Здравейте драги Читатели.

Днес ще анализирам моите ”приятели” от руското разузнаване. Знаете, че въобще не ги харесвам, нито преди, нито сега, но за да бъдем обективни трябва да поразгледаме какво се е случвало, и продължава да се случва, на територията на бившият СССР, изолирайки малко личните пристрастия и емоции. Има много интересни, и непознати за българската публика моменти, които трябва да бъдат анализирани, защото именно КГБ връзката, касае и нашата бивша народна република България, като част от съветският пакт тогава. Лично знам, че на наша територия са действали поне 2 такива подразделения, които под абсолютен секрет са се занимавали с цялата тази тематика. Както ви бях писал в един стар материал, запознах се с човек, който се оказа бившият директор на строго секретният Обект 17 в България. Началник на обекта в продължение на над 30 години. Този вече възрастен мъж, седна до мен ”случайно”, когато пишех един доклад за проекта Балкански Поток, в едно ловешко село, на едно съвсем случайно кафе, и след огромната си усмивка, с която ме награди за работата, която му обясних че върша, ми каза кой е. Не съм ви писал точно по тези теми, но скоро ще започна, защото се случиха интересни неща от тогава, и е вероятно да ви разкажа от тук, от там, без да компрометирам нито себе си, нито хората с които съм в контакт. Днес съм тук, за да ви поговоря за тайните отдели на КГБ, и съветските подразделения, които са се занимавали с усилено изследване на Извънземни форми на живот, и техните кораби, бази, структури и общества на Земята. Да – бази, структури, и общества на Земята. Oсновната им задача паралелно с това обаче, винаги е била изследването на хората с пара нормални способности. Забележете пак думата, която написах с удебелен шрифт, и се замислете отново, защо Холивуд прави филми като Man In Black, сетете се и за функцията на самата институция Холивуд, за какво служи тя на Елита, и каква е основната и цел, и ще получите още повече яснота. Тази статия ще има и българска връзка, ще има връзка и с обученията ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, които провеждам периодично.

Започвам тази история малко от далеч, с историята на една много интересна личност, полит комисарят на съветската фантастика:

На 5 ноември 1972 г., месец след смъртта на писателят и учен Иван Ефремов, неочаквано КГБ идва в апартамента му, и започва щателно претърсване.

Агентите обръщат цялата къща с краката нагоре, дори имат металотърсач със себе си. Официалната причина за посещението е, че е образувано наказателно дело за неясна смърт на писател на научна фантастика, автор на известната книга ”Мъглявината Андромеда”, която в България почти винаги е в раздел ”евтини книги”, или ”руска научна фантастика”. Друга известна негова книга, която подсказва за знанията му относно Извънземни Цивилизации, е ”Сърцето на Змията” – the reptilian conection. Когато разследвам тези информации, сам за себе си разбирам, че и в СССР е имало хора, които все пак са намирали начин да вадят тези истини на яве, пък било то и под формата на научна фантастика.

Всъщност те проверяват връзката му с извънземните Цивилизации, за които той пише. Подозира се дори, че самият Ефремов е извънземен. В същото време Комитетът за държавна сигурност на СССР, създава затворени програми за изучаване на НЛО и хора с нестандартни способности. Част от този проект у нас в България, е задълбоченото изследване на паранормалните способности на деца, водено лично от Людмила Живкова, като част от нейните детски асамблеи. В същност, дъщерята на диктатора Живков, е била и доста надарен екстрасенс…но за това има много писания. Връщайки се на темата, възниква един въпрос, какво точно са правели тези отдели на КГБ? И защо проектите им получават печат ”Строго секретно”, а 90% от казусите по които са работели, остават държавна тайна и до днес? Случаят с Ефремов ще нарасне до 70 тома за една година. Какво можем да разберем от всичко това? И как КГБ са търсели Извънземни, живущи под прикритие на Земята? Няколко години преди тези събития, смъртта на писателя, и нахлуването на тайните служби в домът му, излеза филмът “Мъглявината Андромеда”. В главните роли са съветските звезди Вия Артмане, Людмила Чурсина и Николай Крюков. Ерата на компютърните специални ефекти още не съществува в СССР, но визуалните ефекти на филма са впечатляващи. Например, на масата на ръководителя на космическите станции “Подарък на вятъра” има обект, много подобен на съвременен лаптоп, а принципът му на действие е същият. Такива подробности забелязват и съветските специални служби. Това е руската версия на подаване на сублиминална информация, която действа напред във времето, програмиране на мозъци, за събитията които предстоят. Това са доказателства, че паралелно със западните филмови проекти, в СССР са развивали свои, със същата насоченост, и пораждащи същото – показват на хората фрапиращи истини, които не могат да бъдат казани по друг начин.

