Истинска история, анализ на откачени хора, страхът от непознатото, и религиозният контрол над Съзнанието

от | май 18, 2021 | Общи статии | 0 коментари

Здравейте уважаеми Читатели! 🙂

Днес съм решил да бъда гадно копеуе, и да ви покажа чистата, факаната, реалната реалност там вън, за да видите и вие, как се развива масата от люде. Просто е…. абе не знам как да го опиша. Нали се ровя и аз по разни фейсбук групи, та вече ще започна да си генерирам теми за анализ сам, защото има мнооооооооооого матрял, вярвайте ми! Уникални неща намирам, и ще започна с радост да ви ги показвам. Искам да ви кажа от самото начало, че тази статия може да изглежда като все едно се присмивам на някой. Уверявам ви, че не е така, ще използвам много hardcore ирония, защото този е най-лесният начин да въвлечеш някой в своя територия, разбирате ли? Защото след това ще си поговорим сериозно за някои аспекти от това, как комуникираме с астрала, и как той комуникира с нас. Това е всекидневие, просто заради липсата на адекватна информация, хората изпадат в какви ли не филми, самотормозят се, самоизтезават се доброволно, защото движещата сила в случаят е чиста форма на страх от непознатото, а това за много астрални обитатели е шведска маса с печено агнешко и стафиди. Имах подобен случай на един курс в Стара Загора, май беше курс 2 ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, на който присъства моя позната с малкият си, супер сладък и див син, който наистина виждаше това, което и аз възприех, и то точно на тавана. Нарисувах го, без предварителна информация на дъската, и тя просто потвърди, че става въпрос за същото. Но човек като мен, никога няма да вкара човек като нея в страхова невроза. Просто ако четете този Блог от самото му начало – знаете за какво ви говоря 🙂 Редно е здравият разум да ходи ръка за ръка с екстрасензорните възприятия, в противен случай нещата отиват само в една посока – храна за астрала и страх. Личният ми опит ме е научил на много неща. От както се помня се занимавам с такива работи, и просто тук вече няма място за страхове, за това си позволявам да уча и други, и да ги въвеждам в знания свързани със сърфинга на реалността по време на ОИТ. Защото в изменено състояние на Съзнанието, каквото е примерно един осъзнат сън – територията е тотално населена, абсолютно оперативна, и то до степен, че оказва директно влияние на физическата реалност. Един от основните блокажи в Съзнанието на един ”нормален човек”, е именно това – на базата на натрупаната информация, той сам няма да си позволи да види, това което е там. Първо, защото човешкият му мозък няма да я понесе, и второ, защото няма нужните знания, за да се справи с параметрите на възприятието в астралният свят, който в базовите си нива е точно копие на физическата реалност. Капацитета да помним такива опитности, води и до някои проблеми – основно страх. А намираме ли се в квази религиозна среда, става истинско мазало. Помнете едно от мен – иконите, молитвите, амулетите, свещените писания и прочее, нямат ефект по-далеч от вашите собствени бариери в Съзнанието. Запомнете го. Те сами по себе си НЕ оказват влияние върху астрала.

Искам да ви вкарам сега, както казах, в една история за страх. Реално много от вас, както и аз, ще се смеем с глас, но да знаете, че на тези хора въобще не им е до смях. Енергията, която лъха от тия групи по социалните мрежи, е като от шведска маса за астралните същества, и астрала като цяло. Хич не е полезно, когато човек го дострашее, да се бута по такива места, защото идете ли там, и бидейки леко чалнати, и почти религиозни – просто ще ви довършат с няколко коментара. Ей ся ше видите:

