Тайната база ”Обект 17”, и серияла ”Into The Night” на Нетфликс

от | ян. 24, 2021 | Общи статии, Политически и други анализи | 1 коментар

 Здравейте драги Читатели.

Днес искам да ви представя една интересна история, и ще ви загатна за една теория. Искам да я разглеждате чисто спортно, и сами да си направите изводи, лично за себе си. Аз както винаги, ви представям личната си перспектива. Както знаете, мас медията има навика, да пуска интересни жокери, тази история е именно това – жокер, пуснат от мас медията.

Една Приятелка ме светна на тази тема, и понеже не гледам телевизия, осъзнах една крайно интересна, и мистична, връзка на един Netflix сериял, със строго секретният Обект 17, или както го наричат – тайната база край Лесидрен, ловешко, макар че според мен, друго е населеното място, в по-точна близост до самата база. Там арестуваха Соломон Паси, който след като поиска официална информация, биейки министър, такава му беше отказана. Нова телевизия, и Бтв, правиха репортажи за това, ако се сещате. Никой в България до сега не е вдянал тая връзка, та викам, чакай да седна да я вдяна аз поне 🙂 Секретният Обект 17, е българската Зона 51, с чиито бивш директор имах шанса да се запозная, и да пием кафе. Ще ви разкажа отново личната си среща с него, за да имате представа за какво говоря, и да не ви се налага да ровите по стари материали, защото и аз имам навика, да ви оставям линкове към стари материали.

На вниманието на Разузнаването: Всяка прилика с действителни места и събития, е ”случайна”, и ”неволна”.

И още нещо: никой не може да скрие дадена информация на 100%, до като хора като нас. Казвам ”нас”, защото не съм само аз 😉

Моята среща с този вече, доста възрастен мъж, беше съвсем ”случайна”, от тия наистина ”случайните”. По същата ”случайност”, няколко месеца след това, ми се кьофна насреща, Колега, който е работил 15 години в мините на Дънди Прешъс, в село Челопеч, ама това е друга тема… Искам да ви жака, че живота ми е пълен с тия ”случайности”, а аз знам да ги разчитам 🙂 Общо взето, по времето на строежа на най-голямата инфраструктура в България, до този момент, говорим за лято 2020, аз седях на кафе в едно ловешко село. Просто седях вън на една маса, с лаптопа, и си пиех сутрешното кафе, подготвяйки дневни рапорти, когато до мен се доближи, възрастен човек, на над 80 години, който ми се усмихна по много готин начин, и ме попита ”младеж, може ли да седна при тебе?”. Отговорих му ”разбира се, заповядайте”, и така започна нашата ”случайна среща”. Стареца ме попита, какво правя с този лаптоп, и аз му казах, че работя, след което ме попита какво работя, а аз казах, че цялата информация за това е конфиденциална, и се усмихнах 🙂 Хехехе, след което той каза, ”ами и аз цял живот с класифицирана информация работя”, и така тръгна разговора, до като в даден момент, не ми спомена, че над 3 десетилетия е бил директор на базата в Обект 17… След което, аз само погледнах през очилата, и нищо не казах….Очаквам тези идните седмици, среща с него, и наистина знам, че от следващата ни среща, ще излезе уникална информация. Общо взето това е информацията за усмихнатото старче. Сега тази синхроничност с една, супер неизвестна белгийска продукция на Netflix, наречена ”Into The Night”. Ще ви разкажа на кратичко, а вие си правете изводите сами за себе си:

Сюжета не е кой знае какво. Това е един, както казах, супер неизвестен сериял, няма кой знае какви специални ефекти, доста е кратичък, но интересното тук, е че прави директен линк, към същият строго секретен Обект 17, тук в България. Ако човек го гледа, без да знае историята за българската тайна база, която реално не е баш българска, няма въобще да се загледа в тоя филм, това е тичното сериялче, което си пускате да ви приспи.