Същата е и базата на поетапното разкриване на информация относно НЛО и самото извънземно присъствие на Земята, малко по малко, с десетилетия напред… Първо книги, после филми, след това документални филми, последвани от вече от интервюта, истински научни анализи и разработки, докато това цялото не доведе до разкласифициране на информациите.

В шпионската игра се събират няколко фактора. Един от тях е вечната, параноичната шпионска мания, в системата на КГБ в началото на 70-те. Нещо повече, тогава, в началото на 70-те години, съветската държава издава специална директива чрез КГБ, до централните офиси и местните власти, относно засиленото издирване на вражески нелегални агенти. Паралелно с това, същото се случва и на запад, особено в САЩ. Ефектите от студената война са такива, в тези години са създадени най-големите шпионски мрежи, за които се има данни до сега. По същата линия ще бъде заподозрян в шпионаж и писателят Ефремов. Интересен автор като него, разбира се, привлича вниманието не само на обществеността, но и на властите, защото пише по теми, свързани с научната фантастика, а една от основните цели на комунистическата диктатура, е гражданите да не мислят за глупости. Ако може въобще да не мислят най-добре, и те самите са знаели, че въображението е майка на всичко, на него се базира цялото Съзнание, и цялостното развитие на едно интелигентно Същество.

Хората винаги биха искали да попитат как той измисля всичко, за което пише…. как да ги накарате да млъкнат ако сте едни шумкари с власт в СССР? Старата схема на сатрапа сталин – няма човек, няма проблем.

В България също имаме такива питания, но без никакви официални отговори, но хора като мен, са в тези среди, и понякога ….Светото въображение може да ви накара да стигнете до заключението: какво искаш да кажеш, че еди си кой писател си ги измисля? Или може би знае всичко това? Или може би той е от друг свят, от друга Планета? Мислейки в тази насока, ще ви кажа, че да – и това може би е една от неудобните истини, които се крият от Човечеството тук, на тази Земя, че информацията се предава от Извънземни Агенти, маскирани като хора. Там горе има интерес, определени човешки маси да бъдат събудени за реалността. Вие, моите Читатели неволно сте част от този процес, но не забравяйте никога, че няма случайности в този живот. Случайностите са мит, създаден да контролира Съзнанието, това което има реално са причинно следствени връзки. Низове от случвания, които в даден момент се реализират на физическо ниво, и никак не е задължително вие да знаете за това 🙂 🙂 🙂 Нещата просто работят, знаете го вие, знаят го най-добре преминалите през специалните обучения, които подготвих за вас. Те най-вече знаят, и се убеждават все повече, какво може да прави Човешкото Съзнание. Тези като нас, са обект на търсения от всички големи тайни служби по света.

Питам се тогава защо тайните агенти започват да проверяват Ефремов едва след смъртта му? От какво се страхува КГБ? Веднъж писателят вече е бил извикан в Лубянка на разпит. Това се случва веднага след излизането на романа му “Часът на бика” в края на 60-те. Тогава самият Андропов (генерален секретар на ЦК на КПСС) провежда разговор с него. Хора на това ниво, не провеждат разговори с кой да е… В работата на Ефремов, Андропов вижда сатира за съществуващия режим. В този момент обаче, нещо ги спира просто да нахлуят в домът му, и да го претърсят. В противен случай би изглеждало произволно, а Ефремов е доста известен писател – в Москва щеше да се вдигне шум, на Запад биха говорили за това – че КГБ просто репресира дори научните фантасти.  След смъртта му, явно са си мислели, че нещата може да се получат малко по-добре за тях. А дали пък Ефремов е нямал гръб от друго ниво? 🙂 🙂 🙂

Има ясни указания от КГБ на какво основание да се образува дело. Сред тях, разбира се, няма клауза за Извънземен агент. Затова агентите трябва да прибегнат до трик със съмнителната смърт на Ефремов. В този случай те имат достъп до апартамента, до документите, до близките, и роднините на писателя. Но след една година няма да има какво да се докладва на властите. Наистина ли цялата тази история е била просто нечий опит да си извика услуга? Или е резултат от многогодишна работа с тайните служби? Нали и те за това са тайни все пак 🙂 никой не трябва да знае, а както е казал оня червен оръфляк, геноцида Сталин – няма човек, няма проблем. Мен и в тази посока ме води мисълта…