Историята започва така: млад баща (който разбирам напълно, и въобще не искам да му се присмивам, само ще иронизирам hardcore) се притеснява за бебето си, което се държи странно, или по-точно, той смята, че детето му има странни опитности, и се опитва да намери отговор на това, което се случва. Момчето прави това, което един баща трябва да прави, и евала от моя страна! Но се намира, където се намира, по тия групи у фейса, дето виреят леля ви Минка, чичо ви Коцьо, кака ви Цона, отец Мандръций, и половината свети синод барабар с тях. Мазало…. Направил съм леки корекции, за да не навлизаме рязко в личното пространство на хората, с гумичката на Paint съм елиминирал имената 🙂 Ей го на, така започва, и моля вземайте пример в живота, за това какво да НЕ правите в такива ситуации. Ще ви сготвя една манджа от реализъм, и реална информация за това, какво се случва в тия ситуации, и особено при интеракциите с астрални същности, какъвто наистина може да е казуса. Младият баща прави правилното, притеснява се за детето си, което е супер, защото в тая държава, освен че елиминираха тотално Мелодия на годината, и я съсипаха – мъжките родители рядко вземат истинско отношение към децата си, което е в основата на голям брой проблеми на българското общество. Казвам го съвсем съвестно, и отговорно. За този млад мъж, ме заболя и корема, когато усетих енергията бликаща от постовете на атомните откачалници, които го съветваха, и за които ще разберете след малко. Нека започнем с първоначалният пост:

Имам 2 основни, базови, супер критични, фундаментални, екзистенциални въпроса, преди да започна самият анализ:

  1. Какъв измервателен уред използва бащата, за да определи, дали детенцето гледа точно, ама тооооочно в ъглите на стаята, или просто си гледа в страни, понеже го боли коремчето? Ако някой има отговор, моля да ми пише, искам да си купя такава машинка, за да разбера дали комшийката ме гледа в пакета между краката, или просто гледа някъде зад мен.
  2. Няма ли лични лекари в тая държава, които да предупредят хората, че да, бебетата имат колики, болят ги коремчетата, гледат странно като бебе у лампа, въртят се, скимтят, скърцат, издават всякакви звуци, пръцкат, миришат странно и т.н.? Гаранция давам, и парична награда, че ако таткото го заболи у лево, ше се гърчи баш у тая посока, и главата му никога няма да е в центъра на тавана, ай на бас? А ако много го боли, дори и краката му да ходят насам натам, той пак ше си се гърчи в същата посока! Обзалагаме ли се? Имах такава болежка това лято, и вярвайте ми, това дето най-много ме болеше след нея е врат, и гръб, от гърчене в тая същата шибана посока на болката. Ами и бебетата са така бе! Начи, господа и госпожи Джи Пи-та, моля ви се, информирайте хората, защото врачките, баячките, развалячките на магии, поповете, и други подобни – станаха милионери, олигарси станаха заради вас.

Както виждате факторите са много, може би са си колики, може обаче и наистина да не са, ще анализирам и двете ситуации по различен начин. Обаче просто трябваше да задам двата критични, фундаментални въпроса! Познавате ме, обичам да гледам от няколко ъгъла на нещата, пък и съм си идиот по природа. Нищя ги до дупка! Другите фактори са, освен че бебето се кокори, и гледа като бебе у лампа, ама директно у ъглите, без да отклонява поглед (бебе на 3 седмици и поглед….) зловоние! МАААААЛЛЛЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙ! Искам да видя гаранция, че детето не се е наакало в тоя същият момент! Една и съща икона е паднала 3 пътииии!!!!! Вие четете ли? 3 пъти пада една и съща икона!!!! Освен това, тези млади Родители, се будят през половин час, и сънуват кошмари. Да ви кажа, аз съм си гледал детето от-до, и не съм спал със седмици, но.. при мен не падаха икони, основно защото си ги принтирам на тоалетна хартия, и си ги ползвам. Сигурно за това. Ей тука сега става истинското мазало, започват мненията на коментаторите, и светия синод просто удря гъза у таваня, Миряните са верни на църквата. Откровено ви казвам, наистина не вярвах, че хората наистина са такива:

Половин час стоя, и се чудя ”абе тия хора верно ли?”, и да ви кажа, вярно е – точно това, което четете са написали. Интересно ми е все пак, защото реално всички са написали ядрените глупости в коментарите си, с желание да помогнат, но дали помагат? Младият баща е изпаднал в panic mode, е тези ще го довършат!

