Драги Читатели, мой приятел ми напомни да ви направя тази публикация. Картинката с окото е дело на брадъра Deyan Delev. Има една арабска поговорка – любопитството уби котката. На много хора им е интересно, абе аджеба, какво става там от другата страна? Искам от мен да знаете, ритуалите с растенията на силата са FAKE, особено в Европа. В Южна Америка са останали едва десетина от истинските шамани, които спазват свещените традиции на тези ритуали, и растенията, които се употребяват. Те са родени Воини, а такива като нас има по цял свят, но сме малко, така сме родени, и то е по план, защото нямаме особена нужда от анализа на мозъците си, и от сетивата на тялото си, за да знаем какво е, и какво се случва. Родените така разбираме много добре термина и механиките зад ”да виждаш без да виждаш”. Искам да ви отправя едно предупреждение, за да запазите вас, и близките си хора от подобни практики без контрол:
Живеем в доста комерсиален свят, чиято комерсиалността е погълнала всичко от-до. Дълги години съм се занимавал с такива неща, и личният ми опит е железен, статиите които съм писал във връзка с опитностите извън тялото, осъзнато сънуване и т.н., са абсолютен референт към тези теми на български език. Не се хваля, просто наистина е така. Всеки изчел секцията ”ОИТ и окултни знания” на сайта знае за какво говоря, това не са просто думи. Личният опит е много важен, и за това ще си позволя да ви кажа някои работи относно наркотиците, и влизането в астрала:
  1. 99.9% от хората, НЕ СА подготвени да влезнат в астрала будни. Ние наричаме това ”трето внимание” и много хора не са се върнали от там, или сред време, дори години са осъзнавали какво им се е случило реално. За да се случи това по безопасен начин, е нужно да спят, и да е изключена почти нацяло връзката Съзнание-мозък-физическо тяло, или да са добили опит и правилната информация, което и правим през обученията на тематика опитности извън тялото и осъзнато сънуване. То е така по ред причини, но основната и най-важна е, че НЯМАТ съзнателен контрол по време на ритуалите, и се оставят в ръцете на псевдо шамани. Тук НЕ СМЕ в никой случаи ”източника на абсолютната истина”, но вярвайте ми, познавам основните механизми зад всички тези процеси, свързани с изменените състояния на Съзнанието, и то от перспектива ”там на място”, което ме е подготвило да мога по един или друг начин да го обясня и на други. Защото процесите са едни и същи…
  2. Ефекта от психотропните вещества, които приемат по време на тези ритуали си работят…Отново въпроса ”имат ли съзнателен контрол над процесите?”, и отговора е тотално, ясно и категорично – НЕ. Излагат се на много сериозна опасност, влизайки в астрала чрез наркотици, дори марихуаната е крайно опасна по ред причини.
  3. Тези, които дълги години сме се занимавали с ОИТ, и подобни практики, и имаме истински опит, знаем едно – отвори ли се тази врата, няма затваряне! Вярвайте ми – наистина няма затваряне и става страшно. Или се раждаш Воин и го знаеш, или по-добре никога не ползвай такива средства от чисто любопитство. По-добре се научи да го правиш по естественият и натурален начин, но народа иска всичко ”бързо и на момента”, а то са процеси … които траят години. Нищо духовно няма у бандите хипита, мислещи че са стигнали върха на сладоледа, за астралните същества те са просто един чудесен обяд, поднесен на всичкото отгоре по специален начин – все едно агнета с вързани крака, които нямат шанс да избягат.
  4. Астрала е многопластово пространство, базирано на ментални илюзии, и нито един човек от тези по-нормалните няма съзнателен контрол над подсъзнанието си. То е неизмеримо обширно, и холограмните проекции, които може да види там, имат специална механика на функциониране. Това, което не знаят хората, е че дори с използването на психотропни вещества, те НЕ излизат в общата територия, а откриват врати към собственото си подсъзнание. Те не знаят как да пазят себе си, и се оставят на това, което ”очите им виждат” а то може да се модифицира, и се прави точно така, по начин, по който е удобен за самият човек, за да бъдат отворени вратите, които не искате да се отварят. Човешкото колективно подсъзнание е виртуална машина, с множество виртуални хард дискове, и в по-голямата си част е изкуствено. Отвориш ли по този начин собствената си врата – ставаш агнешко с картофки. Защото там не само, че е населено – там е пренаселено, просто вие не го знаете.
