Ексклузивно в България, курсовете ''Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване'', с Лектор - Авторa на Блога на Nahuatl:

През годините, в българската блогосфера имаше само един Блогър, който пишеше от личен опит, относно тематиката свързана с така наречените ”опитности извън тялото”, ”осъзнато сънуване”, и други изменени състояния на Съзнанието. Сега, Авторът на този Блог, организира ежемесечни обучения, които са предназначени за всякакъв вид публика. Систематизира се и онлайн, хибридна версия на курсовете, предназначена за Нашенци в чужбина, и всички онези, които не могат да участват присъствено. Някои от техниките, които се показват в напредналите нива, все още се използват в определени, специализирани звена на разузнавателни агенции като ГРУ, ЦРУ, Мосад, и други. Потенциалът на човешкото Съзнание е незимеримо голям. По време на тези обучения, ще имате шанс да се запознаете, с цялата нужна информация относно безопасната практика, и самото навлизане в изменените състояния на Съзнанието, които са ежедневие, но човек рядко ги забелязва. Вътрешното търсене на всеки от нас, рано или късно води до един и същ въпрос ”Какво съм аз, и до къде мога да стигна?”.

Курс Remote Viewing - ексклузивно в Европа

Чували ли сте за топ секретният проект на ЦРУ, и военното разузнаване на САЩ, Project STARGATE?Блогът на Nahuatl организира обучения и семинари, по методът за извличане на информация, разработен по линия на ЦРУ, в рамките на същият проект – Remote Viewing. Ни сме Българското RV Общество, членове на IRVA (International Remote Viewing Association), a нашият Инструктор е в международният и управителен съвет. Ще имате шанса да се обучите в тази уникална методика за извличане на информация, която освен това ще ви отвори директни входове към други, непознати за вас аспекти от собственият ви необятен потенциал. За повече информация, посетете секция ”Remote Viewing”.

Начален курс по оцеляване за цивилни: ''Тактика, комуникации, базови похвати, организация, сечива, психология и сигурност''. Провежда се в Еленският Балкан.

Живеем в несигурни времена. Подготвихме за вас едно уникално за България начално, двудневно обучение, което включва тактическо/теоретична, и практично/полева част. Разработвани са съвместно с Офицери Инструктори от Британските Специални Части (SAS) и други военни адвайзъри тук в България. Това не са типичните курсове по оцеляване. Нашите обучения нямат аналог в България, особено по съдържание на тактическо/теоретичните модули. След преминаването на такъв курс, вие ще сте придобили знания по планиране, превенция и действие по време на извънредни положения и бедствия. Ще знаете как да действате преди, и по време на ситуации като локални въоръжени конфликти, частичен разпад на общественият строй, и всякакви извънредни ситуации предизвикани от човека или Природата. Могат да се адаптират като тиймбилдинг събития, или обучения по корпоративна сигурност.

 

Условия за ползване

Политика за личните данни

Канал в YouTube

Съобразно ЗАПСП и ЗИС, всички материали в сайта подлежат на Copyright©

Еmail за контакт:

[email protected]

Блогът на Nahuatl e 100% авторски сайт. Без copy/paste. Най-четеният в България уебсайт с алтернативна информация. 

error: Content is protected !!
Share This