Здравейте драги Читатели.

Днес искам да поговорим още малко за World Economic Forum, и дневният ред наречен ”Agenda 2030”, защото това са толкова скорошни, колкото и притеснителни новини. Глобалният Елит има планове за вас, помните ли? Въобще не питат, искате ли, не искате ли, директно ги налагат и точка. Гледам, че никой в българската блогосфера не говори ясно за тези основни за световното развитие фактори, адженди и т.н. и реших да го направя аз, понеже с това се занимавам – с уникална по рода си информация.

Светът за съжаление се опитват да го управляват Корпорации, и тази е идеята на така нареченият ”елит” – фактическо заличаване на националните идентичности, и влизане във филма на глобалната държава. Само по себе си идеята за обединено Човечество е чудесна, но не по този начин. Когато говорим за Световният Икономически Форум, трябва задължително да намесим и Фракциите, съставляващи самото ООН, нещата са много сложни и омешани. Макар, че аз съм от хората, които искрено вярват в позитивното обединение на Човечеството, и креативната глобализация на света, пазарите, икономиката като цяло, ресурсите, и въобще в концепта за единно Човечество – трябва да кажа, че силно ме притеснява информацията идваща от Agenda 2030.

Самата 2030 година е ей тука, след 8 години, това е непосредственото ни бъдеще, и от сега трябва да започнем да анализираме какво ще се случи до тогава, и след това, защото реалният въпрос е, не какво ще стане до 2030 година, а какъв ще е светът след 2030 година. Това е въпросът, който трябва да си задаваме, за да бъдем реалисти. За да ви дам пример с нещо познато за мен – поне 2 от десните политически партии в Испания имат като официална част от програмите си борба с Адженда 2030, явно има защо…

Програмата на ООН с този дневен ред до 2030 г. е документ с поредица от предложения за постигане на ”по-добър свят”, които трябва да бъдат реализирани до края на 2030 г. Много от тези цели са вече изпълнени, и то до 2015 г. + Agenda 2021, която също е на лице, без обаче общественото мнение на света да знае за тези световни галимации, или да е одобрило плановете на световният Елит да ни го турят незабелязано. Ето защо трябва да се говори по темата, и тази информация да се разпространява. Тя реално е критично важна за всички нас, понеже касае, и ще касае все повече личните ни животи, и след малко ще видите как, и защо.

Негативните глобалисти просто забравиха да питат хората, също като Били Гейтс, който пък пи 2 ракии, и реши да затъмнява Слънцето. Тези факти ви казват ясно, за какво имат те нормалните хора по света. Just human resource, and numbers my folks, ето я истината. Тази програма, или серия от планове и стъпки, досега е останала незабелязана, но тя става все по-популярна поради подписването на миграционния пакт, който породи големи противоречия и противопоставяне на гражданите в няколко важни държави по света. Програмата за 2030 г. се представя дирекшън като алтернатива за ”нов световен ред”. Разбирате ли? Те вече не го крият даже.

Нов световен ред, нова световна религия, ново глобално правителство, глобално гражданство, тоест изчезване на националните държави, равенство, сексуални права дори за тези, които обичат да чукат кокошки, устойчиво развитие и изменение на климата, са само част от мантрите на опасното глобалистическо вероизповедание; новият прогресивен социализъм. Глобализмът не се превръща в това, в което вярвахме преди няколко години, природен феномен, при който правителствата и нациите ще се сближат в толерантна и разнообразна мултикултурна среда. Обратното е, тази форма на глобализъм се превръща в троянски кон, дошъл да унищожи демокрацията, културите и нациите.

Мнозина експерти говориха, че капитализма е в такава опасност, но в действителност водещи държави в ООН, насърчават разрушаването на националните граници, системите от закони и суверенитета, в допълнение към унищожаването на религиозните , етнически и политически групи. В историята можем да открием, че подобни режими на терор са обвити с червеното знаме на смъртта: Съветски съюз, Китай, Северна Корея, Венецуела, Куба, страните от желязната завеса, сред други африкански и южноазиатски държави, потънали в глад, кръв, ужас и никакъв прогрес – диктатури.

Днес СССР е жив хора, жив е и в Съзнанията на стотици хиляди нашенци. У нас в България, русофилията се е превърнала в русоробство, а Москва, е един от центровете на новият ред, просто там правила почти няма, защото Русия е една огромна, феодална държава с никаква реална демокрация.

