително не-типично, ако въобще се прави от наши хора, не е в наш стил, нито в стилът на стотици други Раси, предимно от човешки тип, като нас.

P: Внимателни ли са Градинарите, когато заличават следите си? Така като гледам, много добре познават човешката анатомия, и със сигурност могат да разрешат който и да е здравословен проблем

Aneeka: Цялата им технология работи на базта на перфектно използвана енергия. Никога няма ”да си забравят някоя ръкавица или нешо такова” 🙂 ако това имаш в предвид. Приспиват Отвлечения, и го вдигат на борда на кораб с притегателният лъч, или го манипулират на място, до като спи. Обикновено поставят проследяващи устройства, на хората които са пратени да извършат манипулация от даден тип.

P: А какво прави това проследяващо устройство? Къде го поставят?

Аneeka: Тези импланти не се слагат само на едно място. Едно от обичайните места, е под черепа, или в базата на черепа, но след това, в ръцете, китките, и/или краката. Също е много типичен подкожният имплант, който обикновено се поставя точно където се намира сърцето. Имплантите нямат точно определена форма, по този начин избягват да бъде засечен, като нещо ”изкуствено”. Работи, използвайки натуралната електро магнитна система на човешкото тяло, буквално се зарежда от електро магнетизмът на тялото (аурата).

P: Ок, но какво точно изследва? GPS координати, като чиповете на кучетата, или и други неща, като здравословно състояние, и тн?

Aneeka: Абсолютно всички видове данни, които могат да извлекат от обекта на изследване. Да, от географското му положение, локации, навици, къде и как се движи, здравословно състояние, качество на енергийното поле.

P: Навиците му? Кои навици? И аз си нося моят под черепа нали? 🙂 хе-хе-хе

Аneeka: Абсолютно всичко, което прави обектът на тяхното изследване. И да, имаш, и точно там 🙂

P: Нормално ли е да се отвлича един и същ човек няколко пъти?

Аneeka: Да, повече от нормално е. Ако веднъж са ви отвличали, обичайно е това да се случва през цялата продължителност на човешкият ви живот.

P: В кой момент точно се слагат имплантите, като моят например, хехехе 🙂 ?

Aneeka: Още първият път.

P: Тоест, мен ме отвличат веднага, след като се подложих на поредното потапяне, чрез технология на Земята?

Aneeka: Да, буквално от този момент нататък.

P: И какви интересни, мои навици сте открили? 😀

Aneeka: Много от нещата, които за теб са всекидневни, и скучни, за нас са екзотични и нови 🙂 Така разбираме, как се живее там, какво е да живееш без да имаш памет, и дори така да се радваш на живота. Учим се как мислите, как ви манипулират, и тн Също така търсим начини за превенция на манипулацията, генерално, които могат да помогнат на цялата Човешка Раса от Земята, и да доведат до по-позитивно бъдеще. Също така ни е интересно как възприемате, привидно линейното време там. Буквално цялата ви реалност, и цялото ви възприятие за нея, това са милиарди видове данни, които на свой ред са безценни като информация, за други Души, които вероятно ще решат да се инкарникат там. Или пък за представители на нашата, и други Раси, които правят технологични потапяния на Земята.

P: Всичко това от моя имплант? 🙂

Aneeka: Да, и не само от импланта разбира се 🙂 Също се учим едни от други, чрез тази директна интеракция, която имаме заедно.

P: Друго, което ми е интересно, е как се визуализира всичко това там? В смисъл, някакъв алгоритъм ли е, на екрана на някой компютър ли се вижда?

Aneeka: Нещо подобно на биометрични данни. Тоест, примерно, данните от сърдечният ритъм, пулс, дишане, температура, цялостна кръвна картина, функциониране на вътрешните органи, всичко това. Могат да се визуализират по много начини, на екрани, или не, това няма значение. Могат и директно да се възприемат телепатично.

P: В предни разговори разбрах, че няма разработен детектор за импланти, тоест наистина ли няма нищо земно, което да може да засече, дали човек има такива импланти, и къде ги има? Какъв процент от човешката популация, колко от нас са били отвличани някога?

Aneeka: Да, имплантите могат да се засичат, но е нужна много сензитивна технология. Това са много високи фреквенции, буквално всички star seeds имат импланти. Всички вас, които са от нас.

