Добро утро драги Читатели, и по-специално вие, които не следите социалните мрежи, вие сте мнозинството, за това правя тези публикации за вас. Обявявам за отворено, записването за следващите серии курсове.

  1. Remote Viewing – както онлайн, така и присъствено. Първоначалните дати на този курс са за краят на месец януари 2022, или началото на месец февруари. Записването става или директно през сайта, или с изпращане на мейл към [email protected] имена, телефон за контакт, и линк към профил в социалните мрежи ако имате такъв. Задължително е в subject на съобщението да посочите ´´RV´´ за присъствено участие, или ´´RV online´´ за онлайн участие. Присъственото обучение се провежда в град Стара Загора. Допълнителна информация ще получите само по мейл, а крайната информация относно обучението е достъпна само за записаните. Местата са строго лимитирани на 10 души, 4 вече са заети. Нека новите Читатели се запознаят със секцията в сайта, именувана ´´Remote Viewing Society Bulgaria´´.
  2. Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване – както онлайн, така и присъствено. Ще има 2 групи за този курс, една през декември, и една предвидена за края на януари 2022г. Записването става по стандартният начин, или през формуляра в сайта, или на мейл [email protected] посочвайки в subject на съобщението ”ОИТ 10”, или ”ОИТ 10 онлайн”. Присъствено сме в Стара Загора, а онлайн може и от Плеядите 🙂 Самото обучение няма никакъв възможен аналог в България, и на Балканите, а ефектите от него са описани в цяла статия, с реални случаи от самите Участници. Крайната информация е достъпна за записаните, групите са отново лимитирани, има вече заети места, останалата информация е конфиденциална за публичното пространство.
  3. Курс по оцеляване за цивилни, ниво 1 ”Тактика, технология, комуникации, базови похвати, сечива, психология и сигурност” – в Еленският Балкан. Има огромен наплив от желаещи за този курс, защото програмата му включва тактики разработвани НАТО и ООН, които са насочени към преодоляване, и организация по време на извънредни ситуации. Има практически модул, който също е много интересен, и разширен модул ”комуникации”, който ще ви даде нужните знания за критично важните комуникационни системи, като радиостанциите, които реално могат да ви спасят живота в множеството описани хипотетични ситуации. Знанията придобити по време на този курс са уникални, и са специално подбирани по категории. Второто ниво включва 7 дневен поход в Балкана, на коне, с тестване на придобитите знания от първо ниво. Записването става по същият начин, на същият мейл, subject на съобщението е ´´SURV 3´´. Ще се спи в 200 годишни стари, български къщи, на топло, уютно, а практическата част от инструктажите ще бъде съобразена с физическите възможности на Участниците, и ако времето го позволи – ще се проведат интересни, полеви занятия. Нужната екипировка са топли, зимни дрехи и обувки. Присъственото участие с автомобили 4х4 е предимство, ако не – ще използваме нашите джипове.

Очакват ви незабравими приключения с Блогът на Nahuatl!

Поздрави от мен, Авторът, Nahuatl.

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Content is protected !!
Share This