Здравейте драги Читатели.

Днес ще поговорим малко за Матрицата. От самото начало на този Блог ви говоря, че е прекалено възможно цялата реалност да се задвижва, генерира, разпространява и само-потвърждава от вид изкуствен интелект. Писал съм много по темата, и в сайта има статии, прочетени по над 200 000 пъти, които засягат тая тематика от гледна точка на ”опитности извън тялото”. По определен начин всички се намираме в така наречената ”Матрица”, малцина обаче предполагат точно какво е, как се сърфира извън автоматичният mode, какви видове Същества има тук, освен Човеците, и т.н. Матрицата има адски много аспекти, и тази дума се употребява за да спомогне за обрисуването на какви ли не неща! От колективното подсъзнателно, наричано от практикуващите Remote Viewing именно ”Матрицата”, до масовият псевдо събуден чиляк, който употребява думата за какво ли не, мислейки, че е ”извън матрицата”. Всичко това + куп други небивалици, произлизащи от квази съзнанията на много писачи, онлайн хейтъри, и недоеVани и нечистоплътни бельовски playmates, сочещи рептилите, които са видиш ли – виновни за всичко 🙂 Тях специално ще ги засегна в една следваща статия, специално посветена на Hate бандата 🙂 Цирка е пълен! Пълно е с ботове, опове, навсякъде са, ще ги разнищим и тях малко по-късно в този материал.

На прост, народен език, ще се опитам да ви обясня някои интересни детайли от знанието за това – какво е аджеба прословутата Матрица. Започваме:

Човешкото Същество… Изглежда много просто за обяснение, защото всички ползваме такива аватари в този момент, но реално въобще не е лесно да се обясни с прости думи що е то. Причината както знаете, е че е многопластово, мулти измерно, страшно разновидно, и индивидуално, което е и чудесното в цялата Игра, която сме приели да играем. Без това разнообразие този свят щеше да бъде едно от най-скучарските места в Галактиката.

Седи човекът и обикновено просто си съществува. Повечето хора го карат на автоматичен режим, без въобще да си дават сметка за останалото. Този масов тип обитатели на Планетата се идентифицират на 100% само с тялото си, и всичко, което то представлява в социума – човешката личност. Те са мнозинство, създадени са така, или сами са избрали да го играят Актьори. След малко ще направим разлика между Актьори, Пълнеж, и Създатели – този е начинът, който прецених, че ще бъде удобен за да кажа това, което искам да ви кажа.

Това, което масово имаме предвид когато кажем ”човешко същество” обаче е както казахме многопластово. То не е просто една торба с кокали, нерви, и мускули. Това е само най-външното му проявление. Човекът е цялостна проекция на Съзнанието си, което от своя гледна точка е друга необятна тема, за която няма да ми стигнат тера байтите памет в сървъра на сайта. Тялото и всичко в него е проекция на Съзнанието, но то има и периферия, има си микрокосмос, и е част от външният свят, и част от целият макрокосмос, от Творението на Източника! 🙂 Леки разграничения трябва да бъдат направени когато говорим за Съзнанието на един човек. Имаме:

  1. Физическо тяло.
  2. Куп други ”тела”, които са също така проекции на нас самите, и служат за сърфиране в други части на макро реалността. Не забравяйте, че са просто човешки думи и интерпретации за неща, които нито науката, нито никой човешки език в речника си няма точни понятия за да бъдат обяснени. На някой места те са споменати като ”Аура” и други подобни, но е просто игра на думи, описваща така наречената ни ”енергийна част”, която пък въобще не е чисто енергийна, защото всичко е енергийно… а е съставена от сутилна материя, която обаче нашият лимитиран Mr Brain не успява да интерпретира по директен начин – а прехвърля интерпретации валидни само от гледна точка на социума. Тотал талаш!

Това, което ни движи тук обаче, редом с физиологията, е нашата ментална част. Тя е големият ключ към всичко. Ментала няма лимити, нито ”тук”, нито ”там”, нито никъде, което е доказателство, че сме навсякъде. Тоест – Човекът е мулти измерна Същност, която обитава множество пространства едновременно. От нататък възприемаме, че и концептите за ”тук и там”, за време от линейна гледна точка, и т.н., са тотална илюзия, създадена за да може да имаме определен вид опитности. Съзнанието е много глобално понятие, но така са го наложили ”учените”, а лично аз предполагам, че е с точно определена цел. Нямам нужда да раздробявам много нещата, свикнал съм да гледам по-глобално, и не ми пречи когато пиша ”Съзнание”, менталът ми да проектира глобалната картина директно. Но е редно да се правят някои дискриминации, защото просто така е свикнало мнозинството. Задната врата към всичко се нарича Подсъзнание, и реално то дърпа конците, до като ”будното” ни състояние, така нареченото ”първо внимание” и началните стадии на ”второ внимание”, са заети с това да движат физическият, всекидневен живот. Запомнете ”будно” не означава в никой случай ”осъзнато”!