Всеки ден работя с такива хора, които се оказват майори от ГРУ, действащи на територията на нашата страна. Служебното ни правителство в момента, е почти 100% ГРУ лоби, начело с генерал Муньович, а аз го харесвах когато встъпи в длъжност, понеже е генерал от ВВС, но в последствие се видя какво е и той. Започнахме да ги ловим, и сега отвръщат на удара, ГРУ в България отвръща на удара. Кофти е, че в този момент, Република България е почти изцяло собственост на корпорацията Газпром. Говорил съм ви много по тези теми, и ще продължавам.

Комунягите винаги се е говорили за класова борба, за народна революция, и за създаване на правителство и нация на, и за работниците. Подобен комунистически образ е останал в съзнанието на мнозина като идеална романтична картина на съвършено общество, но без грам връзка с реалността, защото няма нито един интелигентен и прогресивен човек, който да се застъпва за такива идеи направени по този начин. На запад са тотално откачени по тая тема. Въпреки това, когато се изследва историята на такива режими, това, което човек намира, е ужасяваща и смущаваща панорама. Работниците продължават да се борят за основни права и дори са преследвани, малък елит управлява, държейки с железни юмруци властта и богатствата, а материалният и духовен прогрес на нацията е погребан в руините на държава, поробена от диктатурата. Това е комунизма/социализма, и всичките му производни. Ден днешен тия течения се изродиха, супер либерални са, то там, че са патологични, и по тази причина ви говоря да се готвите, защото стават много. И комунизЪма не е това, което беше…

Според програмата на ООН. до, и след 2030 ”това не трябва да продължава да се случва и трябва да се прилагат механизми за осигуряване на свят без бедност”, тия неща ги говорят дърти комуняги от калибъра на Николас Мадуро, убиецът на десетки хиляди венецуелски граждани всяка година! Как да се наложи такава утопия? Гарантиране, че всички граждани са равни и получават еднакви ползи в държавата си. На какво ниво трябва да бъдат всички граждани? А защо в такива режими винаги има един малък елитистки кръг, който дърпа конците и притежава цялата пара? На нивото, при което всички са напълно зависими от държавата за здравеопазване, образование, работа и храна. Това гарантира ли високо качество на живот? Не.

Идеята не е да се повиши качеството на живот на населението, а да се изравнят всички, така че да не могат да оцелеят без одобрението на местното, и глобалното правителство. А там конците ги дърпат you know who – големите Корпорации. Но големите Корпорации дърпат конците и на комунягите 🙂 Това само осигурява широко разпространена и контролирана от правителството бедност, както е във Венецуела. Вървим към глобален комунизъм уважаеми Съселяни, надушвате ли го? По време на бай Тошо, България е една от най-финансираните от Рокфелер държави….

Мирише на акано всичко това около Agenda 2030. ООН се представя като новия световен ред и правителство, които ще дадат насоките на националните правителства да изпълняват своите програми. По този начин се гарантира, че пълният контрол върху образованието и индоктринирането на населението е успешен, и че всеки приема без съмнение това, което му се налага: не свободата, а средната квота за храна и лекарства! Представяте ли си? Това е в ущърб на населението и неговата свобода на избор, крачим към глобално робство. Ако някой иска да направи нещо различно, да изучи по-специално нещо, да има повече доходи, да създаде компания и да генерира повече заетост, той няма да може да го направи без безкрайната международна бюрокрация.

Никой не трябва да бъде в позиция или свобода да избира, това искат те. Сиреч, всичко казано до тук означава, че гражданите никога не трябва да поставят под въпрос правителствените насоки, губят активите си, губят правото на частна собственост и освен това са лишени от предимствата на добре платената работа, защото каквото и да правят, никога няма да получават повече от останалите , което е в ущърб на индивидуалните свободи. Търси се такова ниво на индоктринация, така че обикновеният гражданин да премине от актьор в прост репродуктор на глобалната култура, и да проповядва програмата за равенство и устойчивост в името на глобалното затопляне. Мамамта си е еб@ло! Настръхвам до като пиша всичко това, моля де да не се наложи да организираме хайдутлук, но може и до там да се опре, за това бъдете готови.

