Здравейте драги Читатели.

През октомври 2022 г. бившият директор на службата за разследване на НЛО към Пентагона даде експлозивни изявления в YouTube каналът Theories of Everything. Това, което той каза, беше нито повече, нито по-малко, че Пентагонът разполага с информация и има снимки на членовете на екипажи на неидентифицирани летящи обекти. Според него Пентагонът разполага със снимки на извънземни, които присъстват тук на Земята. Новината беше подхваната още веднъж преди няколко седмици, защото това, което ни даде този човек, си е истинска информационна бомба. Пентагонът разсекретява все повече, и повече, информации относно извънземното присъствие на Земята. Искате ли да видите някои от тези автентични изображения на извънземни? Е, не пропускайте това видео…

Представям ви тази информация чисто неутрално и спортно, без да налагам мнение –  а вие си направете съответните изводи от нея.

Луис Елисондо, и вече публичната, американска правителствена програма за изследване на НЛО

Използвайки терминологията на новото поколение, преди седмица стана ВАЙРЪЛ, една вече малко остаряла новина. Оригиналната новина беше лансирана през месец октомври 2022 година, но остана доста незабелязана, особено в държави като България, където медиите са повече от контролирани от политическата система. Става въпрос за Луис Елисондо, директор на специализираната програма на Пентагона под името Advanced Aerospace Threat Identification Program, или AATIP, чиято задача е да разследва всичко свързано с наличието на неидентифицирани летящи обекти и аеро-космически аномалии. Това е официалната програма за разследване на НЛО на американското правителство, а структурите и бяха тайни до преди само 1 година. Но вече не са, което говори много … Всеки, който се интересува по темата, и говори повече от 1 език, ще намери страшно много информация навсякъде в интернет, с което ви подканвам да се позаинтересувате, и ако някой открие нещо интересно – моля да ми пише.

Luis Elizondo e бил директор на тази програма в продължение на 10 години, все още работи за Пентагона. Специалността му е разузнаване и контра разузнаване, и косвено сме Колеги по направлението с Remote Viewing. Както съм ви казвал много пъти, Методът стои в основата на цялата информация относно НЛО, и извънземното присъствие на Земята. Луис стана световно известен с новините за онези пилоти от ВВС на САЩ, които преследваха едни неидентифицирани летящи обекти, и коментираха по между си това, което им се случва. Мисля, че си спомняте за този случай с видеата от системата за управление на оръжието на техните самолети. Имаше ги навсякъде в интернет, по много официални медии, но се случи – и след това се потули. Истината е, че Пентагона планира разсекретяване на още информация относно НЛО и извънземното присъствие на Земята, и това не се случва случайно….

Разсекретните снимки на НЛО, преследвани от пилоти на ВМС на САЩ

 

 

 

Tова са някои от изображенията от видеото, предоставено от Министерството на отбраната на САЩ, с етикет Gimbal, от 2015 г., необясним обект се вижда в центъра, преследван от няколко изтребителя докато се издига високо в облаците, пътувайки срещу вятъра по данни от радарната система на самолета. ”Има цяла флота от тях”, казва един от пилотите, на друг, въпреки че е показан само един от въпросните обекти. Правителството на САЩ проучва внимателно неидентифицираните летящи обекти по нареждане на Конгреса, след което излиза доклад, и в крайна сметка Пентагона официално оповестява новата чрез Луиз Елисондо, и вади неговият отдел на светло. Негови са и думите от една друга новина, която повечето медии сложиха в платените си раздели в интернет: ”НЛО са сред нас от над 70 години насам”.

Намесата на Метода Remote Viewing

Oсвен останалите информационни бомби, Елисондо говори в същият епизод на подкаста Theories of Everything и за биологични мостри от тези извънземни посетители, както и за Методът Remote Viewing… Имам късмета да познавам лично, някой от основните фигури в RV международната общност, като пример ви давам Майор Джон Пол Смит, който потвърждава информацията в личен разговор с мен преди няколко седмици. Очакваме Майора на гости в България за един event на Българското Remote Viewing Общество, но това ще стане новина през лятото, ще има и интервю с него в нашият канал в YouTube, специално за българската публика и нашите Колеги тук на място. Оставям ви скрийншот за да знаете кой е този американски подкаст, за който ви говоря:

Мисля, че повечето от вас вече се сещат за какво говорим. Но не е само това! Има и още една интересна новина покрай тези случаи, нещо също така потвърдено от Луис, и случило се много близо до България.

Видеото и снимките от Кумбургаз са истински

Възможно ли е, Елисондо да говори за един от случаите, които той сам е разследвал в Турция? Става въпрос за видео материалите и снимките от Кумбургаз, Турция, на които ясно се вижда висящо във въздуха НЛО, и неговите пасажери… Моля гледайте целият епизод, тези от вас, които сте на ти с english-a, и ще видите сами… Това е един доста стар случай, който беше супер известен в периода между 2007 и 2009 година.

Оставям ви линк към цялото, стабилизирано видео от Кумбургаз

Казвам стабилизирано, защото камерата, която се използва има увеличение х200, и тези от вас, които разбират поне малко от фотография, знаят какво е да държиш в кадър нещо с такова отдалечаване. Основният човек зад това разследване от американска страна е именно Луиз Елисондо. Турската държава също проведе официални разследвания, и не бяха открити данни видеото да е фалшиво, напълно истинско е, което е още едно потвърждение, че нещо там горе е заснето и определено не е fake.

Вижте сега това тук:

Снимките са много, ако напишете в нета ”Kumburgaz UFO” ще ги видите всичките. Знае се и името на оригиналният автор на записа, това е Мурат Джалин, жител на Кумбургаз, градче което се намира много близо до Истанбул между впрочем, и съответно – до България. На мястото на записа е била цяла група, сирийско турска, и въпросният господин успява да заснеме тези кадри, именно защото в момента носи камера с голямо увеличение.

На записа се виждат ясно няколко същества от не-човешки тип, които са отворили нещо като процеп в корпуса на кораба и наблюдават наоколо. Ей тия пичаги тук:

Виждате как градуално, малко по малко, но сигурно, се случва едно публично изнасяне на информация относно извънземното присъствие на Земята. Няма случайности в тези неща….Не може да има. Когато институции от сорта на Пентагона решат да кажат нещо такова, значи наистина има причина. Това е едно контролирано изпускане на информация със зададени параметри и точно определена цел, асоциирана с контролът на общественото мнение.

Нито повече, нито по-малко… Изводите оставям на вас.

Oчаквайте нов епизод в нашият YouTube канал, базиран на тази статия.

Абонирайте се и за Радио подкаста ”Пътеки през Вселената”, чиито водещ съм аз, и ударете по един палец нагоре! 🙂

Подкрепете ни в Patreon, ако уважавате авторският труд, и ни споделете в социалните мрежи, директно от бутончетата долу в тази статия.

Това е за сега от мен, поздрави на всички.

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This