Здравейте драги Читатели.

Днес ще ви поговоря малко в стил ”от горе от горе” за чудото на сънищата. Осъзнатото сънуване. Много пъти съм ви писал, че територията на сънищата е тотално оперативна, и има директна връзка с физическата реалност. Съзнанието на повечето хора е фрагментирано, просто реалността тук работи по този начин, и следователно всичко е на порции, дори осъзнаването, това пък е част от правилата на Играта в нашата плътност. Както знаете, над Планетата Земя е наложена изкуствена 3Д Матрица.

Натуралното състояние на Съзнанията тук би трябвало да бъде 5Д, което означава съвсем друг тип сетива, които тук долу се притъпяват изкуствено, чрез технология и mind control. Това с Д-тата, не е нещо кой знае колко мистично..Напротив, не е вид прехвърляне на друга планета, или нещо такова. Това с измеренията и плътностите реално са състояния на Съзнанието, които съпроводени с цялостното възприятие, към което биха довели, се превръща в начин на съществуване. Под съществуване разбирайте цялостно съществуване, не ходене по парка или до магазина, или спане, или нещо подобно.

Осъзнатото сънуване е част от така наречените ”Опитности извън тялото”. Знаете ми мнението за самият термин ОИТ, наложихме го преди години в блогосферата, защото е лесен за запомняне, но не е съвсем точен, защото е крайно генерален, и не описва правилно абсолютно нищо, просто е игра на думи. Разбираем, човешки език. Реално няма, и никога е нямало доказателства от какъвто и да било тип, че Съзнанието се намира в тялото, и още по-малко в главата. Искам да забележите следното, и то е част от основният инструктаж по боравене с подсъзнателна информация, когато обучавам новопристигналите Колеги в Българското Remote Viewing Общество – психо соматиката. Подсъзнанието има своите начини да изнася информация в съзнателното ниво на възприятие. Именно в психо соматиката, и реакциите на самото тяло се крие и част от разпознаваемият език на подсъзнанието. Реално то командва парада, а нашата съзнателна част е доста машинална, и базирана на сошъл програминга в самият социум и идеите за реалността, които той налага над всички.

Напомням ви, че както вие по отделно сте проекция на собственото си Съзнание, и идеите които то има за вас под тази ви форма, така и цялостната времева линия, колективната, е проекция на колективна такава договореност. Всичко се базира на идеи драги Приятели. Как възприемаме реалността? Какво е реалността? Кое е реално, и кое не? Това са базите на контролът над Съзнанието на тази Планета, защото социумите винаги са имали дизайнери, и винаги разполагат с предварително предначертани параметри, които да дават изначална интерпретация на самата реалност. Но реалността, тя е нещо изключително мащабно, и по-правилно би било да се питаме, каква част от нея възприемаме и как. Чрез кои сетива? Дали само чрез сетивата на тялото, с които толкова е свикнал човека, или с онова другото, универсалното сетиво, онова мащабното и интегралното, което няма нужда от анализа на човешкият мозък, и което възприема информациите директно.

Човешкият начин на общуване само чрез думи, посредством речтта, е изключително недостатъчен за да опише другите нива на комуникация, които съществуват между всички Създания с интелект и Съзнание. От тази истина произтича факта, че реално всички сме едно. Но не по квази религиозният начин, който Ню Ейдж движението по света е насадило отново със същата цел – да бъдете кротки, не оперативни, послушни, и да чакате някой да ви спаси.

Да осъзнаеш съня си, означава че Съзнанието е преместило центъра си на внимание, в друг аспект от реалността, не в 3Д физическата реалност, а в друго измерение, плътност, на възприятие, това е различно ниво на Съзнание и осъзнатост, която не винаги е цялостна, и от там произтича факта, че трудно се свалят съзнателни спомени след като се събудите. Това е друга, различна вибрационна честота, и простият факт, че и вие можете да оперирате там трябва да ви показва ясно, че сте мултиизмерни създания.

В съня самото възприятие се е променило, и човек вече не действа от гледна точка на физическото си тяло, ако разбира се осъзнае това. Искам да ви задам един въпрос, и да ви дам един прост пример, който ще ви докаже тези ми думи, а ”великата тайна” зад тях е въпроса ”какво съм?”, не ”кой”, а ”какво”? Тоест, с какво вие се идентифицирате основно, с тялото си свързано към човешката ви личност, или с това, което наистина сте, онова трудното за разбиране и проумяване… Именно аналитичният мозък, с неговото информационно натрупване са основната пречка тук. Ето го и въпросът:

Защо по време на сън, понякога изпадате в ситуации, в които не може да се движите нормално? Ставате бавни, мудни, тежки, иска ви се да шибнете един шамар на някой в съня, или да избягате, но не успявате, защото сте тромави и бавни?