Ще започнат да говорят за ”плащане на минимална заплата, понеже сте граждани”, ”даваме по заплата на чиляк, само и само да си седите у дома!”, и прочее поддържащи патологичният конформизъм идейки, които за съжаление ще бъдат прегърнати от стотици милиони мързеливи задници по целият свят. Искат да ни докарат до там, че да сме тотално зависими от помощи. Разбира се има съсловия, които с лекота ще приемат новата нормалност, в България си имаме такива мини общности, всички си ги познаваме, и те ще бъдат основните участници в този процес у нас. Помнете когато се случи, че ТРЯБВА ДА НЕ ГО ПОЗВОЛЯВАМЕ! Всичко това е склоняване към робство, и елиминиране на шанса за развитие и напредък. Това е унищожение на демокрацията. Както казват те ”няма да имате нищо и ще бъдете щастливи”.

Единственото нещо, което глобалният гражданин на правителството, управлявано от ООН, трябва да очаква, е, че техните субсидии и ваучери за храна и лекарства им се доставят ежемесечно. Това е планът. Стратегия, която е струвала на много държави сериозни икономически и социални кризи. Отново ключовият пример: Венецуела. Ако гражданинът достигне границата само да се събужда всеки ден, за да присъства на партийни или правителствени срещи, да учи децата си на доктрините и да направи неизмерими усилия да не консумира или да не прави, за да не убие планетата, тогава можем да говорим за световна диктатура. В държави като Венецуела това е факт, а се имат за прогресисти. Направиха грозна думата ”прогрес” тия копелета червени. Ако гражданинът загуби правото да избера как да развива живота си, призванието си, и професията си, и всичко останало, и бъде ограничен да забрави свободата си в замяна на бонуси, ние ще живеем в свят, по-лош от сегашния. Ей там вече ще започна да организирам въстанически чети, и да търся субсидии за патрони и автомати. Никой човек, който уважава себе си и защитава достойнството си, не би продал свободата си на каквато и да е цена. Бедността според този дневен ред трябва да бъде стандартизирана и обоснована, за да се постави по-строг етикет върху нея: устойчива икономика. Fuck it! Потреблението не е проблемът, проблемът е в богатството, концентрирано в ръцете на няколко безотговорни шизофреници, които управляват всичко, и че с дневния ред до 2030 г. няма да се промени, напротив, със сигурност ще се влоши.

Програмата на ООН до, и след 2030: план за заробване на Човечеството

Искам да разгледате обстойно този документ от ”Програмата на ООН до 2030 г.”, който популяризира план за така нареченото ”устойчиво развитие” по целия свят. Това е официалният сайт на ООН, планът се нарича ”Transforming our world: the 2030 Agenda for Sustainable Development”. Този документ описва нищо по-малко от глобално поемане на управлението на всяка нация на цялата планета. Шибано превземане!  “Целите” на този документ не са нищо повече от ключови думи за корпоративно-правителствена комунистическа програма, която ще затвори човечеството в опустошителен цикъл на бедност, като същевременно ще обогати още повече, най-мощните глобални корпорации като Монсанто и Дюпон.

Искам да помогна на Нашенеца да проумее за какво иде реч, наистина да проумее, за това реших да преведа 17-те точки от този дневен ред до 2030 г., така че поне Читателите ми да могат да разберат, какво наистина ще се случва. Да – тук говорим за поглед в много близкото бъдеще, защото те си го казват директно бе хора, без ънта-мънта. За това, трябва да разберете как глобалистите прикриват своите монополни планове с език и думи, които звучат супер добре в ушаците на всекидневните човеко/мравки. На леля ви Пена от подблоковото ще и хареса всичко това, дори ще грейне от щастие, и ще развее с радост червеното знаме, щом се разчуе, че ще дават по една заплата ей така, понеже тя и другите като нея са специални, а тези които искаме да прогресираме, да създаваме работни места, да творим, и да развиваме себе си и околната си среда, сме шибани фашисти. На базата на същото, болшевишката машина УБИ цялата българска интелигенция, и срина една от най-напредналите, и бързо развиващи се държави в Европа – нашата България. Защото те си дават автоматично правото да наричат всичко, което не им е удобно ”фашизъм”. Под грозните звуци на тази, и други подобни мантри, превзеха Крим, Севастопол, и почти цяла източна Украйна, защото да си украинец там, означава да си фашист, и да защитаваш националните си интереси, сигурността си, и народа си, означава фашизъм. Това са новите/стари мантри на дневен ред уважаеми Другари и Другарки.

