Здравейте драги Читатели.

Продължаваме със серията ”Извънземни Перспективи”. Както знаете, в Блогът на Nahuatl няма имитации, канализации, и прочее bullshit. Тук не се занимаваме с глупости, религиозната, или квази религиозната идеология, не се зачита въобще, и я използваме за смешки, и майтапи. Всичко тук е базирано на 100% отваряща Съзнанието, оперативна информация, преценката на Автора, личният ми опит, а специално тази серия от материали се прави, заради директният контакт, и многото съвпадения в гледните точки, които са доказани в годините. Тези от вас, които следят Блога от самото му начало, знаят за какво говоря.

12-та част беше частично загубена, заради цензурата в Blogger, която реално активира направата на този уеб сайт, за това минаваме директно към 13-та част, но по традиция ви оставям линк към предното издание от серията.

В тази част на ”Извънземни Перспективи”, ще говорим за това какво е, и какво не е, така наречената ”Галактическа Федерация”, която от сега ви казвам, че е една огромна, мулти измерна, организация, на милиарди години, и от корпоративен тип. Човешката идея за ”доброто и злото” е изначало изкривена. Федерацията не е това, което много от вас си мислят, че е. Говорили сме, как канализирането на не знам си кой ”воин на светлината”, и други подобни простотии, замърсяват истинската информация, която по един или друг начин, трябва да бъде предадена на Планетата Земя. Именно това се случва и с информацията от Тайгета, в разни групички, и сайтчета, които я поляризират в Light Side motive, особено в социалните мрежи с онази група на посевите… Знаем, че е неизбежно, но следването на такива групички, и сайтчета, е голяма грешка, заради чистата поляризация на информацията, което изначално беше предвидено от Тайгетианският Тийм. Те знаят много добре, че земните Полярности, ще се опитат да превземат и тази информация, но има и такива като нас, които не го позволяваме, и минимум се опитваме, нещата да стигнат в най-чиста форма до Читателите. Чистата форма на тази информация изключва напълно всякакво вярване, в каквито и да е богове, божества, и спасители, такива НЕ съществуват. Те са просто част от холограмата, измамна реалност. Основата на 3Д Матрицата, са идеи… нищо повече от идеи, говоря ви го от години, сега и от Тайгета ви го казват. Известният ”Ащар” например, или ”Башар”, и останалите подобни, са просто измислици на над национални организации, в частност Ватикана (за Ащар), като стратегия за подготовка за нов вид религия, базирана разбира се, на старите религии. По същият начин с митичният образ на така нареченият ”Христос”, който не е друго, освен римска, литературна измислица, а не реален образ, като исторически доказаното съществуване на Мохамед например, но това е друг филм. С влизането на новите технологии, и поетапното разкритие на това, какво в същност се случва в космоса, и около нас самите, тези сили ще се опитат да наложат нова религия. Всяка форма на религиозност, която поставя Личността на човека, неговата Същност, в подчинение на някакво божество, боК, и квази ”божествено”, е директен линк към новото робство, което те ви готвят. Въобще думите ”божествено, бог”, и прочее, на ниво Съзнание са просто катинари към веригите. Те директно унищожават, заробват Съзнания, в което няма лошо от друга гледна точка, защото много от тези, които идват на Земята, идват точно с тази цел – да експериментират лимити.

Осъзнаването на самият изход от Играта, минава задължително през надживяване на идеите за ”бог, божествено”, и всякакви там ”шефове”, които си мислите, че стоят над вас. Няма никой над вас, което обаче е основният провокатор на страхове, защото човеците са масово програмирани с тези идеи, и когато дори помислят да ги елиминират, ги застигат страховете на истината, а тя е свързана с личната отговорност, а не с нейното отдаване към външни източници 🙂 Само социално внедрените страхове, играят тази роля, да ви лъжат, че усещате сигурност, когато си мислите, че аджеба някой ви пази, бди над вас, и ви закриля, понеже сте баси специалните. Няма такова нещо, всеки е уникат, но и всеки има право сам да си носи меча и щита. Както казват кварталните атеисти обаче, нито Христос, нито госпоТ боК, ще ви оправят живота, и ако вие приемете, че сте подчинени – ще бъдете подчинени за еони време. Просто осъзнайте, че вие самите сте Творците, на цялата си мулти измерна реалност, защото не, реалността не е само това, което виждате през 5тте сетива на тялото си. Реалността е нещо много по-мащабно, и ето ви още една уловка – хората се идентифицират масово само с тези си 5 сетива, и страховете си, демек –  с тялото си. Осъзнайте, че физическото тяло е само един аспект от вас, също така проекция на собственото ви Съзнание. Цялата заробваща верига на 3Д Матрицата, е базирана на ”идеи за”, целият mind control е това, просто идеи, в които вие сами избирате да вярвате. Да вярваш във външни спасители, води до робство, до отказване от изначалното право на лично развитие, и до стопиране на целият креативен потенциал, които милиарди хора по света, решават да оставят в ръцете на външни източници. Ето защо, пред организации като Федерацията, човешките лидери са човешкият Елит, защото милиарди хора, доброволно предават в ръцете им, собствената си отговорност за съществуване.

