„Бъдете подозрителни към хората, които имат, или искат власт. Никога не се доближавайте до властта, не се сприятелявайте с хора с реална власт. Опасно е”

Стенли Кубрик

Здравейте драги Читатели.

Днес ще анализираме част от мистериозната история на великият кино режисьор, сценарист, продуцент, и фотограф, Стенли Кубрик, и неговият енигматичен филм ”Широко затворени очи”, който дава много информация за ритуалите на големите Елити. Именно за това беше елиминиран и самият Кубрик. Малко преди това, той се обажда на Никол Кидман, и и казва ”…те искат да ни елиминират”. Големите клечки в Холивуд имат една основна цел, свързана с религията на Елита, защото Елита, и тъмният, и така нареченият ”по-светъл”, вярва в кармата. Техният религиозен булшит е почти същият, като този на нормалните кармо-съдържатели, и те не са свободни Същества. Задачата им е, да показват на обикновените хора, реалността зад реалността. Разликата е, че елитистите имат достъп до истинската история на Човечеството, и до механизмите, които контролират дизайна на обществата. Когато в този момент ви говоря за Елита, искам да кажа, че земният Елит, дори и в най-високите си нива, не е истинският Елит, макар че от гледна точка на всекидневният човек е обратното. Истинският Елит, не е човешки, нивата под тях са хибридни, под хибридите са другите им слуги. За тях става въпрос тук, а не фактическото най-високо ниво в пирамидата.

Живеем в ерата на Интернет, и в същото време в рая на градските легенди и конспирации. Ако погледнем назад в историята на киното в края на миналия век, се откроява трансценденталната фигура на Кубрик, която поради гениалността си и сдържаното си поведение е породила много различни спекулации. Още през далечната 1968 г., този американски режисьор влезе през голямата порта в на киното, със снимките на един от своите антологични филми: ”2001 г., космическа одисея”. Може да се предположи, че годината, отразена в заглавието, е избрана на случаен принцип, но не е съвсем така май 🙂 През 2001 г. се случиха атаките срещу кулите на WTC в Ню Йорк, събитие от такъв мащаб, че бележи крайъгълен камък – преди и след – в бъдещето на съвременното общество на международно ниво. Стенли работи за Елита…той, и другите като него, са натоварени с не-лесната задача да покажат на голямата публика, какво се случва в действителност. В истинската действителност, зад програмираните общества с техните изкуствени структури. Истинският Елит не живее в нашето общество, живее в свое собствено, в което липсват много от елементите на нашето. Не може да се нарече нито добро, нито зло. Елитът не е само една фракция, десетки са. Всяка със своите си интереси, виждания, и гръб от към космоса.

Съществува пълен консенсус, че ”2001” е един от най-необикновените филми в историята на киното, класика, която въпреки годините не губи своята жизненост, обаче неговият директор физически престава да съществува през 1999 г., докато завършва това, което смята, че би могло да бъде истинският шедьовър на кариерата му: ”Широко затворени очи”, способен да надмине всичко, което е създал преди това. Кубрик е убит, не само според мен, защото е щял да покаже на света много…Не напразно, от лентата на филма, преждевременно е елиминиран цял един час. Последните щрихи в монтажа на “Eyes Wide Shut” са направени в студията на Warner Bros, и според коментари в някои кръгове, са били променени някои аспекти на филма, замислен от Кубрик, в който режисьорът възнамерява да разкрие съществуването в реалният живот на религията на световните лидери, и Елита, но те определено не искат това да се случи. В тези ситуации, започват да умират актьори, актриси, филмови специалисти, сценаристи, и други ”звезди” в странни обстоятелства, свръх дози, самоубиват(ги) се, и т.н. В сюжета на филма се организира парти, на което могат да присъстват само онези, които са били поканени с картичка, покана, чийто текст е трябвало да бъде прочетен пред огледалото, защото е написан на обратно, отзад напред, в най – автентичния сатанински стил. Знаете, че основни аспекти на черната магия са нещата да бъдат на обратно, религиозни символи на обратно, свещени текстове на обратно и т.н. Мястото на срещата е в пространство, където преобладава червеният цвят, а участниците носят сюрреалистичен тоалет, вдъхновен от частна гала, предложена през 1972 г. от баронеса Мари-Елен де Ротшилд. Знаете кой са Ротшилд, и в какви неща участват. ”Широко затворени очи” е сниман в тяхното имение Château de Ferrières, един от пищните им дворци. Вероятно Кубрик го е избрал, за да се покаже автентичната ритуална зала, в която се снимат митичните сцени с ритуалите, които се показват във филма, залата е 100% автентична. Ето автентичен снимков материал от въпросното парти на баронесата, скандалите бяха много след като тези снимки изтекоха в медиите, започваме със снимката на менюто, и нека пак се замислим след това, само китайският елит ли яде малки деца….:

На тази последна снимка се вижда самата баронеса, с любимата си бална маска.