P: Какви тестове се правят на тези, които биват вземани от тук? Кои са критериите, за да се избере даден човек?

Aneeka: ……практически всичко, което може да се тества в един жив организъм. Гледа се прогресията на ДНК-то му, и как прогресира в околната среда, дали има деградации, какви деградации има, правят се ъпгрейди, търсят се алтерации и мутации, и причините, по които са се случили. По-сериозните проблеми се коригират директно, и/или всеки такъв, който може да интеферерира с инкарнационният план на даденият човек. Единственият критерий е, избраният да бъде истински човек, тоест не от тези, които са пълнеж в Матрицата (органични портали). Грижата за неговата биологична част като човек, тоест първоначални данни, алгоритми за поправка и тн, са отговорност на неговата Раса, извън човешката му Инкарнация, или тялото което се ползва, до като е долу, за да може да завърши задачите си в човешка форма. Градинарите, тези Сивите, също могат да правят това, до като получават такива задачи от други Раси, да се грижат за техните хора на Земята. Това ще ви даде обяснение, защо понякога Сивите са виждани да работят в присъствие на други Раси редом с тях, до като извършват манипулации над хора. Тези, от другите Раси, било то от Инсектоиден тип, или хуманоиди подобни на земните хора, или Рептилии, или Високи Бели, Амфибии, и дори земни военни, реално наглеждат понякога работата, която Сивите вършат. Когато са виждани така, в присъствие на други заедно с тях, е много вероятно, точно в този момент, някой да ги обучава в специфични детайли, било то от биологична, или енергийна гледна точка, на обектът на изследването, тоест на Отвлеченият. Много от Расите на Сивите, разбира се не всички, функционират един вид като наемници, които вършат този клас ”мръсна работа”, за другите Раси, в размяна на най-различни неща, както споменах по-горе, това може да е технология, или ресурси, или бази,и тн. По такъв начин се движат, и изглеждат, че много пъти ги бъркат с био роботи от други видове, които също оперират по подобен начин. В голямата част от случаите на отвличане обаче, са си Градинарите, които просто си вършат работата.

P: Много хора са ме питали, дали има астрални отвличания.

Aneeka: Бих казала, че това е друга тема, на друг разговор, но да, има. Обаче, това което е астрал за вас, тук е просто друго измерение, друга плътност, до която всички имат достъп, било то чрез технология, или не. Отвличанията сами по себе си, не са феномен, който се случва само на Земята, случва се навсякъде, но най-вече на места, където медицината, и технологичното развитие са крайно ниски, Земята е пример за това, но има и други такива Цивилизации, като тези наречените ”пред-индусриaлни”, или ”не междузвездни”, такива които не използват, защото не са открили, технология която позволява междузвездни пътувания. Нямаме данни много от отдавна за отвличани от нашата Цивилизация, просто вече нямаме нужда от такъв сорт подпомагане на развитието. Тайгетянската наука, и в часност медицината, вече са много, много напреднали.

{Бележка Nahuatl: Самата Планета Земя, също има такива време пространствени линии, които могат да се сърфират постоянно. Времето не е линейно….линейността на времето е илюзия, породена от mind control-ът над човешкото Съзнание. Времевият участък между 1891 година, и 1923 година, примерно, може да се сърфира много пъти, ако разполагате с точната технология, част от която е добре обяснена в предните части на Извънземни Перспективи. Горе се говори за междузвездни пътувания. Дори земната физика, малко по малко доказва, че да правиш такива скокове, или междузвездни пътувания, е да се движиш не само в пространството, но и във времето. Човечеството реално е на прагът на това, много непозната технология да стане публично достояние, което вероятно ще се случи, в светът post pandemia, до който се надявам да стигнем всички, здрави, читави, и силни, за да може хем да видим промените, хем да участваме активно в тях, или в борбата против тях, това ще го усетим/те на място, когато започне да се случва.}

P: Но, други Раси, от по-високи плътности, не отвличат ли Тайгетянци?

Aneeka: Не, не, няма нужда да има такива отвличания. Отвличанията са основно за изучаване на еволюцията на даден Вид, или Раса, ДНК-то и, за корекции на мутациите му, или подобрения, и тн. От земна перспектива, общности като нашите са вече толкова напреднали, че сами се грижат за всичко това, нямаме нужда някой друг да го прави за нас.

