Драги Читатели, искам да ви споделя една история, истинска история, разказана от моят племенник, който е на 14 години. Той за съжаление не можа да научи български, но пък и аз съм пораснал в Мадрид, така че го разбирам добре…Другата част от тази история е базирана на разговор с близък мой приятел, който е служител на испанската Национална Полиция – главен инспектор.
Ще ви разкажа една история, истинска, описваща кофти страната на свободата в западна Европа… За съжаление тези тъмни сили напредват, и трябва да бъдат разкривани, показвани, и сочени. Защото може би времето на голямата битка идва. Европа е в опасност…истинска опасност.  Изключително потресен съм не за друго, а защото само до преди 2 години всичко това беше невъзможно в Мадрид. Сега се опитват да го наложат за норма. Искам да разберете от самото начало, че тук играят нео-либерални, и традиционно про-руски сили, така че нека копейките се замислят мъничко, къде аджеба се намират истинският национализъм. В бившите комунистически диктатури, или в единственото свободно място в света – Европа? Защото комунягите искаха същото на времето, и на тази база беше създадено най-голямото тяхно изчадие – СССР. Място, където размиваха, убиваха, и унищожаваха цели нации и народи. Местеха едните тук, другите там, за да може да нямат идентичност. Същото е и сега, просто без масово гробове и гулаг. Тогава предимството за противниците им беше, че можеха директно да се бият с тях, сега не можем….
Целта им е една и съща, и на комуняги от едно време, и на нео-болшевишката измет, която за съжаление е на власт и в Европа – размиване на националната идентичност, и обезлюдяване на колкото се може повече човешки същества.

Увод

Искам на първо място да заявя тук пред всички, че аз не съм хомофоб, и никога не съм бил. За в бъдеще не знам. Трябва да кажа, че на този етап от живота вече, на цели 38 години, познавам прекалено добре себе си, и в никой случай нито ме е срам, нито ме е страх да се заявявам такъв, какъвто съм. Аз съм българин, и мъж. Познавам прекалено добре Испания, манталитета на испанският народ, част от който съм и аз, и моето семейство по стечение на обстоятелствата. Горд съм с испанската си принадлежност, горд съм с Краля на Испания, който ни амнистира на времето, и с държавата, която ни даде всичко, от което имахме нужда за да станем качествени хора. В България съм живял много малко, но вече виждам предимствата, и искам ясно да ви ги изясня.
Този материал не цели да се хвърлят камъни по Европа, аз съм и точно обратното на русофил както е вече нормално да се делят хората тук. Върл поддръжник на европейската идея, и на обединена Европа, пораснах там и съм видял най-доброто от живота именно в западна Европа. Горд европеец съм, смятам се за български националист и патриот, и за мен източният блок представлява сбирщина от коварни, нео-комунистически диктатури, чиито гайлета берем от 1944 година насам. Вярвам в Европа на нациите и народите, силна, обединена и мощна. Нещо страшно обаче се случва, и искам да ви го разкажа, защото е истинско!
Титулувах статията по този начин, именно заради радостта, която струи от мен, при мисълта, че тук можем спокойно да ги возим по багажниците на колите … Все още … Знаете за какво говоря, тук е БалканЪт, и съм супер щастлив, че се върнах в България, защото тук просто можем да правим това, което мъжете винаги сме правили – да браним семействата си до смърт, от тази велика опасност, която е надвиснала над нас и децата ни. 

Историята, която моят племенник разказа – деца със сменени полове

Уго Сото Атанасов е страхотно хлапе, футболист, на 14 години, състезател на детският отбор на Атлетико Мадрид. Не му се учи много много, но прави каквото може, няма търпение да дойде в България, защото тук се среща с професионални футболисти играли в Испания, които много го уважават за това, че е на половина българин. Кефи се мъника. Та тази история идва именно от него.
В класът им има 2 деца, забележете – със сменен пол! Вече, а са само на 14 години. Има и по-малки, които са поели по същият път. Въпросното момче, което реално е бивше момиче, и аз се бъркам вече, малолетно, си е сменило пола! И няма няма, нео-комунистическата, ултра либерална пасмина, която за съжаление управлява моята Испания от над 12 години насам е наложила нови закони, които го позволяват. Скоро имаше случай в Comunidad Autonoma de Asturias, по-конкретно в столицата на автономната област, където от висока скала се хвърлиха, и загинаха, 2 момиченца на по 12 години. Познайте защо? Защото мама и тати, не им давали да си сменят пола – искали да бъдат момчета. В место Мария Хосе, искали да бъдат Хосе Мария…..
В испанските училища, и да, в много от испанските училища, същата тази нео-комунистическа, ултра либерална пасмина, е насадила вече задължително изучаеми LGTB предмети! Започват да ги учат от съвсем малки, от втори клас.
В тотален потрес съм, и за това ви пиша тази статия, защото само преди 3 години, когато аз все още си живеех в Мадрид – такова нещо нямаше, и родители водеха дела, срещу подобни наченки в училищата. Сега е обратното – деца водят дела срещу родители, понеже не им разрешавали да си сменят пола.
И се питам – къде останаха добрите стари 2 шамара и в леглото? Какво се случи?
Стигнало се е до съдия в училището на моят племенник, защото на всичкото отгоре, въпросното бивше момиче, което сега е момче, пие хормони, и е пред операция на половите органи (малолетен келеш на 14 години!!!!!!!!), защото видите ли не бил приеман нормално, и други деца се бъзикали с ”него”. Точно за това си говорех с един от добрите ми приятели, който е окръжен съдия в голям български град – потреса е максимален, от него дойдоха много успокоителните за мен думи ”няма страшно брат, тука поне можем да ги возим в багажника, радвай се, че се върна”. И наистина – от сърце се радвам, че се върнах!

