Здравейте драги Читатели.

Днес искам да ви представя една интересна история, една от тези истории, които никой не разказва, защото не ги забелязва – а те не са малко. Винаги призовавам към размисъл… към това блогърите, които се занимават с такава тематика да престанат просто да копи пействат информация, а да дадат поле на личната мисъл на Слушателя и Читателя, за да може те сами да си направят изводите. Да копи пействаш информация е скучно, истински интересното е когато разследваш наистина, и попаднеш на ето такива източници, които само като ги погледнеш – да ти настръхва цялата козина.

Искам да разглеждате този материал чисто спортно, и сами да си направите изводите за себе си. Аз както винаги, ви представям личната си перспектива. Както знаете, мас медията има навика, да пуска интересни жокери, тази история е именно това – жокер, пуснат от мас медията, от Netflix. Под формата на сериал тук се разиграва един сценарий, за който имаме косвени данни, мета данните – там се крият големите истини. В последно време ставаме свидетели на война вътре в Европа, действието на този филм се развива именно в такъв сценарий, който се случва няколко години преди днешната руска инвазия и война в Украйна. Военни министри призоваваха населението на западните страни да поддържа запаси от храна, вода, лекарства и всичко нужно за поне 3 месеца.

Първа беше военната министърка на Австрия, след това германският военен министър, след това Италия, после Дания и Холандия, последваха ги Франция и Испания. Какво се опитват да ни кажат? Имайте предвид, че оригиналът на тази статия в сайта съм го писал на 24 януари 2021 година. Сега сме 3 март 2024-та, и виждаме точно това. Само преди броени дни испанската военна министърка каза същото, те просто го повтарят, за да не може никой да каже ”вие не ни предупредихте” – очаквайте война между русия и НАТО, подготвяйте се, и т.н. Преди само 3 дни военният министър на Дания каза същото, след това германският канцлер Олаф Шолц. Паралелно с това медии като Netflix и филмовата индустрия правят продукции точно на такава тематика…. Случайно ли е, и още веднъж – какво се опитват да ни кажат?

През януари 2021 година, пандемичните времена, в случаен разговор с една приятелка подхванахме подобна тема, и понеже не гледам телевизия, тя ми каза ”абе виж има един Netflix сериял, в който говорят май за строго секретният Обект 17”, или както го наричат у нас – тайната база край Лесидрен, ловешко, макар че според мен, друго е населеното място, в по-точна близост до самата база. В сериала тази база я наричат ”Стара 17”, пак ли е случайност, че 90% от големите секретни бази в България се намират именно в СТАРА Планина, като централен Балкан ги концентрира всичките? Случайно ли е пак? Много случайности станаха!

Там преди години арестуваха Соломон Паси, който пак ”случайно” си се разхождаше баш около базата, и след като поиска официална информация, биейки министър, такава му беше отказана. Нова телевизия, и Бтв, правиха репортажи ако се сещате. Никой в България до сега не е видял тая връзка, та викам, чакай да седна да я разгледам аз поне 🙂 Просто темата е много интересна!

Секретният Обект 17, е българската Зона 51, с чиито бивш директор имах шанса да се запозная, и да пием кафе. В предни материали ви говорих и за това, но нека ви припомня. Ще ви разкажа отново личната си среща с него, за да имате представа за какво говоря, и да не ви се налага да ровите по стари материали, защото и аз имам навика, да ви оставям линкове към стари материали.

На вниманието на Разузнаването: Всяка прилика с действителни места и събития, е ”случайна”, и ”неволна”.

И още нещо: никой не може да скрие дадена информация на 100%, до като хора като нас. Казвам ”нас”, защото не съм само аз 😉

Моята среща с този вече, доста възрастен мъж, беше съвсем ”случайна”, от тия наистина ”случайните”. По същата ”случайност”, няколко месеца след това, ми се кьофна насреща, Колега, който е работил 15 години в мините на Дънди Прешъс, в село Челопеч, ама това е друга тема… Искам да ви жака, че живота ми е пълен с тия ”случайности”, а аз знам да ги разчитам 🙂 Общо взето, по времето на строежа на най-голямата инфраструктура в България, до този момент, говорим за лято 2020, аз седях на кафе в едно ловешко село. Просто седях вън на една маса, с лаптопа, и си пиех сутрешното кафе, подготвяйки дневни рапорти, когато до мен се доближи, възрастен човек, на над 80 години, който ми се усмихна по много готин начин, и ме попита ”младеж, може ли да седна при тебе?”. Отговорих му ”разбира се, заповядайте”, и така започна нашата ”случайна среща”. Стареца ме попита, какво правя с този лаптоп, и аз му казах, че работя, след което ме попита какво работя, а аз казах, че цялата информация за това е конфиденциална, и се усмихнах 🙂 Хехехе, след което той каза, ”ами и аз цял живот с класифицирана информация работя”, и така тръгна разговора, до като в даден момент, не ми спомена, че над 3 десетилетия е бил директор на базата в Обект 17… След което, аз само погледнах през очилата, и нищо не казах….Очаквам тези идните седмици, среща с него, и наистина знам, че от следващата ни среща, ще излезе уникална информация. Общо взето това е информацията за усмихнатото старче. Сега тази синхроничност с една, супер неизвестна белгийска продукция на Netflix, наречена ”Into The Night”. Ще ви разкажа на кратичко, а вие си правете изводите сами за себе си:

Сюжета не е кой знае какво. Това е един, както казах, супер неизвестен сериял, няма кой знае какви специални ефекти, доста е кратичък, но интересното тук, е че прави директен линк, към същият строго секретен Обект 17, тук в България. Ако човек го гледа, без да знае историята за българската тайна база, която реално май не е само българска, няма въобще да се загледа в тоя филм, това е типичното сериалче, което си пускате да ви приспи.

Та…

Един от главните Герои, работи в централата на НАТО в Белгия (Брюксел). Той е служител в централният офис, и от началото на филма е във военна униформа. Викат го там, в централата по служба, и той става свидетел на едно събрание на висши офицери, и посланици на дадени страни. Може би играе ролята на преводач, в случая. Не гледах целият сериал, само погледнах откъсите, в които се говори за България, и ви разказвам от горе, от горе, макар че темата може да се разгърне страшно много ако изгледам целият филм, но както и да е.

По време на този брифинг, този мъж чува разговор, че нещо се случва със слънцето, и предстоят катаклизми (паааак случайности и синхронизации с последните подкасти…). Когато изгрее то, всичко живо пада и умира, нещо като радиация, или самата му светлина, убива хората на място. Когато успява някак си да анализира информацията, въпросният военен си дава сметка, че трябва да се пътува само на запад, за да се избягва светлината на слънцето. По време на срещата си, офицерите и посланиците говорят за това явление на бързо, стават и заминават, за да се спасят. Нашият човек, отвлича един самолет, който тъкмо излита. и кара пилота да пилотира машината само на запад, само където ще е все още нощ. Те следват нощта, защото слънчевата светлина убива хората на място.

По пътя обяснява на останалите в самолета за какво става въпрос, но те не вярват. Кара ги да спират, за презареждане на гориво, и на едната от спирките, някои от пътниците си пускат телефоните, и започват да виждат, как в социалните мрежи има видео клипове, на хора които падат като мухи по улиците, и започват да си дават сметка, че военният не ги лъже. Спират на много летища, за храна, вода, и провизии, и при едната от спирките вземат радиостанции, за да видят какво се говори по радио каналите, което е леко глупаво от реалистична гледна точка, защото всеки един съвременен самолет разполага с в пъти по-мощна радиотехника, с всички аналогови и дигитални честоти, но както и да е – сценаристите явно не го знаят.

Засичат радио сигнал, с кодирана комуникация на източно европейски език, който западняците обикновено винаги асоциират с ”руски”, и по едната ”случайност”, на борда има рускиня, която установява, че това не е баш руски, а може би някакъв украински диалект, което за западняците, може и да е български език, защото те така или иначе, не правят разлика. Рускинята казва, че чува как някакви военни говорят с астронавт, от някаква станция в космоса, и разбира от разговорът им, че ”трябва да се отиде в някакъв обект който се казва СТАРА 17”.

Космонавта в крайна сметка им съдейства, свързва се със СТАРА 17, и те разбират, че трябва да отидат там, за да се спасят. Проблемът е обаче, че комуникациите спират, и те не знаят къде е въпросният обект, и решават да пътуват обратно до Брюксел, да се върнат в централата на НАТО, която е вече изоставена, за да видят останали ли са записи и документи, които да ги насочат към локацията на СТАРА 17. Пътуват, влизат, по записи и по карти, разбират че мястото е в България, разбират къде се намира, и тръгват натам. Кацат някъде в една планинска зона, на изоставена писта, до някакъв военен обект, до който има язовир! И когато видях това – настръхнах, защото познавам местонахождението на няколко от тези бази, и знам как изглежда ландшафта около тях…..Отворете картата, вижте къде се намира Обект 17, вдигнете поглед в посока нагоре, и ще видите язовира 🙂 Мястото, което се описва в сериала е почти 1 към 1 с локацията на Обект 17, и периметъра около него. СлОчаеноС, пак някаква 🙂 ей така на сценаристите им хрумнало, хооопаляяя и готово!

