Ексклузивно в България, курсовете ''Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване'', с Лектор - Авторa на Блога на Nahuatl:

През годините, в българската блогосфера имаше само един Блогър, който пишеше от личен опит, относно тематиката свързана с така наречените ”опитности извън тялото”, ”осъзнато сънуване”, и други изменени състояния на Съзнанието. Сега, Авторът на този Блог, организира ежемесечни обучения, които са предназначени за всякакъв вид публика. Систематизира се и онлайн, хибридна версия на курсовете, предназначена за Нашенци в чужбина, и всички онези, които не могат да участват присъствено. Някои от техниките, които се показват в напредналите нива, все още се използват в определени, специализирани звена на разузнавателни агенции като ГРУ, ЦРУ, Мосад, и други. Потенциалът на човешкото Съзнание е незимеримо голям. По време на тези обучения, ще имате шанс да се запознаете, с цялата нужна информация относно безопасната практика, и самото навлизане в изменените състояния на Съзнанието, които са ежедневие, но човек рядко ги забелязва. Вътрешното търсене на всеки от нас, рано или късно води до един и същ въпрос ”Какво съм аз, и до къде мога да стигна?”.

Курс Remote Viewing - ексклузивно в Европа

Чували ли сте за топ секретният проект на ЦРУ, и военното разузнаване на САЩ, Project STARGATE?Блогът на Nahuatl организира обучения и семинари, по методът за извличане на информация, разработен по линия на ЦРУ, в рамките на същият проект – Remote Viewing. Ще имате шанса да се обучите в цивилните протоколи на Майор Ед Деймс, който е директен участник в разсекретяването през 1998 година, на супер секретният проект на ЦРУ и ВР на САЩ. За повече информация, посетете секция ”Remote Viewing”.

Предстоящи Курсове:

1. Начално ниво ”Въведение в опитностите извън тялото и осъзнатото сънуване”, хибриден, онлайн и присъствен курс, с Лектор Автора на Блогът на Nahuatl – Стара Загора, направете запитване за следващите дати, цени, и условия за участие, на мейл адрес [email protected]

2. ADVANCE ниво на ОИТ курса, само за преминали през първото ниво.

3. Курс ”Психология, и техники на оцеляването в дивата природа”, Еко Парк Елена, Еленски Балкан. Все още няма точни дати. Лимит на форума 30 души. Лектори: Nahuatl, Майор К. Гочев о.з. Специални Сили на Република България.

4. Курс ”Йога на смеха”, с Лектор, професионалният Инструктор, админ на сайта на Блогът на Nahuatl – Еми Петкова.

5. Начално ниво Remote Viewing. 

 

Навлизане в изменено състояние на Съзнанието чрез смях

Нещо уникално, което не е правено за масова публика никога до сега! Един уникален метод за постигане на изменени състояния на съзнанието, който има множество ползи и невероятен ефект върху цялостното ни състояние.

Какво е общото между смеха и изменените състояния на съзнанието? Смехът може да се използва като инструмент, но не обикновения ежедневен смях, а вътрешния, дълбок смях, който няма нужда от външни стимули.

Чували ли сте израза „Смеха е най-доброто лекарство“?

Всъщност смеха е много повече от това. Смеха може да ни отведе до нашите дълбини, ако му позволим.

Забелязали ли сте как в съвремнното общество, смеха постоянно се ограничава – като започнем от училище, където те гонят от час ако се смееш и стигнем до това колко е неприемливо да се смееш силно на обществено място.

Това е опит да се подтисне естествената способност на смеха да отваря портали, да сваля маските ни и да ни кара да виждаме себе си и света по един магически начин.

Смеха може да има изключително много приложения, но това обучение се фокусира върху способността на смеха да ни вкара в изменено състояние на съзнанието и да повиши общата ни енергия.

Какво ще научим:

 • Разликата между ежедневния смях и смеха, който променя съзнанието ни
 • Как да се смеем без да имаме нужда от външни стимули
 • Преодоляване на болка чрез смях
 • Какво е „Вътрешен дух на смеха“ и как той може да влияе на вниманието и намерението ни
 • Използване на тялото, за промяна на състоянието
 • Използване на смеха, за раздвижване на енергийното тяло
 • Съзадаване на вибрации и раздвижване на застоялата енергия
 • Достъп до дълбините на собственото ни съзнание чрез простички упражнения
 • Как да излезем от ежедневната си роля и идентичност, които ни спират от навлизане в изменени състояния на съзнанието
 • Как да се отървем от прилепчивостта на ума към проблемите и да намираме решения по-лесно
 • Трайно щастие в живота и по позитивно отношение към всичко
 • По ясна и фокусирана мисъл чрез смях

Условия за ползване

Политика за личните данни

Съобразно ЗАПСП, и ЗИС всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©

error: Content is protected !!
Share This