Здравейте драги Читатели. Продължаваме със сагата ”Операция Корона”, това са материали на моят приятел Д.Х. автор на едноименната книга, написана и издадена на английски език. Публикуваме ги и в сайта, за да се разпространяват.

Oставям ви линк към предната статия, а в нея ще намерите линкове към 2-ра и към 1-ва.

Преди три седмици разбрах нещо, което ми помогна да осъзная защо „Операция Корона“ влезе в ход точно през 2020 г., а не десет години по-рано или по-късно например. То обяснява и всичко важно случващо се в света в момента. Ако този свят бе управляван от психично здрави хора, щяхме да бъдем подготвени за предстоящите събития. Уви, той се управлява от психопати, които избраха да скрият от нас истината за изменението на климата и последствията за човечеството. Трудно ми е да опиша гнева, който ме бе завладял през тези седмици, но днес съм отново на линия. Текстът ми идва дни след като Google обяви новата си политика за монетизация в YouTube, забраняваща реклами върху съдържание, противоречащо на „установения научен консенсус около съществуването и причините за изменението на климата“, включително и на теорията, че емисиите от парникови газове допринасят за него. Днес ще дадем отговор на въпроса защо Google въвеждат тази политика точно в разгара на борбата с „коронавируса“, но нека започнем отначало.

Когато преди време усилено се заговори за глобалното затопляне и изменението на климата, не повярвах на тези теории. Инвестициите във възобновяеми енергийни източници ми се струваха алогични и катастрофални за икономиката, ако световните лидери решат да преминем в режим на „нетни нулеви въглеродни емисии“. Виждах как един тип икономическа мафия просто отстъпва място на нов тип „еко-мафия“, под мотото да спасим планетата. Не разбирах защо и как един или два градуса Целзий затопляне могат да доведат до катаклизми и дори до загуба на хабитат за човека, както от години алармират някои учени. От 2019 г. обаче започнах да усещам промяната на климата все по-осезаемо. Невиждани по размерите си пожари обхванаха едновременно Австралия и Русия, последваха огромни пожари в Канада, САЩ и Европа. Голяма част от реколтата на водещи производители на земеделска продукция бе съсипана от неочаквани студове, наводнения, градушки, жеги и суши.

Казах си, че явно съм сбъркал в преценката си и избрах да се доверя на „учените“. Както някои от вас се досещат, това бе грешен избор, но нека продължа. От „учените“ разбрах, че повишението на температурата под влияние на вредните емисии задейства редица потенциално необратими климатични процеси, причиняващи глобални катаклизми. Ще ви спестя детайлите, като посоча само един от многото примери – Северния полюс. Бързото му затопляне прави температурната разлика между него и Екватора все по-малка, което влияе на движението на въздушните и океански течения. Струйните течения (на английски jetstream) са бързи въздушни течения в атмосферата, на около 12 километра от повърхността. Големите струйни течения са ветрове, духащи от запад на изток, както в Северното, така и в Южното полукълбо. Когато траекторията и скоростта им се променят чувствително, това предизвиква редица климатични аномалии. Именно това наблюдаваме през последните години. Джетстриймът се забавя и започва да „лъкатуши“ все повече в посока север-юг. Така вместо равномерно количество валежи да падат върху една по-голяма площ като ЕС или САЩ например, поради забавянето на джетстрийма на места се наблюдават наводнения, на други – суши. Лъкатушенето му от своя страна е причина арктически студ да нахлуе неочаквано в България например или пък тропическа жега в Канада. Според някои прогнози, ледът на Северния полюс скоро ще се стопи, а джетстриймът съвсем ще отслабне. Така ще изгубим огромна част от земеделската реколта в световен мащаб, а „Игрите на глада“ ще последват скоро след това. Затова реших, че „Операция Корона“ е създадена, от една страна, да отклони вниманието ни от задаващия се проблем с храната, а от друга – да наложи все по-строг контрол върху населението, преди да са избухнали революции и граждански войни. И тъй като ножът явно е опрял до кокала, затварянето на цели сектори от икономиката, налагането на „климатични локдауни“, „въглеродни паспорти“ и други мерки изглежда наложително. Глобалното затопляне трябва да бъде овладяно на всяка цена.