Коментарите бяха супер много, все в такъв стил, искам да ви покажа. Тук се включва самата инквизиция, самата секретарка на господ бог en persona! Идва за да му се скара на това уплашено момче, че ”ще си носи последствията от не толкова голямата вяра!”. Ай сиктир бе кузум…Съответно баце ви не можа да се сдържи, и писах едно фармацевтично коментарче, защото вече ми дожаля за горкото момче, тия ше го побъркат. От време на време се включваше по някой реалист, и нещата се балансираха, но веднага след това – армията на инквизицията, и г@й синода от Троянският Манастир продължаваше да натиска:

Добре, че на този свят има и Майки като хората, които са гледали бебета, и малки деца, и знаят за какво иде реч. Но са единици вярвайте ми. Повечето хора в тия постове, просто без да си дават сметка, се бориха усилено горкото момче да пукне от страх. До това води липсата на всякаква информация, до тоталното мазало. То не бяха църкви, не бяха попове, не бяха опела, светена вода, чесън и други подправки, то не беше чудо….В даден момент, младият баща се включи и отговори следното:

Te вече са изперкали тотално, и са се преместили в друга стая, и дори ги побиват тръпки. Но моля ви се, чакайте! Ако стоите под страхова психоза известно време, такъв брутален страх от нещо невидимо и непознато, ами много ясно, че при най-малкото скръцване ще ви побият тръпки. Това са естествени реакции на организма, както и настръхването, както и допълнителното филмиране. Колкото повече се филмирате, толкова повече влизате в реалният капан на нисшият астрал, те искат точно това от вас. Всяка ваша емоция, всяка мисъл, има капацитета да генерира определен тип енергия, която може да се извлича, дори побиването на тръпки. Идва обаче бате ви Максим, и казва ”Наблюдава те”. А кажете ми адекватно ли е това поведение? 🙂 🙂 🙂 Кажете ми до каква степен са изкукуригали хората today?

Имах подобен случай на първият ОИТ курс в Стара Загора. Една много приятна жена се беше срещнала с познати, които видите ли, моментално усетили, че след като мъжа и починал, в двора и останал портал. Това са от тези, моите любими дъновисти белобратовските. Много ги обичам (с картофи, с ориз, или директно сурови)! Абе, казали и на тази добра женица, която е имала УНИКАЛНА връзка с мъжа си, истинска любов, че ”в двора и имало портал” и можело не знам си какво да стане. Ок, имали са усещане за портал, аз имах същото усещане като ми разказа историята в онзи ресторант, но моля ви бе религиозно-откачени хора такива, не вкарвайте у вашият филм малкото останали нормални! При мен се случва нещо моментално, когато някой ми разкаже такава история, или каквато и да било друга, или концентрирам ли се върху някой – просто на секундата виждам цялата история, и знам за какво иде реч. Просто го виждам. В случаят разбрах, отново без предварителна информация, че мъжа и е починал от инфаркт на двора, просто е паднал човека и е умрял на място, както е оправял градината. А те са имали уникална връзка. Следващото ми моментно възприятие беше за портал, да информацията се потвърди, но… Има едно голямо, голямо НО, и сега ще видите разликата между идеологично подправените хора, и тези които имаме реален, личен опит с такива неща. Порталът в случая са те двамата 🙂 Историята е красива бе! И мястото, и самото усещане на тази жена се промениха радикално, след като разбра, че тя и той са вход/изхода на въпросният портал. Просто той я чака, идва при нея, общува с нея, и т.н. Не може просто да идеш, и да кажеш ”в двора ти има портал!”, защото жената минимум ще се стресне, а стресът в такива ситуации въобще не е нещо здравословно, той вади хората от баланс и концентрация, и точно по този начин действат хилядите сектанти и шарлатани, които пият енергията на хората до последната капка. Това са агентите на Архонтите, те имат договори от друго ниво с тях, и си работят по мисията, а тя е да се източва енергия. Но аз ги хващам на секундата, и им тегля големите шамари, след което всичко се успокоява и си влиза в баланс. Това е разликата, едното е някаква форма на екстра сензорно възприятие, но от гледна точка на определена идеология, другото си е възприятие без да бъде то обременено по този кофти начин. Естествена способност на всеки човек е да го прави. Реално всички го правите постоянно, просто не знаете, че го правите. По време на обученията ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване” провеждам инструктажи точно по тази тема. Идеологиите, и в частност религиозните такива, като християнството, православието, и друг подобен шит, базирани на страх от някакъв невидим авторитет – са нещо крайно опасно, което ще ви доведе само до там, че да сте перфектната манджа за астрала оставите ли се някой да ви води за носовете по такъв начин. Не го правете, ок? Не ви трябва батко, сами можете да се справяте, защото трябва да осъзнаете, че няма НИКОЙ, няма НИЩО по-висше над вас самите, и личното ви пространство може да се капсулова, за да не бъде споделяно с астралните паразити и техните Господари. Те имат много агенти на Земята, и 99% от тях са свързани с религиите, и различните форми на религиозен bullshit.