Тук се намесва и една квантова машинка, наречена Mr Brain. Мозъкът, който пък работи с цел да интерпретира нужните функции, за да може да сърфираме тази 3Д лимитирана част от пространството що-годе безопасно, и да можем да направим това, което сме програмирали да направим преди да се въплътим в поредната си човешка роля. Нивата на това ”какво сме” обаче са адски много, и тук ви споменах само най-повърхностните. Мозъкът е виновникът за това да не помним винаги какво правим на сън, или какво сме били преди тази си инкарнация. И това е долу горе нормално, защото живеем в една каша от честоти и фреквенции, които се препокриват постоянно – абе тотален калабалък. Нямаме памет за това какво сме били, или за голямата част от сънищата си, защото ”там” се намира в друга вибрационна честота, а Mr Brain е програмиран да има основно понятие за ”тук и сега” от гледна точка на времевата линия в момента. Ако Mr Brain е настроен да работи в честоти, примерно от 50Mhz до 120Мhz, всичко преди 50 и след 120 за него е неразпознаваема вибрационна честота, която обаче може да бъде доближавана. Какво означава това? Означава, че с много усилия, 50 може да спадне леко до 49.9, или 49.1 почти 48Mhz и така с честотите над 120. Разбирате ли? Съзнанието ни е open source код, който се изгражда в момента, на място и постоянно. Същото се случва и с Душата – никой не ви я е дал, нито пък я дължите на някого, нито нищо подобно. Душата е глобална функция на Съзнанието, нещо което се изгражда постоянно и непрекъснато, и НЕ включва само тази ви човешка същност, включва много повече неща. Звучи малко объркващо, но ако се напънете малко, ще видите, че е разбираемо. Избягам всякакви религиозни интерпретации, защото именно заради религиите сме на тоя хал на контрол над Съзнанията.

Номера на китайката е да се научим да виждаме глобално, интегрирано, и да няма проблем нещата да са хем така, хем иначе, хем всичко на куп, едновременно, защото реално те са на куп и са едновременно. Цялото Творение е една идея, всичко е базирано на ”идеи за”. Идеи за реалността, идеи за нас самите, идеи, идеи, идеи. Тези концепти ги разбират най-добре програмистите, защото нещата са буквално 1 към 1, и не си мислете, че е случайно открита тази дигитална наука – не е. Технологията също е проекция на дадено Съзнание, и каквото е Съзнанието такава е и технологията, включително и от гледната точка на ”добро и зло” – други метафори за нашата реалност, имайки предвид личните интересни и общата гледна точка + морал, ценности и други скриптове в общият open source код на всяко индивидуално Съзнание.

Душата в някои култури се нарича ”Anima”, и ако проверите латинската дума със сигурност ще достигнете до извода, че е ”нещото, което дава живот на останалото”, а ако задълбочите още малко ще разберете, че ”живот” е във чисто биологичният смисъл на думата. Но това е само един вид ”живот” 🙂 🙂 🙂 Но, уви на увитата – така учат хората от векове насам, да гледат на живота като на нещо чисто биологично, и свързано предимно с ядене, пиене, мандръсаньйе, бой, и изобщо чисто социални неща. А социумът както знаете си има дизайнери, има си контрольори, има си създатели, има си и поддържащ персонал. Това е така от както свят светува. Но пак уви – хората са научени на друго, и то се нарича ”препотвърждаване на контролът над Съзнанието”, не може да бъде наречено по друг начин от такива като мен.

ТЯЛО – СЪЗНАНИЕ – ДУША 🙂 Нали така? Светата троица на гей дружинка ”троянски манастир”, нали? Има и друга версия, но е същото – дух, тяло, съзнание.1 към 1 е, просто никой няма да ви обясни аджеба кое какво е, освен ако самите вие не положите тези усилия, което обаче изисква надрастване на себе си, счупване на стереотипи, влизане в нови идеи за реалността, което само по себе си води и до нови хора, изгубване на стари и т.н. Все кофти случки за така известният ни човешки конформизъм.

Всичко обаче просто е Съзнание… но нека продължим, просто използвам нормалните и общо приети думички: тялото си е тяло, физиология, съзнание има в предвид менталната част, а душата е онова неразбираемото нещо… дух ли е, призрак ли е, някаква пара ли е, енергия ли е, и понеже е непознато за мнозинството – хоп! Перфектна стратегия за контрол – страх от непознатото. Хоп! Купища гурута, религиозни водачи, и възнесени даскали, които ще направят така, че вие уважаеми дами и господа да следвате не себе си, не да се откриете и да работите със и за себе си, а да следвате някой предварително начертан път. Този път обаче не е Пътят, не е вашият Път, който е единственият истински. Това разбира се е така, ако решите да заседнете някъде в някоя идеология или религия. Тази задънена улица може да е част от Пътя, разбира се, че може, но не трябва да оставате там 🙂 за да може да има продължение, нали така? Дори и да останете, може би не сега, може би след още 220 ваши доброволни рециклирания в Матрицата, и във фермата за човеци – все пак ще разберете, че това е основният капан на Матрицата. Помнете – всичко е базирано на ”идеи за”, на идеи! Внимавайте какви идеи за себе си проектирате.