В един от кадрите, обясняват, че ‘‘в ситуация на големи кризи, посланиците и висшите офицери, ще изгонят от залата дори преводачите”. Спомням си един приятел испанец, Капитан пилот на изтребител F18-HORNET (McDonnell Douglas F/A-18 Hornet) от кралските ВВС, който каза същото…. каза го след това и в интервю за телевизията, за което му се караха….. Буквално същото. Тоест драги Читатели, както ви говоря от доста време насам – трябва сами да се подготвим за тези евентуалности, защото никой, нищо няма да ни каже.

Няма да ни предупредят. Тази информация е превилегия на малцина. А аз ще ви кажа, че българските малцина, са няколкото ДС генерали, и шефовете им от днешната руска ГРУ, които командват, които дърпат конците, на поне 80%, от цялото задкулисие на политиката у нас.

Другата перспектива:

Tук има 2 факта: споменава се директно България, и директно ”Стара 17”, демек, Стара Планина 17, или още по-директно да си го кажем, самият Обект 17, който се води уж Лесидренско (Ловеч), ама не е баш така 🙂

 

Ключовият фактор е Етрополе. В тази част на Стара Планина, целият Централен Балкан, е просто едно от местата, с най-голямо струпване на тайни бази, и тук няма абсолютно никаква случайност, а военните, които ме слушат и ме четат знаят точно защо го казвам. Започнах да си мисля, реално кой кой е в тая игра. ПОД видимите хангари и периметъра на Обект 17 има буквално цяло градче…Не далеч от там е базата в Шишково, 5 етажа на горе, 5 изестни надолу…В посока Правец се намира резиденцията на Тошко Овчарчето, построена му, от комунистическата гняс на времето, и със сигурност свързана с тунели към всяка една от тия бази.

Има и други, има и много интересни детайли покрай тях, но не искам да говоря, защото Remote Viewing Обществото сме се компрометирали да не изследваме докрай тайните бази на Българската Армия, от съображения свързани с националната сигурност. Сред нас има хора, чиито самоличности биха се компрометирали, а говоренето в детайли за тези места би изложило на опасност самите бази а и цялата работа на Армията по тяхната секретност. Такива места драги Приятели трябва да има, те са гаранта за оцеляването на българската държавност в сценариите на такива катаклизми каквито разглежда този белгийски сериал. Всички сме отговорни за националната сигурност на България и за оцеляването на нашият Народ, така че нито аз, нито който и да било Колега, или Колежка, занимаващи се с метода за извличане на информация Remote Viewing ще ви разкажат детайли по тези теми. Секретните бази на нашата Войска ще останат запазени в тайна, и за тях никой от нас няма да проговори дори да знае нещо по-така.

Но да знаете едно, установено е от край време, ние също сме правили разследвания посредством RV протоколите, че най-сигурното място на Балканите е именно Национален Парк Централен Балкан, той не напразно е обявен за защитена територия… Когато чуете думата ”защитена” да знаете, че наистина е защитена територия. Част от това най-сигурно място е и почти цялото било на Стара Планина, от котленският балкан до Правец и Етрополе – цялото било. Когато няма препядствия и радио честотни дупки, билото на великата Планина се използва за много лесна комуникация, от горе без препядствия обикновени двубандови радиостанции достигат до над 100км директна комуникация. Ако са ви интересни тия теми, може да присъствате на някое от обученията ”Подготовка на населението за извънредни положения, бедствия и конфликти”. Няма да разнищвам повече това, защото ще стане много дълго.

Та в сериала се вижда, че в близост до въпросното съоръжение, има изоставено вече военно летище. Както ви казах – мислете и проверявайте сами дали в близост има летища, може и да се изненадате. Логиката, която трябва да следвате, е че както критично важната за Българската Държава документация, така и хората, които могат да боравят с нея, така и ключовите военни, както и всички останали, които имат достъп – няма да пристигнат там нито на магарешки талиги, нито по сухоземен път. Защо ли? Ами защото при такива сценарии всичко ще бъде задръстено, най-достъпният и бърз начин за достигане до базите е по въздух. Така, че правете си изводите сами. Някои бетонни площадки, и привидно асфалтирани пътчета в Балкана, не са просто случайни…

Тези, които са по-запознати с тази информация може би си дадоха сметка до тук, че не става въпрос за Обект 17 до Лесидрен? 🙂 🙂 🙂

Това което ви показвам на тая снимка, в непосредствена близост до Етрополе, се нарича Обект Х, има и друго име с 4 цифрички, но да го наречем Обект Х…. Така, капацитета на съоръжението отдолу е за много хора, говорим за хиляди. Не е най-големият такъв обект на Балканите обаче! Но има най-добрите условия, това според информацията, която аз имам.

