Здравейте драги Читатели.

Метафизиката (на гръцки: μετά – „след, отвъд“ и φυσικά – „физика, природа“) е дял от философията, който се занимава с „първичните принципи“ и „съществуването“. Централен клон на метафизиката е онтологията, която изследва основните категории на съществуващото и как те се отнасят една към друга. В основата на всичко разбира се стои моята бойна територия – човешкото Съзнание, и неговото развитие и експанзия. То обхваща всичко – цялото човешко знание, всички човешки познания, и тънките връзки измежду тези нишки от информация. Именно те, тънките връзки са основата на това, човек да може да чете между редовете и да усеща с другите си сетива цялата вибрационна честота на информациите. Приканвам ви още веднъж в материали като този, не да го приемате за чиста истина, а да се потопите, и да усетите вибрацията на информацията, предадена чрез думи, и да отсеете и запазите за вас, само онова което ви вибрира лично.

Днес ще ви докосна до една метафизична част от моите лични изследвания. Пътуваме до безкрайните предели на Съзнанието и на метафизиката, която все повече се доближава с усмивка до официалната наука. Днес пътуваме в посока метафизиката. До онази част, която е достижима през вътрешният поглед на всеки един от вас, там където науката и магията ходят ръка за ръка, където мистиката и окултизма леко надничат от едната страна, а здравият разум се опитва да облече в познати образи цялата картина. Именно по тази причина аз избрах радио формат, без да виждате много образи, целта ми е да виждате без да виждате. Този е замисълът зад Блогът на Нахуатл, и зад подкаста Пътеки През Вселената. Всеки един от вас има изконният капацитет, като Създание притежаващо индивидуално Съзнание да се попи много отвъд обикновеното, много отвъд дори човешкото. Метафизиката е една от тези пътеки през Вселената…

Вадя тази информация от моето Съзнание и ви я давам, ваш е изборът как ще я анализирате. Искам обаче да забележите, какво провокира тя у вас като усещане, не като мисли, а като усещания. Доверете се на това си сетиво – не на моите думи.

Добре дошли, започваме:

……………………………………………

Днес няма да ви говоря за имената на разни извънземни раси, как изглеждат, или нещо подобно. Ще ви говоря за концепциите, и зад менталните идеи на самите процеси водещи до експанзия на една космическа Раса. Хората са свикнали да се възприемат като част от селото, града, нацията или държавата, в която са родени. Но драги Приятели, освен всичко това, Хората, Човечеството е също така част от Слънчевата Система, от Галактиката и от Космоса. Аз никога не изпадам в случайно казани думи, и искам да ви покажа на прост и разбираем език какво представляват процесите на една такава експанзия, съвсем накратко, в един такъв подкаст. Тези процеси са свързани със Съзнанието и неговата ментална част – а това е нашето бойно поле.

Скоро разглеждах снимки от дълбокият Космос, и се сетих за едно мое посещение в базата на НАСА в село Robledo de Chavela (бил съм на 15-16 години), която е на около 20 км от селото ми в Мадрид, и за това над какво се бях замислил тогава… Името на базата на английски е Madrid Deep Space Communications Complex, интересно име нали? Комплекс за комуникации с дълбокият космос…Спомням си, че наблюдавахме от там външната част на нашата Галактика, на Млечният Път, и това което каза нашият лектор в онзи момент се запечата в Съзнанието ми – ”реално имаме много малко информация, за това, което се случва там вън, а там вън може би е гъсто населено”.

Точно през онези години велики квантови физици като Мичио Каку започваха да представят теориите си, свързани с различните измерения, и как това има директна връзка с разстоянията в космоса и скоростта, с която се движат космическите обекти. Квантовата физика започваше да се събужда за реалността на паралелните светове, и за начините по които функционират вход/изходите от и към тях – чрез определени вибрационни честоти. На тази база беше разработена и научната квантова теория за струните, която показва как паралелно на нашият сват, тук и сега, но в друга вибрационна честота съществуват до 11 паралелни измерения, 11 паралелни реалности едновременно, като техният брой вероятно е невъзможно да се определи с точност.

Аз обожавам Науката, тя е една от големите движещи сили на Човечеството, тя е жива и в постоянно развитие. Официалната и част обаче казва прекалено малко за Космоса… Налага се, когато някой като мен се замисли, да се базира не само на науката, а често и на собствените си между-галактически спомени за това, какво се случва там вън.

Нека разгледаме набързо какво има в нашата Галактика; по думите на моят лектор тогава  –  вероятно едно от най-населените места в Универсума, редом с точно този квадрант от Галактиката, където се намира и нашата Планета.