Този композит от елементи се намира вътре в нещото, което наричаме ”Матрицата”… Матрицата сама по себе си е честотен затвор, един вид също така доброволен затвор, Игра, и други. Тя е нещо много голямо, изкуствено създадено, и поддържано от всички на базата чисто и просто на идеи. Ако извън ”тук” вашата вибрационна честота е над 250Mhz, то тук вие сте лимитирани да работите на между 50 и 120 както дадох примера по-горе. Това са просто примерни цифрички. Разбирате ли на къде бия? Синтонизирането на честите над 120 и под 50 би се случвало с доста усилие, и с подобряване на приемащото устройство, а за да ги уловите ви е нужда тишина – тоест нови идеи и концепти, и леко затъмняваме на старите, съзнателно, и целенасочено. Не са Рептилиите виновни за всичко, ок? 🙂 Не бъдете толкова пошли, и не мислете по този лимитиращ начин. ЕлюмЕнатите пък са не 9-тата, а сигурно 999-тата дупка на кавала. Всичко се базира на една колективна проекция на реалността, която както е под контрол, така може да излезе и извън външният контрол, което от своя страна е кошмарът на тези, които използват Матрицата за да точат енергии, и да употребяват Земята като ферма. Разните тайни организации, Илюминати, Масони, и другите неща, от които ви е страх, защото не разбирате, са проекция на mind control-ът, директен негов егрегор, който Човеците ИСКАТ да имат за да има къде да се плюе, което е постановката на удобното, на мързела, и на царящото овче-съзнание. От друга гледна точка това е валиден параметър в Играта! И много от хората са го избрали съзнателно. Това са егрегори помпани от милиарди Съзнания, тоест те имат капацитет сами да проявяват себе си, дори и да нямат истинска Душа – те СЪЩЕСТВУВАТ и оказват ефект върху всички, защото именно колективният страх и проекции за това какво са, и какво не са, им дава ”живот” и право на съществуване.

Сега….казвам ви всичко това без дори да навлизам в обяснения за какво са измеренията и пространствата, какво е 3D, 5D, какви са разликите и т.н., защото ще стане прекалено дълго. А освен това съм писал доста по тези теми, има цели статии в този същият раздел ”Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ”.

 

2 ОСНОВНИ ВИДА ЧОВЕЦИ

За мен има 2 основни вида вътре в Човешкият Род – Актьори и Създатели.

Актьорите: основно те си пътуват по живота, в повечето случаи в тотално автоматичен режим. Изглежда, че съдбата им е предначертана от заповеди, наредби, учения, религии, възнесени даскали, и т.н. Софтуерът на съзнанията им (забележете, че го пиша с малка буква, има защо) е с предопределените базови функции, базира се на общоприети идеи и концепти за реалността, било то и псевдо духовни, Актьорите са кефят много на Башар, Машар, Ащар, Исуската, Дънов, индийските богове, и други богове, божества, и т.н., имайки себе си за много духовни. Предначертани пътища, пътеки и задънени улици. Основно по това ще ги познаете. Но не, не са истински духовни хора, те са просто Актьори, което е перфектно валидна опция за съществуване тук, дори е и по-добра в много аспекти. Следваш някоя предначертана пътека, всичко е на автомат, разхождаш си се по живота, и само на подсъзнателно ниво извличаш нужното от сегашната ти инкарнация. Доста лесен вариант, и няма проблем с това човек да е Актьор. Майсторлъка обаче е на друго място… Някои от тях преминават в нивото на Създателите в определен момент. Въобще всичко е толкова преплетено… Te са във всички прослойки на обществото, добри граждани, плащащи данъци, могат да са всеки и всичко – от чистачки до архитектки, нотариуси и магистрати. За мен 99% от свещениците и стриктно религиозните хора са именно такива, особено от 3те големи, световни религии. Ще използвам един интересен термин – Актьорите нямат магия…

