Добро утро уважаеми Читатели.

Тази сутрин реших да напиша един материал, по една тема, за която много често ми се задават въпроси, множество въпроси… Кой контролира Планетата, как, защо, и т.н. Хората искат да знаят точно кой! 🙂 Име ако може да сложим… Не функционира така този свят. Това, което мога да направя за вас, е да ви дам една кратка идея, за това, как функционира самият контрол над Планетата. Чудно ви е било, ”е как така мамка му сами се вкарваме в затвора?” Нали? Мислили сте по тези теми. След като прочетете тази кратка статия, в Съзнанията ви ще има още едно доказателство, не директно, но косвено, ще го усетите, че няма никой над вас, над нас. Няма богове, божества, ”висши учители”, а светлината и мрака са метафори, инструменти за Съзнанието. Тази е голата, изчистена от идеологии истина. Идеологиите са основният капан на тази Планета, именно чрез тях функционира Колелото на Самсара, писал съм ви вече за това – сами създаваме реалността, която експериментираме, както сами така и групово обаче 🙂 Играта е както индивидуална, така и колективна, защото за да преминем през нея, ние сключваме купища договори преди всяко раждане. Договори по между си, договори с трети лица, договори с най-различни Същества…

Заради вроденият си, и постоянно само потвърждаващ се срах от непознатото, човека винаги иска конкретика, защото сетивата му извън тези на самото физическо тяло са тотално закърнели. Не с всички е така за щастие. ”Дайте ми точните им имена!’‘ Те нямат имена… защото организациите, зад организациите, зад тайните организации, въобще не са човешки структури. Разбирате ли? Нямате нужда от конкретика, имате нужда от това, да видите какъв е плана. Ще ми повярвате ли, ако ви кажа, че не е толкова сложно да се налучка? По време на курсовете ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, през които преминаха доста хора, говорим за това, как аналитичният мозък в крайна сметка е продукт на социума. Мозъкът е квантова био машина, създадена за да чете определен вид код, който обаче може да се надгражда, и да му се инсталират скриптове, и на него трябва да се гледа точно като на компютър, защото той е точно това. Социума е под контрол, а вие сте под директен контрол на социума, замисляли ли сте се над това? Не трябва да се изпада в конфликти заради това знание, в никой случай, защото както сте в клетка, така и разполагате вие лично, да, вие лично, с ключовете от катинара. Те са създали добър алгоритъм, и вярват в неговият успех, защото не е само нашата Планета тази, която е под такъв натиск. Земята е ферма, Земята е затвор, Земята е и място за експерименти, за туризъм и за интердименсионални игри, заради които много от Позитивните Раси отказват да се намесят, под предлог ”лична воля”. Въобще не стоят така нещата, както ви ги обясняват ”възвишените ви учители”, и идеолози, не не. Религиите, и подобните им идеологии, са просто основният инструмент за контрол… Дори земната военна наука е доказала, че директна окупация чрез сила, рано или късно дава фира, основно заради логистиката, но не само. Критичният фактор е, че когато една империя превземе друга, тя трябва да преобразува вярванията на мнозинствата, ето там е критичният фактор. Не си заслужава директно, военно превземане. Първо, защото то няма да бъде позволено, основно от Расите, които поддържат така нареченият ”космически закон”, които са АДСКИ напреднали технологично, и в много други аспекти. Второ, защото не би си заслужавало логистиката. Трето, защото ако превърнеш една Планета в постоянна мандра за цицане, дивидентите са много по-големи, и аз ще се опитам да ви обясня как се прави това.

Всички знаете, спекулира се, предполага се, и т.н. но хората като нас знаем, че Планетата Земя е част от една огромна, междуизмерна, интерпланетарна Корпорация. И още веднъж, наистина съжалявам за религиозните ви вярвания, но тази е истината – вашите богове, са просто най-успешната форма за контрол над Съзнанието, редом с останалите социални механизми, които правят от човека това, което той реално не е. Единствената успешна форма на тотална, и продължителна инвазия е тази – тихата, подмолната, свързаната с това, в което вие вярвате. Няма друга ефективна форма на тотална инвазия. Вместо да си губите време да разучавате аджеба кои са членовете на тайните организации, кой стои зад най-богатите фамилии на Земята, и т.н. просто се опитайте да вникнете в идеите на контролът, и когато проумеете механизмите, ще разберете, че в същност съпротивата въобще не е толкова трудна, нито е толкова трагично положението. Винаги помнете – те контролират общественото мнение. Част от задачите на тези като мен, е да противодействаме, макар че това е много трудно, защото обхванатият ареал от хора/Съзнания, е прекалено малък, но пък си заслужава усилието, защото както съм ви казвал, тук е въпрос на качество, не на количество. Една малка, но достатъчна маса от Съзнания, може да промени цялата реалност към по-добро за всички.

