Здравейте драги Читатели.

Днес ще ви драсна едно материалче, свързано с едно интервю, което Читател ми изпрати да разгледам. Доста е интересно, и е ясно, че все повече учени от световно ниво се допълват взаимно в мнението си, че не само не сме сами, ами ”и те живеят сред нас”. За хора от нашите кръгове това е ясно, и пишем такива материали в името на просвещението и разпространението на този сорт информации. Тези от вас, които следят материалите в сайта, ще хванат и тънката връзка. А тя е именно с Адженда 2030, и мнимата борба на Елита с климатичните промени, което цели налагането на истинският NWO. Но не е само това! Има и друго 🙂 и то е, че малко по малко Човешката Раса бива подготвена за големият първи контакт, който обаче хич не е първи, но това е тема на друг разговор… Става въпрос за Д-р Йънг-Хе Чи, професор в Ориенталския институт в Оксфорд, който е направил една интересна конференция преди няколко години, и който вярва в силната връзка между изменението на климата и отвличанията от извънземни. Оставям ви линк към конференцията, за тези от вас, които знаете английски език и имате желание сами да проверите информацията. Името, което професора е избрал през 2012 година за това изнасяне на информация е ”Отвличанията от извънземни и проблемите на околната среда”. За останалите ще анализирам най-интересното тук в тази статия, като ще цитирам дословно думи на въпросният професор Д-р.

Д-р Чи започва лекцията си с твърдението, че ”може би човешката цивилизация е към своя край”. В своята петдесет и пет минути презентация той цитира д-р Дейвид Джейкъбс, американски изследовател на отвличания, който твърди, че основната цел на извънземните е да колонизират Земята, кръстосвайки се с хора, за да произведат нов вид хибриден вид. ”Хибридите” от второ поколение според Джейкъбс се разхождат сред нас незабелязано. Д-р Чи твърди, че ”не само учените и теолозите, но и нечовешките видове изглежда са много загрижени за оцеляването на човешкия вид”. Той отбеляза, че времето на появата на извънземните съвпада с времето, когато Земята е изправена пред големи проблеми: изменението на климата и ядрените оръжия. Заключава, че ”може повече или по-малко да се предположи, че хибридният проект е отговор на тази предстояща гибел на човешката цивилизация”. Професорът твърди, че ако действаме сега по отношение на изменението на климата, ”можем не само да се спасим, но също така можем да докажем, че извънземните грешат в преценката на нашия морален капацитет”, демек, и той има реална информация по темите, защото иначе нямаше да направи подобна конференция, използвайки официалното и си име и научен статус. През април 2018 г. д-р Чи се обърна към Оксфордския съюз, за ​​да предложи дебат по темата. Предложението беше: “Извънземни на земята, да или не?“. Това предложение обаче не беше прието от новоизбрания тогава президент на научната общност на Оксфорд. Защо ли?

След конференцията д-р Чи разработва своята теория, като пише книга на корейски, чието заглавие се превежда като ”Извънземни посещения и краят на човечеството”. На въпроса дали все още поддържа възгледите, изложени на конференцията през 2012 г. отговаря положително, обяснявайки възгледите си за отвличанията на извънземни, теорията за биосферата и хипотезите си за причините, поради които извънземните създават нови човешки видове. Докато заявява по време на конференцията, че случаите на отвличане на извънземни са различни, в смисъл че са осъществявани от различни Раси (сиви, инсектоиди, рептоиди, и буквално човеци от други Планети), той посочва, че ”общото е, че всички те провеждат някакъв биологичен експеримент, включително производството на хибрид”.

Думите му са: ”Ако са далеч, не би трябвало да се тревожат за нас. Не мисля, че са отдалече, те са точно до нас, и не можем да ги видим. Можем да използваме аналогия на рибите, които могат да мислят и възприемат нещата само по начина, по който могат, а хората също могат да възприемат по същия начин, така че нашето възприятие за света е ограничено от нашите органи.” Не знам дали професора чете Блогът на Nahuatl, но пиша точно по тези теми от поне 8 години, за видовете внимание, за как сетивата на физическото тяло ни играят лош номер, и как това е свързано със самата идея на Матрицата, и човешкото съществуване в момента. Ще намерите повече информация в секцията на сайта именувана ”Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ”.

Извънземни и хора в една и съща биосфера

Според теорията на д-р Чи, фактът, че извънземните и хората споделят една и съща биосфера, означава, че изменението на климата оказва отрицателно въздействие върху тях, което обяснява засилената им намеса в човешките дела. Професорът обобщава трите си хипотези защо извънземните биха искали да произвеждат хибриди с хора така:

Една от възможностите е те да намерят нашата ДНК за ценна за опазването на техния вид. Второ, за създаване на видове, които могат да оцелеят при бъдещи климатични условия. Трето, някои отвлечени съобщават, че тези хибриди са с много висок интелект, така че те произвеждат тези хибриди като решаващи проблемите ни, бъдещи лидери. 

На въпрос дали има песимистичен поглед към бъдещето, д-р Чи изрази загриженост за липсата на политическа воля за предотвратяване на ”изменението на климата”, дори ако разполагаме с необходимата технология. Той казва следното, което на мен лично ми говори директно ”пичове, по-добре е те да ни командват”, което е сещате се какво….:

Съдейки по начина, по който действат извънземните, те имат по-добра представа за нашето бъдеще, може би това сочи към песимистично бъдеще. Така че те не идват за нас, а за тях, за тяхното оцеляване, (но тяхното оцеляване наистина е и наше оцеляване) оцеляването на цялата биосфера. Това е мястото, където постигнах напредък в развитието на теорията си и продължавам да търся повече доказателства в подкрепа на моето мнение.

Професорът от Оксфорд директно знае за начинът, по който действат въпросните извънземни…Така както много други учени го знаят, но не говорят.

Изводите оставам на вас…..

Поздрави на всички,

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This