На много малко хора не им се е случвало подобно преживяване по време на сън. Ето и отговорът, който доказва това, което ви казах преди малко: Защото се идентифицирате основно с тялото си, и очаквате по време на сън да се движите посредством него, а то реално е в друга вибрационна честота, спи та хърка, и даже попръцква без да го чувате. А не го чувате, защото вие сте Съзнанието си, тялото сте си само временно, дори не за целите 24 часа от денонощието….. Това, което ще ви направи моментално оперативни, бързи като самата мисъл и директни, е знанието как работи вашето намерение, и как се проектира то посредством вниманието ви по време на сън. Тези неща може да се тренират драги Приятели, 20 години с това съм се занимавал в свободното си време, в голяма част от тези години – всеки ден и ви говоря от опит.

Осъзнаете ли веднъж, че физическото ви тяло е просто друга форма на превозно средство за вашето Съзнание, за това, което вие реално сте – този проблем с придвижването, и други подобни отпада. След като преминете това ниво, ще разберете, че в онази вибрационна честота всичко се случва на момента, че образите нямат никакво значение, и че само и единствено вашите внимание и намерение са както оръжията, така и единственият щит, с който може да разполагате. Майсторлъка е точно това. Макар, че нямате реално и нужда да го преживявате от тази си човешка перспектива, защото така или иначе го правите, винаги сте го правили, и винаги ще го правите. Вие сте вечни драги мои Приятели, просто временно сте избрали да не го знаете на цяло, макар че всички го усещате.

С годините и опита сам съм стигал до тези изводи, с експериментиране, с трудности, с опит….. Всичко се намира тук и сега, в личните ни животи, и нямате нужда от никакви идеологии, или други форми на клетки за Съзнанието за да го проумеете. Просто излезете от задънените улици и клишетата, и се присъединете към Воините.

По време на сън, параметрите на реалността стават съвсем различни, и законите на земната физика вече не работят така, както ги познаваме. Фрагментираното Съзнание има много нива, има нива под, и над посъзнанието, има нива над съзнателното, и много отвъд колективното подсъзнателно, но там вече няма нищо човешко, така както го познаваме тук.

Човешкото свършва с тялото, и връзката с колективното съзнание, което до голяма степен е изкуствено. Говорил съм ви за това, генерира се изкуствено, и също така се самоподдържа на базата на социалният програминг, и милионите програми за контрол в него. Когато се раждаме тук, ние избираме, знаем в какво се забъркваме, и сме съзнателни, че мястото е под тотален контрол. Контролът има стотици измерения, безброй са, и въобще няма смисъл да ги споменавам даже.

Обикновено, осъзнатото сънуване не се случва постоянно. Както ви казах, човешкият мозък е квантова машина, с точно определен и предварително зададен софтуер, който обаче предвижда и възможността за директно вмъкване на скриптова. IT-тата сред вас ще ме разберат най-добре какво искам да ви кажа. Достъпа до source code-a го имате само вие, и ако ще ви се случва нещо под външно влияние, то е заради факта, че от едно ниво или друго, както на разбиране, така и на възприятие и осъзнаване – вие сами сте го допуснали. Има нива там вътре във вас, които никога няма да откриете, те са неоткриваеми докато сте в човешки тела, и по-добре не ги ровете, защото няма смисъл. Ключовете към информацията в тях се намират тук и сега, във всекидневният ви живот, с всичко което правите и ви се случва.

За всеки процес в Съзнанието се изискват определени видове енергия, за сънуването включително. Нормалното е, да се случва от време на време, но има такива, и аз съм един от тях, които в течение на целите си животи не са излизали от там, и процесите при такива хора са малко на обратно. Лично на мен, излизането от постоянна, цялостна осъзнатост по време на сън, ми коства години наред. Имал съм периоди, с  течение на месеци, в които менталната ми част не можеше да си почива, защото не спираше да е будна. На моменти просто се бъгвах, и това въобще не е нито здравословно, нито приятно, адски стресиращо е, а излизането от там беше на моменти кошмарно. И тук, и по време на сън, и навсякъде – оперативна осъзнатост. Успях да обърна процеса, създавайки собствени техники за ”заземяване”, свързани с концепти, идеи, и фактическа практика на неща, които да закотвят вниманието ми само в 3Д. Така започнах примерно да пуша цигари, да пия 18 годишно уиски, да ходя по дискотеки, да свиря музика, да имам бизнес и т.н. Беше ми нужно да имам силно заземяващи елементи около себе си.

