Драги Читатели, искам да ви кажа няколко думи относно нещо, което често наблюдавам, и понякога супер много ми се нажежават нервичките с такива хора, каквито ще ви опиша тук. Родовата памет на нашенеца е тотално изкривена, и то в много аспекти. Един от начините за създаване на родова памет, и за пренасяне на идеологично наслагване от поколение на поколение, е чрез колективна травма. Дори и с изкуствена такава, посредством пропаганда. След Освобождението, нямащо нищо общо с подписването на руско-турското мирно споразумение в Сан Стефано, в което няма дори 1 български подпис, България е една много развиваща се и модернизираща се държава във времената на Царската ни история и началото на 20 век. Родината ни е Европа по това време, държава с огромен потенциал. Една страна с велики военни победи, страна с национално самосъзнание, което след идването на болшевишките орди у нас, както казва Левски ”със стъпването на миризливият казашки ботуш” – заминава директно по дяволите. Как се случва това, и до какво е довело ден днешен?
Червените орди от орки и селяндури със Шмайзери, извършват най-голямото престъпление срещу Българският Народ, това е геноцид удобрен, подпомаган, и извършен от българи срещу българи – ”народният съд”.

Изклани са огромен брой Нашенци, 90% от първоначално убитите са само интелигенция. Но истинска интелигенция, не като днешната! Това са висши военни, генерали и други царски офицери, професори, учители, писатели, местни интелектуалци, кметове, роднини на Национални Герои и български Революционери, и т.н. Цялото ядро на Българското национално самосъзнание е УНИЩОЖЕНО до крак. До 1989 година у нас функционират 81 концентрационни лагера. Тормозените по време на комунистическата диктатура са стотици хиляди + убитите, чиито семейства и оцелели също се равняват на стотици хиляди. Това са вече едни пречупени хора, чиито идеи, бъдеще и желания за прогрес са пречупени. После идва колективизацията, най-голямото ограбване на България в цялата и история! Лично баба ми, която беше върла комунистка, ми е разправяла за разликата между идването на германската армия, и идването на червената оркоидна армия… Комунист да ти каже в последните си дни, че съжалява, че цял живот им е вярвал е много показателно.
Когато идват на власт, унищожавайки цялата интелигенция на страната, са се намирали в положението на вица за 7-те нинджи – ”няма хора брат!”. Овчари, копачи, хора без никакво образование, като тодор живков, коларов и димитров, започват да се поставят на ключови постове и на директно подчинение на КГБ. Така започва десетилетното поробване на България.

Родова памет – хора без никакъв реален потенциал да бъдат интелигенция се напомпват с фалшиво чувство на превъзходство. Че те, бедните, превъзхождат бизнеса, прогресивните и учените, понеже са ”специални”. Това е директно ”трябва да бъдеш беден и проС, за да продължиш да си в отбора на ”специалните”. Бедността на българина е изкуствено заложена от колективната травма, чрез тормоз, убийства, и доносничество. Наведена главица, сабя не я сече! Хора без образование, не-способни да мислят глобално, не-специалисти, и т.н., поемат цялата държава, под ръководството на сталинистки СССР. Останалите са ”лошата боржуазия, и злите фашисти”, за което се унищожават, или се изпращат в лагери. Запомнете много добре това!

Следствията: ден днешен у нас е пълно със същият тип хора, искате или не искате – тази е самата истина, а тя не е особено приятна, но трябва да бъде визуализирана такава, каквато е! Това е първата крачка към Освобождението на нашенското колективно съзнание от октопода. Не-образованите, не-способните, не-ефективните, не-обичащите Родина и Род, днес са на ключови постове – ОТНОВО. И се ширят по улиците, този път не със Шмайзери, а с БМВ-та втора и трета ръка. Разпространяват наркотици, насаждат у децата си идеи, че ”някой все от вън ще ни спаси”, насаждат идеите, че е по-добре да вършиш далавери, макар и незаконни, от колкото да учиш години наред, и да създадеш нещо за идните поколения. Създават мафии, групировки, минират със страх съзнанието на Нашенеца. Колективната травма, създадена по този начин гарантира точно това, точно такива хора. Те предават този mind control през поколенията, защото го мислят за нещо нормално.