Превеждам точка по точка, в мой стил. Това е цялата програма на Agenda 2030, за това се борят Те, а аз искам вие да знаете.

Обърнете силно внимание, че никъде в този документ не се посочва, че ”постигането на човешката свобода” е една от неговите цели, нито обяснява как тези цели трябва да бъдат постигнати. Както ще видите тук, всяка точка от дневния ред на ООН трябва да бъде постигната чрез централизиран държавен контрол и тоталитарни мандати, които наподобяват комунизма:

гАтовьи Бляд? Давайте, гАвАриТ главний комитет КПС:

Ще ви опиша всяка една от целите на Адженда 2030, и ще добавя реалистичен превод на това какво в същност означават тези иначе толкова добре написани фразички от програмата:

Цел 1) Прекратяване на бедността във всичките й форми, навсякъде по света.

Превод: Сложете всички в държавното благосъстояние, талоните за храна, жилищните надбавки и брошури, които ги превръщат хората в послушни роби на световното правителство. Никога няма да позволят на хората да се движат нагоре, за да си помогнат. Вместо това, те учат младите на масова виктимизация, и подчинение на правителството, което предоставя месечни пари за ”субсидии” за основни артикули като храна и лекарства. Нека го наречем ”прекратяване на бедността”, или айде да си го кажем направо – създаване на световно гето.

Цел 2) Прекратяване на глада, постигане на продоволствена сигурност и подобрено хранене и насърчаване на устойчиво земеделие

Превод: Цялата Планета се засажда с ГМО, и патентовани семена Монсанто, като същевременно увеличава употребата на смъртоносни хербициди, под фалшивото твърдение за ”увеличено производство” на хранителни култури. Инженерът генетично модифицира растенията, за да стимулира специфични витаминни химикали, без да има представа за дългосрочните последици от генетичното замърсяване, или открито проведени междувидови, генетични експерименти в крехка екосистема. Измислих и нов термин, и то на английски – шит ийтинг.

Цел 3) Осигуряване на здравословен живот, и насърчаване на благосъстоянието на всички хора, от всички възрасти

Превод: Така както е тръгнало, кажете ми честно, мислите ли, че това с пандемиите не е само началото? Как го усещате? Аз мисля, че това е просто самото начало. Пуснат ли втори патоген, ще станем свидетели на задължителни ваксинации за всички деца и възрастни, полу военно положение, заплашвайки родителите с арест и лишаване от свобода, ако откажат да сътрудничат. Насърчаване употребата на опасни лекарства при деца и юноши, като същевременно ще прилагат програми за ”скрининг”, или мониторинг, абе следене в реално време, както е в Китай.

Цел 4) Гарантиране на приобщаващо и справедливо, качествено образование, и насърчаване на възможностите за учене през целия живот за всички

Превод: Популяризират фалшива история, и опростено образование, съгласно общите образователни стандарти, които произвеждат послушни работници, а не независими мислители и свободни хора. Те никога няма да позволят на хората да научат истинската история или в противен случай ще открият, защото ако я научат, хората ще вероятно ще решат, че не искат да я повтарят.

Цел 5) Постигане на равенство между половете

Превод: Тук има някои позитивни според мен елементи, като ясни критики към религиите, което би било супер полезно. Освен това, в държави като България, жените наистина имат нужда от малко ”давайте!”. Но ще видим също така, маргинализиране на хетеросексуалността, демонизиране на мъжете, и популяризиране на ЛГБТ програмата навсякъде. Истинската цел никога не е ”равенство”, а маргинализирането и срама на всеки, който изразява някакви мъжки характеристики. Крайната цел е да се феминизира обществото, създавайки широко приемане на ”мекото подчинение”, наред със разрушителните, марксистки идеи за комуналната собственост, и ”споделянето” на всичко. Мъжката енергия има основната роля, и сила, да се изправи грубо ако е нужно, срещу потисничеството и да се бори за правата на човека, потискането на мъжката енергия е ключово за поддържането на населението в състояние на вечно съгласие.

