Здравейте отново драги Читатели!

Ще разнищим малко и темата с Q, която беше адски актуална и нашумяла, но след падането от власт на най-пичовският американски президент, нещо я отмиха водите на българското колективно съзнание 🙂 Възможно е Тръмп да спечели следващите избори в САЩ, което ще бъде добра новина за целият свят, така че самият Q може би ще продължи да действа по-активно след това. Аз лично виждам добър опит, личното корпоративно разузнаване на Тръмп, и сливането му с внедряване на такива агенти в специалните служби на САЩ, да разобличи глобалната елитистка мрежа от анти човеци и психопати. В Българското уеб пространство, блогосферата и социалните мрежи, беше пълно с ордите на леличките с оргонитите, и съпартийци на видни московски подлоги у нас, които принципно са си върли русофилии, но всички те бяха се побъркали по QAnon, и изведнъж зауважаваха Съединените Американски Щати. Баси филма а? Много ми е интересна амалгамата от социалистически генерирани съзнания, които хем са християни, хем са неосъзнати или тотално осъзнати комунисти, хем са и либерали дори, хем искат и германски стандарт на живот! Това е парадокса на цялата СССР-ска нео кампания за контрол над съзнанията тип ”леля Цонка”. Масово е мамка му, дори се размножават. Всичките те подкрепиха оная паплач със знамена на ленин и сталин, която уж радаеше за демокрация в Добнас, обаче са против това кърджалийските турци да имат автономна република? WTF!? Не си обърнаха и парите в рубли за да се избавят от гадният запад и неговите доминиращи света валути като еврото и долара? Абе такива са, какво да ги правиш, лошото е че се размножават, и са много лесни за контрол, което ги прави опасни дори за националната сигурност на нашата иначе европейска Република.

Та, намериха ли кой е човекът зад ник нейма? Нека видим:

Две проучвания, проведени от независими изследователи в областта на лингвистиката, твърдят, че са идентифицирали лицето, което би стои зад загадъчния герой, подписвал световно известните си съобщения си като Q. Изглеждаше като поредната заблуда или шега, една от многото, които се публикуват всеки ден в Интернет, но съобщението, което един анонимен, публикуван през октомври 2017 г. в популярния форум 4Chan, в крайна сметка доведе до една от най-популярните конспиративни теории, популярни – и тревожни – през последните десетилетия. По това време авторът на публикацията, използвайки прякора Q Clearance Patriot – който по-късно ще стане известен просто като ”Q”–, твърди, че е високопоставен експерт на правителството на САЩ, с привилегирован достъп до поверителна информация в рамките на администрацията на Доналд Тръмп, и твърдеше също така, че разполага с конкретни данни за съществуването на глобален заговор, който се стреми да сложи край на мандата на тогавашния президент на САЩ + информация за Извънземните, която според мен е много достоверна + опити за разсекретяване на друга пикантна информация.