Отделно, един от моите бивши вече Колеги за който ви споменах, и който е работил 15 години в мините на Челопеч, които също не са далеч от там, ми разказа, за съоръженията. Квартали, бензоностанции, жилищни сгради…… Всички тези обекти, под целият този Централен Балкан са свързани с тунели. Има и един интересен факт – там се заглушават радио комуникациите, GSM системите, дори сателитните комуникации не работят добре, което ще рече, че и GPS-a ви може да откаже…. Странно ли ви се вижда? Абсолютно не. Имайки в предвид обхвата на това съоръжение, то в крайна сметка е едно огромно такова, точно под Балкана, считайки параметъра със заглушаването за граница, можем да изчислим точно колко е голямо, но това са вече специални разузнавателни методики и тактики, и ако не знаете какво правите, силно НЕ ВИ препоръчвам да експериментирате точно там 🙂 Много интересни неща може да се направят …… но да ви посъветвам, не си правете шегички с капацитетите на военно разузнаване точно там, и се сетете, че на български министър му беше отказан какъвто и да е достъп дори до информациите за тайната база. Послушайте ме, не се базикайте с Военно Разузнаване точно на тая тема, може на тема НЛО, защото там има доста наблюдения на неидентифицирани летящи обекти, може на други теми, но на тази специално не си правете шегички ако случайно някой реши да иде да види колко са тайни тия обекти реално. Това, което ще последва ако Военна Полиция не знае за вас – е вашият моментален арест, има камери и сензори в целият периметър, а той е огромен.

Я да видим сега, има ли язовир на близо? Има много ясно…. само на няколко километра от там:

Виждате ли го в ляво?

Айде малко по-близо:

 

Така, аз съм супер запален Рибар/Спинингист, и постоянно съм по водоемите, и знаете ли какво? В Природата няма прави ъгли – тоя водоем е изкуствено създаден. И само този факт, на мен лично ми прави връзки, тук има свързаност. Подземните инсталации, разполагат с електричество, за електричеството трябват автономни генератори, генераторите имат нужда от охлаждане, оп! Язовирче, в горната част на наклона??? СлОчаеноС? Надали….

Интересна историйка, а?

Никой не се беше светнал да я анализира на кратко, та на мен се падна честта 🙂

Имаме белгийски сериял, и то по Нетфликс, и то супер смотан белгийски сериял, от тези с които се приспивам аз лично понякога, в който се говори за слънчев катаклизъм, за България, и се дава директен линк към Обкет 17… или Обект Х, който според мен е истинската тайна база.

В една от последните статии в Блога, ви говорих за последното си ОИТ. Стана така, че и една моя приятелка е имала ОИТ буквално в същото съоръжение. Разликата там е в това, че въпросната подземна база, се намира на километри, десетки километри, под земята. Над нея има буквало, кристали с размерите на села, които са част от тяхната технология, а над това, се намира Централен Балкан, в зоната някъде около Шипка. Доста интересни синхроничности станаха. Всяко едно пътуване през Шипченскят Проход, на мен лино ми носи винги едно и също усещане, че нещото е кухо, че има огромни кристали, и че под кристалите има Цивилизация, която обаче не e Homo Sapiens Sapiens, а е Homo но от друг тип, не от тази Планета. Базата е смесена, един вид ”международна е”, и всички вътре, са от човешки тип.

Има още интересни данни, този път от Remote Viewing средите, и лично от Ед Деймс и Майор Пол Смит. Става въпрос за теорията за Killshot-a на параноика Майор Деймс, за което той отдавна е аутсайдър в RV средите, защото без малко да срине както името на Метода, така и репутацията на хилядите много сериозни хора, които съставляват международното RV Общество. Ние не сме гледачки на бъдещето, нито сме баячки, нито нищо подобно, нито пък целим да паникьосаме хората. Има обаче елементи от тези Remote Viewing доклади, кои се случиха 1 към 1 и то точно в това време, началото на войната в Украйна, и всички последвали събития в САЩ, Европа и Русия до ден днешен 3 март 2024 година. Проблемът на Деймс е, че е импулсивен, и наплаши милиони хора по света, защото го даваха по големите медии.

Ще оставя на вас лично, за да откриете за какво иде реч, в нета е пълно с информация, има много видео материал в Youtube. Генерално това е една теория, базирана на RV сесии, от години насам, над 10, която предвижда, нещо като катаклизъм, свързан със Слънцето, който те наричат The Killshot.

Само ще ви кажа, че RV Тиймовете, предвидиха пандемията, близо 9 години, преди да се случи, дори 10……Когато зацепих всичко това на веднъж, започнах да смятам 2+2, и мамка му, продължава да дава 4. Сериалът е слънчев катаклизъм + България + таен подземен обект в Централен Балкан + моите опитности извън тялото + това, което ми говори интуицията, и ме накара да се прибера в България + куп други, лични неща. Филма е масивен както виждате….

Ще събера данни за малко по-мащабно проучване, и всичко това ще даде като резултат, още една статия, като продължение на тази 🙂

Желая ви лека вечер!

Бъдете здрави!

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
—————————————————————————–

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This