Млечният Път може би е пренаселен с живот, биологичен, интелигентен живот. Технологията оставена на обикновеното човечество е някак си закостеняла в 2 основни модела – единият са енергийните технологии, ние от над 1 век циклим на едно място с фосилните горива, което е много странно, имайки предвид, че всичко останало напредва с главоломна скорост. Другият заседнал модел са комуникационните технологии. В близкото бъдеще ще ви срещна с една моя серия статии, писани преди години под името ”Извънземни Перспективи”, които ще бъдат много интересни за онези, които се занимават с наука, но и тези – които искат да са чисто духовни и без много технология.
Живота сам по себе си има много форми, най-базовата и истинска форма на живот е Съзнанието, а то е голямото Цяло, започвайки от самият Източник, то, Съзнанието, е всяко едно негово проявление в наше лице, или което и да е съществуващо ”нещо” там вън.
Съзнание е всичко, от студените скали скитащи в Космоса, до тревичките, микро фауната, и интелигентните Същества, които кръстосват Галактики, измерения и т.н. Втората норма на живота е биологичното съществуване, под всякакви форми. Живота не е изключението – той е нормата навсякъде, а нашата собствена Галактика е едно от най-населените места – култури, светове, народи, нации, племена, и т.н. Пълно е! Спомням си в онзи ден в базата на НАСА, че се замислих именно над тези теми, защото аз помня… години след това започнах да пиша и Блога, за да споделям с вас спомените, и нещата които съм осъзнал за себе си. Биологичните форми на живот са интересно нещо! Първо живота сам по себе си си прокарва път по всевъзможни начини, като след това се случва винаги едно и също – еволюира до интелигентни, и свръх интелигентни форми.
В Млечният Път има всякакви светове, имате ли търпение да броите до милиарди? Трилиони и всякакви други трудно проумяеми като мащаб измерителни единици? Има светове, чиито интелигентни населения са в пред-индустриално развитие, други са тотални диваци, примитивни, трети са на нашето ниво на развитие, други обаче имат милиони години преднина в технологичната и духовна еволюция. Има всякакви, от наша гледна точка – добри и лоши, макар че тези думи не са достатъчни, и са крайно базови в описанието на ”какво са те”. От всички тези Цивилизации, народи, нации и т.н. има едни, които са се превърнали в Империи. Пак погледнато от ”онзи ъгъл”, едни Империи са инвазивни, други са прогресисти и позитивни.
Между тях съществуват войни и конфликти, съюзи, договорености, всичко от строя в обществата им до междузвездното и интер-галактическото придвижване – всичко си има правила и параметри. Между Империите и простите племенни общества, има една измерителна единица, която можем да наречем ”Колективите”. Звучи малко комунистическо, но не съм аз виновен, че гнусният комунизъм е откраднал този термин, в случая думата описва добре, това което искам да ви кажа. Всичко е разделено на Колективи, като синоним можем да ползваме и Раси, макар че е леко в различен контекст.
От разговорите в Извънземни Перспективи става ясно, че само в този квадрант на Галактиката, евентуално има около 400 000 Раси от човешки тип, тоест 90% от тях са много трудно различими чисто визуално от нас. Възможно ли е пък земляните да не са точно родом от Земята? Ако не са – как са стигнали до тук? По български казано – как са го докарали до това дередже?
До тези изводи са стигали и много други изследователи, които по един или друг начин са нищили тези връзки тук. Земната Човешка Раса, както ние я наричаме е също така потомък на Народите произхождащи от Лира, които са родоначалниците на всичко що изглежда като нас, или много подобно на нас. Това би бил нашият Колектив, за да ме разберете малко по-правилно в контекста на този материал. Проблема със земният човек е честотната Матрица, и контролът над Съзнанието. Този контрол над Съзнанието води сам по себе си до генетични изменения, които земният колектив поддържа сам за себе си.
А сам по себе си това е един много сложен за обяснение процес, но да ви загатна по човешки начин – за една инвазия и за едно поддържане на окупацията на една Планета, са нужни много ресурси, много логистика и технологии, и евентуално постоянна бойна готовност, защото съществата, които са превзети може би също имат капацитета да се защитят по различни начини и да се съхранят. Най-важният от тези капацитети е менталният им капацитет, способността им да мислят, да творят чрез Съзнанията си, имайки връзка със самият Източник. Това е едно много окултно и мистично познание, което искам да ситезирам за вас, и до да добие разбираеми параметри.
Приемете го така: всяко същество със Съзнание и връзка с Източника, не може просто да бъде генно модифицирано.
Говорим за оригиналните Раси, възникнали от само себе си, натурално еволюирали и достигнали до определен етап. Не е прекалено метафизично, замислете се – същото е и с животните, ако беше толкова лесно, просто учените щяха да възродят динозаврите на база на остатъчен генетичен материал, и щяха до сега да са създали фантастични хибриди, такива, каквито са описани в древните митологии на Земята.
Не става просто с колбите в лабораторията. Най-естественият, изискващ малко ресурси, и ефективен начин да поробите едно такова планетарно население е само и единствено чрез контрол над Съзнанието.
С колбите и епруветките не става – те са за вторични, изкуствено създадени или допълвани раси, каквато вероятно е и нашата, но не цялата, защото ние все пак носим гените на Лира, които са много трудно преодолими и съставляват не само физическият ни образ, но и формата и типът на нашето Съзнание в момента. С лабораторните модификации се случва винаги едно и също – Съществата или мутират невъобразимо и опасно, което ги прави болни, прекалено крехки или бързо умиращи , или ДНК-то им се връща неизбежно към оригиналната си форма. ДНК драги приятели не е просто някакви си молекули съдържащи генни секвенции, то е като антена към Източника, съдържа цялата оригинална памет на Расата, а този хард диск си има защити и определени нива на достъп свързани само и единствено със Съзнанието като менталната му част е тази, която има капацитета да управлява
ДНК. Освен това ДНК функционира и като един source code, един първичен код, kойто обаче не е open source, и единствените, които могат да програмират скриптове там, да променят кода в определена посока и т.н., са самите същества. Така функционирате и вие – никой не може да пипа нищо вътре у вас без вие да решите или да позволите, ей там е уловката.
Ето защо единственият наистина ефективен метод за контрол, за поробване и за експлоатация по брутални начини е именно само и единствено контролът над Съзнанието. Не за друго, а защото всеки между галактически поробител е на ясно, че въпросните същества в колективът на своите Съзнания, там където тяхната Раса има обща енерго информационна матрица – сами създават своята реалност, което прави нещата още по-лесно и естествени. Поставиш ли ги в условия на стрес, катаклизъм примерно – те ще преминат в режим на оцеляване, а преминат ли в режим на оцеляване ще са готови на всичко за да оцелеят те, семействата им, потомците им и културите им. Именно по този начин се контролират малки населени места, малки групи от хора и други същества, но и цели планетарни общности, народи, и цели слънчеви системи.