На теория всичко това звучи чудесно, но проучвайки по-задълбочено въпроса с изменението на климата в ума ми започнаха да светят редица сигнални лампи. Оказва се, че “учените“, световните лидери, генералният секретар на ООН, Грета Тунберг и редица неправителствени организации са подли лъжци и измамници, до един. Защо ли? Заради „маскиращия ефект на аерозолите“. Всички знаем, че аерозолите, отделени при горене (на въглища например), са вредни за здравето ни. От друга страна обаче, те покриват Земята със своеобразен щит, поемайки част от слънчевата енергия и създавайки охлаждащ ефект. Това се видя много ясно миналата година покрай локдауните. Въздухът за кратко се поизчисти, но повърхността на Земята бързо се затопли. Така преминаването към „зелена енергия“ и „нетни нулеви емисии“ ще лиши планетата от този аерозолен щит, температурата ще се повиши и Земята трайно ще се затопли поне с още един-два градуса! И по силата на собствената им логика, „учените“, световните лидери и Грета, настоявайки за спешно намаляване на парниковите емисии, ни водят още по-бързо към необратимото затопляне и изменение на климата, от което твърдят, че искат да ни спасят! Ха! Лъжа и измама!

Но аз все пак реших да дам още един шанс на управляващите. За мен вече бе ясно, че ако наистина желаем да решим проблема с глобалното затопляне, трябва да действаме едновременно по три оси: 1. Намаляване на парниковите емисии. 2. Покриване на Земята с „щит“, който да компенсира загубата на аерозолно покритие. 3. Изсмукване на вече натрупаните въглеродни емисии в атмосферата. С други думи, имаме спешна нужда от работещи геоинженерни решения. И тук, разбира се, на помощ веднага пристигат нашите „спасители“ – Гейтс, Мъск и Безос, които в типичния си филантропски стил са готови да спасят планетата. Гейтс иска да „затъмни Слънцето“, а тримцата заедно спонсорират различни други проекти. На теория всичко това отново звучи чудесно, а аз зачаках „спасението“ да дойде, успоредно с разгръщането на „Операция Корона“. В крайна сметка, „лошите“ също имат полза от това да избегнем климатична катастрофа. Колкото и да са богати, те не могат да си купят друга Земя.

„Спасението“ обаче така и не дойде. Оказва се, че работещи геоинженерни решения в нужните мащаби не съществуват, а някои от тях са противоречиви и потенциално опасни за планетата. Нещо повече. По-голямата част от парниковите газове са всъщност водни изпарения, а не въглеродни. Освен това, натрупаният в атмосферата метан е до 100 пъти по-потентен от CO2 в задържането на топлина. Така намаляването на въглеродните емисии само по себе си би имало много малък ефект върху глобалното затопляне. Как е възможно да сме на ръба на климатична и хуманитарна катастрофа без изход от ситуацията? Как могат лидерите ни до такава степен да са заслепени от парите и властта, че да обрекат милиарди души на глад, а сега прибягват до брутални тактики, за да спасят кожата си и цялата си прогнила политическа система? Запитах се и друго. Защо 2020, наистина? Защо „пандемия“ сега? Промените в джетстрийма например са били видни още преди години, а учените са предвиждали стопяването на леда на Северния полюс още през 2005. Какво прави 2020 различна?