Още обход в територията на истинските неща 🙂 Евелина, както се вижда, е истински реалист, ейвалла! Леенето на куршум е другият фактор. Искам да ви разкажа една лична история за него, реална, моя собствена, от детството ми. Единственият път в който ми е лят куршум. Тук играят съвсем други сили, а ударната сила беше пра баба ми, която е каракачанка по произход. Имам и аз известна доза каракачанска кръв, да. Пра баба ми беше истински шаман. Като малък си спомням как ме учеше да говоря с животните и с растенията. Излекувала е страшно много хора по един и същ начин, от какво ли не. Когато бях на точно 7 години, паднах по едно стълбище, с главата надолу (от тогава си ме хапе щъркела…), и след това падане и уплахата от него, чиято емоция помня ясно, ми се блокира способността да говоря. А на мен не ми спира устата от както съм се пръкнал, проговорил съм на 10 месечна възраст, проходил съм на 8 месеца, и т.н. Първите дни въобще не можех да говоря, и след това заеквах, ама до такава степен, че не можех да кажа 2 срички заедно, не бях способен да си кажа името дори. Родителите ме водиха на купища логопеди, и други специалисти, и нито един от тях не успя да ми помогне. Заекването продължаваше, и аз буквално не можех да кажа почти нищо в такова състояние. Един ден, на милата ми бабичка, която освен всичко останало ме беше научила да чета, пиша, и смятам още на 4 годишна възраст, и писна на каракачанската забрадка, и един ден, когато бяхме на село, изгони всичко живо от долният етаж на къщата, и останахме само двамата с нея. Буквално им се разкрещя, и ги изгони от там по лошия начин. Следващото, което си спомням аз лично, е как пра баба ми, която за мен е Супер Герой, направо това, което направи с мен…. Махна най-горните дрехи, остана по нощница, запретна си ръкавите, разпусна си копчетата, взе един парцал, потопи го в един леген с вода, изтърка си ръцете, целите ръце до раменете, врат, глава, лице, и краката, след което за мен времето се забави, и я виждах като все едно сме под вода. Приближи се, сложи си едната ръка на рамото ми, и ми прошепна нещо на някакъв супер странен език, нито български, нито каракачански, нито нищо което мога да разпозная, някакви думи. Само си спомням, че във това, което каза, имаше много ”кх”, и ”тх” срички, със силно натъртване на тях, в стил ”Тхххрааккссхх”. Адски странно, но е факт. След това ми стана адски лошо, и повърнах. В мигът след това, вече можех да говоря съвсем нормално и свободно, заекването беше тотално изчезнало, просто все едно нищо не ми се беше случвало… Ей такъв ”човек” беше пра баба ми. Учеше ме да комуникирам с кучетата, да слушам птиците, и да си говоря с растения, научи ме да чета, пиша и смятам, доста преди първи клас, и съм сигурен че тая женица е програмирала в мен много от нещата, които правя сега. Тя можеше да вижда извън времето и пространството, и лекуваше много хора точно с леене на куршум. Но баба ми никога не произнесе и една религиозна дума 🙂 Никога не каза ”в името на незнам си кой светия, боК”, или някаква друга, подобна простотия. От нея попих много информация до като беше жива, умря като истински Геой, след 3 инсулта, които надживя, и 2 инфартка, чак третия я уби. Последните и думи бяха свързани с мен, и е казала нещо на баба ми, дъщеря и, която тя и до ден днешен не ми казва, само ми споменава ”пазете го”. За мен е мистерия, какво е споделила тази уникална жена, точно преди да умре, а то е било свързано с мен. С другата ми баба се случи същото, отново точно преди да умре, последните и думи са били за мен, и пак не ми бяха предадени. Отново баба ми, дъщерята на пра баба ми, е била до нея, а тази жена ме обича повече от всичко в тоя Универсум.

