Здравейте драги Читатели. Започвам да пиша една серия от такива материали, свързани с метода за добиване на информация Remote Viewing (Дистанционно наблюдение) основно заради последно обучените Колеги, за да може да се буди още повече желанието им да работят и да се развиват в това уникално пси-човешко умение, свързващо рационалната ни част, с това което наистина сме като Същности.

В България може да се каже, че сме малка Армия от Вюъри, благодарение на усилията, на шепа ентусиасти още от 2010 година насам. Макар и заложено като естествена способност на човешкото Съзнание, редом с естествените прекогнитивни, екстрасензорни, и други пси способности, в Remote Viewing групите използваме специални, първоначално създадени в стриктно военна среда протоколи, които през времето са имали  и все още имат еквиваленти минимум в Русия и Китай.

По това време тези методики са били единственият начин (студената война) да се види на места, където сателитите и шпионите не могат да достигнат. Повярвайте ми – няма лимити за човешкото Съзнание. Няма нещо, което може да се скрие от Тийма, насочена ли е правилно работата. За това питайте обучените българи, те могат да ви разкажат много. В тренировъчната група след курсовете, разработваме мини проекти, които доказват всичко, което ще прочетете по-долу.

Най-хубавото в Remote Viewing е, че дава на човека достъп до негови собствени части, и аспекти, които по друг начин биха били много трудно достъпни. Remote Viewing е научен метод, базиран на анализ на информация, и на милиони долари инвестиции от страна на Пентагона и подчинените му специални служби. След курса, остава едно много позитивно ”нещо” в Съзнанията на всички Курсанти, доказаното знание, че са много повече от това, за което са се мислили до момента. Виждат нагледно, през тези 2 дни обучение, какво може да прави иначе човешкото им Съзнание 🙂 Тайно ви каня да го откриете и вие…

Днес ще ви дам един пример с Майор Пол Смит, който е един от основните участници в американските военни Remote Viewing проекти, като проектът на ЦРУ и Военно Разузнаване – STARGATE. Днес той е част и от българската група за тренировки във фейсбук. Нашата група ще познаете по инициалите ”Bulgarian Remote Viewing Society official”. Тя е предназначена само за тренировки, и само за хора преминали обученията. Всякакви други групи ако има такива, не са част от Българското Remote Viewing Общество. Имаме и официална фейсбук страница със същото име – Българско Remote Viewing Общество, която беше създадена преди седмица (днес е 11.02.2014) а профилът кой я администрира се нарича Remote Viewing Bulgaria. Всичко, което не носи отличителният знак на БРВО – не е БРВО.

Пол е човек, с който се познавам лично както ви казах, и поддържаме контакт. Често споменавам, че американците силно се учудват, как ние българите успяваме да предадем, а Курсантите да усвоят, материалите за ден и половина, като в САЩ това се случва за седмица интензивна работа. Ами те така те! Българи сме все пак, и те го знаят, знаят за нашите генетични заложби, руснаците също го знаят между другото. Нашенеца е специално Същество с понякога много смотан характер, но истински, и не с такива маски каквито имат на запад. Нашенеца е истински survivor. Oпитвали са, но не им се получава играта, пустият балкански нрав ще ни спаси от всички нови Империи, и от американската, и от руската.

Та:

Кой е Пол Смит? 

Пол Смит, Майор от армията на САЩ (вече пенсиониран), е автор на ”Да прочетеш ума на врага (reading enemies mind): Вътрешна звездна порта – Американската програма за психичен шпионаж” и ”Основното ръководство за Remote Viewing”. Като ветеран от секретните програми на американското правителството за ”пси шпионаж”, първоначално Пол е назначен към групата за дистанционно наблюдение на Army’s Center Lane, започвайки през 1983 г., а по-късно е прехвърлен в програмата към Агенцията за Разузнаване на Отбраната (Военно разузнаване на САЩ) в началото на 1986 г. Той е преместен от там през 1990 г., за да участва в операция ”Пустинна Буря” в Ирак, като офицер от тактическото разузнаване към 101-ва въздушнодесантна дивизия (световно известната от втората световна война 101 Airborn).

По време на годините си служба в това, което в крайна сметка стана известно като The Star Gate Program, Пол служи едновременно като оперативен Remote Viewer, инструктор, историк на тайното звено, офицер по набиране на персонал и служител по сигурността. Директно обучен е от създателите на Remote Viewing метода (военният), Инго Суан и д-р Харолд Путхоф от SRI-International, по-късно той става главният автор на ръководството на Военно Разузнаване на САЩ –  ”Координиран RV протокол” и е основен теоретичен инструктор за звеното, участвайки в обучение на други вече добре познати офицери, включително Лин Бюканън, Мел Райли и Дейвид Морхаус. Майор Смит има бакалавърска степен по Близкоизточни изследвания от BYU, магистърска степен по стратегическо разузнаване (с акцент върху Близкия Изток) от Колежа за отбранително разузнаване, и е доктор по философия от Тексаския университет в Остин, съсредоточавайки се върху ума, съзнанието, философията на науката и философията на парапсихологията.