Според информацията, уж изтекла от член на правителството на Тръмп, конспирацията, която стана известна като QAnon (от Q Anonymous, “Q Anonymous”), би била измислена от политици от Демократическата партия, холивудски актьори с прогресивни идеи, високопоставени служители и дори магнати като Джордж Сорос. Неговата цел? Разобличаването на преврат, който ще отстрани Тръмп от власт. Междувременно, успоредно с това, се говореше и за предполагаем международен заговор за отвличане на деца с педофилски цели, информация която според мен също е много достоверна, защото такива мрежи съществуват. Теорията звучеше като истинска заблуда, но малко по малко тя набираше поддръжници в целият свят, особено сред американската крайна десница, и дори прекрачваше границите, набирайки последователи в страни като Франция, Обединеното кралство или Япония, наред с други. Съобщенията на Q започнаха да се появяват в друг онлайн форум, 8Chan (сега известен като 8Kun), и скоро привлякоха вниманието на самото ФБР. Всъщност през 2019 г. Федералното бюро за разследване изготви доклад, наричащ QAnon ”потенциален източник на вътрешен тероризъм”. Самият президент Тръмп допринесе за създаването на теорията на конспирацията, като ретуитира стотици туитове от акаунти, свързани с идеите на QAnon, подкрепа, която в крайна сметка доведе до опит за анулиране на изборите, които издигнаха Байдън като президент, и което също доведе до необичайно нападение от привърженици на Тръмп срещу Капитолия на САЩ. Тези действия бяха загубили първоначалният си замисъл, защото бяха директно инфилтрирани от истински терористични, крайно леви организации като BLM, или AntiFa, които са истинският враг на американското общество, а и на целият цивилизован свят. Кефи ме Русия тук, защото там си ги бият за спорт всеки ден 🙂 Машалла россияне, молодци! Същите тия международни крастави псета, стоят зад инициативи по целият западен свят, в много европейски държави, включително България, за смяна на половете, избиването на мъжкото население, радикалният феминизъм, легализирането на секса с животни, близки роднини, и дори педофилията, която те наричат ”сексуална ориентация”. Ами само да кажа, че моята пък социална ориентация на снайперист е много в контра на тези идеи, и може би хора като мен биха получили изблици на използване на няколко кутии патрони с голям калибър, и оръжия с голяма далекобойност, ако нашите деца бъдат застрашени по начина, по който те са застрашени в някои щати на САЩ, в Канада, или в бившите викингски държави като Швеция и Норвегия.

Сега, две проучвания, проведени от независими изследователи в областта на лингвистиката, твърдят, че са идентифицирали лицето – всъщност двама души – които биха стояли зад загадъчния герой, подписал съобщенията си с Q, и който е породил цялата теория на конспирацията . Тези анализи са извършени от два европейски екипа: първият от тях е извършен от Клод-Ален Ротен и Лионел Пуза от компанията OrphAnalytics – швейцарска IT компания. Вторият е подписан от френските компютърни лингвисти Флориан Лагерите Кафиеро и Жан-Батист. И двамата са използвали различен софтуер за машинно обучение, контролиран от изкуствен интелект в своите заключейия, базиран на анализ на стилометрия или статистически анализ на вариациите в ”литературния” стил на различните текстове. За да направят това, двата екипа ”обучиха” съответния си софтуер за изкуствен интелект с примери за текстове (повече от 100 000 думи), написани от Q в интернет форуми и съобщения в Twitter, и след това ги сравняваха с други текстове, написани от най-малко 13 души, заподозрени в стоящ зад загадъчната фигура на Q. В определен момент и двете групи осъзнават разследването, което провеждат поотделно, и решават да обединят усилията си и да споделят ресурси.

Съвместното разследване води до това, че софтуерът посочва две имена като вероятни автори на съобщенията на Q: един от тези хора ще бъде Пол Фърбър, южноафрикански софтуерен разработчик и технически журналист, който според проучванията би бил авторът на първото съобщения, подписани от Q. Вторият човек ще бъде Рон Уоткинс, един от администраторите на форума 8Chan и видим ръководител на движението QAnon в мрежата. Според двата екипа от изследователи, техният съответен софтуер за анализ е постановил, че и двамата са били автори на Q съобщенията на различни етапи, с надеждност, по-голяма от 90%. След като научи за тези разследвания, The New York Times реши да се консултира с двама водещи независими експерти в областта на криминалистичното лингвистично разследване, и след като разгледа информацията, предоставена от френската и швейцарската компании, и двете определиха резултатите като ”достоверни и убедителни”. Когато нюйоркският вестник се свърза с Уоткинс, за да получи мнението му по въпроса, видимият лидер на движението QAnon в мрежата просто отговори: ”Аз не съм Q”.

Край на мистерията? Ще стане ясно преди, по време, и след следващите избори в САЩ, когато всички се надяваме, старият изсфирясал кренвирш да падне от власт, и барабар с него всичките му нео либерални клоуни! 🙂 Пожелавам го на Американският Народ!

Поздрави, и бъдете здрави.

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This