Драги Приятели, информираме ви, че следващото обучение по Метода за извличане на информация Remote Viewing ще се проведе в град Бургас на дати 10-11 Август 2024. За записване, изпратете мейл до [email protected] с име, телефон за контакт и линк към профил в социалните мрежи, или използвайте директно формуляра в сайта на Българското Remote Viewing Общество в раздел ”Курсове”. Когато получим вашият контакт със запитване, ще ви изпратим допълнителна информация.

Местата са лимит до 20 души.

Имате шанс да се запишете до 8 Август, след това няма да бъдат приемани заявки за записване.

Следващото обучение, за което искам да ви спомена е обучението на тематика ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, нещо което не сме правили отдавна. Този курс трябваше да бъде наш вътрешен, на Българското Remote Viewing Общество, но поне е лято и доста от нашите Колеги няма да участват, отваряме до 15 свободни места за хора извън RV Тийма. Изключително интересен е и няма аналог в България.

Това обучение ще ви потопи в може би най-важната информация в изследването на човешкото съзнание – информацията за това как функционират астралният свят и светът на сънищата, какво са реално, и как се ”сърфират” тези недосегаеми за обикновените човешки сетива мулти измерни светове. Има много какво да се каже… основата е базирана на safety инструктаж, техники, и един уникален синтез от информация, с които можем да ви гарантираме, че получите нужното за да развивате себе си в тази посока.

За записване на това обучение трябва да изпратите мейл до [email protected] с имена, телефон за контакт и линк към ваш профил в социалните мрежи, който можем да разгледаме, след което ще ви изпратим допълнителна информация. Ще имате шанса да се срещнете с хора от Българският Remote Viewing Екип, както ви казах, този курс беше предвиден за наше вътрешно обучение.

Поздрави на всички – очакваме ви! 🙂

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This