Драги Читатели, и Приятели на Блогът на Nahuatl, имам удоволствието да ви разкажа за 2-ма истински, български Супер Герои.

Това са Виктор и Калина, които са родени слепи, никога не са виждали света по начина, по който зрящите го възприемаме…Горд съм да съобщя, че те двамата преминаха обучението по Remote Viewing, и се присъединяват към нашият Тийм. Мисля си, че малко хора са на тяхното ниво, и след малко ще разберете защо 🙂
Ще ви разкажа няколко интересни детайла в контекста на Remote Viewing – техните истински супер геройски способности, които надминаха очакванията. Виктор и Калина са безпрецедентен случай в историята на Remote Viewing. Това са първите не-зрящи Вюъри в света! За мен е гордост, че съм техен инструктор. Колегите от САЩ, Франция и Германия останаха с отворени усти когато им разказах за случилото се този уикенд.

Тези младежи са от този тип хора, които след 5-тата минута разговор, вече предизвикват WOW ефект у събеседника. Не само гордост…контакта с тях прави човек директно способен да оцени и себе си, виждайки с какво се занимават, как протича ежедневието им, и на какво са способни. Запознахме се тук по Фейсбук. Виктор ми писа лично съобщение, в което проявяваше жив интерес към нашите курсове по оцеляване и подготовка за цивилни. Още тогава му видях снимката, и разбрах, че е сляп, след което той самият ми разказа историята си. Останах с отворена уста и аз… Разбира се, поканих ги на всички обучения и събития, които организирам, и те с радост приеха. Тяхното състояние е привидно лимитиращо. Когато с Колегата Т. отидохме до София да ги вземем за обучението, проведохме интересен и дълъг разговор с тях на път за Стара Загора.

Първото впечатление когато ги видяхме беше начинът, по който се движат, енергията която имат, и сигурно 50 килограмовите раници, които носят докато проведоха мини разходка, за да се изпишкат кучетата. Когато поех раницата на Виктор, думите ми към Т. бяха ”аз с това няма да мога да вървя и 1км”, а те катерят Хималаите с такава тежест на гърба си + всичко останало, което носят! Двете им кучета водачи, Карма и Идалго, легнаха в краката им на задните седалки на джипа, и по нищо не личеше, че там има 2 големи лабрадора. По пътя обсъдихме доста интересни неща. Вики и Калина са: спортисти / маратонци, бягат и на нормални маратони, и на трейл маратони през пресечен терен!!! Връх Ботев и Вихрен за тях са някаква бебешка разходка.. Катерят върхове, алпинисти планинари и СПЕЛЕОЛОЗИ! Едно такова, човек започва да се пита, ”абе наистина ли са слепи тия младежи”? Освен това Виктор е джудист, занимава се с рафтинг, а сега заедно с Калинка са и първите не-зрящи Remote Viewers в света. Калина обучава кучета водачи, тя е и единственият не-зрящ оператор на механизация в България. Понякога съм много горд с Блога, че ме среща с такива наистина уникални хора…никога няма да повярвам, че съществуват случайности в тази реалност. Виктор и Калина имат тежко минало, пътят който са извървели от както са родени е крайно тежък, но това е направило от тях едни истински Супер Герои. Постоянно се бъзикат с привидно лимитиращата кондиция на слепотата, а чувството им за хумор е изключително.

Бях подготвен да модифицирам целият курс, за да може да го преминат, а то какво се оказа….? Оказа се, че в много отношения те се справят дори по-добре от зрящите. Водят си записки НА ЛАПТОПИ! Пишат до като аз говоря…Не пожелаха някой да им помага с придвижването в този голям хотел, макар че влизат за пръв път там, и си нямаха понятие кое къде се намира. Бяха им достатъчни около 20 минути за да запаметят всяка една крачка, всеки един терен и повърхност. Още в колата, Виктор ми каза, че имат развит усет за обкръжаващата ги среда като при прилепите. Развили са нещо много подобно на ехо-локация, а слухът им е изключително остър. Бях си изгубил ключовете за колата по време на курса, а Виктор беше запомнил дори колко крачки съм направил, докато вървя тихо и наблюдавам как се справят новите Колеги с RV протокола. Беше запомнил точно къде съм спрял, и тогава ”ключовете са спрели да дрънчат по мен”, което в крайна сметка ми помогна да ги намеря, a въобще не съм ги и чувал ”как дрънчат”, което само може да ви наведе на мисълта колко остър слух има Виктор, и как усеща вибрациите на всичко, което помръдва наоколо…

Нямаше нужда да променям нищо по курса заради тях. Освен, че си водеха записки на лаптопите – пишеха на ръка! Защо вродената човешка способност да наблюдават всичко, без значение от разстоянието, времето и пространството, е толкова развита при тях? Този въпрос си зададох, и стигнах до извода, че вътрешният им свят никога не е бил обременяван от информацията, която очите могат да подадат към мозъка. По време на цялото ни човешко съществуване, подсъзнанието постоянно картографира всичко, посредством визуалната информация, която очите подават към мозъка. При тях това липсва. По тази причина липсва и ефекта analitical overload/оverlay, или ”анализът на мозъка”, който по време на една част от изпълнението на Remote Viewing протокола е пречка за процеса, която обаче в вкарана в релси, защото самият протокол включва елементи за идентифициране, деклариране и освобождаване от аналитичните ”филми” на мозъка, за да може да се работи с истинската информация зад това. Но те никога не са виждали нищо така, както ние с очите си можем да виждаме. Техният вътрешен свят е уникален, и ние няма как да го видим с физическите си очи 🙂 🙂 До този извод стигнах, и вероятно съм прав – те никога не са виждали света както останалите го виждаме, но имат свой начин, не по-малко ефективен, дори по-ефективен в много ситуации.

Екстрасензорното възприятие се развива много силно с практиката на RV. То не е разделено на някакви части, и няма имена, то е едно глобално, мащабно сетиво, присъщо за всички хора. Ние обаче се раждаме в социум, който програмира цялата възприемана реалност. Базата на този контрол над Съзнанието са ‘‘идеите” за всичко, което съществува, а една голяма част от него влиза през очите. Това създава лимити у хората, защото им отнема собственият поглед на нещата, а по-осъзнатите от нас са прекарали години в изчистването на тези информационни наслагвания, за да може да достигнем близо до знанието за това какво сме в същност. Различното и уникалното при Виктор и Калина, че те никога не са използвали очите си … По тази причина, образите за всичко заобикалящо ги, са базирани на това сетиво, което много зрящи се опитват да развият – при тях то е вродено, родени са с пълен ъпгрейд на екстра-сензорите възприятия.
Това е малка част от всичко, което мога да разкажа за тях двамата …

На 11-12 февруари ще преминат и курса ”Оцеляване и подготовка за Цивилни – Извънредни положения, бедствия и конфликти”, както и обучението ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”.

За мен е гордост, че съм техен инструктор по Remote Viewing.

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This