Здравейте драги Читатели.

Днес ще ви поговоря малко в стил ”от горе от горе” за чудото на сънищата. Осъзнатото сънуване. Много пъти съм ви писал, че територията на сънищата е тотално оперативна, и има директна връзка с физическата реалност. Съзнанието на повечето хора е фрагментирано, просто реалността тук работи по този начин, и следователно всичко е на порции, дори осъзнаването, това пък е част от правилата на Играта в нашата плътност. Както знаете, над Планетата Земя е наложена изкуствена 3Д Матрица. Натуралното състояние на Съзнанията тук би трябвало да бъде 5Д, което означава съвсем друг тип сетива, които тук долу се притъпяват изкуствено, чрез технология и mind control. Осъзнатото сънуване е част от така наречените ”Опитности извън тялото”. Знаете ми мнението за самият термин ОИТ, наложихме го преди години в блогосферата, защото е лесен за запомняне, но не е съвсем точен, защото е крайно генерален, и не описва правилно абсолютно нищо, просто е игра на думи. Разбираем, човешки език.

Да осъзнаеш съня си, означава че Съзнанието е преместило центъра си на внимание, в друг аспект от реалността, не в 3Д физическата реалност, а в друго измерение, плътност, на възприятие. Самото възприятие се е променило, и човек вече не действа от гледна точка на физическото си тяло, ако разбира се осъзнае това. Параметрите на реалността стават съвсем различни, и законите на земната физика вече не работят така, както ги познаваме. Фрагментираното Съзнание има много нива, има нива под, и над посъзнанието, има нива над съзнателното, и много отвъд колективното подсъзнателно, но там вече няма нищо човешко, така както го познаваме тук. Човешкото свършва с тялото, и връзката с колективното съзнание, което до голяма степен е изкуствено. Говорил съм ви за това, генерира се изкуствено, и също така се само поддържа на базата на социалният програминг, и милионите програми за контрол в него. Когато се раждаме тук, ние избираме, знам, и сме съзнателни, че мястото е под тотален контрол. Контролът има стотици измерения, безброй са, и въобще няма смисъл да ги споменавам даже. Обикновено, осъзнатото сънуване не се случва постоянно. За всеки процес в Съзнанието се изискват определени видове енергия, за сънуването включително. Нормалното е, да се случва от време на време, но има такива, и аз съм един от тях, които в течение на целите си животи не са излизали от там, и процесите при такива хора са малко на обратно. Лично на мен, излизането от постоянна, цялостна осъзнатост по време на сън, ми коства години наред. Имал съм периоди, с  течение на месеци, в които менталната ми част не можеше да си почива, защото не спираше да е будна. На моменти просто се бъгвах, и това въобще не е нито здравословно, нито приятно, а излизането от там беше на моменти кошмарно. И тук, и по време на сън, и навсякъде – оперативна осъзнатост. Успях да обърна процеса, създавайки собствени техники за ”заземяване”, свързани с концепти, идеи, и фактическа практика на неща, които да закотвят вниманието ми само в 3Д.

Когато говорим за осъзнато сънуване, трябва да спомена, че мога да разгранича 2 основни вида:

  1. Като наблюдател, с много слаба оперативност.
  2. Като участник, с пълна оперативност, макар и неосъзната нацяло.

Когато се добие оперативност по време на сън, иде да се знае, че територията там е също толкова реална, колкото и тук. Нормалното човешко съзнание би изпитало страх първо от увеличаването на сетивата, и второ от това как се държи самата холограма на реалността. Тези неща ги преподавам на Курсантите, по време на обученията ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, в нивото за начинаещи. Има критична информация, касаеща самата оперативност, и безопасността на тези опитности. Освен това е нужно човек да се самоиницира в този начин на мислене, то си е начин на мислене… В основата на всичко стои осъзнаването на mind control-a, и след това разпрограмирането + нов ”програмен код” в Съзнанието, който самият практикуващ трябва да създаде според себе си. Нещата наистина са супер прости, и същевременно не са, защото хората са си свикнали с 3Д начинът на мислене, и им е доста трудно да преминат над това. Има и още – изисква се преди всичко мобилна точка на Съзнанието, и човек да не се филмира, нито да се предава на общоприетите норми за мислене. Защото те са много, и основите на контролът се намира там. Във всичките ”това е правилно, а това не”. Нещата са индивидуални, макар че трябва да се тръгне от някаква база/шаблон. Просто трябва да имате капацитет да сте и да не сте, да можете и да не можете, да е верно и да е грешно, всичко това едновременно, и да нямате конфликт с тези термини. Конфликтите в мащабното възприятие се дължат на стабилните връзки, които контролът над Съзнанието е изградил у човеците. Премислете всичко, което ви казах до тук, и ще видите, че е така. И отново – здравият разум, логиката и рационалността, трябва да вървят ръка за ръка с магията, защото иначе стават големите сакатлъци. Естествено е, да не може всеки да го види така, да го приеме така, и да го прилага така, но рано или късно, тези параметри стават основни за едни и същи.