  5. Астралният свят/светове, си имат параметри, имат си и закони на физиката, има техни междинни дялове, които са изградени буквално от сутилна материя, а в посещението на астрала няма абсолютно НИЩО духовно! Великите ви възнесени даскали ви лъжат, защото и те нямат собствен опит, за тях това е просто бизнес, или са неосъзнати агенти на астралните Архонти.
    Там има много мощни същества, които НЯМА да ви пожалят, ок? Веднъж отворена тази врата, достъпът до вас е завинаги, и вие дори няма да можете да осъзнаете какво, и как ви се случва. Дълги години съм се занимавал да спасявам хора от астрални същности, и вярвайте ми, някои от тях са трудни дори за мен.
  6. Процесите в подсъзнанието, както вече ви казах, си имат собствена механика. Те са тотално отделен, и непознат за повечето хора свят. Да ”видиш” нещо там, и да имаш интеракция с него, може да отключи верижни реакции у човека, и те да доведат до случвания в личния му живот след време.
  7. Самите психотропни вещества в растенията оказват директен ефект върху нервната система и мозъка. Едно влизане в астрала по неестествен начин, както е чрез наркотици, може да отключи директно врати, които човека няма да знае как да затвори. 80% от шизофрениците са жертва именно на това, а самото психотропно вещество е като ключалка, която просто НЕ ЗНАЕШ как да обработиш, че да можеш да действаш както си искаш. Една проста проекция на хиляди цветове заедно в такова състояние, може да отвори в подсъзнанието ви вратички, които не искате да бъдат отваряни. Вярвайте ми, че не искате! Виждал съм много такива случаи на живо, познавам хора останали частично там – и за тях няма спасение, освен ако те самите не намерят начина.
Това е една много малка част от реалните опасности по време на изменено състояние на Съзнанието чрез наркотици. Моля послушайте ме. Не напразно виждате логото на BULGARIAN PSI OPS BATTALION, и знам много добре какво казвам, и защо го казвам. В тази група има хора, които през годините съм обучавал, и които могат да правят невероятни неща със Съзнанието си, но по естествен начин. Никога чрез наркотици, или съмнителни ритуали. Eдин Шаман, ама от истинските, трябва да има капацитет да изгради обща, защитна енергийна структура, и да има капацитет също така да пази всеки по отделно. Това се прави по определен начин. Тези хора се раждат в тези традиции, това не е нещо, на което можеш да се научиш. Аз не съм Шаман, аз съм друг вид, много по-оперативен Воин, и ви говоря от опит. Ще ги изхващате по това, дали ще ви кажат ”къде ще имате опитност”. Тези, които знаем за какво иде реч сме на ясно, че психотропното вещество ще отвори портал към подсъзнанието, и никога в общата територия. Такава енергийна поддръжка, такова енергийно структуриране на група от хора, не се прави за 10 минути, и ето ви причината, по която то не може да бъде комерсиално. Просто не става така. Прави се трудно, изисква много енергия, и излага на огромна опасност самият Шаман. Това се прави само от Воини, истински, не от хипита с расти и псевдо тъпанчета, които пушат мария по цял ден, и се чудят как да не работят. Познавам един такъв Шаман, който в ”цивилният си живот” е доктор ….. обаче е роден Воин, родил се е в Племето Шуар, в Еквадор. Когато говорим с него, думите са последното, което виждаме. Истинските Шамани просто са директно разпознаваеми. Хипитата с растите и голямата им ”духовност” също. Трябва да се научите да ги разпознавате. Думите носят заряд, и много много друга информация, освен чисто от разговорен тип. Един такъв Шаман, никога няма да допусне който и да е до такъв свещен ритуал. Той има капацитет да ”види без да вижда” мотивите ”зад”. Има определени мотиви, които не са генерирани от човека, а от астралните същества зад него. Тяхната територия са местата, където има идеологии, там е тяхното царство. 95% от групите, които се занимават с такива неща са хранилки за астрала, и нищо повече от това.
Именно комерсиалността е насадила у днешният човек желанието всичко да е бързо. Хората не разбират времето, а всичко си има тайминг. Нито един процес не е самостоятелен, и винаги води до верижна реакция от осъзнавания и случвания.
Ако в този момент някой от вас е потопен в тия фалшиво духовни среди, призовавам ви – излезте.
Обществото на Воините Вълци знаем какво казваме, и защо го казваме. А думите изписани тук носят определен енергиен заряд. Почувствайте ги, спрете да мислите и да анализирате за момент, и усетете енергията на думите.