Създателите: те са различни. Имат магия 🙂 когато срещаме такива хора, буквално надушваме какво са, такива хора са разпознаваеми най-лесно чрез самото си присъствие, информацията която подсъзнанието разчита, но мозъкът я превежда само в усещане за ”нещо там мощно и странно”. Създателите използват тази вътрешна Магия по много интересен начин, модифицирайки самият код на Матрицата. Някои го правят подсъзнателно, други съвсем съзнателно и целенасочено. Ето защо винаги съм ви говорил да не изпадате в конфликти с госпожа Матрицата 🙂 Преди години писах статия под името ”Извън Матрицата”, и разясних, че е пълна глупост да се изпада в такъв конфликт, защото аджеба всички сте избрали да сте тук! И ако се създаде конфликт на тази база, той ще се превърне в екзистенциален такъв, което може да доведе до сривове във вашите системи. Подсъзнанието ви ще започне да работи в посока самосаботажи от различни видове, което не е полезно за здравето. Тези, които долу горе сме осъзнали какво става, знаем, че Матрицата е използваема, и дори не е трудно. Живеем във вид симулирана реалност. За Висшият ни Аз това е като да си сложите очилата за виртуална реалност, и да се потопите в някоя яка игра на PlayStation. До определен момент ви е странно, и дори трудно разбирате правилата на играта, тоест параметрите на дадената симулирана реалност, но ако задълбочите в ръководствата, ще започнете да разбирате основните функции, което ще ви доведе до преминаване на някои нива. Всичко това се случва в менталната ви част, всичко е Съзнание, Съзнание е всичко, което успеете да измъкнете от Играта за себе си, от материални придобивки до дълбоките житейски осъзнавания. Съзнание е и всичкото материално наоколо, то е проекция на Съзнанието, базирана на определен сорт идеи за вас самите 🙂 Няма страшно Folks! Всичко е така както трябва да бъде. Съзнателните избори обаче носят понякога тежки последствия, за които трябва да сте готови – ето защо опцията да си просто Актьор е по-добра в много отношения, но много лимитирана от към автономност. Едно е с VR цайсите на Фейсбук да си пуснеш разходка из океанското дъно, друго е да джиткаш волево Resident Evil, и сам да си сменяш патроните на пушката… Разликите са големи, а основната е в автономията на решенията и съответно – в последиците от тях. Създателите знаят как функционира човешката психика, дори без знания го знаят, просто го усещат, и чрез това сърфират много добре реалността от всяка една гледна точка. Все пак живеем в човешки социум, а осъзнаеш ли веднъж как функционират масите от хора – много врати започват да се отварят сами.

Това са 2-та основни типа хора – Актьорите и Създателите. Първите се движат по течението, вторите гребат понякога директно срещу него, правейки трудни завои сами.

Някои от Създателите дори не използват много и вътрешната си Магия – те просто присъстват. Способни са да променят околната среда, хората около себе си, и директно заобикалящата ги реалност, без усилия, просто с присъствие. Такива хора са доста анонимни, не казват, и много много не споделят за вътрешните си знания, освен отделни индивиди, които го правят на пук на Дизайнерите на Матрицата, и Агентите оказващи и поддръжка и контрол. Историческите книги не са вписали имената на тези Създатели. Причината е във факта, че Актьорите командват парада. Системата на тази Матрица е направена за голямото мнозинство Актьори.

ДРУГИТЕ В ИГРАТА

Матрицата както ви казах, е замислена с цел да има точно фиксирани параметри. Това означава, че може да се разглежда като честотен затвор, и най-основната и задача е да контролира генерално всичко вътре в себе си като пространство. Много интересен неин аспект е разделянето на Дуалности 🙂 Да… Позитивният потенциал на Създателите има и контра потенциал със същата мощ – има Създатели, които създават, има и такива, чиято мисия е да рушат. Вярвайте ми – в баланса на тези сили се крие историческата борба между Доброто и Злото, митологията го е поела по този начин. Фракции, които правят това, за което са създадени.

Матрицата е разделена на Създаване и на Разруха.

Едни създават, други рушат с еднакви по мощ потенциали. Нека се замислим пак над думите триада, или троица. В християнският brain wash това са ”отца, сина и светият дух”. Брахма, Вишну и Шива в индуизма. Създател, Разрушител и Вселената, която за мнозинството си е просто Матрицата, дори да не го осъзнават. Използвайки един доста агро-земеделски, прост, и кръчмарски, но разбираем пример, Матрицата би била нещо като ”светият дух” за заблудените православни души (крехко агнешко за Съществата в астрала, особено след смъртта…вярвайте ми, не искате да сте на тяхно място…). От тази гледна точка Матрицата, или ”светата го духа” е онази…. как да го изразя – сутилност, почти прозрачност непозната, която създава всичко от ”праховете на разрухата”. Така, че триадата е ясна – трите са едно, и едното са три, неразделни. Почти всички познати религии, особено големите, имат тази идея, за някаква триада, троица, или 3 в 1.

Много от вас със сигурност се питат: ”Абе мамка му! Защо сме тук, и ако някой ни е вкарал, защо по дяволите ни е нашибал тука та да се видим в чудо?”. Много логичен въпрос!

Най-бързият и прост отговор е следният: нищо не се случва без вашата собствена воля и намерение. Друг е въпроса, че има хиляди методики волята и намерението ви да бъдат така манипулирани, че сами да се нашибате у аканото, и после еони време да се чудите как да излезете! Имаш ли се за роб – ти СИ роб. Имаш ли идея, че нещо те атакува, точи, изсмуква и т.н. – то ЩЕ ТЕ точи, изсмуква, и т.н. Разбирате ли? Пак повтарям – Творението е базирано на идеи. Личното творение на всеки по отделно също, без разлики. Имаш ли манталитет на жертва – ще срещаш агресори, и тук до като обитаваш това тяло, и там, след като спреш да го обитаваш. Съзнанието е едно и също, идеите си ги вземате с вас след последният ви дъх, не го забравяйте, защото е МЕГА важно. Ок? Мислете над тези въпроси. Да продължим:

И все пак – защо много от вас се имат за роби, или жертви на нещо?

