Здравейте уважаеми Читатели.

На вниманието на тези, които искаха да се рекламират в сайта, и кратък отчет за останалите Читатели на Блога. Качвам ви данни от анализите на трафик на Cloudflare, и google analytics. Скоро ще се отвори секцията ”Приятели и Партньори”. За повече информация пратете запитване на [email protected] за да поговорим относно рекламата. С предимство са фирми на Читатели на Блога. Отново сме най-най-най-четеното пространство в България, с тематиката, която правя за вас! 🙂 Това е и един отчет за моите Читатели. Блога започна като една проста терапия за мен самия, и се превърна в това, което е в момента, защото информацията, която ви предоставям от собственият си личен опит, резонира с вас. 68 000 посещения за последните 24 часа само от България, 818 000 за последния месец само от България, без да смятаме другите около 11 държави, от които редовно се чете Блогът на Nahuatl + 193% растеж спрямо месец септември. Над 12 400 споделяния на статии от социалните мрежи, и постове, само за месец октомври. Над 5000 кибер атаки към сайта, са спрени до сега. Ако бяхме политическа партия сега, щяхме да сме най-голямата в България. Да вземаме ли властта вече? Май му е време!

Лично аз като Автор, правя курсовете, които вие искахте да правя, години наред хора ми пишеха за това, и в крайна сметка се съгласих, щом се прибрах в България. Никога не съм се възползвал от огромният трафик на Блога. Искам да направя нещо от всички за всички, и така да се поддържа сайта активен. Ще има много специални неща за напред.

Поздрави на всички, сайта остава на ваше разположение, задължително условие е, договорим каквото договорим, предлагате каквото предлагате, да има отстъпки за всички Читатели с код ”Nahuatl”.

Специални поздрави и на Админа на сайта, моята приятелка Еми Петкова, без нея щяхме да си седим още в Блогер 🙂

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This