Помнете едно – сами генерирате собствената си реалност, а тя е базирана на колективните идеи за нея самата. Питайте сами себе си как възприемате реалността? По какъв начин и на базата на какво, и ще стигнете до много дълбоки и истински изводи за вас самите. Изведнъж ще изхвърлите религиите, ще биете шута на възнесените си даскали, учители и гурута, и ще осъзнаете, кой е истинският Творец на реалността – вие самите.
Основните екзистенциални въпроси тук са, от лична гледна точка са ”Какво съм”, не кой, а какво, и ”Кое е реално и кое не”. Това са двете основни оръжия в арсенала на Кукловодите на този човешки, вече глобален социум.
Матрицата както много пъти съм ви казал, е базирана на ”идеи за”. Личните, и колективните идеи за това кое какво е реалността, мащабно – всичко от до. Това е най-ефективната форма на контрол, която дори е един вид ”легална” там вън, защото по този начин земното Човечество само си прави всичко. За туй сме на това дередже… Никой никога не може да премахне опцията да обърнем питката по собствено желание, но масите не се сещат за това, mind control-ът прави така, че идеите им за тях самите, и за колектива са такива. Това е коренно различна тема, да се върнем на Империите;
Другата основна разлика между Колективи и Империи е, че Колективите обикновено са близко едни до други. Генерално казано. Цивилизациите, народите, нациите, племената, и т.н., се намират близко едни до други. Като ”близко” може да се счита 50-150 светлинни години разстояние. Империите са не само интер-планетарни, те са между-галактически, мулти-измерни, заради достъпа си до технология. Тези съюзи са абсолютно натурални, естествени, и един ден земното Човечество ще стане официална част от такъв между звезден съюз. То реално вече е, само че като вторична Раса, а вторичните раси не могат да боравят сами със себе си, защото все още има войни вътре в собственият им Колектив. Сега, представете си, че в даден квадрант от Галактиката, група Цивилизации са решили да се колективизират, да се обединят в съюз:
Това са множество светове, различни генетично Раси, които вече имат капацитета да колонизират други Планети, и да добиват нужните ресурси, да създават енергията, нужна за придвижване, разполагат вече с такава технология. Веднъж обединени, между тези Цивилизации обаче има и различни интереси, те не са еднакви, а разнообразието е другата норма на живота, което доказва, че всяко Съзнание е както част от Източника, така и индивидуално, не за друго, не пак заради някаква куха човешка мистика а заради факта, че самият Източник експериментира сам себе си по този начин – чрез разнообразието.
Тези съюзи могат да включват и коренно различни по произход Раси, което е нещо нормално, а от там и различните интереси, различният начин на мислене, различните технологии и т.н. Могат да са 4, 10, 100, в това няма значение, а тези цифри са нещо адски мъничко, говорейки за космически размери. Тези съюзи обикновено започват да се разширяват от гледна точка на ресурсите, и това, което правят с тях. Чисто и простото приключенстване по необятният Космос е готината част, но основното са ресурсите, и възможностите, които те дават, технологията, напредъка, който води до замисляне, и от там до развитие на самото Съзнание.
Никога не съм разбирал хората, които са тотално против технологията, може би са животински инкарнации и/или органични портали или ботове, и не я разбират, но технологията е втората най-важна проекция на Съзнанието след личностното осъзнаване и развитие. Технологията е директна материализация на проекциите и идеите на Съзнанието.
Изхождайки от този извод – каквото Съзнанието, такава и технологията.
Инвазивните форми на Съзнание създават инвазивна технология, както е в нашият случай. Но други форми на Съзнание, на разбиране, и на философия, създават друг тип не-инвазивна технология. Човешкият мозък е квантова машина, която е неспособна в този момент, говорим за масите от хора, да осъзнае такива думи. Необятността е неприсъща за mind control-ът, който се шири тук, и на хората им е по-лесничко всичко да бъде на порцийки, и да бъде определяно по някакъв начин, обикновено с метафори като ”добро или лошо”.
Основното ”добро или зло”, което мога да ви опиша относно технологията вече ви го казах – каквото Съзнанието, такава и технологията.
Тези, които разпространяват анти-технологична идеология, в основата си са просто напафкани и изпростели хипита, които не осъзнават какво говорят, или може би са програмирани така от идеологиите, към които принадлежат. От друга страна са големи отворковци, обаче ако им се наложи да се борят физически с нещо, не знам до къде биха я докарали, може би ще излезнат с пръчки и камъни, срещу плазмени оръдия и бронирани с честотни щитове войници? Но ние не зачитаме мнението на овцемасата, а само и единствено това на Воините способни да променят и да творят чрез собствената си сила 🙂 Правилният начин на мислене би бил отново базиран на същото – промяна в Съзнанието, осъзнаване, разчупване и отхвърляне на mind control-ът, и създаване на нова форма на технология. Без технология това Човечество ще бъде вечна жертва, най-вече на собствените си изкривени идеи за реалността.
Тези съюзи от Раси, с напредъка си, започват да правят все по-големи скокове в пространството, и когато чуете нещо подобно, винаги свързвайте времето с пространството. И земната наука скоро ще стигне до тези изводи, ако иска да се движи в необятността на Космоса…В даден момент, един такъв съюз стига до свят като нашия – Планетата Земя. Едно от техните пътувания ги води до Земята.
Та в даден момент, някой достига до нашата Планета. Те веднага си дават сметка, че интелигентните Същества на Планетата Земя се намират в много интересен етап на развитие. Давам тази Планета просто като пример, всяко съвпадение е слОчаЕноС! 🙂 В Галактиките има зони, които са много населени, и други, които са по-малко населени. Трети въобще не са населени, а мащабите, познавайки човешката перспектива са много трудно смилаеми за един средно статистически чичо Гошо от кварталното барче. Но аз вярвам, че пиша и създавам подкасти за друг вид хора 🙂 Доста над средно статистическото ниво на Съзнание, нали така? 🙂
За това оставете се на енергията, която влагам в думите си, и просто го вижте в главите си – всичко заедно и едновременно.
Между звездните колективи обикновено се насочват към по-населените части от дадената Галактика, по много причини. Хората биха направили същото. Процесите до този етап са сигурно милиони, няма да ми стигнат гигабайтите памет на сървъра да ги опиша, но етапите са винаги едни и същи, навсякъде – етап на търсене, етап на проучване, и етап на определени действия.
От гледна точка на междузвездната навигация, съществуват карти на всичко познато за всяка една отделна Цивилизация, и за големите Колективи и съюзи, това не са начертани карти навити на руло, нито просто флашки, предназначени за бордовите компютри. Това са секвенции от вибрационни честоти на всяко едно познато място в Галактиката и извън нея. Това са честотно вибрационни карти. Няма да навлизам в материята на това ”как се придвижват”, но ще ви кажа, че основната технология за придвижване също е вибрационно честотна.