Няма да се занимавам да влизам в плюнчива, розова, сополива реторика от идеологичен, или квази религиозен тип, и да ви говоря за добрите, за лошите и за дивия секс по между им. Не. Това не е в мой стил. Аз съм Воин и обичам да виждам истинските неща, никога съм нямал розови, или каквито и да е други очила за да ми е по-удобно да гледам реалността, или възглавница под гъза, че да ми е по-меко когато се шибна някъде. А вярвайте ми – падал съм много, много! Винаги съм се изправял абсолютно сам, и съм продължавал напред, на мен ми е в природата тази реакция, не мога по друг начин. Но тук не става въпрос за мен, себе си мога да използвам за пример, или за анти пример, защото не съм в никой случай някакво перфектно създание с бели дрехи, брада и розови очила. Не, не 🙂

[Бележка с допълнение от реалният живот: на всички курсове разказвам една и съща история, много показателна за това, как наистина хората базират цялата си реалност на идеи, и как наистина тези идеи понякога ги прецакват. Идеите водят до вярвания, вярванията до модели на поведение, те пък до възприятия, които с течение на времето се фиксират, и става да си еVe Франко магарето… Една госпожа, на към 60 години, много ”духовна”, идва на ОИТ курс в Стара Загора. Батко ви Nahuatl обаче нямаше време да се преоблече, идвах от стрелбището, и цъфвам по нинджа екипировка. Тактически дрехи, нашивки, тактически кобури и с оръжието с мен (почти постоянно ходя въоръжен). Та запознаваме се с лелчето, и аз питам ”Е, готови ли сте за курса утре?”, а тя се опули и глеееееееееееда с тия широко отворени очи, направо и се напука спиралата на миглите и почна да пада, глеееееда и вика: ”Ама ти ли си Nahuatl?”. И аз отвърнах ”Да! Аз съм!” 🙂 След което женицата ми отвърна, привидно леко разочарована, макар че след курса ме целуваше и ми благодареше, и казааааааа: ”Ама ти въобще не изглеждаш духовно!”. След което, около 12 души се спогледаха, и започна един смях бате, дето направо 4 пъти пиках след това, и не можех да повярвам какво ми каза тая жена! Не изглеждаш, каза тя, хич духовно!!! WTF??? Как изглеждат по дяволите духовните хора бе!? Може би трябва да нося….де да знам, наметало? Или някаква пелерина ли, плащ някакъв, да си пусна дълга брада, да не си скубя веждите и да говоря с попска интонация ли? Бах маа му бе хора! 😀 Ами не, просто пристигам въоръжен до зъби, и понеже съм учтиво момче, спирам се, поздравявам всичките си нови Курсанти, качвам се в стаята, прибирам пищаците, кобурите, и тактическите дрехи в сака, и се преобличам с дънки, готина риза, обувчици, слизам, вадя 18 годишно уиски от джипа, викам чаши и лед, сядаме и се запознаваме! Ето това е, уважаеми Читатели, голямата хуйня на имането на фалшиви идеи за реалността…Пример ви давам от реалния живот…]

Представете си сега, че Матрицата има дупка.

Да, дупка бе! На тая дупка си представете, че има монтиран един клапан. Клапана си има оператор/и, който/които се грижат от дам да се извлича нещо. Нещото е адски важно за работодателя им, много важно нещо е! Въпросните работодатели също използват Матрицата! Те не са я създали, просто са и хванали цаката и я ползват. Ето ви го отговора на въпроса ”защо някои от вас усещат, че са роби на нещо си там?”. И тук стигаме до Човешката Ферма. Мноооооооооооого народ се вайка 24/7, че е жертва на нещо. Дози дренаж извлича нещо, което тези хора ”издишат” постоянно, вид енергия – а те имат нужда точно от това, точно от подобен тип енергия във всичките и възможни вариации. Чаткате, че тази енергия хич не е позитивна нали? Даже мисля, че мога да направя така, че да го усетите…

Тази енергия се генерира от цялото човешко общество: притеснения, душевни и психически болки, от войни, конфликти, и т.н. Я се замислете, колко вида вътрешно човешки конфликти, масови и индивидуални душевни болки и притеснения може да създаде един военен конфликт? Буквално нямат чет, нали? Е това тече през клапана. За тях, тази енергийна субстанция е бизнес, за други е храна, трети я използват по други начини. Няма да споменавам и чисто биологическата намеса понякога, айде да не влизаме и в извънземната тематика, защото нещата ще станат много дълги. Но се сещате нали?

Някой умник, някъде, е създал Матрица в основната Матрица – затворен цикъл на доене. Цялата тази енергия попада в нещо, което ми е много трудно да ви го опиша, но да речем, че наподобява вид ”контейнер”. Съоръжения, които са направени да я съдържат пустата тази ниска, плътна, кофти енергийка, която Актьорите и човешкият социум генерират. Тя си има и няколко различни видове качества, като едно от най-добрите е това източено от Създатели. От икономическа гледна точка, нещото трябва да е наистина адски ценно. Защо ли? Ами замислете се малко бе? Собствениците на Човешката Ферма влагат АДСКИ много ресурси в това да правят така, че социума сам да я генерира постоянно, и колективно и индивидуално. Звучи ли логично? От икономическа гледна точка, крайният продукт вероятно е наистина много ценен, и си заслужава влагането на огромни ресурси за да бъде генериран. Може би е храна, може би е дрога, може би е микс от двете, може би дори е нещо, което един нормален човешки мозък дори не може да генерира като понятие, или образ за нещо. Този ценен за тях продукт се извлича постоянно от Матрицата, постоянно и без спир от десетки хиляди години насам.