Цел 6) Осигуряване на достъпност и устойчиво управление на водата и канализацията

Превод: Този стейдж позволява на мощни корпорации да поемат контрола върху водоснабдяването в света, и да налагат монополни цени, за да ”изградят нова инфраструктура за водоснабдяване”, която ще ”гарантира наличност” на водата навсякъде. Водата драги ми Читатели, е собственост на всички, и това трябва да е ясно. Държавите не трябва да позволяват монопол над питейната вода, защото в противен случай ще станем свидетели на вони за нея.

Цел 7) Осигуряване на достъпна, надеждна, устойчива енергия за всички – модерно енергоснабдяване

Превод: Зелените стартъпи, това са ново стартиращи, иноовативни компании, свързани с чистата енергия, и не-замърсяването на околната среда, произвеждат впечатляващи речи и медийно отразяване, но тъй като тези компании се водят по-скоро от корумпирани идиоти, отколкото от способни предприемачи, те винаги излизат от бизнеса. Програмирано е да е така, те са параван пред масите, Елита отдавна има достатъчно чисти технологии, които не желае да либерализира за всички. В същото време, продължаваме да използваме природен газ, нефт, и да си караме яките Аудита на метан, па и да горим въглища по ТЕЦ-овете, и каквото там намерим. Медиите се ослушват като мъжки зайци в царевичак, и вместо да говорят реалните неща, те просто се надяват да сте забравили всичко, за да могат да ви напомпат мозъците с още fakenews.

Цел 8) Насърчаване на устойчив, приобщаващ, икономически растеж, пълна и продуктивна заетост, и достойна работа за всички

Превод: Регулира се изчезването на малкия бизнес, директно шута в г*за за малките фирми. Минимални заплати, упълномощени от правителството, което ще фалира цели сектори на икономиката. Правителството ще контролира всичко, а Корпорациите ще контролират правителствата. Ще принудят работодателите да отговарят на квотите за наемане на ЛГБТ работници, като същевременно поддържат нивата на заплатите при централно, предварително планирана икономика на труда, продиктувана от правителството. Това ще унищожи икономиката на свободния пазар и ще откаже разрешителни и лицензи на онези компании, които не се подчиняват на диктата на правителството. Чак след такива събития, много от вас ще си дадат сметка, че капиталистическата система, в която живеем в момента, и която позволява свободно развитие на всеки човешки потенциал, е просто много добра. Аз лично обичам конкурентният пазар, защото носи само развитие, и то бързо. Мързеливите, конформистите, комплексираните, и другите подобни, просто никога няма да прогресират, където и да ги пъхнеш, те са първите които ще приемат новият икономически ред.

Цел 9) Изграждане на устойчива инфраструктура, насърчаване на приобщаваща и устойчива индустриализация, и насърчаване на иновациите (мамка му, тия всичко приобщават бе! ебати приобщаването пада, забелязвате ли?)

Превод: Ще поставят нациите, и националите държави, в краен дълг към Световната Банка, харчейки дългови пари, за да наемат корумпирани международни Корпорации за изграждане на мащабни инфраструктурни проекти, които да вкарат развиващите се страни в безкрайна спирала на дълга. Вижте книгата на Джон Перкинс ”Изповеди на един икономически убиец”, за да разберете подробностите за това, как тази схема се повтаря безброй пъти през последните десетилетия. Няколко американски администрации преди Тръмп използваха тези стратегии, сега рашките се учат, и то по грубият начин.

Цел 10) Намаляване на неравенството във, и между държавите

Превод: Наказания богатите, проспериралите честно, предприемачите и иноваторите, като може и да конфискуват почти всички постижения на тези, които решат да работят, и да превъзхождат мнозинството от конформисти, и мързеливи задници, които ни заобикалят. Преразпределяне на конфискуваното богатство сред масите от неработещи човешки паразити, които се хранят с продуктивна икономика, без да допринасят с нищо … докато крещят за ”равенство”! Това се случва в моята Испания в момента, нео марксисти командват парада, в държави като България обаче, Бай Ганьо и неговият манталитет, може да се окажат или спасение, или ускорение на заколението. Само от нас зависи. Не знам вие, но аз лично съм готов да се бия до смърт за свободата си. Нямам мотив да живея без свобода.