Но не на това място (от снимките), където Кубрик заснема култовият филм, а в другото, за което ви говорих по-горе. Снимките са правени в Mentmore Towers, сграда, построена в средата на деветнадесети век в графство Бъкингамшир, Англия. Възхитителен със своята елегантна архитектура, дворецът е продаден през 1977 г. на Махариши Махеш Йоги, религиозен гуру от Индия, основател на Движението за трансцендентална медитация, детайл, който все още е интересен, поради възможната езотерична връзка между тази духовна дисциплина и аргумента на лентата. Демек? Съжалявам, че пак ви разочаровам, но да – и вашите гурута мурута са част от тези общества. Нито един от тях не е това, което изглежда, нито Ошо, нито Махеш Йоги, който иначе проповядва скромност, съзерцателност, и други висши ценности, но от супер гъзарският си дворец за 500 000 000 паунда в Англия. Нали така? Вярвайте им, лельо Минке, и како Цонке! Идеологиите са създадени за да заробват Съзнания, нека аз съм лошият 🙂

Филмографията на този режисьор разкрива интереса му да изобличи тъмната страна на Елита, съдържаща лидерите на някои правителства, нещо очевидно във филма му ”A Clockwork Orange” (1971), чийто сюжет е от романът на британския писател Антъни Бърджис. Филмът предполага дори финансирането на експерименти с контрол над Съзнанието, създаване на манджурски кандидати, спящи агенти и т.н. ”Широко затворени очи” пък, отразява реалността от гледна точка на най-мрачните черти на Елита, който е не само заради богатството, което притежава, но и поради атрибутите си на подчинение на тъмните сили, по такъв начин, че надхвърляйки всички граници, разкрива явлението ”детска експлоатация”, скрито зад кулисите в сферата на голямото кино. Всяка година, десетки хиляди деца по света биват отвличани за такива ритуали. Убивани, изнасилвани, дори изяждани. Говорим за хибридният, и за човешкият Елит. Някои от тези над тях, имат за основна храна и човешкото месо, жлези, и всякакви извлеци от тях, базирани преди всичко на адреналинът, който тялото освобождава по време на преживяване на ужас и болка. Подлагат храната си, която в повечето случаи представлява отвлечени човешки деца, на брутални извращения, преди фактическото и убийство и консумация. При мен достигнаха такива кадри, свалени са от deepnet, дори ги показах на няколко смелчаци от последният курс в Стара Загора, които останаха потресени до живот, защото не вярваха, че човешки деца могат да бъдат консумирани полуживи, от други привидно изглеждащи на външен вид като хора, долни същества от не-човешки тип. Видяха в тези кадри, как дрогирани слуги, измиват разпрани бебета, и малки деца, и как се консумира живо едно дете, до като все още се мъчи и се опитва да се освободи. Съжалявам, че ви казах това, но да – реално е. Има една част от реалността, жестока, сурова и отвратителна, която имаме навика да крием под килима, но не трябва. Тя трябва да бъде показана, за да се прекрати съществуването и, а истинският Елит знае, че 1% не могат да бият срещу останалите 99%, ако не разполагат с техниките за контрол над Съзнанието, и ако нямат ресурса да създават и управляват общества и системи. За това са създали за вас будизма, християнството, изкривили са и исляма, създали са религиите, като основна методика за контрол над Съзнанието, но тази методика вече остарява, и сме на прага на нещо ново, и нечувано в последните 25 000 години на тази Планета.