P: Как се знае, какъв е инкарнационният план? Защото каза, че не се пипа онова, което може да е в разрез с този план, когато Градинарите интервенират някого.

Aneeka: По начин подобен на този, както влизаме в технологично потапяне на Земята.

{Бележка Nahuatl: преди години, говорейки за себе си, съм ви разказвал и за това, не знам дали помните статията ”Кореспонденции 2 – Когато бяхме извънземни”. Тези inmersion pods, се програмират буквално като нива на игра. Експериментирал съм го многократно, защото от както се помня, понякога се събуждам и ”там”. В течение на години имах личен конфликт с това, който изчезна с времето, и ден днешен спокойно мога да кажа, че моите идвания на Земята са точно от такъв тип – чрез технологията на тези inmersion pods. В тях може да се програмират събития, действия, аватари, всичко от-до, и тогава се влиза в ”спускането”, което в случаят имитира инкарнация, но без да се минава през Самсара, или инкарнационният цикъл на Земята, защото той и без това е хакнат отдавна, и именно от там минава целият насилствен рециклаж на Души. Всеки един такъв pod, просто трансферира Съзнанието от едно място на друго, което въобше не е кой знае колко напреднало като технология. Всеки, който може да прави междузвездни полети разполага с тази технология, защото както вече съм ви казвал – да пътуваш на такива разстояния, е да пътуваш във времето, а едно потапяне може да се програмира в различни време/пространствени периоди, квадранти от дадена Галактика, Планета, и тн. Едната от бойните задачи тук е, Самсара да бъде унищожена, защото е основната част на затвора за ”наши хора”, които са попаднали тук, и ако не бъде спрян този софтуер, няма как да напуснат и да се върнат, за това има и ”спасителни мисии”, да влезеш, да събудиш тук който трябва, и да се върнеш обратно, или да извършиш дадено действие в същата посока. Човешкият живот може да ви изглежда също като игра, и реално е, но от човешка гледна точка, както всички знаете, абсолютно цялата игра е и наша реалност в момента, тоест макар и от друга перспектива да е симулация, в момента си е абсолютно реално. Така, че не гледайте лекомислено на живота си, както има хора, които мислят по този начин, ставайки деструктивни за себе си, и за околните.}

Просто там се знае всичко, и вече е личен избор на всеки, да сподели, или не, собственият си инкарнацонен план с други. От още по-висока перспектива, над 5Д, вече се знае целият инкарнационен план, без никакъв технологичен support. Също така може да се дават инструкции на Градинарите, директно от нива над 5Д.

P: Сивите могат да работят с нива над 5Д?

Aneeka: Могат поне да получават инструкциите си от там, да.

P: Да се върнем мъничко назад, тоест ако видим, че заедно със Сивите има и Рептили, или Високи Бели, то това значи, според това което каза, че те обучават Сивите, за интервенция, или ги наглеждат, а обектът на изследването, в случаят Човек, е в същност от Рептилите, или от Високите Бели, просто спуснат като Човек, така ли е?

Aneeka: Прекалено е възможно, да, но това не означава и обратното, че например Рептилия, или Висок Бял не може да наблюдава, как се прави интервенция върху някой друг, или да е там заради договор със Сивите по друга причина. Сивите извършват много отвличания, всяка вечер, 40 – 50 души на вечер, понякога повече, това всеки техен работен кораб…има от всичко.

P: Коя е точно, ама точната причина, поради която не си спомняш нищо от отвличането?

Aneeka: Защото върху теб използват, електро магнитен индуктор, който буквално ти приспива мозъка почти напълно, но системата им не е перфектна, понякога допуска грешки, и някои хора все пак си спомнят. Това са мощни Съзнания. Когато технологията им обаче работи добре, както е в 99% от случаите, не запомняш нищо. Огромната част от населението на Планетата се отвлича, но те не помнят абсолютно нищо, живеят мислейки за сънищата понякога, но не помнят нищо от отвличанията.

P: А грешките? Защо тогава, някакъв малък процент от хората, все пак си спомнят?

Aneeka: Защото технологията не е перфектна, и понякога не успява да приспи мозъка правилно, това зависи много и от личната вибрационна честота на Отвлеченият, или този, който се опитват да отвлекат. Хората с високи вибрации, имат тенденцията да помнят сънища и отвличания, по същият начин, тези с ниски вибрации, обикновено помнят само кошмари, в каквито мозъците им превръщат отвличанията, за да имат интерпретация за това, което им се е случило….

