Драги Читатели, и специално тези от вас живеещи в прекрасната, златна Добруджа – понеже бях задал въпрос в социалните мрежи, и заради запитванията от доста от вас в района на Варна/Добрич, реших да направя курс по Remote Viewing, именно в Добрич. Просто много добруджанци не им се пътува до Стара Загора! 🙂 И ”айде та айде” по нашия край, ами добре, ето 🙂

Визирам като дати финалните уикенди на месец юни. Мястото ще бъде Парк Хотел Изида, там прави курсовете си големият Норбеков, мястото е уникално, и получих нужните контакти за да организирам събитието именно в този комплекс, с това толкова символично име.

За записване процедурата е стандартна: мейл до [email protected], имена, телефон за контакт, и изберете дали онлайн, или присъствен курс. Това е. За новите Читатели оставям по-долу генерални линкове към секциите в сайта, свързани с уникалният метод за извличане на информация Remote Viewing. Курсът е доста интензивен, провеждаме тези обучения винаги уикенди, събираме се петъците, а същинското обучение е събота и неделя. Няма нужда от никаква предварителна подготовка, материалите по курса са за наша сметка. Местата са лимитирани, няма да правим големи групи, а 80% от местата се заеха при самото обявяване на това събитие във Фейсбук.

Поздрави на всички, очаквам ви на живо в Добричъ!

Статии свързани с Remote Viewing.

Remote Viewing Society Bulgaria – Международна RV Асоциация.

ДОБАВЕНО НЯКОЛКО ЧАСА ПО-КЪСНО: Цените на курса търпят промяна! На всички записани до сега, ще бъде изпратен мейл с намалението на цената, и какво точно ще включва.

 

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Content is protected !!
Share This