Капацитетите и се крият в енергийните източници, при достигане на определена мощност, било то в Ватове като е в земната наука, или която единица си изберете, се получават пропуквания в пространството така да го кажа на прост език. Сензорите по тези кораби детектират самото трептене на всичко – имат капацитета да определят вибрационните честоти на пространството и всичко намиращо се в него. На тази база, ако разполагаш с технология, която не само може да измерва вибрационните честоти, но и разполага с достатъчна мощност, която може и да ги модифицира, да ги комбинира и да си играе с тях – ти би имал, или имала, капацитета да се преместваш във време пространството без кораба да се движи.
Координатката система е различна, чисто и просто нашите посоки изток, запад, север и юг са валидни само за 3Д пространството, защото нямаме достатъчни енергийни мощности. Но когато един ден ги добием посоките стават различни, а стандартните се оказват просто недостатъчни, заради огромните мащаби на Космоса. В Космоса се пътува драги приятели директно – без особено значение от разстоянията. 3Д пространството, в което се намираме, изключва знанията за Хиперпространството, това е така нареченият Етер, това е територията на Източника.
С достатъчна мощност се получава изкривяване, или процепи в 3Д, или на 5Д пространството, и се достига Хиперпространството, където дори усещането за преместване е само плод на Съзнанието, защото екипажа на кораба знае, че ”ще пътува примерно до друга звезда, или планета”. Реално, това което се случва е, че се променя чисто по технологичен път самата вибрация на трептене на клетките, атомите и молекулите на целият кораб и на всичко в него включително екипажа. Защитните механизми създават временна, изкуствена комбинирана вибрационна честота, която обгръща самият кораб и всички и всичко в него, двигателите го извеждат в хиперпространството, а навигацията е базирана на достигане до друга точно определена вибрационна честота, която е и крайната дестинация на кораба. Тази вибрационна честота отговаря на място, или на обект в Космоса или пространството.
Точка А , или отправната точка на полета е самият кораб притежаващ такава мултиизмерна технология, точка Б, или дестинацията е предварително зададена като координати вибрационна честота на мястото, до което искате да достигнете, ,общо взето е това.
По този начин, много простичко обяснено функционира мултиизмерната технология, на базата на капацитет за променяне на вибрационните честоти. Нагледно ако един обикновен човек, не мислил никога по тези теми види такова нещо нещо на живо – за него то би било като магия. Просто магия, не намирам друга дума. В древността са се случвали и такива неща, и ден днешен продължават да се случват.
Картите не са като нашите земни карти… тази технология в базата си е една и съща за всички, защото вселенските модели и как функционират пространствата са едни и същи навсякъде в нашата Вселена. В други Вселени може би е различно, но тук е така. Едно такова масивно придвижване в Космоса, в основата си е прескачане в Етера, скок чрез Хиперпространството от една точка до друга – без никакво физическо придвижване. Двигатели се използват вече вътре в мястото на пристигане, за придвижване между близки Планети и т.н. Базата на тази технология е една и съща за всички, и всеки достигнал до нея има неизбежен между-звезден капацитет за придвижване.
Стигнем ли до там, този капацитет се превръща и в между-измерен, което идва да каже, че времето престава да бъде константа, не само заради огромните разстояния 🙂 Капичи? От точка А, до точка Б в разстояния измерими в светлинни години, факторът ”време” се променя рязко, както сами предполагам, че можете да се досетите. Времето в Плеядите, или Алфа Кентавър, не е същото като на Земята – минимум заради разстоянието. Но ако имаш технология за квантови скокове, каквато бегло ви описах по-горе, нещата са много прости, няма нужда и от придвижване, или ако има такова то е чиста илюзия на възприятието на тези, които се придвижват в даден космически кораб. Надявам се е разбираемо.
Сега ще застъпим малко инвазивният начин на работа 🙂 Ах тези лоши Рептилии…
Представете си, че този съюз от Цивилизации стига до дадена Планета. Ок. Минало е доста време, всички ресурси са изчерпани. Инвазивният тип Цивилизации просто биха напуснали, и биха се отправили към поредният такъв Свят за превземане, или колонизация.
На някои Планети има местно население, на други няма. Тях ги интересуват основно ресурсите, като и интелигентните Същества в лицето на местното население са много, много ценен ресурс за водещите Раси в един такъв инвазивен, междузвезден съюз. При достигането до определена Планета, инвазивните съюзи не се лимитират просто до някои от ресурсите… Не, не. Обхващат всичко – стратегическото положение на Планетата, минерали, почва, газове и атмосфера, близката звезда, естествените вулканични системи, водата, биологичният живот, всичко от-до. Тези Колективи не са заинтересовани само от един Свят, или една Планета, тяхната експанзия е довела до мащабни колонизации, едновременно на вероятно стотици, или на хиляди Планети, със или без местно население.
Спомнете си – инвазивното Съзнание, води до инвазивен тип технология, на Земята за съжаление е такова положението. Колективите както ви казах, понякога са малки, други са по-големи, трети са огромни. Интересите им генерално са от комерсиален тип – така оцеляват. Често съм ви говорил и в стил ”това за тях е бизнес”, примерно в статията ”Бизнесът на Сивите”. Спомняте ли си я? Има над 180 000 прочита тази статия…
За наше щастие и нещастие едновременно, нашият квадрант от Галактиката е един от най-гъсто населените. Гъз до гъз баце!
Да речем, че се намираме в средата на нещо като ”магистрала” за тях.
Има и други видове Колективи, и дори отделни Цивилизации. Леко от антисоциален тип 🙂 По различни причини, всичките разбираеми.
Едни просто са съзнателни за съществуването на инвазивните съюзи, но нямат достатъчно ниво на развитие, за да са част от не-инвазивен тип колектив. Знанието за това е нещо като ”съществуват демони, и лоши богове, и трябва да се пазим от тях!”. Познато? Не-инвазивният тип Колективи и Цивилизации, биха уважили това! Та то е избор, и щом са избрали да са херметични, ок – няма проблеми, нека си бъдат херметични! Този избор не само се уважава, той се защитава, има космически закони, които регулират тези аспекти.
Други малко по-напреднали Колективи са междузвездни, но въпреки това са избрали да се държат леко в страни от нещата, като имат капацитет и да се защитават, за това инвазивните не ги закачат много много. Има от абсолютно всичко! Всяка една опция. Такива мини съюзи и малки империйки се намират в различни квадранти от Галактиката, обикновено в по-малко населените. Разбираемо ли е?