P: Разкажи още нещо за Градинарите, и техният характер. Имат ли полове? Мъжки, женски?

Aneeka: Сериозни, адски ефективни, с много малко, и въобще без емоции. Нямат ясно изразен пол, и повечето от тях са родени в епруветки. Биологично, повечето Раси на Сивите са в същност растения. По наши данни, в момента сме идентифицирали 165 различни вида Сиви.

P: Има ли от тях, сред нас на Земята, в човешки тела?

Aneeka: Нямам такива данни.

P: Как така са растения? А с какво се хранят?

Aneeka: Растения са да, клетките им са растителни, вените им съдържат сокове като при дърветата, и консумират същите вещества, като растенията, също така имат нужда от слънчева светлина, за да храносмилат. Просто те са растения, и това се знае на Земята, поне от 50тте години насам, от времето на Сивият, който задържаха при инцидентът в Розуел, Ню Мексико. Името му е било ET1, и при разследването, се оказва (за земните военни, не за нас, защото ние знаем) че единствено ботаници могат да помогнат на ЕТ1, когато му прилошава, и се опитват да го нахранят с нещо, за да му помогнат да живее, за да може да продължат да го изследват.

P: Говорят ли?

Aneeka: Не. Използват единствено телепатия, нямат език, нито капацитет да говорят, като растенията, макар че някои растения се комуникират и със звуци, и вибрации, които могат да се разберат грешно като говорене, но Сивите не комуникират по между си по този начин. Тези форми на комуникация ги използват с други Раси, като Инсектоидните например, имат доста симбиоза с тях.

P: Използват ли дрехи? На какво миришат?

Aneeka: Миришат ужасно, на нещо изгнило, смесено със сяра. Използват цели костюми, тоест като при вас целите бански, едно парче дреха за цялото тяло.

P: А могат ли да комуникират с растенията на Земята? Къде живеят?

Aneeka: Разбира се, че могат 🙂 Правят го през цялото време, постоянно! Те не отвличат само Човеци, същото правят с животни, и растения. Но е логично хората да не разбират за това, и да не ги интересува… Обикновено живеят в бази. Само някои Раси от Сивите имат собствени Планети. В звездната бинарна система Зета Ретикули има много техни Планети. И също по цялото Съзвездие Орион. Други от тях обаче, от самото си създаване до смъртта си, живеят по кораби, или бази.

P: Какво чувстват към хората? Изпитват ли нещо към нас?

Aneeka: Не чувстват нищо, не емпатизират с видове подобни на нас, и на вас, от човешки тип, за тях земните Човеци са просто работа.

P: Има ли много Сиви като пленници на нашите военни?

Aneeka: Да, Сивите са една от Расите с най-много военнопленници на Земята. Не отвличат само те 🙂 Също така са и от най-отвличаните.

Заповедите за това, в случат на Човеците като цяло, може и да идват от много по-горе, много над 5Д. Както ви казах, Градинарите имат капацитет да получават телепатични инструкции от там. Може това е вашата Цивилизация в 12Д, или Алфа Кентавър, за тези от вас, които са от там в 7Д. Няма никакво значение за тях, те просто изпълняват инструкциите си. Може би това е тяхната форма на емпатизиране, да изпълняват инструкции от по-горе….

P: Добре Приятелко 🙂 един последен въпрос за всички които гледат, и четат тези комуникации, ще им бъде интересно: как може да се спре вибрационната технология на Градинарите, която приспива мозъка, и парализира тялото?

Aneeka: Като Човекът е обгърнат от електромагнитно поле с честота между – 0.5 и -4.5 херца, херцове или цикли в секунда, за предпочитане цикли, редуващи се между тези честоти. Амплитудата на херцовата вълна зависи от това, което е програмирано в устройството на Сивите, за това се нуждаете от честотен сензор, който трябва да свържете към компютър, който контролира магнитното поле. Програмирайте във вашия апарат честотата, противоположна на честотата, програмирана в апарата на Сивите, и тя ще стане разрушителна за нея, ще я нулира. Принципът на доминантната вълна е валиден.

Край на 12-та част.

********************************************************

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This