Всеки човек има капацитет да вижда от другата страна. Изберете дългият и труден Път на Воина, не избирайте пътя на пушечното месо. 99% от тези ”шамани” са проекции на астрални Архонти, които им събират определен вид енергии. Когато успееш да внедриш бъг в системата на един човек с отворено Съзнание – създаваш перфектно, енергийно перпетомобиле, което ще работи цял живот за теб, и няма да го осъзнава. Така се създават цели групи от човеци, над които властват астрални Архонти, и тази власт ще продължи да се упражнява и след смъртта. Не си мислете, че филма свършва там!!! Нищо подобно, там е винаги само началото …
Защитите в енергийната система на човека работят най-добре в автоматичен режим, когато са управлявани единственото от подсъзнанието, то знае най-добре какво да прави. Човек съдържа в енергийната си система, в която НЯМА нищо духовно, просто е другата ви сутилна част, която очите ви не виждат, механизми за контрол и отблъскване на атаки. Почнете ли да пипате там посредством наркотици, ритуали и т.н. – вие си гарантирате отварянето на врата, която после не може да се затвори лесно.
Именно по тази причина, понеже в течение на годините много хора са искали от мен да ги обучавам, създадох обученията ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”. Информацията в тях е структурирана по определен начин, поднася се на порции, и никога няма да ви постави в опасност. Защото това е Пътя на Воина, а ние сме родени Воини. Доста други в течение на годините се опитваха дори да вербуват наши събратя. Разбира се не им се получава, защото до като някои се опитват просто да видят – за нас, онази територия е мястото, където сме най-оперативни. Сънищата на хората, и възможностите, които дава достъпа там дори не са ни интересни, дори не се занимаваме целенасочено с такива неща от много години насам. Ефектите от всичко това може да прочетете в тази статия, писана на базата на мейли от обикновени хора, които искаха да бъдат обучени:
Има само един правилен начин да сърфирате астрала – по естествен път, не чрез наркотици и психоделични вещества. Първият е истинскитят Път, трудният, дългият. Вторият е пътя на опасностите, пътя на робството, и пътя към потенциалното отключване на неща, които вярвайте ми – искате да си стоят заключени.
Подсъзнанието е нашата територия, ние знаем как да боравим с механизмите там. Не е произволно, нито е бързо, нито нищо подобно. Такова става след десетилетия практика…Можем да правим неща, за които ако ви разкажа, ще се страхувате след това. Но знайте едно BG PSI Battalion не е нищо, което трябва да е страшно. Моите приятели и аз сме хора, които осъзнават всичко това, за което ви говоря. В даден момент е като да влезнеш в кошарата с агнетата с меч в ръка, и да ги изколиш до крак за удоволствие. Само психопат може да изпитва удоволствие от такива неща – или някой под контрола на астралните същества – те се хранят от това, извличат енергия от това, за тях това е бизнес и начин на съществуване. Много от тях са били хора, други никога не са се инкарнирали… Това е един огромен, необятен, и тотално необясним свят. Човешката реч, и начини на общуване тук и сега, са крайно недостатъчни, и те го знаят….
Сред нас крачат истински Воини, под много имена. Самата дума ”воин” е просто дума, и нищо повече. Ние се разпознаваме по между си, знаем кои сме, и нямаме нужда от дълго общуване с думи. Посвещавам този материал и на тях, и изразявам дълбокото си уважение към това, което са. Имат моят респект и поради факта, че не използват това, което знаят против обикновеният човек. Това е Пътя на Воина.
Отново – НИКОГА не се вкарвайте във филма с използване на психотропни вещества за влизане в съзнателно сърфиране на астрала.
Сред нас крачат истински Воини, под много имена. Самата дума ”воин” е просто дума, и нищо повече. Ние се разпознаваме по между си, знаем кои сме, и нямаме нужда от дълго общуване с думи. Посвещавам този материал и на тях, и изразявам дълбокото си уважение към това, което са. Имат моят респект и поради факта, че не използват това, което знаят против обикновеният човек. Това е Пътя на Воина.
Отново – НИКОГА не се вкарвайте във филма с използване на психотропни вещества за влизане в съзнателно сърфиране на астрала. Моля, осъзнайте къде ви е цаката, за да знаете, в противен случай те ще ви я намерят…
Предупредих ви.
Поздрави на всички.
Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This