Има племена в Амазонка, които сами се държат в изолация, макар че се намират в гъсто населена Планета, пълна с всякакви форми на Цивилизация, без да навлизаме сега в концептите на това, кой е добрия, кой е лошия. За някои ние сме лошите, но ако идем там – вероятно тези ”добрите” ще ни убият, защото за тях сме демони, и не искат да имат контакт с нас. Нъл тъй? Кой аджеба е лошият във страшният филм? Няма точен отговор за това. Индианските племена в Амазонка са на ясно, че ако имат контакт с глобалната Цивилизация, може би ще станат част от нея, може би ще бъдат подчинени, защото на първо място нямат технологията на останалите. Логично ли ви се струва? Ами така е и в необятният Космос драги Читатели…
Та тези малко по-напредналите, но само-изолирали се по различни причини Цивилизации, Колективи и съюзи имат същите мотиви. Мен лично не ме кефят, защото при тях е винаги едно и също, става скучно с ”времето”………
Нека да наречем вече другите – Империи! Било то на ”злото”, или на ”доброто”, но Империи!
Империите не обичат малко населените квадранти от Галактиката. Тях ги кефи гъстотата 🙂 Искат множество! Нормално е мамка му! Всички сме общителни, искаме комуникация! Множеството, и разнообразието са ни нормата. В противен случай, Източникът никога нямаше да прибегне до експанзия.
[Важна бележка: Дайте си сметка сега за мащабите 🙂 Забелязвате ли, че говорим само за нашата Галактика? А в познатият ни Космос има ТРИЛИОНИ Галактики, с ТРИЛИОНИ слънчеви системи вътре в тях, с ТРИЛИОНИ обитаеми Планети, и ДЕЦИЛИАРДИ Цивилизации от всякакъв тип. WOW a? Нерде Ямбол, нерде Стамбул? Какво да говорим за човешките вярвания, добро, зло и за съзнанията на масите, които са центрирали вниманието си само и единствено в собственият си честотен затвор? Колко от крачещите тук и сега, могат да видят поне бегло глобалната картина? Или въобще защо им е пък да я виждат? Тази нарочна слепота е косвено доказателство за наличието на честотен затвор, лимитиращ сетивата, освен всичко останало. Доказателство е и за съществуване в симулирана реалност, която се поддържа от всички тези съзнания в капан. Капана обаче е доброволен драги Читатели, никой не им е виновен…Планетата Земя е уникална сама по себе си платформа за какво ли не…….]
Всичко е базирано на лесно и трудно. Никой няма да избере да колонизира Светове, там където има малко инфраструктура. Ето защо са за предпочитане гъсто населените квадранти. На Земята е същото ако се замислите. Имаме си международни пътища, магистрали, второстепенни пътища, черни пътища, които водят до адски затънтени места, и т.н. В космически мащаби е нещо много подобно. Едно е да използваш пътищата прокарани от Рим, за да нахлуеш директно в Империята им, друго коренно различно е да прекараш многохилядна войска през гъсти гори за да направиш същото, нали? Кое е по-лесно? Много ясно, че там където има възможности и за използване или лесно създаване на инфраструктура…
Големи и малки Империи. Как се създава една Империя?
Всяка една Империя е започнала по един и същ начин. Един първоначален Свят е влезнал в контакт с други, при достигане до определено ниво на развитие, било то духовно, или пък технологично, или комбинация от двете – всичко е Съзнание, не трябва да махаме нито една опция. Всичко това иска да каже, че развитието под каквато и да е форма никога не спира, и всичко е в процес на разширяване, включително Колективите и съюзите, които в даден момент са били отделни Светове, влезнали в контакт по между си..
С експанзията идват нови Светове, нови ресурси, нова технология, и нещото се разширява до достигане до имперски капацитет. Това са вече големи армии, достатъчна възможност за самоотбрана, достатъчна възможност за дипломация, за усвояване на ресурси, приобщаване доброволно, или на сила на Народи и Цивилизации, и т.н. Всяка голяма Империя е била малка точица в даден квадрант от Галактиката.
Тези Империи създават собствени правила и закони, и правят така, че да се прилагат във всяка една точка от територията им. Отново – има инвазивни, има не-инвазивни, съответно ”лоши и добри”, генерално казано, и според зависи от личната гледна точка, на който го наблюдава. Типичната простотийка ”Империята на Орион, Сириус, Мириус”, ”Кралицата” и всичката тая радилакна, джендърска ГЕЙ, анти-женска идеология  – мен лично не ми харесва, ама въобще! И ще ви кажа защо – защото много хора повярваха в тия глупости, и си мислят, че верно това е ”самата истина! и няма друга истина, понеже бай Хуй така казал!”. Луда работа 🙂 Някой ден ще направя специална статия, за да ви обясня как се прокарва тази адженда тук в България, специално през езотеричните среди. Да се върнем на темата с Империите:
Инвазивните Империи, често са от едно-колективен тип, и устройството им генерално е кастово и военно-диктаториално. Примерно Империя от само Рептилоидни Раси, или само Човешки, или само Амфибии, или само Сиви или Инсектоиди. В началото си всички са били такива едно-колективни. Съставени от Колективи от един и същ, или много подобен тип Раси.
Друг вид Империи са много-колективните. Те са по-демократични, някои са и либерални, съставени са от много видове Раси, Колективи, Народи, Цивилизации и т.н. Тези Империи се обединяват на демократична база, при тях има спазване на морал, принципи, друг вид закони, и т.н. Повечето от тях, не биха били приети за инвазивни тук на Земята. Всичко зависи от гледната точка 🙂 На нормалният човек, сега навлизащ в тази материя, му е доста трудно да си представи мащабите, пак го напомням. Някои си мислят, че Плеядите, или Орион, или Алфа Драконис са нещо ”огромно и много далечно”, а реално става въпрос, ако говорим примерно за Орион, за групичка от няколко звезди…. което на фона на милиардите други звездни системи, е просто нищо, а това е само нашата Галактика, а останалите Галактики? 🙂 Въобще не включвам понятие за измерения тук, за да не става още по-мазало.
Кой според вас е позитивният ефект на това, че се намираме в гъсто населен квадрант от Галактиката? Нека ви кажа моето мнение:
Позитивният аспект са правилата … Да, правилата и законите. Там, където чисто инвазивни Империи командват целият парад, нещата не са ок, но ние се намираме в такъв квадрант, който е под контрол на друг тип Империя, отдавна надживяла чисто инвазивната експанзия. Тази Империя е по-скоро вид Корпорация. Много голяма по размер, мулти-измерна, интер-галактическа, има правила и закони. Този тип Империи обикновено култивират нови Цивилизации, които в последствие стават официална тяхна част. Спасили са много Народи, Цивилизации и цели Колективи от лапите на чисто инвазивните Империи. Законите тук са по-позитивни и включват правила като тези:
  • Зачитане на личният, и колективният избор, на Индивида, и Цивилизацията като колектив от индивиди.
  • Не може да се превземат нови светове чрез директна военна намеса, или сила.
  • Не може да има интерференции, и вмешателства извън личният избор на Цивилизациите. Пример е Планетата Земя. При нас установеният контрол над Съзнанието прави така, че легално не може да има директна намеса, защото изборът земното Човечество да е под нечий контрол, е само и единствено негово, и това се уважава и зачита. За това, до мащабна промяна на идеите за глобалната реалност – не очаквайте кацане на плеядиански кораби пред Парламента.