Повечето от общо достъпната информация относно Извънземните на Земята, техните активности, това с което се занимават, и въобще цялата тази информация, идват от Remote Viewing Екипите, първо военните, и след това цивилните, така че вие се намирате на правилното място, в самият източник на тези информации. RV е в основата на всички тези информации, заливащи ден днешен света на информацията. Също така тайните бази, тайните проекти на някои правителства, свързани с reverse ingeneering програми, и много други сходни данни, са извлечени първоначално, именно чрез метода Remote Viewing. Разкази за това може да откриете в книгата, чиято корица ви оставам по-долу. Българите, които се занимаваме с RV сме видели много неща за собствената си страна, и постоянно разработваме такива проекти свързани с мистериите на България, които за нас не са тайни, нито са мистериозни. Всичко това ни товари с отговорност за знанията, и информациите, които придобиваме сами.

Частичен пример за реална, оперативна сесия от военният раздел на метода MRV – Military Remote Viewing: 

По същият протокол, с леки промени въведени от Майор Ед Деймс, за който вече съм ви писал, обучаваме и нашите Курсанти в България, като Блогът на Nahuatl е мястото, където може да реализирате това в България, посредством семинарите по Remote Viewing. Този проект е от месец март 1986 г., Служител от това, което тогава се нарича ”Sun Streak Program” (сега познато с общото име ”Проект StarGate”, излезнал от графа строго секретно в краят на 90-тте) е натоварен да извърши оперативна Remote Viewing сесия с участието на информация от DIA, и Военно Разузнаване на САЩ. Целта е бойната глава на съветска междуконтинентална балистична ракета. Както се изисква от протокола, Вюърът е напълно сляп за целта и целите на мисията (С други думи, на Вюърът не е  казано абсолютно нищо за целта – нито че е бойна глава, нито че е съветска, нито дори че има връзка с обект, военен или друг)

Единствената информация, която има той е произволният номер 184901 317289. Спрямо тази цел са извършени четири отделни RV сесии, а както вече сигурно предполагате, Вюърът извършил тези сесии е самият Майор Смит 🙂 🙂 Информацията, и снимките идват лично от него. Цялата информация, произведена от Вюъра, е била или неутрална, или съответстваща на желаната цел. В интерес на пространството избрах ключовите резултати за показване тук.

Оказва се, че бойната глава е това, което е известно като ”MIRV” технология. Съкращение от Multiple Independent Reentry Vehicle, това е основна ракета, която може да носи няколко ядрени бойни глави предния край. Всеки MIRV позволява да се изведат в едно общо тяло, отделно насочени ядрени бойни глави, и да бъдат изпращани по независими траектории (цели), след като основните етапи на задвижване на ракетния старт са изключени.

Бойните глави могат да бъдат освободени от основното тяло с различна скорост и по различни траектории. Технологията MIRV е разработена за първи път от Съединените щати. В края на 20-ти век както САЩ, така и Съветският съюз разполагат с много междуконтинентални и подводно изстрелвани балистични ракети, оборудвани с MIRV. С други думи, това е носов конус на ракета, съдържащ няколко отделни бойни глави вътре в себе си, всяка от които може да бъде програмирана да унищожи различен град, или военен комплекс, в която и да е точка на света. Ето няколко снимки на MIRV ракети:

А ето и мостри от скиците, произведени в четирите RV сесии, в сравнение с тези подобни бойни глави MIRV. Hе забравяйте, че тези скици са създадени при напълно слепи условия, без никаква предварителна информация, както и работим в повечето случаи до ден днешен. Това е информация добита от Вюъра, посредством собствените му умствени възприятия, получена чрез процеса на Remote Viewing, следвайки съответният протокол:

Скица, направена в началото на проекта в сравнение с по-стара MIRV американска ракета.

 

Концептуална скица за това как основната носеща глава – въртящият се механизъм, който изхвърля               отделните бойни глави – се вписва в носовия конус на ракетата на ICBM. Снимката вдясно показва                 сглобяването на бойната глава.

Основен дел от протокола, е описанието на различни аспекти, свързани с работата на Съзнанието по време на сесия. Един от тези елементи е така нареченият ´´AOL´´, който се отработва по специален метод вътре в самият протокол, и е създаден като понятие за да контролира аналитичният ум, който постоянно генерира образи, думи, и т.н. Понякога обаче, колективното подсъзнателно, или Матрицата както я наричаме ние, дава точни попадения в разделите AOL и AOLs. Пример за това е следната извадка от същата Remote Viewing сесия на Майор Смит, където виждате ясно изписана думата ”MIRV”:

Това е само един малък пример свързан с историята на Майор Смит 🙂 Ще започна да правя публикации, в които ще видите и български RV проекти, които за сега пазим в тайна от публичното пространство, но са много показателни за това, какво се случва, и какво откриваме за страната си чрез този уникален метод за извличане на информация. В секцията ”Remote Viewing Society Bulgaria” имате още информация, а на първа страница на сайта са обявени записванията за предстоящите курсове, ако все пак решите да се обучите и вие, и да станете част от едно българско RV общество, което се развива постоянно. Поздрави на всички! Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This