Федерацията съвсем не е това, което Светлите си мислят, че е. Тя не е ваш приятел, нито ваш неприятел, макар че в определени казуси, е и двете, едновременно. Провокирам ви винаги да мислите за коренно различни неща, едновременно, без да изпадате в конфликти. Това е вратата към 5Д – глобалният поглед над нещата.

Започваме:


Общо описание:

Функции на Федерацията, и нейните цели в космоса:

Swaruu:

Федерацията, наричана ощe ”Федерация на Обединените Планети”, използвайки човешки термини, е една огромна мулти културна, много планетна, мулти измерна Организация, основана непосредствено след Голямата Експанзия на Лира.

[Бележка Nahuatl: започваме с бележките още от първото изречение 🙂 Съзвездието Лира, е родното място на Расите от човешки тип, тоест тези, които изглеждат точно като нас, под една или друга форма. Хуманоидната форма, глава, торс, 2 ръце, 2 крака, е заложена навсякъде, но специално човешкият тип произлиза от Лира. Преди милиарди години, там се случва огромен по мащаби конфликт между савроидни раси (хуманоиди от влечугоподобен тип) и нашите предци. Това води до така наречената ”Голяма Експанзия на Лира”, което е едно масивно, мулти измерно преселение на Раси от човешки тип, когато се иницира същинската война, която до известна степен продължава и до днес. Тези от вас, които следят Блога от самото му начало, са чели мои материали по тези теми, години преди да се появи информацията от Тайгета. Статия референт е ”Кореспонденции 2 – когато бяхме извънземни” която реално представлява мои спомени, споделени по мейл с един познат.]

Федерацията е основана от 3 основни Раси: Андромеданци, Арктурианци, и старите Лириянци, представени от трите основни звезди в инициалите на организацията, макар че има и много други Раси, които могат да се считат за основатели. Mоже да се разглежда като разширяване на първоначалната организация, която са имали в Андромеда, известна като ”Съветът на Андромеда” (с човешки думи), който е включвал, и все още включва, множество Раси от това Съзвездие, с цел установяване на договори за общата сигурност, и търговията. Официално се предполага, че Федерацията е една мега организация, в множество плътности и измерения, създадена с цел да гарантира мирът, сигурността, и добрите дела/дейности между нейните членове. Друга интересна функция на Федерацията е, че дори гарантира най-добрия възможен начин за управление на други Раси, които не са официални членове и / или са в по-нисък етап на развитие. Почти всеки Вид с междузвезден капацитет, може да кандидатства за членство. Едно изискване е, Расата кандидат вече да е достигнала до междузвезден / междуизмерен капацитет, да е прогресивна, да уважава останалите с техните особености, и да участва активно в програмите за кооперация между всички останали в организацията. Много подобно на вашето ООН. Както казах преди малко, основната функция на Федерацията е да обединява Цивилизациите и културите, от всички Видове и Раси, така че те да могат да си сътрудничат, и да си взаимодействат прогресивно-продуктивно. Членовете на Федерацията спазват законови, етични, и морални правила, за да се гарантират във възможно най-голяма степен, мирните отношения, и общата сигурност. Споменах, че едно от основните изисквания, за да присъедини някоя Раса към Федерацията, е тя да бъде достигнала междузвездно развитие, тоест да има достатъчен, собствен технологичен капацитет, но изискванията са и много други. Идеята е, когато един Вид е вече междузвезден, Расите които го представляват, са естествено наясно с културния, научния и технологичния напредък, наред с други, както и с моралните и етични последици от този напредък във всичките им форми. Това са едни от най-важните аспекти от членството в тази организация. Цивилизациите, които не са междузвездни, като вашата, по същество биха били изолирани в техния собствен свят, или реалност, с малко, или никакво собствено влияние, или взаимодействие, с външния свят. Следователно се смята за етично правилно, да се ограничат колкото е възможно повече, всички контакти с такива не-звездни култури и Цивилизации. Има някои изключения като Расите, които сами са избрали да не бъдат междузвездни, но имат ясно междузвездно минало, и всичките знания и мъдрост, които това предполага.