Когато говорим за осъзнато сънуване, трябва да спомена, че мога да разгранича 2 основни, базови вида сънуване, при които възприятието си прилича, но същевременно с това е и коренно различно. Ако искате да се учите на такива неща, по-добре от сега да започнете да възприемате и да интегрирате идеята, че всичко се случва едновременно, включително и собствените ви различни гледни точки. Няма разлика между ”тук” и ”там”, всичко е едновременно, и ако има такава малка разлика, тя се намира просто в това къде е концентрирано вашето внимание:

Основните базови 2 вида осъзнато сънуване са:

  1. Като наблюдател, с много слаба оперативност.
  2. Като участник, с частична или пълна оперативност, осъзната или неосъзната нацяло.

Когато се добие оперативност по време на сън, иде да се знае, че територията там е също толкова реална, и населена, колкото и тук.

Нормалното човешко съзнание би изпитало страх първо от увеличаването на сетивата, и второ от това как се държи самата холограма на реалността. Има критична информация, касаеща самата оперативност, и безопасността на тези опитности. Освен това е нужно човек да се самоинициира в този начин на мислене, то си е начин на мислене…

В основата на всичко стои осъзнаването на mind control-a, и след това разпрограмирането + нов ”програмен код” в Съзнанието, който самият практикуващ трябва да създаде според себе си. Нещата наистина са супер прости, и същевременно не са, защото хората са си свикнали с 3Д начинът на мислене, и им е доста трудно да преминат над това. Има и още – изисква се преди всичко мобилна точка на Съзнанието каквото и да ви говори това, и човек да не се филмира, нито да се предава на общоприетите норми за мислене. Защото те са много, и основите на контролът се намира там. Във всичките фрази като ”това е правилно, а това не”, нужно е да имате пълна власт над себе си, постига се с тренировки в личният живот, с всичко което ви носи живота всеки ден.

Не-оперативен човек тук, няма да бъде оперативен и там, мога да ви дам десетки, и даже стотици примери. И ако се замислите, ще стигнете отново до себе си, до личният си живот, защото ако тук се поддавате на контрол, и над влияния – в осъзната форма там, и то с човешко 3Д съзнание ще бъдете просто крехко агнешко със спанак и зелен лук за обитателите на тези пространства. Това е отделна тема, с която ще ви срещна по-натам, с обитателите на астралните светове, отново ще ви говоря от личен опит  с окултното изкуство, и базирайки се на собствената си практика.

Нещата са индивидуални, макар че трябва да се тръгне от някаква база/шаблон. Просто трябва да имате капацитет да сте и да не сте, да можете и да не можете, да е верно и да е грешно, всичко това едновременно, и да нямате конфликт с тези термини. Това ще ви доведе до еднаква по потенциал оперативност дори в ниво полярности, добро, зло и т.н. Всичко това + цялостните ви опитности не само като хора, но въобще като цяло, като Съзнания, се намира вътре във вас, вие реално съдържате цялата информация, а околната среда ви служи като огледало, в което разпознавате определени аспекти от себе си. От тук и факта, че сами създаваме собствената си реалност, както нашата, така и колективната.

Конфликтите в мащабното възприятие се дължат на стабилните връзки, които контролът над Съзнанието е изградил у човеците. Премислете всичко, което ви казах до тук, и ще видите, че е така. И отново – здравият разум, логиката и рационалността, трябва да вървят ръка за ръка с магията, защото иначе стават големите сакатлъци. Естествено е, да не може всеки да го види така, да го приеме така, и да го прилага така, но рано или късно, тези параметри стават основни за всички търсещи. Воини стават хората, достигнали до тук от собственият си опит. Не подвластните на идеологии, не подвластните на каквато и да е било форма на контрол над Съзнанието, само свободните.

Като наблюдател, Сънуващият обикновено има слаба оперативност. Тоест, почти изцяло само гледа съня като на филм, като няма капацитет да свали в съзнателното си ниво целият сън, а само отделни участъци от него, или елементи, или усещания или емоции, които са, забележете отново – привлекли по точно специфичен начин вниманието му.