Такааааа, някои от Другите:

Не всичко, което има в Матрицата са хора. Интуитивно го разбирате нали? А чакайте малко, неговата мама и въпрос – абе какво е ”хора”? А кажете ми какво по дяволите е ”хора” според вас? Според мен, ”човек” е просто временен аватар. След смъртта на тялото – adios всичко човешко, разбирате ли? Аз знам за себе си какво точно съм, и какво не съм, и определено човешкото е нещо адски временно, но явно е нужно, иначе нямаше да сме тук, явно сме у филма на много нива.

Вътре в Матрицата има Актьори да 🙂 има и поддържащ персонал, има фигуранти за да може да ни асистират в опитностите, има всякакви неща! Има чисто астрални Същности, които са тук за да се хранят с тази енергия, за която ви говорих, те също спомагат и да бъде източвана, защото леля ви Минка от Горно Надолнище ви гарантирам, че като иде на църква, не знае въобще какво се случва до като лее човешка жалост пред олтара. Мисля, че се сещате за шведската маса нали? Освен това има чисто и просто RPG Играчи – Ботове, Органични Портали и т.н. Както искате ги наречете, Матрицата си има пълнеж, което иде да каже, че вярно Играта е симулативна реалност. Те са там, за да може такива като нас да имат опитности, тоест на друго ниво НИЕ ЗНАЕМ какво по дяволите се случва. Те НЯМАТ Душа, нямат Висш Аз, просто са пълнеж, изкуствено генерирани образи. Но не всички. Някои са генерирани егрегори, продукт на човешките ментални проекции, който в даден момент добива собствено съзнание, но не са Източника, а продукт на масовите проекции, основно на страх. Такива са повечето демони примерно. Други са астрални Същности, Извънземни, и т.н. няма да влизам в прекомерни детайли, важно ми е в момента да ви обясня процесите.

Много хора, след такава доза информация, ще започнат да ги търсят 🙂 Пичове, и женски пичове – недейте. Няма смисъл! Ботовете и Органичните Портали са технически като нас, няма големи разлики. Всички сме свързани към колективното подсъзнателно, което също е изкуствена машина – няма да разберете кой кой е ако ровите. Само вътрешният ви усет, онова мащабното сетиво, както искате го наречете, само то може да ви даде информация. Всяка останала дискриминация, и т.н. е нелегална от гледна точка на Законите, и не може просто да ги елиминирате, защото те СА технически хора, както и вие 🙂 Няма смисъл от такива ровения, но го знайте, тези с Душа в Играта не сме мнозинството. Около 50/50 са нещата, като и много от одушевените са Актьори в automatic mode. Автоматичният Mode на Играта включва и инкарнационният туризъм, идване и потапяне тук само за малко. Също е валидно! Органичните Портали служат и за тази цел, там никога не знаеш кой е вътре. Ботовете са си чиста проекция на Матрицата, но Органичните Портали може да бъдат използвани от всичко, и всеки със знания как се ползват, или с правилната технология.

Демоничните Егрегори, които религиите са описали, имат съзнание и от там дух, но нямат Душа. Тяхното съзнание го пиша с малка буква, защото не е истинско. Те са проекция на колективни идеи, което не ги прави въобще някаква илюзийка от пара… не, не, те могат да ви влияят директно както енергийно, така и психически, така и физически. Усещате ли сега как да се отървете от личните си демони – спрете да им отдавате енергия, осветлете ги със знанието за това какво са, и прекратете веднага съществуването им. Колкото повече се молите на ”пресветата” Дева от Гвадалупе, на госпоТ боК и т.н., толкова повече ястия от шведската им маса генерирате. Приемете го, и станете Силни, което ще ви въведе в Пътят на това да сте Воини, ще усетите колко е тежък, но същевременно адски забавен. Това е истинският живот със съзнателни избори. Това е Магия мили мои Читатели, показвам ви как работи Магията, която ползват тези като мен. Моля ползвайте я! Защото ако се научите тук, ще си отидете от тук научени, което ще ви доведе до Свобода от другата страна, или минимум ще стигнете достатъчно въоръжени и от там – осъзнати за това, което наистина е. Интеракцията с всякакви негативни за вас Същности е предварително договорена, помнете, че нищо не може да ви се случи без вашето знание и позволение. Прекратете, или се замислете, дали да прекратите, договорите си с тях. Вие не ги помните, защото то се е случило в друга вибрационна честота, но вярвайте ми – имате капацитета да усетите кое как стои на масата. Масата е ваша, и във всеки един момент може да я ударите с ръка, и да ги пратите на майната им, което обаче би довело до директно влизане тук, в Пътя на Воините, на Дръзналите, Пътя на истинската Магия, и ще усетите тежестта веднага. Първоначално ще усетите все едно сте леко у въздуха, несигурни, и това е така, защото подсъзнателно знаете, че определени интеракции с тези Същества са договорени за да може имате определени опитности. Развалите ли договорите – ще трябва сами да си създавате опитностите, и да поемете юздите на собственият си инкарнационен план, дори и на идеята за собствената ви смърт, тя също е програмирана, и попадне ли във ваш съзнателен контрол – ще сипете shit през крачолите в първоначалните етапи. От начало ще искате да сте най-обикновени чалгаджии…..И ще разберете защо казвам, че опцията за Играта в Актьор Mode е много по-добра. Разбирате ли? Усещате ли какво искам да ви кажа? За да ви издам ”тайната” на някое такова знание, трябва да ви предупредя за последиците – основно правило. Това мен ме освобождава от отговорност за вас – вие сами решавате, а моите ръце са чисти. Въведението в света на Магията започва именно по този начин. Магията сама по себе си първо руши, а след това изгражда на ново. Няма да ви заблуждавам с розовите очила – много хора просто не оцеляват в процеса…