Въпреки че Федерацията, в основата си се позовава на 5D, пето измерение, тъй като няма по-добър човешки термин, в действителност тя надхвърля плътностите като такива. Следователно Федерацията се намира на практика във всички плътности, всички взаимосвързани, и влияещи си взаимно. Някои може да кажат, че тя е между 3D и 9D, което са много хуманизирани, нереални термини, тъй като от моя гледна точка няма плътности като такива. Това, което хората наричат ​​”плътност”, не е нищо повече от набор от нива в градиент на Съзнанието, поддържани от конкретен Индивид, или от споразумения в рамките на група Индивиди. Това е цялата реалност. От гледна точка на възприятието, Индивидите, които имат по-ниско ниво на Съзнание или по-малко разширено такова, хората и техните светове, които имат по-висока степен на същото Съзнание, не само са неразбираеми за тях, но стават директно невидими. Самото им възприятие е такова.

[Бележка Nahuatl: давам ви ясен пример, накарайте чичаците от кварталната кръчма, да обяснят думата ”съзнание”, или ”експанзия на съзнанието”, и ще се убедите сами…за този тип Съзнания, всичките тези сложни думи, си остават просто сложни думи, при липса на достатъчна експанзия, самата експанзия не може да бъде обяснена, тя е невидима за тях.]

По принцип това се случва, защото те нямат достатъчно ниво на Съзнание, за да декодират, или разберат, какво може да е точно пред тях, като по този начин създават идеята за ”по-високи плътности”, ”висши същества” и т.н. Така че, като се вземе предвид горното, Федерацията се намира на всички нива, или плътности на съществуване, както и да се наричат те, с очевидните промени в структурата в зависимост от това, което е необходимо за всяко ниво на разбиране/възприятие на Съзнанието. Вътрешната структура на Федерацията е такава на холографски тип общество, с класически дизайн на степени от Съвети, от малките и местните, които представляват град или регион, до тези които са създадени да представляват Планети, групи от Планети, или цели Съзвездия. Съветите са степенувани, от по-малките, към най-големите, и се запълват от всякакъв вид граждани, казано по земен начин, и в най-висшите съвети има най-обикновени граждани, които не са част от някакъв елит. Когато конкретен проблем не може да бъде решен на едно ниво,  директно се търси за помощ следващият по степен съвет, и така докато се постигнат достатъчно ресурси, и ментален/морален/умствен капацитет, за решаване на проблема, без значение от неговата сериозност, всичко може да бъде решено. Федерацията възлага на всеки член, независимо дали е отделен индивид, или цяла Цивилизация, или група от Цивилизации, задачи според техните способности и опит. След това в рамките на членовете, някои са посветени повече на разпределението и производството на храни, други на материалните ресурси, трети на технологичния напредък, медицината, други са посветени на защитата на останалите членове, и за прилагането на разпоредбите, които съветите налагат, и защитата от външни на Федерацията заплахи. Имаме милиони видове структури, в други структури, с различни задачи, които правят различни неща. Мащабите на вас биха ви изглеждали просто колосални. Законите на Федерацията са също така известни като ”Законът за космоса”, и са почти идентични с това, което на Земята се нарича ‘‘Морско право”. Много е вероятно, членове на Федерацията да са донесли това знание, структурирано точно по такъв начин, на земните мореплаватели.

Функции и цели по отношение на Земята:

Целите на Федерацията, и в частност на Тайгета, по отношение на Земята, са безчет много. Би могло да се счита, че това е ядрото и причината, за цялата тази комуникация с вас като цяло, но поддържайки всичко възможно най-опростено:

Може да има много начини за тълкуване на това, което Федерацията прави със Земята, на Земята, и нейните цели. Понеже е изключително много измерен, и комплексен въпрос, тук не всички аспекти могат да бъдат разгледани наведнъж. Необходимо е също така да се спомене, че много от тях (аспектите) могат да изглеждат, че aнулират други, или че те изглеждат противоречиви по своята същност. Това е така, заради мулти измерността на всичко, на цялото обяснение относно Федерацията, няма само едно обяснение за нея.  Федерацията е определила Земята, като автономен планетарен свят, технологично изолиран (чрез изкуствен купол, високо честотна енергия, 3Д Матрицата) и психически/ментално изолиран от информация, изкуствено поддържан в по-ниска вибрационна честота, и състояние на Съзнанието. Направено е така, за да се следва определен тип опитност за Хората, или обитателите, на повърхността на Планетата. Въпреки че електромагнитният / ефирен купол, известен като ”Поясите на Ван Алън” (да не се бърка с магнитосферата, въпреки че са свързани) помага да се поддържа основната плътност на Земята при по-ниска честота на възприятие на Съзнанието (3D), необходима за гарантиране на желаното преживяване за нейните обитатели. Основната система, чрез която Федерацията поддържа вашата Планета в такава специфична честота на ментално състояние, е с използването на честотен контрол над възприятието, и изключително усъвършенстван психически, mind контрол, след който хората сами създадат свят, ръководен от тези системи за контрол. Както индивидуален, така и колективен.