Като наблюдател, Сънуващият обикновено има слаба оперативност. Тоест, почти изцяло само гледа съня като на филм.

Като участник обаче, Сънуващият с времето започва да придобива оперативни способности, и си дава сметка, че територията в която сънува е наистина толкова реална, колкото и 3Д реалността. Цялото възприятие е базирано на вниманието, а оперативната част е базирана на намерението. Това са единствените 2 основни елемента, инструмента, с които Съзнанието ви разполага. Няма друго.

Самата осъзнатост, също има множество нива:

Обикновено човек сънува подсъзнанието си, което съвсем не е заключена стая, не си мислете, че вашето подсъзнание е само ваше. То неизбежно е свързано с колективното, и ако не умеете да правите защити на това ниво – цял живот ще бъдете ”пробивани”, къде от други хора, къде от астрални Същества и Архонти, чиято основна задача, имайки в предвид ролята на Земята като ферма, е именно това. Осъзнатостта расте прогресивно, има етапи в самото подсъзнание, навлизайки в които, човек лесно може да разбере, и то демостративно, че се намира в собстеното си подсъзнание. Там вече играта е различна 🙂 След това има бариери, зад които се намира границата на едно място, което аз наричам ”Граница на Матрицата”, зад тази територия вече е истинската среда, между нея и така нареченият ”духовен свят”, има много малко разлика. Сама по себе си тази територия съдържа и целият астрален свят. По-голямата част от него също е тотално изкуствена, генерира се машинно, и се поддържа от подсъзнанията и mind control програмите. На това се базира цялата 3Д Матрица. Ако се осъзнае mind control-a, Матрицата ще бъде анулирана автоматично, без една пушка да гръмне, без една революция да стане, но за да стигнем до там, Човечеството трябва да се изправи пред ред други, собствени предизвикателства.

Така, че има различни нива на сънуване, както има различни нива на осъзнаване, било то тук в 3Д физическата реалност, или по време на сън. Сънуваното пространство, редом с подсъзнанието което хората сънуват, може да бъде аксесвано от всякъде, ако не е защитено. В същата територия могат да влизат астралните Същности, хората след смъртта си, разни паразити, и разни духовни Приятели, които също са част от реалността. Всички имат вход към повечето нива от вас, нямат само към най-дълбоките, до които и вие самите нямате до като сте хора, и се свързани с човешкото си тяло. Въпросните нива, стават достъпни след определен процес, който се случва след смъртта, и масивното рекопилиране на инкарнационни данни и информация. Висшият ви Аз е просто една голяма, информационна централа, един огромен хард диск, на който вие сами базирате кодовете, и програмите на собствената си Душа. Душата се изгражда в движение, и едната ви човешка личност е просто прашинка от нея самата.

В основата си, целият ви житейски опит е информация, data, което е еквивалент на вибрационна честота. Мозъкът е квантовият компютър, който я процесира, а когато говорим за квантови компютри, квантови наистина са само тези, които имат достъп до етерното ниво, а мозъкът има, всичко останало са просто процесорно/изчислителни машини, и не могат да се нарекат квантови.

Потърсете в сайта информацията, как да се запишете на курсът ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, който е единствен по рода си в България. Систематизирана информация за начинаещи и за напреднали, основна, и нужна за да се иницирате в тези практики.

Когато отворите статия в сайта, в дясно име поле за директно записване чрез онлайн формуляр. В секцията, в главното меню, ”Опитности извън тялото”, ще намерите и старите материали по темата.

Следва продължение…

Бъдете здрави.

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This