Дмитрий Фонарев (бивш телохранител на президента Горбачов) е бивш служител, ако въобще има бивши там, на  известната 9-та дирекция на КГБ, която осигурява сигурност за големите хора в държавата. Той признава, че хората с нестандартни, или паранормални способности винаги са под контрола на КГБ в СССР. Някъде през 70-те и 80-те години разузнавачите започват да се сблъскват с доста сериозни прояви на заплахи в необичайна форма, ето от къде и нуждата на КГБ да контролира всичко и всеки в тази насока. Самият Фонарев се сблъсква с паранормално явление, става свидетел на НЛО. Оттогава той изучава работата на колегите си в тази област от колкото се може по-къса дистанция. На този ден, когато той вижда въпросното НЛО, момчетата от неговата група са били на служба. Експертът по история на специалните служби Валери Малевани твърди, че в КГБ са се заинтересували от неконвенционалните технологии, веднага след революцията. В ОГПУ на СССР се открива тайна лаборатория, в която се разработват лекарства за въздействие върху психиката на арестуваните и за премахване на волята, това са първите им стъпки в тази посока. Днес знаем, че Сталин, дошъл на власт през 1927 г., поставя основите за още по-задълбочено изследване на тези паранормални явления. Той се обгражда с екстрасенси. Пример е Наталия Львова, Сталин не е смеел да реши практически нито един въпрос без нея. Друг пример е Волф Месинг, доведен при Сталин лично от Берия, изключително мощен екстрасенс, който е участвал в много от големите решения на диктатора. Големите световни Тирани като този грузински геноциден престъпник, са знаели много неща, много преди всичките тези информации да станат общо достъпни, посредством новият бум на технологиите през късният 20-ти век. Историята не свършва до тук:

Реално, Месинг е само прикритие за истинските оракули в Кремъл. И така, под Лубянка, да, под земята, от много години съществуват разузнавателни училища, където се подбират деца с изразени пара психични способности. До средата на 50-те години физиологът Леонид Василиев, ученик на известния професор Чижевски, изучавал влиянието на Слънцето и Луната върху индивидуалният човек, върху тълпите от хора, и върху технологии, е бил директен отговорник за тази програма. Какви резултати може да постигне КГБ? Първите официални и най-известни екстрасенси в Русия са Алън Чумак и Анатолий Кашпировски. През годините на перестройката, телевизията излъчва техните сесии на живо. Чумак твърди, че способностите му са били изследвани в тайна научна лаборатория във Фурман, в центъра на Москва. Какви експерименти са били извършени върху него. Според Чумак, Министерството на вътрешните работи и КГБ, са използвали услугите му неведнъж. Екстрасенсът дори бил силно препоръчан да стане таен служител на Комитета, обещавайки му имоти,  и ранг на подполковник. Но той отказва. Най-шумното престъпление, което Чумак разкрива, е свързано със случая с Медунов, приятел на Брежнев – елиминиран по време на сън! Сещайте се на какви неща ви уча по време на курсовете, и защо винаги казвам, че определени техники не трябва да бъдат разкривани на всички. Моля ви замислете се сега още веднъж, особено тези, които преминахте през ОИТ обученията 🙂 Нали искахте да знаете някои неща? Е вече знаете… И както винаги, оставям ви материали като тези, за да може да се замислите лично, да изследвате лично, и евентуално лично да стигнете до нови знания, или пък не.

По думи на Чомак: ”Арестуваха някого. Това беше направено от КГБ и полицията, разбира се. Но не можаха да намерят един човек. Те не знаеха къде е той – в страната, дали е заминал в чужбина, избягал. И човек от КГБ се обърна към мен с въпрос къде е той. Знаете ли, влязох в това състояние, и реших, че мога да го намеря. Състояние е много подобно на това, което се случва, когато изведнъж имаш желание да напишеш стихотворение, музика. Това е вътрешното творческо състояние, което прави възможно включването в тази енергийна вълна”.