Нашата Планета вече е спасявана от чисто военна инвазия, още по времето, когато оригинална Лириянска Цивилизация е населявала Земята, Човешките Раси са техни потомци. Няма данни от къде точно идват оригиналните Хора преди Лира, войната, и великото преселение на тези Народи в тази, и други Галактики. След Голямата Война тук, която е част от един много по-мащабен конфликт, е наложена и честотната Матрица с цел да бъдат сложени под контрол вражески елементи.

Те в последствие разбират, че със сила няма да стане, и наблягат на контрол над Съзнанието, възползват се от самата честотна Матрица… Но това няма да е вечно, работим по въпроса както виждате на място, тук и сега, и винаги е било така 🙂 Ден днешен са направили така, че това да изглежда като избор на Човечеството, и от друго ниво е така, което легитимира и прави легално превземането на Земята по този начин, и съответно изключва директната военна намеса на Империята в наша полза, заради личният избор на Човечеството като колектив.

Тези правила възпрепятстват обаче възможността, да могат да ни превземат още веднъж чисто чрез военна сила, и тази Планета да стане истинска ферма за месо, кожи, и работна ръка както е много други места…Някои от Човешкият Тип Цивилизации от звездните системи на Алфа Кентавър, Алдебаран и т.н. са потомци на земляни, отвличани от тук в маса, с цел ”заселване там” – където нещата са били чисто и просто директно ферми за месо. Човечеството там е било третирано като добитък.