[Бележка Nahuatl: Федерацията е създала 3Д Матрицата, честотният затвор, от който толкова много хора се чудят как да излезнат. Ключът към задната врата, се намира в преразглеждането на всички ваши ”идеи за”, и най-вече на тези от тип ”има нещо по-висше”. Без осъзнаване на тези аспекти, излизането от Играта е невъзможно, и ще бъдете постоянно рециклирани за нов инкарнационен процес, веднага след всяка ваша смърт.]

Основната идея, въпреки че би могло да има безброй интерпретации, е да се създаде специфичен набор от трудни преживявания, с които да се насърчи саморазрастването, самоекспанзията, на Съзнанията на Индивидите, които ги съставят, като по този начин се насърчава растежа на всички, и на цялата Вселена, през цялото си пътуване до самия Източник.

Някои от задачите на различните Раси:

Трудна за прецизиране тема, защото много Раси правят много различни неща едновременно, тъй като те самите също са съставени от Индивиди с различни нива на опитност, и интереси. Много Цивилизации насочват действията си в близост до себе си, тоест в обкръжаващото ги пространство. Задачите им са свързани с нивото им на развитие във всеки един аспект. Но специално за Земята, и съкращавайки много нещата, Андромеданците предоставят местата нужни за цялата логистика, съветите от които се извършва контролът, и командването на операциите, също са техни. Участват също така и в помощ свързана с духовността, етиката и технологиите, когато това е наложително. Арктурианците са нещо като главни инженери, защото са по-центрирани в технологиите, но основните им задачи са почти същите като тези на Андромеда. Антарийците осигуряват линии за доставки, и логистика, от военен тип за всички, както и обширна мрежа за наблюдение в цялата ви слънчева система. Алфа Кентавър, известни също като Алфратанци, осигуряват основната военна сила, и всички действия от полицейски тип, като държат Земята възможно най-изолирана според решението на съответните съвети във Федерацията. Други Раси, като тези от Сириус, които тук са множество видове хуманоиди, а също така и от човешки тип, предоставят широк спектър от функции за поддръжка, и насочване на всички останали, те са свързващо звено. Размерът и разнообразието на сътрудничеството между всички извънземни Раси тук, е голямо и разнообразно. Плеядианският съвет M45 Alcyone, който обединява, и се грижи за интересите на всички Раси, Цивилизации, и Народи от Съзвездието на Плеядите, както от интерпланетарен, звезден тип, така и не-звездни, е сформиран независимо от Федерацията, и се присъединява към нея дълго след това, с всичките членове, които го съставят едновременно. Това означава, че всички те не е трябвало да се присъединяват към Федерацията по отделно, а са се присъедили заедно със Съвета на Плеядите. Това е случаят и с Тайгета, ние сме нещо като организация, вътре в организацията. Плеядианските Раси, Цивилизации и Народи, имат свои съвети, които са част от Федерацията, но също така са и независими сами за себе си. С течение на времето Тайгета, известна на местно ниво като ”Мóма”, участва в делата на Федерацията независимо, а не чрез Alcyone, помагайки за проучването и картографиране на звездни системи, съставянето на интердименсионални и звездни карти, научен напредък, а също така участва във военни действия за налагане на законите на Федерацията, какъвто беше случаят с войните Тиамат. Нашето пряко участие, на Тайгетиянците, не винаги е постоянно. То се случва само когато интересите на Тайгета се пресичат с тези на Федерацията, или когато Федерацията ни поиска помощ, или пряко участие в даден казус. Ние участвахме много активно в земните дела в периода от 12 500 години до новата ера, и още по-активно от 1919 година, най-силно в прилагането на Закона за невмешателство от 1953 година до 2018, който беше специален казус. В периода от 2017 година, до 2020, самите ние претърпяхме трансформация, с избирането на нов Владетел, в случаят Владетелка, на нашите светове, която е много по-склонна към изслушването на по-мирните части на съветите… Това не се хареса във Федерацията, защото до преди това Тайгета беше част от основните и бойни сили.

Следва продължение……….

Поздрави на всички.

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This