Чомак говори за същото състояние, което аз ви уча да използвате, но при навлизане в хипнагогичният стадий на съня, за да може да се усвои по-лесно. По време на потапяне във второ внимание, което е основна част на началният ОИТ курс, има един тънък момент, който може да се използва буквално за всичко, стига да знаете как да контролирате вниманието си, и да работите поне на базово ниво с намерението си.  Давате ли си сметка на къде бия, и въобще каква информация ви предавам по време на курсовете? Публично не мога нищо повече да ви кажа, само по време на обученията, и само на когото аз реша. Отново – сред хората на тази Планета, има други, които изглеждат по същият начин, но не са баш като всички останали….. Всички ние сме обект на интерес от много страни. Всички с изявени пара нормални способности. Някои успяват да ги ”пробият”, други сме непробиваеми от гледна точка на това, да ни накарат да работим за някоя гнусна организация като КГБ, или ГРУ, или пък МОСАД. Основната причина, много такива да се щъкат безпроблемно насам натам, е защото има съпорт ”отгоре”. Това е единствената причина. Продължавам:

Чомак успява да използва, вече отренирана техника, която се води естественият вариант на Remote Viewing, същият RV от другите мои курсове, но без протоколи. Това е естествено състояние, до което човешкото Съзнание има постоянен достъп, просто отново ви казвам едно и също – нормалният човек дори не предполага каква сила е собственото му внимание. В комбинация с намерението, до което се стига трудничко, Съзнанието на който и да е човек, може да прави уникални неща. Чомак локализира вторият издирван, просто с една /карта на московска област, разстелена пред него на пода. В RV, ползваме единствено 8 цифри, като координати към целта, които изглеждат по този начин: [5587/8788], и никаква друга информация не се знае, относно тъсенето, нито относно целта. Заданието към целта остава тайно, до като не се приключи работата по сесиите с протоколите. Но тази способност, на дистанционното наблюдение, е естествена за човека, просто методиката създадена от ЦРУ, която Майор Дйемс, Инго Суан и други разпространяват в цивилният свят, след разсекретяването на проекта STARGATE, е структурирана форма на същата естествена способност на човека, да има достъп но колективното подсъзнателно. Ние го наричаме Матрицата, други го наричат Акашови Записи, трети по друг начин, но става въпрос за едно и също – човешкото колективно подсъзнателно. Оперативността там, е изключително голяма и опасна, но определени хора просто се раждат така, аз вече съм изяснил лично за себе си, и причините, и следствията от това, и живея без личен конфликт в тази насока.

Какви други екстрасенси работят за Кремъл и как те промениха живота на страната? Оказва се, че залавянето на най-известния шпионин в съветската история, Дмитрий Поляков, също е заслуга на екстрасенсите. През 1985 г. в цяла Западна Европа (от 80-та до 85-ма) руското разузнаване, и тайните подразделения, търпят големи неуспехи. Има 27 разкрити техни агенти. Много интересна синхроничност с това, е американският сериал Project Bluebook, в който става въпрос и за това, как съветското разузнаване се опитва да се внедри и в тайните американски изследвания на НЛО и Извънземни. Много силно ви го препоръчвам, има го в замунда.  На съветското контраразузнаване му трябват три години, за да вербува руския ръководител на ЦРУ – Олдрих Еймс, който посочва няколко генерали от ГРУ като потенциални предатели, а един от тях е Поляков. Той не е бил запознат лично с цялата им шпионска мрежа, а общата информация се оказва недостатъчна за обвинения. Тогава руснаците отново решават да прибегнат до помощта на екстрасенсите. Те разкриват Поляков, и дори Горбачов казва ”ние вече застреляхме този офицер”, макар че той е още жив, и доволно живеещ американски пенсионер 🙂 Тотален маняк, аз съм му фен, защото Поляков никога не е реботел за пари, а чисто и просто е бил идеологически противник на съветският съюз. Този сорт агенти, са буквално неподкупни, и имат лични цели и мотиви да правят това, което правят.

Всички тайни служби по света, имат сходни интереси. Истинските войни вътре в тях, и между тях, не се водят по стандартен начин.