Цел 11) Да се направят градовете и населените места приобщаващи, безопасни, и устойчиви (пак приобщават, ей да им го набия…)

Превод: Забраняване на всяко притежание на оръжие от граждани (Значи, който ме познава лично, знае какъв съм, и как ходя, на мен ще трябва да ми пратят 1 полк + няколко танка ако се барикадирам у нас на село, че да ме разоражат, НЯМА ДА СТАНЕ!). Концентриране на оръжия в ръцете на послушни държавни агенти, които управляват класа на обеднели невъоръжени, и поробени работници. Тук разузнаването на Съпротивата, ще трябва да действа в посока да се вербуват такива хора, защото те са ключови играчи в тая схема. Криминализиране на живота в повечето селски райони, като ще въведат ”защитени зони” в стил ”Игри на глада”, за които правителството ще твърди, че принадлежат на ”Хората”, дори ако не им е позволено да живеят там. Принуждаване на всички хора да живеят в гъсто населени, и силно контролирани градове, където те ще са под денонощно наблюдение, и ще подлежат на лесна манипулация от страна на правителството, и марионетките на Елита. Дойде ли това време – ще се бием хора, нямаме друг избор. Ще се бием и това е. Свободата трябва да се защитава, и да се отстоява до последният жив човек на тая Планета.

Цел 12) Гарантиране на устойчиви модели на потребление и производство

Превод: Събирате наказателни данъци върху потреблението на изкопаеми горива и електричество, принуждавайки хората да живеят в условия на влошен жизнен стандарт, които все повече наподобяват условията на Третия свят. По телевизията, филмите и социалните мрежи ще се провеждат кампании за социално влияние, за да се засрамят хората, които използват бензин, вода или електричество, създавайки социална конструкция на престъпници и клюкари, които излагат своите съседи в замяна на награди за кредити за храна. Шибан маоистки комунизъм!

Цел 13) Предприемане на спешни действия за борба с изменението на климата и неговото въздействие

Превод: Ще бъдат установени квоти за потребление на енергия за всяко човешко същество, и ”решения за начина на живот”, които надхвърлят ограниченията за използване на енергия, установени от правителствата, ще започнат да бъдат наказвани или дори криминализирани определени индивиди, и/или групи от хора. Институт за тотално наблюдение на хората с цел проследяване и изчисляване на тяхната консумация на енергия. Собствеността на частни превозни средства ще бъде криминализирана и масите ще бъдат принудени да използват обществен транспорт, където свръх интелигентни алгоритми, и камери за разпознаване на лица, ще може да наблюдават и записват движението на всеки човек в обществото. Мислите ли, че predictive programing-a с филми е нещо случайно? Аз не вярвам в случайности.

Цел 14) Запазване, и устойчиво използване на океаните, моретата и морските ресурси

Превод: Забраняват океанския риболов, потапяйки доставките на храни в изключителен недостиг и предизвикващ стремително нарастваща инфлация на цените на храните, което поставя още повече хора в икономическо отчаяние. Криминализиране на работата на частни риболовни кораби и поставяне на всички океански риболовни операции под контрола на централното правителствено планиране. Само на облагодетелствани компании ще бъде разрешено да извършват операции по океански риболов (и да вземат това решение изцяло въз основа на това кои компании дават най-много вноски за предизборната кампания на корумпирани законодатели).

Цел 15) Защита, възстановяване и насърчаване на устойчивото използване на сухоземните екосистеми, устойчиво управление на горите, борба с опустиняването, спиране на загубата на биологично разнообразие

Превод: Прилагат програмата на Agenda 21 (ще ви направя отделен материал за нея), и принуждават хората да напуснат контролираната земя и градове. Криминализиране на частната собственост върху обработваема земя, включително ранчота, дворове, вили, и земеделски площи. Контролирайте твърдо цялото селско стопанство чрез корумпирана от Корпорациите правителствена бюрокрация, чиято политика се определя почти изцяло от Монсанто, докато USDA му дава печатите, а руснаците се правят на Лили Иванова, до като в същото време те са най-голямото зло в Евразия. Забрана на печките на дърва, събирането на дъждовна вода и градинарството вкъщи. Аз ви казвам, че дядо ми ще застреля всеки, който му каже това, за всеки случай не говорете с дядо ми по тая тема, защото наистина стреля на месо, ако чуе че някой ще му забранява да си копае градината, и да си се грижи за зеленчуците и за кокошките. Ще се криминализира самоувереността, и това ще бъде възпитавано у децата, за това ЗАЕМЕТЕ СЕ ВЕДНАГА с децата си. Налагането на пълна зависимост от правителствата, ще бъде закон божий.