Разбирате ли сега, как съм расъл, и сред какви хора, и защо съм такъв? Просто така съм роден, и то сред такива хора. Никой друг освен пра баба ми и аз, няма такива способности. Бабичката не изричаше и една религиозна дума, тя вярваше, знаеше, и беше съзнателна за собственият си личен потенциал. Родена през 1911 година, умря на много преклонната възраст от 90 години, брат и живя до 106. Подсъзнателно аз винаги съм знаел, че религията не помага, и ако понякога помага, то не са самите светии, гурута, и богове, а е намерението на този, който го прави. Както ви уча по време на курсовете, намерението и вниманието са единствените инструменти, с които разполага Съзнанието ви. Тук в 3Д, и във всички останали пространства, които сърфирате съзнателно, или не.

Астралните същества имат способността да виждат всичко у вас. Те са една голяма част от курсът ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, и без тях не можем да минем, защото са навсякъде. Тяхното възприятие за време/пространство, няма нищо общо с нашето тук, но от време на време се смесва, и така както ние можем да им влияем, така и те могат да ни влияят, и го правят постоянно, макар че обикновено не ги виждате. За коректно сърфиране в реалността, без да сте изпаднали в ОИТ, или осъзнат сън, тук, до като сте будни, трябва да развиете способността да виждате чрез усет, и да владеете себе си. Да сте на ясно, че вие командвате парада, а не астрала. Това е единственото ви оръжие + вниманието и намерението. Няма друго.

Хората са адски програмирани Същества. От раждането, до смъртта си, те постоянно се препрограмират. Казвал съм ви много пъти, че филма не свършва след като умрем, и ако си мислите, че каквото сте вярвали тук, няма да ви окаже влияние там – лъжете се. Вярванията са нещо много опасно, но нужно. Трябва да се докарате до там, че да може съзнателната ви Същност да сърфира с вярвания, и без никакви вярвания едновременно. Това е сложен процес на осъзнаване на себе си. Разбирате ли?

В казуса, който разгледахме, макар и смешен за мен, и за много от вас, има 2 опции: или детето да е с колики, или наистина да вижда астрални същества. На тази възраст, от само няколко седмици, едно дете не може да направи нито визуална, нито ментална разлика между астралните Същности, които вижда, и хората от собственото си семейство. Искам да кажа, че ги вижда всичките, едновременно. На тази почти нулева възраст, човеците нямат все още съзнателна обремененост от никакъв тип, а самата им човешка същност дори не е изградена, дори не е започнала да се изгражда, и да се програмира. Социалното програмиране започва след като детето започне да се осъзнава, и малко по малко да сърфира реалността по свой, бебешки и детски начин. Дори при реална среща с астрални същества, и дори с Архонти от мощните, баща му действа от гледна точка на социалното си програмиране, той мисли бебето за тотално беззащитно, а то не е, вярвайте ми, че не е 🙂 Бебе е тялото му, и ето ви я причината – баща му, и всички тия ненормалници, които го плашеха с коментарите си, са строго определени, и фиксирани като дънери в телата си. Те нямат реално знание, нито осъзнатост, че не са само тялото си. Аз лично съм преживявал астрални битки редом до сина си, и знам от опит, че малките деца, в същност не са малки деца. Това са Съзнания, Души, Същества от космически тип, които просто сега навлизат в едно ново тяло, което пък е в стадий ”бебе”, а това няма нищо общо с другото, което са те. Разбирате ли? Откачалниците, от коментарите, тия които говорят за богове, за попове, за молитви, и за не знам си какво друго такова, са просто агенти на Матрицата 🙂 🙂 🙂 Реагират първосигнално, като такива, защото ги е страх, нямат яснота, нямат знания, нямат дори усет за нещата. Коментарите бяха стотици, и нито един смислен. Ето на такова ниво се намират масите. Програмата ”страхувай се от невидимото, и неразбираемото” действа мота-мо, на 100% ефикасно. Задейства механизмите на страховата невроза, и човекът се вкопчва като удавник за сламка в най-познатото, религията. Без да се замисли дори, че има МНОООООООООГО неща освен нея, и всички те са наистина истински, и се съдържат само в него самият, и никъде навън от него. Но уви – дайте да четем молитви, и да каним попове да ни пръскат с кой знае каква вода, от не знам си къде. Това са ТОТАЛНИ глупости, които не работят. В екстремни случаи, инструмент може да бъде само намерението на попа, но в православието това е голяма рядкост, и пак е базирано на тотално обреченото съзнание на свещениците, дори не го слагам с главно ”С”, както правя обикновено, когато говоря за Съзнание, защото то просто не е. То е религиозен bullcrap, нещо което клони към препотвърждаване, към засилване на ефекта на 3Д Матрицата. Целите окови, които тя простира над Човечеството, са базирани на сетивни притъпявания, а всичко това е просто контрол над Съзнанието. Матрицата, от която многото псевдо будни искат да избягат, е базирана само и единствено на mind control. Тя не разполага с други реални ресурси. Има машини в астрала, има машини на Луната, и въобще в космоса, които спомагат тези процеси, но основата на това, Планетата да бъде затвор, е чисто, просто, само, и единствено – контрол над Съзнанието.