Има само един единствен логичен отговор на всички тези въпроси. „Установеният научен консенсус“ както във вирусологията, така и в науката за климатичните промени, е измама. Измама, която Google изглежда за пореден път трябва да прикрие. Нещо друго кара климата на Земята да се променя и то самото в момента също търпи промяна. Световните лидери знаят отлично това и са силно притеснени и изплашени от тази промяна. И за капак на всичко, от 2015 насам в ниските слоеве на атмосферата отчитаме не глобално затопляне, а застудяване! Какво, за Бога, се случва? И ето как преди три седмици попаднах на трудовете на учени като Джон Кейси и Валентина Жаркова, която от 20 години изследва Слънцето, както и на видеата на Дейвид Дюбайн в YouTube канала му „Adapt 2030“.

Електромагнитното поле на Слънцето преминава през така наречените соларни цикли. На всеки 11 години това поле изцяло се обръща, тоест, северният и южният полюс разменят местата си. Това движение влияе върху активността на повърхността на Слънцето и създава редуващи се „минимуми“ и „максимуми“. Тези 11-годишни цикли са част от по-големи цикли, които от своя страна са част от още по-продължителни, хилядолетни цикли. На всеки 350-400 години Слънцето изпада в по-сериозна и дълга „хибернация“, известна като „голям соларен минимум“. Какво показва историята? По време на такива соларни минимуми зимите са по-дълги и студени, климатът се изменя (джетстриймът също), голяма част от реколтите загиват. Населението на Земята започва да се бунтува, цените на храните се повишават в пъти, династии и цивилизации се сриват, хората се преселват в търсене на по-добро място за живот. Отслабеното електромагнитно поле на Слънцето вече не предпазва Земята от космическите лъчи, които, влизайки в контакт със земната атмосфера, образуват облаци и причиняват масови наводнения. Нещо повече. Сеизмичната активност на планетата се засилва, разрушителните заметресения и вулканични изригвания зачестяват. Отгатнахте ли вече през коя година навлизаме в нов голям минимум? Точно така – през 2020. Кога избухна „пандемията“? През 2020. Кога започна „Голямото зануляване“? През 2020. Случайност? Не мисля! “Winter is coming”, хора!

И сега нашите приятели от световния „елит“, понеже знаят отлично какво предстои и са се поучили от историята, ще направят всичко по силите си, за да не я повторят. Бързат да ни хванат за гушите, преди ние да сме хванали техните! Бързат контролирано да сринат икономиката, преди тя сама да се е сринала, защото когато цените на храната литнат в небесата и потреблението на други стоки и услуги логично намалее, финансовият колапс е неизбежен. Дали ще дръпнат шалтера чрез фалита на китайския Evergrande, на целия САЩ или пък чрез глобална „кибератака“, това няма значение. Бързат и да монополизират контрола върху храната, защото само така могат да ни държат послушни за дълго време. Искате бунт? Не може, събирането на големи тълпи по време на „пандемия“ е публичен здравен риск! Искате да се преместите в друга държава? Не може, ще затворим границите заради „пандемията“! Отказвате ваксина или пък не спазвате „мерките“, защото семействата ви гладуват? Е, нямаме друг избор, освен да ви изпратим в Ковид лагер! Къде ли сме виждали този модел да бъде тестван? А, в Австралия!