Един от главните Герои, работи в централата на НАТО в Белгия (Брюксел). Той е служител в централният офис, и от началото на филма е във военна униформа. Викат го там, в натовската централа по военна служба, и той става свидетел на едно събрание на висши офицери, и посланници на дадени страни. Може би играе ролята на преводач, в случая. Не съм го гледал целия, само погледнах откъсите, в които се говори за България, и ви разказвам от горе, от горе, за да не стане прекалено дълга тази статия. По време на този брифинг, чува разговор, че нещо се случва със слънцето, и предстоят катаклизми. Когато изгрее то, всичко живо пада и умира, нещо като радияция, или от самата му светлина, убива хората на място. Когато успява някък си да анализира информацията, въпросният военен си дава сметка, че трябва да се пътува само на запад, за да се избягва светлината на слънцето. По време на срещата, офицерите, и посланиците, оенните говорят за това явление на бързо, стават и заминават, за да се спасят. Нашият човек, отвлича един самолет, който тъкмо излита. и кара пилота да пилотира машината само на запад, само къдетпо ще е нощ. Те следват нощта, защото слънчевата светлина убива хората на място.

По пътя обяснява на останалите в самолета за какво става въпрос, но те не вярват. Кара ги да спират, за презареждане на гориво, и на едната от спирките, някои от пътниците си пускат телефоните, и започват да виждат, как в социалните мрежи има видео клипове, на хора които падат като мухи по улиците, и започват да си дават сметка, че военният не ги лъже. Спиат на много летищша, за храна, вода, и провизии, и при едната от спирките вземат радиостанции, за да видят какво се говори по радио каналите.

Засичат радио сигнал, с кодирана комуникация на ”руски” език, и по едната ”случайност”, на борда има рускиня, кояо установява, че това не е наш руски, а може би някакъв украински диалект, което за западняците, може и да е български език, защото те така или иначе, не правят разлика. Рускията казва, че чува как някакви военни говорят с астронавт, от някаква станция в космоса, и разбира от разговорът им, че ”трябва да се отиде в някакъв обект който с еказва СТАРА 17”.

Космонавта в крайна сметка им съдейства, свързва се със СТАРА 17, и те разбират, че трябва да отидат там, за да се спасят. Проблемът е обаче, че комуникациите спират, и те не знаят къде е въпросният обект, и решават да пътуъват обратно до Брюксел, да се върнат в центалата на НАТО, която е вече изоставена, за да видят останали ли са записи и документи, които да ги насочат към локацията на СТАРА 17. Пътуват, влизат, по записи и по карти, разбират че мястото е в България, разбират къде се намира, и тръгват натам. Кацат някъде в планска зона, на изоставена писта, до някакъв военен обект, до който има язовир! Отворете картата, вижте къде се намира Обект 17, вдигнете поглед в посока нагоре, и ще видите язовира 🙂 Мястото, което се описва в серияла е почти 1 към 1 с локцията на Обект 17, и периметъра около него. СлОчаеноС, пак някаква 🙂 ей така на сценаристите им хрумнало, и готово!

В един от кадрите, обясняват, че ‘‘в ситуация на големи кризи, посланиците и висшите офицери, ще изгонят от залата дори преводачите”. Спомням си едно интервю с един испански Капитан от кралските ВВС, който каза същото…. Буквално същото. Тоест драги Читатели, както ви говоря от доста време насам – трябва сами да се подготвим за тези евентуалности, защото никой, нищо няма да ни каже. Няма да ни предупредят. Тази информация е превилегия на малцина. А аз ще ви кажа, че българските малцина, са няколкото ДС генерали, и шефовете им от днешната руска ГРУ, които командват, които дърпат конците, на поне 80%, от цялото задкулисие на политиката у нас.

Другата перспектива:

Tук има 2 факта: споменава се директно България, и директно ”Стара 17”, демек, Стара Планина 17, или още по-директно да си го кажем, самият Обект 17, който се води уж Лесидренско (Ловеч), ама не е баш така 🙂

 

Ключовият фактор е Етрополе. В тази част на Стара Планина, целият Централен Балкан, е просто едно от местата, с най-голямо струпване на тайни бази. До там, че започнах да си мисля, реално кой кой е в тая игра. Под Обект 17 има буквално цял град…Не далеч от там е базата в Шишково, 5 етажа на горе, 5 изестни надолу…В посока Правец се намира резиденцията на Тошко Овчарчето, построена му, от комунистическата гняс на времето, и със сигурност свързана с тунели към всяка една от тия бази.

В серияла се вижда, че в близост, има изоставено вече военно летище. Може и да се наема да проверя, всички бивши, военни летища в периметъра, и със сигурност ще има, имайки в предвид какво има отдолу, под този Балкан. Защото, хората които ще се приютяват по такива места, няма да дойдат с колите по пътищата, а ще дойдат по въздух, директно там. Сещате се нали?