Инвазията, за която говорим, реално не е най-правилно, като дума… По-правилно е да се нарече ”колонизация”, или ”интервенция”. Това се случва от минимум 125 000 години насам, а последните с които си имаме работа до днес, са пристигнали на Планетата преди около 22 000 години, и са започнали война за да стъпят тук. Война е имало и преди тях, но по други причини, а основната – взривяването на Планетата Тиамат, за която съм ви говорил, нейните останки съставляват астероидният пояс в нашата Слънчева Система. Говорил съм ви много за личните си опитности по темата, по-старите Читатели знаят добре това. Тези ”последните”, които ви споменавам са от няколко типа, но основите Раси са от рептоиден тип. Някой от тях са влечуги по произход, други са бозайници по природа, но всички имат един общ знаменател – стоят зад тихото превземане на Планетата в последните около 22-24 000 години насам. Стоят зад официалната история, зад големите военни конфликти, стоят зад повечето гадости, които са се случвали тук от тогава насам. Но не стоят зад всичко 🙂 И ще ви кажа защо. Защото на Земята се раждат всякакви Същества. Какво е човешкото? Човешкото приключва със самата идея ”аз съм човек, защото имам човешко тяло”, което не е и човешко, защото е по предварителен дизайн. Човешкото приключва със смъртта на тялото, след това нищо не е човешко, всичко е Съзнание, а Съзнанието е ЕДНО, без значение от къде произлиза, единственото което се променя са гледните точки, на мой език ”закотвянето на точката на съзнание/внимание” в определена част от време пространственият континуум. В това се състои илюзията да бъдеш човек. Но всичко е в личното възприятие, няма 2ма еднакви индивида на тази Планета, в това се състои и красотата на Човешката Раса. Ние сме композит от множество Лириански предшественици. Представляваме едно от разклоненията на ”човешкият тип” хуманоиди. Но не са само земните хора, а останалите не могат да се нарекат хора, защото не са homo sapiens, а други видове и подвидове, ако ги разглеждаме от гледната точка на биологията.

Инвазията, или интервенцията, имат една основна цел – ресурси.