Сега обръщение към христиЕните, вярващите в светлината, лампите, възвишените учители, иконите, и другите религиозни ”неща”:

Исуската, архангелите и т.н. НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, ок? Те няма да долетят от небето, и да се захванат да ви помагат, понеже сте специални. Вие не сте специални, просто сте умрели от страх, а разлика има, забележете я. Това е просто mind control програма, действаща по един и същ начин от хилядолетия насам. Защо не искате да го надживеете? Страх ли ви е? От какво? От наказанията на ада ли? 🙂 Карате ме да се смея от сърце хора. Защо не искате да проумеете, че НЯМА НИЩО по-висше от вас, и че вие самите създавате цялата си реалност? Защо имате нужда от шеф, от детегледачка, и от наказател, че да съществувате? Не искате ли да сте свободни? Не се сърдете на децата след това, че имали имагинерни приятелчета, защото ако вярвате в такива простотии, вие сте не по-малко луди от тях. Освен това, имагинерните приятели на вашите деца, тези с които си говорят до като са сами, най-вероятно са истински, за разлика от исуската 🙂 Подготвил съм ви цялата негова история за един друг материал, крайно време е да се разделите с тия вярвания, защото на тях се базира голяма част от контролът над вашите Съзнания. Ок? Па ми се сърдете после, и ме изключете от църквата ако искате 🙂 дреме ми на дедовио. За да има оперативност в ОИТ, сънища и т.н. е нужно здравият разум да върви ръка за ръка с магиите. Изглежда невъзможно, но не е, няма невъзможни неща.

Toва, което може да направи попа, е да доведе наистина Архонтите до мястото, дори и тях да ги е нямало преди това. Астралните Същества не функционират като хората, ок? Моля да запомните това – емоциите, мислите и състоянията, които генерирате в такива ситуации, за тях са храна! Набийте си го в главите, преди да направите някоя глупост на някое дете. Разбрахте ли?

Тук нещата явно са загрубели доста 🙂 Виждате сами. То не беше исуската, сега и Бастет, то чесън, то вода, тамян, па лоши енергии, то бахти манджата стана! Кажете ми според вас, вие моите Читатели, аз вярвам че пиша за осъзнати хора, тези от коментарите, дали наистина правят разлика между лошите енергии, за които говорят, и реакциите на тялото си, когато са изпаднали в състояние на емоционален стрес, породен от страх? Аз лично дълбоко се съмнявам в това. Давам ви ги за пример, и като доказателство, че здравият разум и магията, трябва да вървят ръка за ръка, иначе става мазало.

Надявам се да съм ви бил полезен.

Поздрави на всички!

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This