Драги Читатели! Вече като част от IRVA (International Remote Viewing Association) ще започнем да правим по-сериозно неща, и по-големи групи за обучение по този изключително функционален метод за извличане на информация. В щатите сме обявени за ”номер 2 в света!”, което за нас е голямо постижение. Ще започнем да преподаваме и по-напредналите части на TRV и АRV протоколите, както и част от оригиналната военна методика, с участие на Инструктори от САЩ.
Обявявам записване за Курс по RV през месец януари в Стара Загора, за който имаме предвидени 40 места. Свободни за сега са половината. Всеки, който се занимава професионално с наука, физика или психология, ще получи безплатно място на курса. 
За записване изпратете мейл на [email protected] с име и телефон за контакт за да получите информация.
Запазваме летните цени на обучението за да може да дойдат повече хора, възползвайте се! Обучението може да се премине и онлайн, и тази опция е запазена винаги за Нашенците от чужбина, и всеки, който е възпрепятстван да дойде на място.
Ще разрешим заснемане на части от обучението само за хора от научните среди, или за уеб сайтове, или youtube канали, които ние решим. ”Нещото” никога не е било заснемано до сега, и информация на български език има само тук. Ние сме официалните представители на IRVA в Източна Европа, а Инструктора е част от международният и управителен съвет. Методиката използва чисто научни подходи, разработени и усъвършенствани от ВМС и военно разузнаване на няколко държави. За курса с предимство са служители на Мин. Вътрешните Работи, БАН, и Армията, за които има резервирани 10 преференциални места, и които ще трябва да се свържат с нас предварително за участие. Местата за научни сътрудници на БАН са безплатни.
Българската Група PSI UNIT BULGARIA има нови международни инициали (картинката от тази статия) – Изследването на потенциала на Съзнанието продължава с пълна пара. 
По всички събития в цял свят, включително скоро и по Gaia, Българското Remote Viewing Общество, представено от нашият Тийм (PSI UNIT BULGARIA), ще бъде представяно с тези инициали по всички международни събития на IRVA (International Remote Viewing Association). Номерът 001 е на един Колега, който е от най-добрите от нашите среди. Той даде и идеята зад новите ни инициали, не съм аз, моята карта е под номер 000. Всички останали ще получат своя карта и нашивка с инициалите на PSI UNIT BULGARIA. Oбещавам да направя методът Remote Viewing много по-достъпен за публиката, макар че трябва да пазим конфиденциалност по много причини. В нито един момент няма да се разкриват имената на Членовете на BRVS, но ще ви запозная с части от нашата работа, разследвания, и информациите с които боравим. Remote Viewing е най-добрият начин за мащабна експанзия на Съзнанието чрез научната методика, създадена с цел добиване и обработка на информации от всякакъв тип. За нас няма тайни, и нищо не може да бъде скрито. България, в лицето на нашият Тийм, се нареди на 2-ро място в света, благодарение на дейността на сайта и всички наши Приятели, Читатели и Партньори. Представляваме България в тази материя. Продължаваме да обучаваме всякакви хора, от всички среди на Обществото. Пазим моралните ценности на BRVS, което изисква частична секретност на информациите. Скоро доста Колеги ще преминат нивото, в което вече бяха начинаещи, и ще бъдат въведени в истинска, организационна работа по реални RV проекти. Стигайки до тук – всичко е общо и безплатно. Предстои голямо събитие на Bulgarian Remote Viewing Society с разкриване на голяма доза информация ден преди следващото обучение в Стара Загора, което ще се проведе в средата на месец януари. На този нощен семинар ще ви покажа какво е RV, как работи, и ще видите информации от реални проекти, свързани с неща, които страшно много ви интересуват. Ще се запознаете и с част от Тийма, които също ще бъдат поканени на събитието.
Развитието на човешкият потенциал е постоянен процес. Чрез работата по всички наши обучения, правим така, че да сме директен участник в процеса. Съзнанието няма лимити, лимитите са проекция на идеята, че има лимит. Не скъпи Приятели… Науката, в лицето на квантовата механика всеки ден доказва научно това, което ние правим. Преди години ме помолихте да започна да обучавам Читатели на Блога – от както го правя, намирам само прекрасни хора, с които общувам постоянно. Намирам приятели, и такива, с които не сме се виждали от хилядолетия, за което съм ви безкрайно благодарен. Тази дейност няма да спре. Remote Viewing и обученията ”Въведение в опитностите извън тялото и осъзнатото сънуване” са създадени за да попълнят много сериозно арсеналът ви със знания. Тези знания водят до верижни реакции в Съзнанието – отключват нови аспекти от вас самите, и всеки който е бил с нас го знае, и може да го потвърди. Изработих за вас цяла система, която споделям с тези, които я искат. Беше по ваше желание преди години.
——————————————-
Remote Viewing е метод разработен от ЦРУ и Военното Разузнаване на САЩ, като част от спонсорирана от американското правителство строго засекретена програма, наречена Прокет Старгейт. В продължение на повече от 30 години научни изследвания, и разработки, те създали тренировъчна методика, която дава възможност на почти всеки един човек да бъде обучен в този изключително директен, и ефикасен метод за добиване, обработка на информация, и разузнавателни данни. В първите си години, методът Remote Viewing е използван изключително за извличане на информация за обекти и географски места с военни цели, но впоследствие спектърът му на приложение е станал изключително широк. Remote Viewing в същност е и една естествена способност да човека, да придобива точна информация, която по друг начин е недостъпна за обикновените сетива. Базира се на натуралната връзка на всеки Индивид, с колективното подсъзнателно, което ние наричаме ”Матрицата”. Назад в историята, Матрицата има и други имена, като Акашови Записи, а след това и Колективно Подсъзнателно. Правителството, и Военното Разузнаване на САЩ, са инвестирали в този прокет над 40 милиона долара, използвайки най-надарените американски екстрасенси, като Инго Суан, който е и Офицер от ЦРУ, и главен участник в пси проектите на американското Правителство. Автор е на множество издания, най-известното от които е ”Penetration: The Question of Extraterrestrial and Human Telepathy”. Боравенето с информации от Матрицата, по методът Remote Viewing, се прави посредством строго установени протоколи за извличане, и обработка на данни. Добитата информация може да се отнася към места, предмети, Същества, събития и прочие, които са отдалечени във времето и пространството, без значение от концепта за линейно време, или пространство.
Накратко, това означава, че при интуитивна работа, посредством специфичните протоколи, без Вюърът да знае нищо за целта на изследването, може да извлече информация за абсолютно непознати за него неща, и/или отдалечени от него обекти/цели. Това винаги се прави, използвайки определени базови правила, наречени Stages от RV протокола. Единственото, с което разполага Екипът от Вюъри, са осем цифри в следният формат ”7898/44478”. Всичко, което не се прави с тези протоколи, НE може да бъде наречено Remote Viewing.
Продължава в раздел Remote Viewing, и RV Society Bulgaria.
Поздрави на всички!!!
——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This