До каква степен ресурсите на тази Планета са наши? Ок, имаме компании, които се занимават с това, но на пример, и не искам да звуча като шибан комунист, или анархист, в никой случай, аз съм точно обратното на ляво мислещ, но колко държави разпределят природните богатства така, че да има за всички? Въобще, има ли такава държава? Нали ние The People, според всички демократични Конституции на Планетата, сме Суверена? Защо BP експлоатира нашата собственост, и ни я продава след това? Защо чужди фирми като ЧЕЗ в България, имат такава огромна власт над Народа, защо има хора, които не могат да си позволят електричество? Защо има гладни, жадни, такива без нужната лекарска помощ? Нали ни набиват в главите, че ние сме Суверена? Защо по дяволите не станем наистина суверенни бе драги Съселяни? Виждате ли? 🙂 Всичко е пред очите ви, те ви го показват, ДАВАТ ВИ ГО ДА ГО ПИПНЕТЕ дори, а вие се дърпате….. WTF maaaaan…. На универсален космически език, това е директен отказ от отговорност, и даване на разрешение на трети лица да поемат контрола, тоталният контрол. На кой се сърдите тогава, мушмуроци? На бате Бойко ли? 🙂 Помислете пак… на никой не може да се сърдите. Човеците са програмирани с брутални дози mind control да се чувстват нисши, и незначителни. Ето ви го самото дъно на стратегията за тотална инвазия, ОТНОВО, понякога ми писва да повтарям – вашите вярвания. Това е дъното, истинското дъно, което е и началото на контролът над Съзнанието, с негова помощ е изградено модерното човешко общество. Ето я и позитивната нужда, от друг вариант на ООН, на Световно Правителство. ООН на истинските, суверенни Народи, така както пише в една книга, на един немски автор, който по стечение на обстоятелствата, загуби втората световна война, и победителите му превзеха света след него. Но той беше прав. Точно за такова ООН лобираше, но както и да е 🙂 Това е в миналото от наша перспектива, намираме се в други времена сега, но проблемите си остават все същите. Масово карат хората да се чувстват виновни, че замърсявали Планетата, че горели бензин и нафта от автомобилите си, но The People, Народа, седи и си мълчи, и поема камшиците един след друг, и никога не им казва в лицето – ”Мамка ви! Нали вие сте съдържатели на технологията, пуснете нещо друго, по-чисто да ва еба!” Това би трябвало да кажем всички, защото знаем много добре, че не сме виновни, че караме автомобили на нафта и бензин, при положение, че има нужната технология, петрола да се използва само за правене на играчки за децата…. По този начин изпълняваме ТЕХНИЯТ план 🙂 Разбирате ли? Нашите земни компании, копаят ресурси за тях! Защото вие не виждате и една стотинка от доходите на мулти националните компании нали? Един път не са ви превели по банкова сметка вашият дял, защото част от тези ресурси са ваши, вие сте Суверена? Или сте просто …. човечета без контрол над собствената си реалност? Моите Читатели не са такива. Това е гнездо на Орли, не е кокошарник, поне тук е така.

Искам да ви повторя още веднъж, относно не-човешките Същности, под чиито контрол е Земята – ТЕ НЕ СА ПО УМНИ ОТ ВАС, нито са по-висши, не. Технологията им, и милионите други Планети, които са направили част от Корпорацията си, ги правят толкова самоуверени и опасни. Не, че са нещо повече. Абсурд, не са. Просто са го правили много пъти преди това, а изкуствено направеният така, кратък, човешки живот, им улеснява нещата много повече. Нашите тела могат да живеят около 1200 години, минимум, но не живеем толкова. Питате ли се защо? ”Защо”-то се намира в първите няколко стотин години след тяхното пристигане на Планетата. Генното инженерство, но не само, внедряването на начини на мислене, поведение, идеи и т.н. стои в основата на тази Игра. Едно Съзнание не може да бъде променяно, ако то не се промени само по някакъв начин. С епроветки не става, става със Съзнание, и те го знаят, за това ден днешен човеците не могат да си спомнят какво са в същност, и са част от тази ферма, и не може да им бъде помогнато директно, защото останалите Раси, които могат да го направят за седмици, защото те могат да променят целият свят буквално за седмици, и тук всички да станем безсмъртни, не интервенират, защото ЧОВЕКЪТ масово е позволил да бъде контролиран. Отговорността е човешка, не е извънземна. За това все още няма интервенция от другата страна, чака се критична маса. Би имало, ако масово я поискат Земляните, но как да стане това, имайки в предвид факторите, за които ви говорих преди малко?

Както вече споменах – не стоят зад всичко. Те не могат да решат, кой точно ще се роди тук, макар че контролират и самото Колело на Самсара по много различни начини, основният от които са вярванията. Мислите си, че филма свършва след смъртта, оооооопааа, и ставате едва ли не ”висшият си аз”? Нищо подобно 🙂 Рециклирането на Души, тепърва започва да функционира след като умрете…. Филма тепърва започва, на ново, и после пак на ново, и на ново, и така до като не проумеете механизмите, които ви правят затворници. А решите ли, че повече няма да бъдете такива – няма сила, няма технология, която да ви направи обратното. Много е важно, запомнете го. Болезнената част, в продължението на един човешки живот, е раздялата с вярванията, защото неизбежно, ние сме част от човешкият социум и неговите програми за контрол, основно чрез вярванията. Когато преминете от другият отбор, този на Будните, на Воините, перспективите са различни, вярванията са инструменти, редом с всички останали човешки механизми. Просто са нужни за да се сърфира целево това 3Д пространство.

Земята, и нейното население, са част от един дълъг списък от РЕСУРСИ на Корпорацията.