Всички те са следствие на родовата памет – завещанието на СССР и КГБ, страхът от милиционерите доносници, ”да не би някой да каже какво мисля, и да ме окаушат!”. Това са много, много поколения страхливци, които пречат и до ден днешен на стратегическото развитие на България.

Другото следствие е адски ниската самооценка на Нашенеца! Виждам масово, как подготвени хора, интелигентни, хора с възможно брилянтно бъдеще стига да поискат, са готови да работят за 1200лв заплата, само защото си мислят, че няма друго! Има! Има! И се намира в главите им, но страхът е заложен там по подмолен начин – той е начин на мислене и поведение. Именно така се снишава по естествен начин стандарта, и вие се обричате корумпирани политици да ви го вдигат, което никога няма е под ваш контрол. Ниската самооценка на Нашенеца е довела до там, че водещи мнения в социалните мрежи да се дават от фризьорки и тираджии с втора специалност по геополитика, микробиология, и квантова физика на съзнанието! Да си фризьор или тираджия е достойна професия, абсолютно достойна, но инженерите и архитектите обикновено не се забучват в социалните мрежи да говорят на фризьорките как да подстригват, нали? А защо ли е така? Що за шизофрения се е насадила в това общество? Как може да се оплаквате от норвежката сьомга, когато масите консумират, и то с желание и кеф, че са дали по-малко пари, кренвирши от 3 лева, свинско мито с химикали, и куп други отрови в почти всички храни тук? Как може да знаете за тайните бази на Луната, а да ви е през дедовио за българската икономика, и как един обръч от полу-държавни дружества ограбват България от 30 години?

Знаете ли защо Полша е следващата Германия по икономически потенциал? Защо Балтийските Републики имат най-добрият стандарт на живот в Европа? Защо държави като Чехия или Словакия са светлинни години пред нас? Защото там имаше истинска лустрация!!! Макар и тия дЪRтi комуняги да заслужаваха нещо много по-лошо, те просто не бяха допуснати да упражняват власт, и влияние в политиката на тези чудесни държави. Тяхната родова памет беше пречистена.

Не се чудете уважаеми Сънародници, че по улиците на България е пълно с убийци, и потенциални камикадзета, които НЕ уважават никакви норми и закони. Че е пълно с подли хора, с истински гадове, на които не им е мил човешкият живот, здраве, и сигурност. С такива, които на драго сърце убиват собственият си народ с всякакви химикали в храната, сеят нео-съветска, копейкаджийска пропаганда, и т.н. Няма какво да се чудите – те са следствие от родовата памет на България. Те са бедните съзнания, които си мислят, че превъзхождат останалите, понеже са ”специални”. Това е общонационалният комплекс за малоценност, превърнат в стратегия за контрол и унищожение на Българската Нация.

И не, не е Европа виновна, аз пораснах в бяла Европа, там няма такива неща. Там тепърва започват да ги унищожават, отново същите, само че сега са нео либерали. Ние обаче, не сме достигнали тяхното ниво на социално развитие и политики, нас си ни думкат по другите параграфи, чистото ниво физическо оцеляване… Виновни са НАШИТЕ сульовци – че се поддават на конспирационистка пропаганда, че не искат да работят, че са мързеливи и страхливи, че нямат визия за бъдещето, и че не им пука за нищо, освен за собствените им съдрани дирници.

Тези, които искат нас да ни няма, да не съществуваме, правят това, което правят с нашият Народ, защото им позволяваме. Имат отворени вратички. В крайна сметка, нито Русия, нито САЩ, нито Европа са ни виновни. Виновен е всеки Нашенец, който е бездействал, който не се е образовал достатъчно, за да види как може да се противодейства на всичко това. А то е лесно – образование, образование, образование, труд, и градежи на лични и колективни блага. Иначе винаги ще бъдем пушечно месо на този и онзи. Пропагандата трябва да бъде спряна! И Българската Нация да започне да се гради отново, на друга идеологична база, наша собствена и силна, но за да се случи това, трябва да измием старото, като първоначално го осъзнаем. А то е грозно, и трудно за приемане, и е в контра на вярванията на огромен брой Нашенци…

Това е истинската истина, директната, без усуквания.
Комунизма е престъпление срещу Човечеството – борете се против него до пълното му нулиране в нашето общество, и България ще я има още 5000 години поне.

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This