Историята на Хулиян – главен инспектор от испанската Национална Полиция

Хулиян е от доминикански произход, мулат е, един от най-близките ми приятели от деца. Пораснали сме заедно. Цели 4 години се готви да стане полицай, една от най-престижните професии в Испания. При 115 свободни места в Мадрид, имаше около 45 000 желаещи, представете си какво е качеството на испанската полиция. Аз се готвех за Националната Гвардия, в разузнавателният отдел евентуално, но си дойдох в България да гледам бакиите на Бойко по Балкански Поток и АМ Хемус, и така си останах тук, видях предимствата! Сега ги вижда и той…
Там сме свикнали на друг вид патриотизъм, и национализъм, базиран на не-расистката испанска идеология, събираща всички, и бореща се с нео-комунизма и крайният либерализъм. Така сме пораснали, и двамата сме учили на метри от кралският замък San Lorenzo, в бастиона на испанската десница, и на 4км от паметника Valle de los Caidos, където бяга погребани великият Генерал Франсиско Франко, и Хосе Антонио Примо де Ривера, вечен мир на паметта им, това са хората създали модерна Испания, спасили я от лапите на СССР и комунизма на цената на една гражданска война. Хулиян черен, аз бял – и двамата под едно и също знаме, братя и коректни хора. При нас няма расизъм, и нашенеца трябва да разбере, че и в България разлики между Осман и Иван няма, и то ще бъде разбрано, когато заедно трябва да защитаваме един ден децата си и семейства си, от пропагандата на безродните нео-либерали/комунисти.
Хули ми разправя на скоро: ”Брат, вече е по-лесно да си смениш пола, става с подписване на само един документ, от колкото да си смениш настоящият адрес”.
Аз го слушам и не мога да повярвам бе хора, какво стана по време, и след тази пЛандемия? Дали има връзка? Изпонаваксинираха ги като кокошки, който се спаси, спаси се, и останахме само ние – българите, румънците, арабите, албанците и турците, които устояхме там на място, да не ни превърнат в ходещи човешки експерименти. Нещо се случи с тия хора, честно ви казвам, плаче ми се при тая мисъл, какво става с Испания мамка му?

Финали думи

Написах ви този материал, защото наистина съм потресен. Не е за вярване колко бързо се променят нещата…. Сигурен съм, че 80% от испанското общество, защото това е моето общество, в него съм пораснал – НЕ поддържа тези идеологии. Има обаче едно ”но”, шибаното голямо ”но”, и то се намира във факта, че една и съща ултра либерална пасмина, управлява от тук до края на света. Това са хора без нации и идентичност, без деца, без пол, без точно определение за себе си. Факта, че са на власт и в Европа от над десетилетие говори много! А Европа е силна. Европа винаги е била силна, но една коварна мафия управлява законите в момента. Нормалните хора сме мнозинство, не изключвам от това число нормалните гейове и лесбийки, в никой случай – просто вие знаете за коя нормалност говоря. Не е нормално 8 годишни деца да гледат порно, и да им се правят представления ”как катерицата влиза у хралупата”. Не е нормално мъже с цици и брада, и токчета, да дават уроци на 8 годишни деца…
Моето съмнение идва от друго място – какво ще стане с тези поколения? Това на нашите деца мамка му…. За тях съм притеснен.
Радвам се, ама наистина много много много много много много много много много много се радвам, че се прибрах в България! Може тука да ми е по-трудно от всякога, може да има трудности, може всичко, но тук, в България можем да ги возим по багажниците, ако дойде време за това. И вярвайте ми, че ЩЕ ги возим, наложи ли се да защитаваме семействата и децата си!
Икономически Европа никога няма да загине, това е най-мощната икономика в света. Не си мислете, че Европа ще загине, няма да се случи така. Това, което ще се случи е една яростна борба на нормалните хора, а те са мнозинството. Дано в Испания, национални движения като VOX, или про-монархичните партии вземат отново властта, това е единственото спасение от тези изроди на комунизма и на про-кремлинските партии и в Испания.
Дано успеем там, тук съм сигурен, че ще успеем.
Това е от мен за сега………
Радвайте се и вие, кажете и на други като нас!
Viva España, viva el Rey!
Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This