Онлайн версия на Курса ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, за Нашенците в чужбина, и всички които нямат възможност да дойдат на място

от | мар. 30, 2021 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 0 коментари

 

Здравейте драги Читатели!
Искам да обявя създаването на онлайн версия на Курсът ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”. Това е опция, предназначена за Нашенците в чужбина, и за всеки от вас, който няма възможност да кара този курс присъствено. Знам, че има много хора, които желаят такава опция, и го правя заради тях 🙂
Ще комбинираме присъственият курс, с online streaming, за всеки, който иска да се включи виртуално на курса. Така ще запазим, важен за мен елемент, а именно да има усещане, че сме всички заедно там, на място. Аз самият съм пораснал в чужбина, и знам, че тази опция за обученията в Академията за окултни знания към Блогът на Nahuatl, ще дойде много много добре за Нашенците извън граница.
Следващите дати са 17-18 април 2021 година. Мястото отново е Стара Загора, има места за присъствената група, има места и за онлайн Курсанти. Записването става както винаги, с изпращане на мейл към [email protected], три имена, телефон за контакт, и ако може линк към профил в соц мрежите. Задължително в subject на съобщението пишете ”ОИТ 4” ако сте за присъственият курс, или ”ОИТ онлайн”, ако искате да сте с нас виртуално.
Това е от мен по тази тема.
Очаквам ви, големи поздрави на всички, скоро ще се видим!

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This