Като участник обаче, Сънуващият с времето започва да придобива оперативни способности, и си дава сметка, че територията в която сънува е наистина толкова реална, колкото и 3Д реалността. Цялото възприятие е базирано на вниманието, а оперативната част е базирана на намерението. Това са единствените 2 основни елемента, инструмента, с които Съзнанието ви разполага. Няма друго.

Самата осъзнатост, също има множество нива:

Обикновеният, нетрениран човек сънува подсъзнанието си, което съвсем не е заключена стая, не си мислете, че вашето подсъзнание е само ваше. То неизбежно е свързано с колективното, и ако не умеете да правите защити на това ниво – цял живот ще бъдете ”пробивани”, къде от други хора, къде от астрални Същества и Архонти, чиято основна задача, имайки в предвид ролята на Земята като ферма, е именно това. Осъзнатостта расте прогресивно, има етапи в самото подсъзнание, навлизайки в които, човек лесно може да разбере, и то демонстративно, че се намира в собственото си подсъзнание.

Там вече играта е различна 🙂

След това има бариери, зад които се намира границата на едно място, което аз наричам ”Граница на Матрицата”, зад тази територия вече е истинската среда, между нея и така нареченият ”духовен свят”, има много малко разлика. Сама по себе си тази територия съдържа и целият астрален свят. По-голямата част от него също е тотално изкуствена, генерира се машинно, и се поддържа от подсъзнанията и mind control програмите. На това се базира цялата 3Д Матрица, включително и лимитирането на сетивата, което е просто друг вид идея за това, кое е реално и кое не. Отново се генерира от самият социум. Ако се осъзнае mind control-a, Матрицата ще бъде анулирана автоматично, без една пушка да гръмне, без една революция да стане, но за да стигнем до там, Човечеството трябва да се изправи пред ред други, собствени предизвикателства, а това не може да се направи колективно, освен чрез масов катаклизъм… Виждате ме на къде бия, и да – колективното човешко съзнание е перфектно способно да генерира такъв катаклизъм, който да затрие и тази Цивилизация, вече го е правило многократно.

Нещото драги приятели се случва на индивидуално ниво, това са вътрешни, индивидуални процеси, които чаааааак след определено време, след като бъдат осъзнати, започват да оказват влияние върху колективното съзнание, и от там в самото проектиране на колективната времева линия. Кукловодите, и фактическите собственици на тази Планета знаят добре това, и колко е простичко да се манипулира колективният човешки избор, просто те разполагат с всички ресурси за да го правят лесно, все едно си мелят кафе сутринта. Моля да се замислите над тази тема…….. Те всеки ден ви казват какво правят, защото правилата на Играта тук така го изискват, и правят така, че самите хора да правят изборите, които те искат да направят. Което иде да каже, за огромната мощ, за огромният потенциал на човешкото Съзнание, и за факта, че реално ние командваме парада. Хора са като огромни, красиви и мощни орли, които обаче се мислят за кокошки, защото така са научени.

Катаклизмите в миналото са го направили така, от нужда, от зор…. а тези, които контролират Човешката Раса тук на Земята го знаят много добре.

Така, че има различни нива на сънуване, както има различни нива на осъзнаване, било то тук в 3Д физическата реалност, или по време на сън. Сънуваното пространство, редом с подсъзнанието което хората сънуват, може да бъде аксесвано и достигано от всякъде, ако не е защитено.

В същата територия могат да влизат астралните Същности, хората след смъртта си, разни паразити, и разни духовни Приятели, които също са част от реалността. Всички имат вход към повечето нива от вас, нямат само към най-дълбоките, до които и вие самите нямате до като сте хора, и се свързани с човешкото си тяло. Въпросните нива, стават достъпни след определен процес, който се случва след смъртта, и масивното рекопилиране на инкарнационни данни и информация. Висшият ви Аз е просто една голяма, информационна централа, един огромен хард диск, на който вие сами базирате кодовете, и програмите на собствената си Душа. Душата се изгражда в движение, и едната ви човешка личност е просто прашинка от нея самата.

В основата си, целият ви житейски опит е информация, data, което е еквивалент на вибрационна честота. Мозъкът е квантовият компютър, който я процесира, а когато говорим за квантови компютри, квантови наистина са само тези, които имат достъп до етерното ниво, а мозъкът има, всичко останало са просто процесорно/изчислителни машини, и не могат да се нарекат квантови.

Следва продължение…

Бъдете здрави.

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This