Част от Другите са и тези, които са сложени там за да правят така, че да се намирате в Матрицата. Системните оператори. Те може да са Ботове, може да са Органични Портали, използвани от Извънземни или от астрални Същества, и други подобни. Дуалността съществува и в 5Д, не е само тук. Извънземните Фракции са много. Има много зли копелета сред тях, но има и адски позитивни Същества, които търсят прекратяването на тази Матрица, поради факта, че тук просто забравяш какво си – Матрицата може да се използва, и се използва, за честотен затвор. Тук са заточени много Наши, една от задачите на тези като мен е те да бъдат извадени от тук. Не всички, само точно определени. Няма как обаче да ги извадим, да ги качим на кораба и да си бием камшика. Има такива, чиито истински тела се намират в кораби в земна орбита, или по-далеч. За да стане по правилен начин обратният трансфер на Съзнание – Съществото трябва да изключи само копчето на Матрицата. Не угасиш ли Nintendo-то ти, то ще продължи да работи. Само така мога да го обясня. От моя гледна точка, аз съм като майка им, която крещи от кухнята ”изгасяй я вече тази игра и идвай да вечеряш!”. Другата част от мисията е чисто военна, но за нея не мога да ви говоря. Всяка една информация стои в пространството. Този сайт, и генерираното от мен като data дават шанс да имате личен избор. Усещате ли го? Тук никой не ви кани да вярвате в нещо, и именно в това е основната разлика, която може да ползвате за дискриминация, когато попаднете в подобни пространства. Влагам енергия в думите си, а Читателите обикновено я усещат. Тя има капацитет да предаде много повече информация от чисто и просто написани думи, а Читателят го разбира по интуитивен начин…

Остава ли капка съмнение сега, че зад Матрицата може би стои изкуствен интелект? Има ли капка съмнение, че се намираме в симулирана реалност, която иначе ни програмират да имаме за едва ли не ”единственото реално”? Май няма 🙂

Добре, да следваме пътя на логиката: ако се намираме в Матрица, която дори не осъзнаваме частично, би трябвало да има нещо, което движи, нещо което контролира Матрицата и я прави оперативна и работеща. Масовият човек не може дори да си го представи, дори концепт за това не може да изработи. Този изкуствен интелект има много функции, основните от които са за контрол на Актьорите и целият поддържащ персонал. Но освен това изкуственият интелект прави следните неща:

  1. Контролира времето – хората си мислят, че времето е линейно, но то не е. Реално Матрицата възпроизвежда нещо като секвенция от кадри, като при видео монтажите, които създават тази илюзия за нещо, което има ”продължителност”. Времето няма продължителност, персонално е за всеки, и не е линейно. Матрицата създава илюзията за време, изкуственият интелект го контролира, разпределя, борави с него и т.н.
  2. Контролира човешкото колективно подсъзнателно – Акашови Записи, и под други имена, за нас в Remote Viewing обществото, Матрицата е това, така наричаме човешкото колективно подсъзнателно. Изкуственият интелект контролира и него. Не ми вярвате? Я се замислете, раждате се тук, и кое ви се налага да създадете вие лично и персонално? Всичко в социума е вече създадено, има правила и предварително зададени параметри на Играта. Създадохте ли вие лично нещо, сами, ей така, от креативност? И да, и не, но в личните си животи. Само тази част от source кода на Матрицата е манипулируема директно, вие не може да барате генералната Матрица, нея може да я събори само Колектива чрез нова договореност за параметри на Играта. Ето, че се замислихте сега и за критичните маси нали? Ами да – никой нищо не може да промени, ако не промени себе си, и не предложи на комшията си и той да се промени, и така, до като всички с Душа определят ново задание за това, как да изглежда Играта. С това би се прекратило и съществуването на Човешката Раса като такава. Тя не е отделна раса, а композит от изскуствено създадени тела, обитавани от всичко друго, но не и от хора, такива каквито ние мислим, че са хората. Имам много опит с това, не само заради практикатa  на Remote Viewing, при мен има нещо, с което просто съм роден – не съм губил никога цялата си памет за това какво съм. Не кой, а какво. RV дава много отговори, защото самият метод, и протоколите разработени по него са базирани на факта, че всеки е свързан към Колектива, демек – цялата съдържаща се информация за всичко, свързано с Човешката Раса е обществено достъпно. Просто вие не знаете за това. По тази причина, без да имаме никаква информация, ние можем да разберем всичко за всичко и всеки… Без грам предварително знание. С този протокол нещата са елементарни. WOW ефекта в току що преминалите обученията е много голям понякога, и води до верижни реакции от осъзнавания. Аксесването в Изкуствения Интелект посредством RV води и до знание за това как работи самата Матрица. По тази причина имам капацитет да правя така, че да усещате информацията, а не просто прочетените думи. Това се случва единствено и само когато информацията се генерира на базата на личен опит, само тогава тя съдържа този заряд, той е личен, в случаят мой, и така думите започват да имат капацитета да носят и допълнителна информация, която не е предназначена за мозъка, а за това което сте над човешката си същност.
  3. Контролира Колелото на Самсара, инкарнационните цикли – Мислите, че филма ще свърши след смъртта ви? Ха-ха-ха! Не бъдете наивни please 🙂 Филма едва тогава започва. Казах ви вече, че целият контрол се базира на това какви идеи имате за себе си, и от там – за реалността. Това определя възприятието ви, генерално и интегрално. Много трудно се излиза от Колелото на Самсара, то не е естествено, изкуствено е, и преминалите многократно през него вътрешно знаят това, и то поражда усещането, или идеята, че ”някой, или нещо ме рециклира на сила’‘. Не е на сила. Сами го правите. След последното дихание на физическото ви тяло, е много вероятно да ви поемат от другата страна. До като осъзнаете как работят нещата, и кой реално стои зад образите, които ще ви прожектират, може и да ви накарат сами да поискате ”нов живот”, разбирайте рециклаж. Това е рециклажа, той реално е доброволен, никой не може да ви натика тук на сила, освен в точно определени случаи с някои Извънземни Раси, които разполагат с технология за такива случаи. Така са се появили тук много от Затворниците. У тях може да има същото усещане за насилствено прераждане, и това ще бъде така до като осъзнаят, че ключа от затвора са те самите, и идеите им за реалността, което ще смени възприятието, и ще бъдат свободни.
  4. Изкуственият Интелект контролира цялостната илюзия за реалността тук, включително и честотната Матрица – никога не забравяйте това, и мислете над тези думи, и ще стигнете до собствени ключове и кодове за нивото от Играта. Сетивата също са под контрол, това е част от честотната Матрица, сетете се какво ви бях писал по-горе за вибрационните честоти + примера, който ви дадох. От тази гледна точка Матрицата е затвор, но не и такъв без прозорци 🙂 Научете се първо да гледате през тези прозорчета, и сами ще разберете кое как работи.
  5. Този ИИ контролира, и дава, или отнема, достъпа до Матрицата на всички външни елементи. Посетителите през Органични Портали са едни от тях, но алгоритъма контролира и всички Ботове и Актьори. Целият пълнеж в Матрицата е под тотален контрол. Контролира и достъпа на всички астрални Същества, на Същности от други плътности, измерения, и вселени. Вход/Изхода е с контролиран достъп.

Матрицата има Създатели, това всички онези Съзнания, които в даден момент са се оказали част от колективна договореност, при която е било определено точно кое и как ще бъде възприемано. Това е оригиналната Матрица, и не е 3, а 5D. 3D Матрицата е изкуствено наложена тук с определена цел. Преди много хилядолетия, в тази слънчева система имаше война. По-скоро дори, тук се водеше част от една огромна, мащабна война, а на тази Планета попаднаха 2 вида Същества. Едните трябваше да бъдат задържани, другите спасени. Методите на тази война наложиха тук да бъде изграден честотен затвор. Цивилизациите там вън знаят как работят честотните матрици. В същностите си, всички ние сме просто вибрационни честоти, част от Етера, от Източника. Ние сме идеите за самите себе си….. Но това звучи много, прекалено далечно, и даже тревожно, за това няма да го обсъждаме тук.

Матрицата има и поддържащи системи. Оригиналната Матрица се поддържа както от Човешките Съзнания, така и от Мега Съзнанието на Планетата. Честотната 3Д Матрица ще бъде разрушена, времето за това идва. Няма от какво да ви е страх, всяка Игра има край 🙂 Не ви говоря за разруха, а ви давам информация, която може да разберете не чрез ума, а чрез това, което сте зад човешките си личности.

Знаейки дори само някои от основните параметри на Матрицата, познавайки дори само двата основни вида Човеци – вие се 10 крачки напред. А как ще използвате тази преднина си е само ваше решение.

От мен толкова за сега 🙂

Поздрави на всички.

Nahuatl.

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This