Здравейте драги ми Читатели.

Днес ще поговорим много на кратко за практиката на окултното и магията. С много малко думи, ще се опитам да ви кажа страшно много. Това е един бърз урок по окултизъм и магия. В името на сайта го пише – това е ”границата между окултизма и реалността”. Метафорично казано разбира се. Всичко е част от голямата, всеокупна реалност. Друг е въпроса каква част от нея възприема всеки, индивидуално. Ето защо Status Quo-то е създало методики, чрез които да вкарва всичко в общата торба. Така контролът е много по-лесен, индивидуалното обаче крие истинската Сила, тази с главно ”С”. Силата, но и точно обратното на нея са състояния на Духа. Вътрешни състояния са. Те го знаят…и го практикуват, давайки ви на вас само трохи от различни знания, повечето от които са скрити от векове, и на порцийки се дават само на малцина.

Магия: всеки иска да я направи, но никой не иска да я изучава. Езотеризъм: всеки иска да го познава, но малцина се осмеляват да го проверят сами. Окултизъм: всеки иска да го практикува, но никой не желае да направи грешка…Ако имате изградено ясно намерение у себе си, ако ясно знаете какво искате да постигнете – няма от какво да ви е страх. Страхът е просто илюзия, произтичаща от липса на информираност.

Всички ги е страх от грешките, но грешките са просто друг начин на учене, присъщ на смелите и тези с истински Дух. Страхът стои в основната програма за контрол над Човеците. Социумът ще ви каже кое е реално, и кое не може да бъде реално. Но какво е ”реалното” наистина? Реален ли е светът на сънищата, щом толкова ярко го експериментират хората като нас, способни от ”там” да влияят ”тук”? Има ли разлика въобще между ”тук” и ”там”? И ако да – къде се намира тази разлика? Лесно – в самото възприятие, и в това, къде е концентрирано вниманието способно да доведе до намерение – основната сила на всяка магия и на всяка доза Сила у всичко, дори у самият живот като такъв.

А между това да виждаш и да не виждаш, да знаеш и да не знаеш, има много голяма разлика не само в практиката, но най-вече в Индивида, който все още се страхува, но без да е имал предишна практика, решава със знания, изучава, цени, учи се и се опитва отново и отново. Така се става Воин. Защото магията и окултното като наука трябва да се превърнат в практикуване на проба и грешка. За да имам здраво стъпили на земята крака – магията и науката трябва да вървят ръка за ръка. Без този принцип се излагате на опасности, на отрицание, на присмех, и на това да попадате постоянно в задънени улици. Когато се виждаме на живо по разни семинари, винаги ви уча ”да вярвате без да вярвате” – точно същото имам в предвид, синтезирано кратко и набързо. Окултизмът е изкуство, което трябва да бъде правилно овладяно, и никога да не се превръща в религия, за да няма Съзнанието клетки, които да го задържат. Този е вторият основен принцип на контрол над Човечеството – ”вярвай в нещо, което не разбираш! то ще генерира страхът от непознатото – нужен, за да ти сложим оковите, защото само ние знаем и разбираме, дори имаме директен достъп до ”божественото”, а ти просто човек, ти ще бъдеш завинаги наш роб, защото не знаеш….” Това е тяхната мантра. Това искат да направят с всички, и в продължение на хилядолетия го постигаха, до като ние бяхме по петите им за да ги възпираме. Земята е интересно място. Хем е затвор, хем е площадка за експерименти, хем е място просто за туризъм и развлечение, хем тук има и договорености, специални договори по чиято сила, не може да има определен вид намеса, за сега… Защото много от избралите съзнателно страданието, реално влияят над еволюцията на други. Конфликтите на интереси съществуват не само на Земята, каквото долу, такова и горе. Такива са параметрите на Играта от 1D до 5D.

Знанието трябва да ви позволява да се свържете със себе си, защото няма по-висш начин за намиране на истини от този, който живеете и развивате. Нещата се променят, когато вие се промените. И ако не допускате грешки и не се изправяте всеки път, когато паднете ,ако не позволявате на себе си да се тествате и изучавате провалите си ,ако не позволявате чрез усилие и постоянство да достигате до извори на истинско знание – магията и окултното изкуство не са съвсем за вас. Не става с чисто любопитство.

Защото окултното и магията, винаги са били там, но не сте успявали да ги видите…”Защо не ги виждам!”, ”Искам да ги видя!”, ”Научи ме да ги виждам!” – мога да науча всеки да вижда вътре в себе си, тази е единствената посока. Бъдете тогава познавачи на себе си, и ще ги видите! Някой като мен може да ви подбутне добронамерено, но останалото зависи само от вас, защото вие сте Създателите на своята реалност. Вие, ние сме, Великият Източник на всичко с целият му потенциал. А нечистите сили сложиха воал над това интегрално знание, донесоха на тази Планета идолопоклонничество, за да се превърне Земята в тяхната лична ферма. Превърнаха ви в продукт за консумация. Силата ви – тя им трябва! Но вие я притежавате във всеки един момент, вие СТЕ Силата. Вземете себе си обратно навътре, и изригнете по-мощни от всякога навън!

Ето защо трябва да се научите да знаете, да обичате, да се осмелявате, и да мълчите. И когато разберете това, когато разберете какво означава вътрешно знание, ще познаете върховното знание, което се разкрива, когато се научите да виждате, защото сте готови тогава да се срещнете с господаря, който е истинското ви Азъ. Това са много от вас, хора живеещи в една програмирана, програмираща среда.

Понякога изпитвам съжаление когато виждам Орли, мислещи се за кокошки. Орли, които не се опитват да летят, защото са приучени да не искат да узнаят, че могат да летят. А мястото им е на свобода, в полет над всичко, като част от Великото Цяло – не във ферма за кокошки.

Затова не очаквайте бързи резултати, защото Вселената не отговаря на вашата прищявка, и чисто и просто ментални идеи базирани на любопитство. Вселената ще ви отговори когато сте разбрали ключовете, и сте готови. Учете се, и постоянно търсете нови знания, нови методи, нови информации. Търпението, това ще бъде най-голямата ви добродетел – и ще ви доведе до нови пътища в живота.

Защото всичко започва и завършва вътре у вас, във вашето дъно, и посоката на магията е винаги една и съща – от вътре на вън.

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This