В даден момент се случва масово осъзнаване, което е генерирало масово намерение да им бъде оказана помощ, което се и случва. Тази помощ включва тотално анихилиране на вражеските сили на мястото, предаване на различни видове технология, и установяване на прогресивен тип демократично, холографско общество с не-инвазивен характер. Днес Алфа Кентавър представляват основните сили в помощ на Земята, макар че все още не може да има директна намеса. Но ние сме следващите, които ще бъдат подпомогнати, въпрос на време е това да се случи.

Ето защо Цивилизацията още не е разрушена, или хората тук не са се самоунищожили, макар че се разполага с достатъчно технология за това. Защото другото правило за директна намеса е при заплаха от унищожение на самата Планета – визирам ядреното оръжие като пример, но и много други технологии от не-земен тип. Трансфера на роби, на човешко месо, и т.н. се случва през портали, а не чрез директни между измерни полети с кораби. От тук е невъзможно, защото има охрана 🙂 Но през порталите е възможно…. и се случва именно от там. Милиони хора изчезват безследно всяка година тук на Земята, и основно това са отвличания. В някои средновековни документи е описана и много добре битката за освобождение на Алфа Кентавър, която към 1470 година се пренася и на Земята, защото вражеската фракция е една и съща. Говорейки в земно време, към 1500-ната година, човешкият тип Цивилизации, макар и роби до тогава, биват освободени, предадена им е технология, и са били подпомагани по много други начини. От там и технологичният им напредък, макар че генетично сме идентични, те са хора като нас, предците им са земляни.