Алгоритъм на контрола: 

Нека ви обясня основната част на стратегическият план за усвояване на цялото население на Земята. Въобще не е трудно за проумяване. Много се говори за ”пробуждането”, ето ви я първата основна част:

Да се спре пробуждането, тоест, да се прекрати събирането на критична маса от будни хора, хора които са се събудили вече са опасни за тях, за това те гонят пробуждащите се. Осъзнаването, или пробуждането на човеците, през цялата позната история до сега, е било както винаги на възходи и падения. Човешката Раса е стигала определени нива, и след това всичко се е срутвало надолу по кривата. Пробуждането има много аспекти, това са икономическите му страни, технологичните, социалните, и т.н. Важни са, и ето едно доказателство в контра на тези, скрити комуняги, които говорят, че едва ли не трябва да сме в първобитният строй, или да се скитаме дрипави по планините на Кавказ в търсене на нещо там ”мистично”, за да може да се наречем ”духовни хора”. Да духат супата, ВСИЧКО е духовно, дори и материализма. Мислещите по този начин се намират в брутална задънена улица. Същата задънена улица, прокламира робските идеи за бедност, ”бедните са добрите, богатите са лошите”, така големите фамилии си пазят богатствата драги Съселяни, техните пра пра дядовци измислиха повечето религии. Да си супер беден, да ходиш дрипав, да нямаш нищо, и т.н. за да си ”духовен”, това е основен дел на християнската лъжа от библията. Това е ефективен МЕТОД ЗА КОНТРОЛ над Съзнанието, истинското му име е ”ДА НЯМАТ НИЩО, С КОЕТО ДА СЕ СЪПРОТИВЯТ”, и да си мислят че бедността е ”доброто”, когато са собственици на всички ресурси, на цялата Планета, и могат да са всичко, което искат да са. Тази е истината. Пробуждането освен това, има културен, и духовен аспект, които разбира се също са под контрол, и след малко ще ви нарисувам на Paint една графика, за да се опитам да го обясня още по-нагледно. Всичко това ходи в посока нагоре по линията, има възход, и изведнъж пропада. Питали сте се ”защо”, знам, защо живота е възходи и падения 🙂 След малко ще получите моят отговор на въпроса, и искам да го съпоставите със знанията си до тук.

Всичко това с пробуждането се повтаря циклично, има си цикли на възход, и на падение. Дори официалната история го показва. Древните цивилизации, възходи и падения.

Причината за всичките падения? Събития 🙂 Планирани, подготвени за тази цел, и перфектно екзекутирани събития, водещи до ново падение, след всеки възход. Всички те свързани с войни, пЛандемии, конфликти, природни катаклизми, и т.н. От великият потоп, и събития преди него, преструктурирали дори самото изражение на Планетата, като заличаването на тропическите гори в днешна Сахара, до начертаването на новото Status Quo с победата над Райха след втората световна война, и въвеждането на петро долара през 1971 от Президента Картър, което доведе до нов възход в икономиките, но и до новите падения в ден днешен. След това са епохите преди средновековието, голямата експанзия на Народите, след това тъмните времена, след това Ренесанса, напредъка на изкуството, индустриалната революция, и т.н. и т.н. Времевата линия няма никакво значение. ТЕ ПЛАНИРАТ, И СЪЗДАВАТ СЪБИТИЯ, защото не искат пробуждането да премине една основна бариера, която ще видите в грозната ми графика, начертана на бързо c Paint преди малко.

