подготвихме за вас серия уникални обучения, които нямат аналог в българия. Всичи те имат една цел – да спомогнат разширяването на съзнанието. по-долу може да прочетете допълнителната информация. При въпроси – не се замисляйте да се свържете с нас на адрес [email protected] 

Nahuatl

Допълнителна информация за нашите обучения и семинари – тук долу под картинките 🙂

Използвайте директно контактната форма за записване на което и да е от трите обучения.

Всеки следващ курс се обявява на началната страница на стайта със своите съответни дати и място на провеждане.

Ексклузивно в България, курсовете ''Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване'', с Лектор - Авторa на Блога на Nahuatl:

През годините, в българската блогосфера имаше само един Блогър, който пишеше от личен опит, относно тематиката свързана с така наречените ”опитности извън тялото”, ”осъзнато сънуване”, и други изменени състояния на Съзнанието. Сега, Авторът на този Блог, организира ежемесечни обучения, които са предназначени за всякакъв вид публика. Систематизира се и онлайн, хибридна версия на курсовете, предназначена за Нашенци в чужбина, и всички онези, които не могат да участват присъствено. Някои от техниките, които се показват в напредналите нива, все още се използват в определени, специализирани звена на разузнавателни агенции като ГРУ, ЦРУ, Мосад, и други. Потенциалът на човешкото Съзнание е незимеримо голям. По време на тези обучения, ще имате шанс да се запознаете, с цялата нужна информация относно безопасната практика, и самото навлизане в изменените състояния на Съзнанието, които са ежедневие, но човек рядко ги забелязва. Вътрешното търсене на всеки от нас, рано или късно води до един и същ въпрос ”Какво съм аз, и до къде мога да стигна?”.

Новото познание, блогът на nahuatl и физиогномика българия - корпоративни обучения и тиймбилдинги без аналог

Заедно с известният български журналист Стойчо Керев, който всички познавате от телевизионният екран, и Валерия Цимбал, основател на Физиогномика България, създадохме уникална серия от корпоративни обучения и тиймбилдинги. Тематиките са изключително интересни, и с чудесна адаптация за двудневни тиймбилд събития. Предназначени са за фирми с над 20 служители, които искат да се потопят в различни, емоционално въздействащи и същевременно – полезни обучения. Стойчо Керев преподава най-добрите в България обучения по реторика, и харизма – няма по-добър от него! Валерия е единственият оторизиран експерт по Физиогномика в България. Тематиката е следната:

”НЛП, Реторика и харизма” с Лектор – Стойчо Керев. 

”Корпоративна Физиогномика” с Лектор – Валерия Цимбал. 

Курсовете по оцеляване и подготовка за цивилни, създадени от Автора на Блогът на Nahuatl, са адаптирани към тиймбилдинг версия с няколко локации в страната. 

За повече информация, и за да получите пълните презентации на тези събития, трябва да сте фирма с над 20 служители, и да изпратите запитване на мейл адрес [email protected]

 

Курс Remote Viewing - ексклузивно в Европа

Чували ли сте за топ секретният проект на ЦРУ, и военното разузнаване на САЩ, Project STARGATE?Блогът на Nahuatl организира обучения и семинари, по методът за извличане на информация, разработен по линия на ЦРУ, в рамките на същият проект – Remote Viewing. Ние сме Българското RV Общество, членове на IRVA (International Remote Viewing Association), a нашият Инструктор е в международният и управителен съвет. България представлява N2 в света по темата с Remote Viewing, заради нашата дейност по разширение обхвата на метода. Ще имате шанса да се обучите в тази уникална методика за извличане на информация, която освен това ще ви отвори директни входове към други, непознати за вас аспекти от собственият ви необятен потенциал. За повече информация, посетете секция ”Remote Viewing”.

Подготовка и оцеляване за цивилни, ниво 1: ''Извънредни положения, бедствия и конфликти - тактика, превенция, планиране''. Провежда се в нашата база в Еленският Балкан.

Живеем в несигурни времена, не пропускайте това обучение! Ориентирано е към обикновеният, буден гражданин, който желае да добие нужните знания, умения, и информация относно ”извънредни положения, бедствия, и конфликти”, включително и по време на военни конфликти. Курсовете са особено подходящи за жени. Тематиката се обновява постоянно. Тук не става въпрос да се научите да си опъвате палатката, и да си палите огън, макар че и това правим, става въпрос за 1000% оперативна информация, базирана на реален опит в ситуации на военен конфликт и извънредни положения, добита през призмата на Офицери от специални подразделения. Сам по себе си, този курс няма аналог в България и на Балканите от гледна точка на информация, която ви предоставя. Това са планове за логистика, за комуникации, за тактическо придвижване от точка А до точка Б, превантивни стратегии, гражданско разузнаване и боравене с информация, устройство и подготовка на екипировка и място за оттегляне, подготовка на автомобили, бойно-дефанзивни стратегии…Как да говорите, как да се държите, как да действате ако попаднете под окупация, или под действието на групировки, защото те са първото, което се появява след частичен, или временен срив на общественият строй. Ще ви научим как да правите всичко това, базирайки се на собствените ви ресурси, с готова информация, която да адаптирате сами за себе си, и ще получите достъп до нашите онлайн мрежи за информация. И много, много други интересни теми, описани в статията долу. Всичко това е насочено към семействата, към близките ви хора, и към групите от приятели, които са решили да са готови за всичко, без паника, и с чисто спортна насоченост, но винаги с едно на ум, защото ”то” се случва рязко, изведнъж, без предупреждение. А случи ли се – никой няма време за нищо.

 

Условия за ползване

Политика за личните данни

Канал в YouTube

Съобразно ЗАПСП и ЗИС, всички материали в сайта подлежат на Copyright©

Еmail за контакт:

[email protected]

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This