Цел 16) Насърчаване на мирни общества, целящи устойчиво развитие, осигуряване на достъп до правосъдие за всички и създаване на ефективни, отговорни и приобщаващи институции на всички нива (а да им го наприобщя вече, и да им наустойча до картофите…)

Превод: Предоставяне на правен имунитет на незаконни чужденци и ”защитени” малцинствени групи, които ще могат свободно да участват във всяка незаконна дейност, включително в открития призив за масови убийства на полицаи, защото те са новата защитена класа на обществото. Шукар бори – кар мангел! ”Включващи институции” означава предоставяне на благоприятни данъчни структури и държавни субсидии на компании, които наемат работници от ЛГБТ или друга група, която в момента е про-правителствема. Използване на държавни агенции за селективно наказване на неблагоприятни групи, с наказателни одити и регулаторен тормоз, като същевременно се игнорират престъпните дейности на облагодетелствани корпорации, които са приятели на политическия елит. Готови ли сме за война или не? Да ви го кажа направо – аз съм готов! Кой е с мен? Още ли не е ясно, какво иска световният Елит?

Цел 17) Съживяване на глобалното партньорство за устойчиво развитие

Превод: Въвеждат се мандати за световна търговия, които заменят националните закони и предоставят неограничени правомощия на империализма на компании като Monsanto, Dow Chemical, RJ Reynolds, Coca-Cola и Merck + всичките руски боклуци на пазарите, които за щастие са крайно малко, но ги има. Приемане на глобални търговски пактове, които заобикалят националните законодатели и отменят законите за интелектуалната собственост, за да гарантират, че най-мощните корпорации в света поддържат пълни монополи върху лекарствата, семената, химикалите и технологиите. Заменете националните закони и изисквайте пълно спазване на глобалните търговски споразумения, създадени от мощни корпорации и подпечатани от ООН.

С няколко думи  –  Корпорациите ще командват световният парад, вече не скрито, а съвсем на яве. Пак ви питам, готови ли сте за гражданските конфликти, които ще настъпят почти моментално, но все пак градуално, с вземането на всяко едно такова решение? Аз съм готов хора, искам да подготвя и вас.

Пълно поробване на планетата до 2030 година

Както се казва в документа на ООН, ”ние се ангажираме да работим неуморно за пълното прилагане на тази програма до 2030 г.”.

Аз лично пък се ангажирам, да пратя при свети Петър и Архонтите, всеки който застраши сигурността, и свободата на семейството ми, приятелите ми, и въобще хората които обичам и ценя.

Ако прочетете целия документ и умеете да гледате между буквите, бързо ще разберете, че тази програма на ООН ще бъде обвързваща за всички граждани на света, като се позовава на правителствена принуда. Този документ никъде не посочва, че правата на личността ще бъдат защитени. Той дори не признава съществуването на човешки права. Дори така наречената ”Всеобща декларация за правата на човека”, на която фъфлят по цял ден по съдилищата кьоравите агенти на БХК, напълно отрича правото на хората на самозащита, правото на медицински избор, и правото на родителски контрол върху собствените си деца. Време е да им бъде отнета всякаква подкрепа.

Такива долни, комунистически, терористични организации, трябва да разберат, че ние българите имаме Конституция, която гарантира абсолютно всичко. И правата, и задълженията. Това трябва да се приложи на планетарно ниво. Във всеки един нормален човек, е заложен изконен, естествен и натурален морал, който трябва да се подсилва, и възпитава по естествен за хората начин. Правителствените принуди ще доведат до масови протести, след това ще се организират групи, които ще се противопоставят дори с оръжие на новоприетите догми. Надявам се, и знам, че на Балканите, въвеждането на нещо такова ще им бъде изключително трудно. Помнете драги Сънародници – това е НАШАТА РОДНА ЗЕМЯ, и аз не давам и една педя от нея.

ООН планира глобална правителствена тирания, която поробва цялото човечество, като същевременно нарича схемата “устойчиво развитие” и “равенство”.

1984 най-накрая пристигна, и разбира се, всичко е разработено под фалшивия етикет ”прогрес”. Знайте обаче, че има и такива като мен, ние пък ги държим на мушка…

Бъдете здрави, отстоявайте със зъби и нокти свободата си.

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

 

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This