Тези Същества, не искат човеците да минат над тяхната зона на контрол. Под тази въображаема линия, която се намира над кривата на пробуждането, всичко е Ок. Започнете ли да се доближавате до линията на контрола обаче, вече ставате опасни за тях, а те няма да допуснат току така, нищо и никой да премине над нея. Минат ли масово хората над тази линия, стават невъзможни за контрол, а това ще бъде краят на Фермата, защото над тази линия, човекът е наистина, истинският Суверен. Не биха имали капацитет да се изправят срещу милиарди хора, освен военен такъв, а използват ли го отново – интервенцията от страна на други Сили, ще бъде абсолютна, те не искат това. Много е дълго, и сложно, да се обясни цялостно, какво е да минеш над въображаемата линия на контрола…. Факторите са адски много, отново са духовни, социални, икономически, лични, и т.н, Безброй са, и са индивидуални за всеки. Доста хора ги е страх да пуснат религиозните си вярвания, или натрупаните си идеологически такива, и основно свързани с ”бог”, ”създателя” и т.н. Много ги е страх от това, и ето – алгоритъма работи перфектно 🙂 Това е крайната цел, защото по този начин, и без никакво съзнателно знание за това, какво става след смъртта, те са отново вкарвани в рециклиращата квантова машина, и айде обратно на Земята, да генерират отново емоции, и да минават през предпрограмирани преживявания за да имат Кукловодите нови дивиденти. Така функционира Корпорацията драги Читатели, и това съвсем не е майтап. Много хора остават WOW-нати, след ОИТ курсовете, защото осъзнават какво могат да правят със Съзнанието си, осъзнават също така и отговорността си като хора… Въпреки това, доста народ просто не иска да пусне боговете си, и ”светците” си. Искат някой постоянно да ги пази тия страхливци, и ще си останат така вярвайте ми, Свободата е нещо изначално, но те са повярвали, че не са свободни, и реално не са, защото го вярват, така ще стоят до като не осъзнаят механизмите на контрола, тук до като са живи, и след като умрат също, до като пак се родят рециклирани, умрат, и се завърти още кой знае колко пъти Самсара. Свободата се извоюва…изгубена веднъж, никой няма да ви я върне току така. Да не вярваш в ”боК”, не означава че не си духовен, напротив 🙂 Точно обратното означава, и на всичкото отгоре, една крачка напред в Свободата. Реално всички сме свободни, просто едни решават да се самозатворят на няколко еона време, до като през това време се оплакват, че някой ги бил заробил. Ах тези лоши извънземни! Ами не, не са лоши, тия другите са прости… Излизането от mind control-a е болезнено. Аз ви говоря така, на всекидневен български език, но осъзнавам че е трудно. Виждал съм го, лично съм го изживявал, и т.н. Въпрос на едно просто решение to be, or not no be.

Нека ви кажа още няколко думи за контролираните събития. Те започват да се планират, когато голяма група, или групи от хора, започват да достигат пик от пробуждането, в момента се намираме в такъв етап, и оооооооооп – пЛандемийка! СлОчаеноС? Не мисля. Всеки път, когато Човечеството достигне определен етап на развитие, и започне да доближава горния край на кривата на пробуждане, се планира, и се реализира събитие, което да разтърси цялата времева линия. Голяма война, катаклизми, пЛандемии, и т.н. ТЕ НЕ ИСКАТ вие да преминете линията на контрол. Ако най-тайните, сред тайните организации, не създаваха такива събития, Човечеството отдавна да е преминало линията на контрол, което доказва, че Контрольорите не са много на брой! Реално те са супер малко като брой.

Другият интересен параметър, е човешката технология. Нейната крива пък, от както ги има човешките цивилизации, върви бавно, но само нагоре, никога обаче не е преминавала зоната на контрол. Това е ясен индикатор, че технологичното развитие се намира под контрол. Същият контрол…. Контролират ли технологиите, контролират всичко, най-вече науката, ”официалната наука”, и нейните понякога откачени заключения. Мислите ли, че няма налична технология да се излекуват всички болни хора на Земята за седмици? Има я….Поредният технологичен експеримент тече в момента, с пЛандемията. РнК лекарствата са бъдещето на медицината. В момента освен провалянето в посока надолу на кривата на пробуждането, тече и експеримент как действат тези лекарства на цялото Човечество! Момента е идеален за тях. РнК лекарствата имат капацитет да излекуват всяка една болест, защото РНК е команда към ДНК, и нищо повече от това. Един мъничък, програмен код, който казва на части от основния ”направи това, това, и това”. Ето защо, кОрмид ваксините, не са никакви ваксини 🙂 Това е поредният масов експеримент с бъдещето на Човечеството. След не повече от десетилетие, много от нелечимите болести ще се лекуват на базата на РНК лекарства. Вярвайте ми, че ще е така. Вятърът ще си духа, керваните с камили ще вървят….Всичко ще си е както обикновено, освен ако не решите да преминете линията на контрол….

 

Поздрави на всички.

Бъдете здрави.

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This