Дадохте ли си сметка до тук, че не става въпрос за Обект 17 до Лесидрен? 🙂 🙂 🙂 Това което ви показвам на тая снимна, в непосредствена близост до Етрополе, се нарича Обект Х, има и друго име с 4 цифрички, но да го наречем Обект Х…. Така, по моя информация, капацитета на съоражението отдолу е за 12 000 души. Не е най-големият такъв обект! Но има най-добрите условия, това според информацията, която аз имам. Отделно, Колегата ми, който е работил 15 години в мините на Челопеч, които също не са далеч от там, ми разказа, за съораженията там пък! Квартали, бензоностанции, жилищни сгради…… Всички тези обекти, под целият този Централен Балкан са свързани с тунели. Има и един интересен факт – там се заглушават радио комуникациите, GSM системите, дори сателитните комуникации не работят добре, което ше рече, че и GPS-a ви може да откаже…. Странно? Абсолютно не. Имайки в предвид обхвата на това съоражение, то в крайна сметка е едно огромно такова, точно под Балкана, считайки параметъра със заглушаването за граница, можем да изчислим точно колко е голямо 🙂 Много интересни неща може да се направят ……

Я да видим сега, има ли язовир на близо? Има много ясно…. само на няколко километра от там:

Виждате ли го в ляво?

Айде малко по-близо:

 

Така, аз съм супер запален Рибар/Спинингист, и постоянно съм по водоемите, и знаете ли какво? В Природата няма прави ъгли – тоя водоем е изкуствено създаден. И само този факт, на мен лично ми прави връзки, тук има свързаност. Подземните инсталации, разполагат с електричество, за електричеството трябват автономни генератори, генераторите имат нужда от охлаждане, оп! Язовирче, в горната част на наклона??? СлОчаеноС? Надали….

Интересна историйка, а?

Никой не се беше светнал да я анализира на кратко, та на мен се падна честта 🙂

Имаме белгийски сериял, и то по Нетфликс, и то супер смотан белгийски сериял, от тези с които се приспивам аз лично понякога, в който се говори за слънчев катаклизъм, за България, и се дава директен линк към Обкет 17… или Обект Х, който според мен е истинската тайна база.

В една от последните статии в Блога, ви говорих за последното си ОИТ. Стана така, че и една моя приятелка е имала ОИТ буквално в същото съоражение. Разликата там е в това, че въпросната подземна база, се намира на километри, десетки километри, под земята. Над нея има буквало, кристали с размерите на села, които са част от тяхната технология, а над това, се намира Централен Балкан, в зоната някъде около Шипка. Доста интересни синхроничности станаха. Всяко едно пътуване през Шипченскят Проход, на мен лино ми носи винги едно и също усещане, че нещото е кухо, че има огромни кристали, и че под кристалите има Цивилизация, която обаче не e Homo Sapiens Sapiens, а е Homo но от друг тип, не от тази Планета. Базата е смесена, един вид ”международна е”, и всички вътре, са от човешки тип.

Има още интересни данни, този път от Remote Viewing средите, и лично от Майор Ед Деймс. Става въпрос за теорията за Killshot-a. Ще оставя на вас лично, за да откриете за какво иде реч, в нета е пълно с информация, има много видео материал в Youtube. Генерално, неговият Тийм, нашият Капитан Стефанов е обучаван лично от него там в САЩ, работи по една теория, базирана на RV сесии, от години насам, която предвижда, нещо като катаклизъм, свързан със Слънцето, който те наричат The Killshot. Само ше ви кажа, че този същият Тийм, предвиди пандемията, близо 9 години, преди да се случи, дори 10……Когато зацепих всичко това на веднъж, започнах да смятам 2+2, и мамка му, продължава да дава 4. Сериялът е, слънчев катаклизъм + България + таен подземен обект в Централен Балкан + моите опитности извън тялото + това, което ми говори интуицията, и ме накара да се прибера в България + куп други, лични неща. Филма е масивен както виждате….

Ще събера данни за малко по-мащабно проучване, и всчико това ще даде като резултат, още една статия, като продължение на тази 🙂

Желая ви лека вечер!

Бъдете здрави!

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
—————————————————————————–

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This