Toва е манускрипт от Нюренберг – Германия, годината е 1561. Говори се буквално за битка между космически кораби, наблюдавани от повърхността на Земята. Мисля да направя специална статия точно на тази тема, но ще е по-натам. Искам да ви кажа, че освобождението на Алфа Кентавър неизбежно е довело до отзвук и тук на Земята, защото вражеската фракция е една и съща.
Говорейки за правилата и законите, има една много интересна част:
  • Даден Свят може да бъде колонизиран, ако Населението така го желае.

Това включва и директните посещения, както е било и на Земята. При договори, и т.н. Но и по желание на местното население, било то по един начин или друг. Ето ви още една вратичка към истините за това, защо сме на туй дередже…..Замислете се сами, не е трудно. Контролът над Съзнанието може да изглежда нещо много приемливо, и ако не ми вярвате – говорете с религиозните маси. Тия дето мислят, че са ”силите на светлината”, там и другите лампички.

Религиите са основната форма на контрол над Съзнанието. Базирани са в масата си, включително и модерните такива като индуизма и будизма, на факта, че ”те са по-напреднали от нас, и могат да ни управляват справедливо”. От там се е зародило цялото поклонничество, и поради това, Човечеството тук на Земята, тези велики потомци на Лира, са станали не народ, а стадо… Противника е използвал след военното им положение, тоталната разруха и т.н.

В отделни откъси от нашата история се е случвало по различни начини. Не е имало само една война. Последният опит за освобождение е бил буквално точно преди потопа, в периода между 24 000 и 20 000 години преди новата ера. Много дълга тема, ще я обхванем и нея в друга статия. Но да се върнем на това правило – то позволява друга, доброволна форма на инвазия. Много Светове са били буквално примамени да приемат такъв тип инвазия, и ето защо не-инвазивните Империи избягват директната намеса. Намеса може да има само от вътре, по тази причина тук идваме от време на време в такава, земна човешка форма 🙂 за да има намеса, защото голяма част го иска… но за да е легална, тя трябва да бъде от тук, от вътре в системата. Няма друг начин, по който да се повлияе на негативната инвазия, и това да се случи по правилник.

По какъв начин работят негативните империи? Примерно Руската, тя е прекрасен пример за империя на злото. Създават олигарси сред местното население, които подписват договорености с тях… Тези местни, са част от поробените народи, направили са ги много богати с една цел – така се контролират много по-лесно, и понеже са един вид ”избрани” било то съзнателно или не, от собствените си народи, те легално представляват тези народи. Точно по този начин се случват нещата. На Планетата Земя кашата е просто брутално дълбока, мътна, и съдържа всеки един елемент на тази амалгама от стратегии. Аз ви споменавам само много на кратичко, и супер отгоре отгоре, като целта ми е вие да видите в Съзнанието си по-голямата картина, няма нужда от много плямпане за да видите по-мащабно нещата.

Ще продължа да правя статии от такъв тип….

Поздрави на всички!

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This