Основна методика за защита и съхранение на строго секретна информация. Защо не трябва да се вярва на всеки?

от | фев. 16, 2021 | Общи статии, Политически и други анализи | 0 коментари

Драги Читатели, здравейте one more time.

С мен се свързват разни хора, и без да говоря прекалено много, ще ви кажа, защо не вярвам на някои от тях, макар че информацията, която имат е интересна.

Една държава, със служби, разузнаване, и тн, има точно, специфично изградени алгоритми за съхранение на деликатна, секретна, или конфиденциална информация. Всяка държава е длъжна да има такива отдели, служби и тн. И нашата има, макар че аз малко се съмнявам, че точно в този момент, Република България е на 100% наша. Благодарение на тежката, опасна, и много изсмукваща работа, на много Агенти на ДАР, ДАНС, Национална Служба Полиция, Военното Разузнаване и Българската Армия, може да кажем, че поне една част от политическият субект България е наш. Гарантирам ви, че има такива хора сред нас, и на тях дължим това, България да се движи напред, макар и с много малки крачки. Това са хората, които ще реагират с предварение към всяка опасност за държавата и Народа, без нормалните хора дори да узнаят. Десетки от тях са умирали в такива мисии, а вие нищо не знаете за това 🙂 Но така е в света на разузнаването, и най-големите герои, и най-страшните врагове се пазят в тайна.

Свалям шапка пред всички тях, защото знам за какво иде реч, и как се работи в такава среда. Това са нашите невидими, български Бойци, и Герои, за които почти никой нищо не знае, имената на някои от тях са държавна тайна. Та искам да ви обясня как се съхранява секретна информация.

Такъв сорт данни никога не се съхраняват ”на куп”. Всичко е на отдели, секции и тн, със съответните човешки ресурси, които обслужват дадената информация. Ако примерно една top secret база, където и да е по света, има 7 отдела, то отдел 1 не знае абсолютно нищо за работата на отдел 3, който от своя страна никога няма да разбере, кой точно работи в отдел 7. Разбирате ли? Всичко е на нива, и това е начина да се запази информацията, на части. Една строго секретна информация, няма как да се съхрани ей така, бум папките в едно чекмедже и готово 🙂 Има хора, които се опитват да ми продават краставици трето качество, и с пози пост показвам, че съм професионален краставичар, и номера няма да мине, защото съм обучаван да правя точно такива неща, и на мен не ми минават подобен сорт простотии, от типа на ”дай 10 000 евро за тези 2 папки, съдържат еди си какво”.

Ако някой има дадена информация, нормалното е да има само част от нея, и останалото да са предположения. Срещна ли човек, който има сглобен цял пъзел, първата реакция е недоверие, което е абсолютно задължително в такива случаи, понеже знам как се работи с класифицирана, и секретна информация. Не може бай Мирчо от Мокрен, да дойде с една папка и да ми разкаже историята на една строго секретна база еди си къде. Разбирате ли? Има 2 варианта, или бай Мирчо е бивш Генерал Лейтенант с достъп над ниво 3 на секретна информация, и ще трябва да го докаже, или просто е чул от някъде другаде, и това което е в папката са негови предположения, тоест информацията трябва да се разчлени, да се анализира, и да се сглоби отново. Такива хора, не са от истинските Агенти 🙂 Казвам ви за да имате знания, и да разберете, че в тоя кръг няма случайни неща. Помнете, отдел А, никога не знае какво се прави в отдел Б, така че ако някой дойде и каже, ”абе знам какво правят А и Б”…… мирише на акано, ок? 🙂 🙂 🙂 Казвам ви за ваша информация, защото много хора в публичното пространство говорят простотии, а други хиляди след тях им вярват.

Аз ви обясних какъв е основният механизъм за съхранение на секретна инфрмация, без да издавам много много другите методики на работа, за да не компорометирам разни хора. Свършил съм си работата. Не вярвайте на 100% на абсолютно нищо, и се осланяйте повече на това как усещате нещата, научете се да виждате с усет, това е истинското Виждане, всичко останало е просто гледане с очите. Към това клонят и моите обучения, към такъв сорт сетива.

 

Поздрави!

 

 

 

 

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This