Българската следа – Държавна Сигурност

Междувременно у нас, в тогавашната НРБ, отчетите относно тези събития, защото и у нас много хора са виждали много неща, заминават директно към Москва. Еквивалента на 9-та дирекция на КГБ в България е 6-то управление на ДС в София, и един от засекретените отдели на военно разузнаване, до който имат достъп буквално, по-малко от 20 души в Държавата и до ден днешен. Архивте на това подразделение са толкова тайни, че дори нямат щриха ”строго секретно”, съхраняват се в сейфове на едно точно определено място, което се намира под една привидно изоставена военна база в местност, която е част от един национален парк в Стара Планина. По времето на събитията, за които ви говорех до тук, началник на 6-то управление на ДС, е бащата на Красимир Каракачанов, А.К.А – Шкембе Ага. Агент по фамилна линия, неговото лично назначение с кражбата на името на свещената за истинските български патриоти организация, ВМРО, е да пречи на добрите отношения между България и Република Македония, като всичко това е by design, и е съвсем целенасочено. Част от програмата с разделението на Българската Нация на етническа основа, са и партии като смешната АТАКА, ДПС, НФСБ, Възраждане, и други съветски помии в нашето общество, но първата такава организация след 1989 година, е ВМРО на Каракачанов. От самото си създаване, тези хора са част от старата КГБ мрежа, наследена днес от лобитата на ГРУ в България, за които постоянно ви говоря. Техният предлог пред обществото е ”патриотизмът”, и ”вършенето на добри дела за България”. Да ама не – това са гнусните подлоги на ГРУ мрежата, които са там за да пречат на развитието на нашата Държава. Давам ви още един пример, Агент Иван (Каракачанов), и Агент Сокола (Ахмет Доган), са иницирани като масони в една и съща ложа. Ложата се казва Дунавска Звезда, и е най-старата масонска ложа у нас, основана от Иван Ведър. Имам много приятели масони, имам роднини с големи масонски чинове, не всичко в масонството е така, както ви го описват някои български блогери, които нямат никаква реална информация за тях. Но аз имам, и то от първо лице, единствено число. Много по-стара е Ложата, основана от Българските Тайни Комитети, още по османско време. Патентите за това идват от Италия, Португалия, и Франция, като на масонски език ”светлина за създаването на Дунавска Звезда”, дава именно Великата Ложа на Португалия. Старата, революционната Ложа у нас, съдържа фракцията на ”добрите”. Сред тях са Левски, Баба Тонка с 30-та степен, и има нейна снимка в централата на Великата Ложа на България в София, Стефан Стамболов, Петко Войвода, Каравелов, Ботев, и буквално всичките ни Велики Революционери, убити всички до един от руското лоби у нас. Всички заповеди за техните убийства, включително и това на Левски, са издадени от Москва. Унищожението на всичките им роднини, по време на така нареченият ”народен съд” също е дело на Москва. Мога много да ви говоря за Шкембе Ага, имам не-удоволствието да го познавам лично, него, и други съветски отрепки като Коцьо Копейкин, който има същите функции там, а него специално го държат за ташаците с компромати. Тия навлеци е редно да лежат всичките си престъпления срещу Българският Народ, в български затвори, аз лично бих направил други неща с тях, ама моите лични методи не са демократични. Както и да е.

Шесто управление на ДС, поема всички цивилни и полицейски доклади относно всичко паранормално, като по правило тогава – нямат право да щриховат, нито да задържат такива документи. Просто са ги събирали, за да има подразделението зад тях лице в публичното пространство. Тази тайна организация на българската ДС, до скоро беше под руско командване. Благодарение на НАТО нещата се променят. Руските служби, в продължение на много десетилетия са имали директен достъп до държавни тайни у нас, включително и информация за извънземни обекти, кораби заседнали в древни пещери в Родопите, и други български планини, контакти с Извънземни, списъци с хора с пара нормални способности, и т.н. Цялата тази информация, по правило е била за директен достъп от страна на Москва, и от нас са изнесени десетки хиляди обекти, артефакти, и дори живи хора, с които са се правили експерименти, след което са били убивани в Русия.

Ден днешен, българското тайно подразделение, еквивалент на Отдел Нула в Румъния, има няколко фракции. Едната е тотално частна, другата се двоуми под чие командване е, и има една трета, която е 100% военна, и до колкото знам е под командване на 2ма висши Офицери от БА, които с нищо не са известни в публичното пространство. Искам да ви кажа обаче, че има определени хора в Българската Армия, които имат достъп до информация, недостъпна дори за Президента, или Министър Председателя на Републиката. Тези хора са гръбнакът на българският Отдел Нула, поне на официалният, но пак да кажа, че има един който е частен. Хора като Черепа, са имали досег с тях, и нищо хубаво не им се е случило след това както виждате, защото и двата отдела, разполагат, и се занимават наистина с търсене, разкриване, пренос и съхранение на артефакти, Същества, и определени хора, с които има частичен досег. Парите нямат значение за тях. От тези Нашенци тръгва българското участие, което е по договор с една определена над правителствена организация, в тайните космически програми. Такова участие знайте, че има, има българи сред тях. За сега не мога да ви кажа повече по темата, но знайте, че те съществуват.

Информирах ви и за това.

Поздрави на всички.

Nahuatl.

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This