Какво е възнамерявал да разкрие Кубрик? Може би точно това, за което ви говоря, защото тези ритуали специално, завършват с човешко жертвоприношение. както се случва и във филма – главната героиня сама предоставя себе си, за да бъде убита в такъв ритуал. Веднага след този филм тя, Никол Кидман, прекратява връзката си с Том Крус, развеждат се точно след филма. Според някои, които са следвали кинематографичната траектория на този режисьор, той би могъл да се опита да разкрие, че световното човешко общество е подчинено на управлението в сенките на масонството, Илюминатите, и други, като известният форум на клубът Билдерберг, които реално са много ниски в ранг пред истинският Елит. Нито един от членовете на истинският Елит не е показван никога публично пред камера. Разследвал съм много всичко това. Самият аз имам чичо, който е част от съвета на 33 степен за цяла Европа, масон с много висш ранг в една от големите масонски ложи на запад, и в България. В България масонството е като православната църква – разделено на няколко синода. В основата си, Освобождението на България тръгва от масонските ложи, говорил съм ви много пъти за това, и не се е случило въобще както го казва СССР пропагандата и до ден днешен. Думата ”освобождение” у нас, трябва да се слага в много големи кавички. До голяма степен, в ден днешен масонските ложи у нас са лобита за правене на далавери, схеми, и т.н., макар че има и хора, които наистина се занимават с основните ”неща” за личностно развитие, и подпомагане на останалите, стриктно заложени в основите на всяка регулярна  масонска ложа. За съжаление, повечето майстори не знаят какво се случва над тях, да не говорим за чираците, и регулярните ложи са основно параван за истинските тайни организации. Всичко това е обучение за обществото, когато някой каже ”ааааа тайна организация!” – хоп, медиите поглеждат масонските ложи. Освен това масонството не се води ”тайна организация”, а дискретна, като последно време сред тях има едно ново течение, да се отварят публично вратите на ложите, и да се показва и разказва всичко, което може да бъде казано. Когато бях на 29 години, преподавах на масони от 30 степен, знания свързани с опитностите извън тялото, за задължителният за защитата на тази степен градеж, свързан с осъзнаването на смъртта, страхът от смъртта, и задгробният живот. Това се случваше в известната ложа на мадридският ориент ”Феникс 31”, великата ложа на Испания.

Познавам масонството много от близо, и мога да кажа от личен опит отново същото – повечето масони не само, че не знаят, дори тези с големите чинове, те не вярват че масонска организация, може да прави ритуали с черна магия, и неща като човешки жертвоприношения. Регулярните ложи, са доброто лице на онова, което се крие в истинските тайни организации на Елита. Канен съм много пъти, разни хора са гарантирали за мен, и никога не съм приемал да стана масон, защото за мен това са неща, преживяни много преди да бъда сегашната си Личност, ясни са ми, и няма какво да взема от там за себе си, освен контактите, с които така или иначе разполагам. Тези като мен, в масонските среди са познати като ”родени майстори на 30 степен”, или ”родените майстори на скрижалите на Тот”, на нормален език, това са хората познаващи реалността на живота след смъртта, или оперативните по време на изменено състояние на Съзнанието, което е долу горе едно и също. Нека се върнем на филма:

Следвайки критериите за конспирация, Вивиан, една от дъщерите на Кубрик, прекъсва връзките си с родителите си, след като е уловена в средите на този тъмен култ, детайл, който би могъл да накара режисьора да заклейми действието на споменатата доктрина. То е цяла доктрина, религия. В това вярват те, и вярват че правят добро. Просто знаят, че не са хора, и за истинският Елит, няма голяма разлика между човешко тяло, и овче тяло….наистина са такива. Доказано е също така, че Кубрик не е спрял да има отношения с дъщеря си, тъй като той се е свързал с нея и е настоявал да създаде саундтрака за ”Широко затворени очи”, но тя отказала предложението. Стенли Кубрик изживява последните си години, като се грижи дори за сянката си. Погълнат от страхове. Спекулира се дали пристигането на човек на Луната, поръчано от НАСА, не е заснето в студиото му, версия, която се основава на факта, че малко след излъчването на този кадър, страхувайки се, че ще дойде “някой”, който да го елиминира като главен свидетел на измамата, той напуска Съединените щати, за да се установи във Великобритания, откъдето никога няма да се върне обратно в Америка. Избягал ли е Стенли от нещо? Вивиан Кубрик, има редовни изяви в социалните мрежи, с които се опитва да премахне напрежението над своето име, породено сред елитистките среди от това, което баща и е направил – показал е ясно, какво се случва на тайните срещи на тайните общества, и е щял да разкрие много повече, ако не беше убит. Режисьорът не стигна жив до премиерата на “Широко затворени очи”, филм, който несъмнено е торпедо под ватерлинията на определени избрани групи. Не го правеше за удоволствие, той е бил сигурен, че краят дебне все по-близо, и затова точно преди смъртта си, се обажда на Никол Кидман, и казва страховита фраза: ”Всички ще ни отровят, така че бързо, няма да ни дадат време и да кихнем”. Внезапната му смърт, която той самият беше пророкувал, го застига с официална версия ”инфаркт”, но инфаркти на миокарда, могат да бъдат провокирани и от 100 метра разстояние, с един специален апарат, който излъчва определена честота….За мен лично Кубрик е убит умишлено.

Този толкова тежък филм, пълен със символика, с толкова много намеци за организираното зло, беше обект на цензура до степен да има само light версия за вътрешно потребление в САЩ, и друг по-малко благоразумен за износ, показващ много повече неща. Обективната истина относно страховете на Кубрик, обсебеността му от тези сили на злото, които биха могли да покорят човечеството, доброволното му изгнание и очевидното предчувствие за смъртта му, ще останат в дупките на мистерията, а тя най-вероятно никога няма да бъде разкрита….

Поздрави на всички.

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This