И ето как опитват да отстранят малките играчи и от двете страни на веригата на доставка на храна. От едната страна държави като САЩ, Китай, Индия и други опитват всячески да стъпят на врата на малкия фермер, а от другата кварталните магазинчета и ресторанти ще бъдат доведени до фалит. Междувременно, точно както несъществуващият „коронавирус“ ни държи в шах заради „пандемията“, така и несъществуващите свински и птичи „грип“ налагат избиването на милиарди селскостопански животни по цял свят. Накрая няколко големи корпорации и вериги за хранителни стоки ще завършат монополизацията на пазара, а храна ще се дава срещу „Ковид паспорт“. Ако, разбира се, все още има храна за 8 милиарда души. Защото както са се засилили да ликвидират тези производства, накрая ще приложат метода Проблем – Реакция – Решение и ще ни принудят да ядем ГМО/синтетични храни. Целият хаос по веригата на доставка на стоки, включително и хаосът в шипингa по оста САЩ-Китай, е умишлено създаден, за да свикваме с липсата на определени стоки и с високите цени. И ако тази криза може би не се усеща толкова осезаемо у нас, то на много места по света тя е вече факт. Което ме подсеща да се молим наистина да има храна за целия китайски народ, защото като нищо ще ни спретнат накрая и нова Световна война. Междувременно, сривът на финансовите борси ще повлече със себе си и фиат валутите, както и парите на инвеститорите. Ще преминем и към нова държавна криптовалута. А ако психопатите пожелаят да „занулират“ окончателно и нас, то ние – било то като собственици на банкови депозити или частно имущество – ще бъдем принудени да поемем тежестта на фалиралите банки и държави. В крайна сметка, може пък наистина като не притежаваме нищо, да бъдем щастливи, нали!

Разбира се, заради засилващия се „кибертероризъм“, ще трябва да бъдем следени през цялото време – както онлайн, така и в реалния живот. И тъй като благодарение на спасителните „ваксини“ и ГМО храни здравето ни може сериозно да пострада, следващата стъпка е чрез Изкуствен Интелект и Internet of Things не само да бъдем непрекъснато следени, а цялата ни биоинформация да стане притежание на държавата. Така ако не си достатъчно здрав, не желаеш да си ваксинираш или да се подложиш на всяка медицинска процедура, която ИИ ти препоръчва, край – нямаш достъп до работа, пенсия, застраховка. А електроенергията? О, соларни панели по време на голям соларен минимум, каква прекрасна идея! „Зелената сделка“, мили хора, е не просто част от играта на „еко-мафията“, тя също цели да дръпне килима под краката на малкия и среден бизнес, и да ни направи по-бедни. Ако „пандемията“ не го довърши, то цените на електроенергията и природния газ ще го сторят. Основните износители на въглища и газ ще свият износа си, САЩ се готвят за „тъмна и студена зима“, а половин Китай е вече на режим на тока.

Същото важи и за климата. Климатът е още една от картите, която ще бъде изиграна в името на сриването на икономиката и контрола върху населението. В типичен оруелски гаслайтинг стил сме обвинени в „биотероризъм“ за това, че пренасяме вирус, който никога не е открит в човешко тяло, и причиняваме на другите болест, която реално се дължи на замърсен въздух. По сходен начин ще сме обвинени в „екотероризъм“ за това, че изменяме климата чрез глобално затопляне, когато реално това се дължи на Слънцето, водещо ни към глобално застудяване! Неслучайно споменах геоинженерните решения по-горе. Когато това застудяване вече не може да бъде скрито, то или ще поздравим „спасителя“ Гейтс, че наистина е успял да „затъмни Слънцето“, или – както вече се тръби чрез средствата за масова дезинформация – ще заключим умно, че глобалното затопляне причинява глобално застудяване!

Знаейки от десетилетия какво ни очаква по време на настъпващия голям соларен минимум, усилията на управляващите можеха да се насочат в посока безплатна енергия за всички и иновации в отглеждането на земеделска продукция. Това обаче не им носи печалби и прави нас самите все по-независими – нещо, което те никога няма да допуснат. И сега ще опитат по време на настъпващата криза не само да останат на власт, но и да укрепят позициите си. И ако това означава, че населението на Земята следва да се редуцира – е, поредният задължителен буустър от „ваксината“ за мнозина ще е последен. За целта обаче първо им трябва „вирус“. И дали като подарък от Слънцето или като подарък от DARPA/HAARP, огромните пожари през лятото и есента на 2019 изпратиха в атмосферата облаци наночастици и отровни газове с размерите на континенти, които джетстриймът бързо разпръсна над целия свят. „Коронавирусът“ пристигна. Следва продължение.

Очаквайте продължение.

Поздрави на всички.

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This