Здравейте драги Читатели. Започвам да правя за вас римейкове на старите материали, тези които направиха Блогът на Nahuatl толкова известен. Това са предимно материалите свързани с опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване. Знаете, че тук всичко е авторско, и е базирано на личен опит. Тази статия е създадена на 20.03.2015 година в 15:30, Мадрид, Кралство Испания 🙂 Публикувам я отново за всички нови Читатели. Приятно четене:


В този материал ще опиша още една крайно интересна, но доста смущаваща (не за мен) информация. В никакъв случай не целя да ви плаша или да си хвърлям цветя аз самият. Просто си описвам опитностите…

Става въпрос за последната ми среща очи в очи с няколко Сиви, които мислеха, че няма да им хвана спатиите…Спипах ги до себе си, на 40 см от собственото ми тяло. Имал съм и други срещи със Сиви и ми е странно, защото не ги изненадвам за пръв път, а те въобще не обичат да бъдат изненадвани, просто откачат окаже ли се, че някой ги хване неподготвени до като правят това, което правят. За тях е като все едно човешки ветеринар да изследва животно, и изведнъж животното да му каже ”ей, какво правиш бе?!”. Шок и паника, ето толкоз дълбоко вярват в технологията си, която разбира се съвсем не е непреодолима. Явно и между тях комуникацията куца на дадено ниво, защото както казах и преди съм ги сгащвал неподготвени. Освен това казвайки ”Сиви”, не съм сигурен от коя точно Раса са, Сивите както добре знаете не са само едни и най-добре се различават по размер, вероятно има стотици Раси Сиви. Най-мъничките, средните, високите и много високите. Тези бяха от средните (110 – 130см). В случаят към коя Раса и народ принадлежат няма никакво значение. Реших да споделя с вас какво се случи в онази нощ преди няма и 2 месеца:

Често ми е трудно да сънувам без да знам, че сънувам. Просто на определено ниво вниманието ми се задейства и влизам в съзнание. Това е така от една страна по навик, от друга by deafult. Да кажем, че си спинкам като бебе…ок, спинкам си, но появят ли се резки промени в това, което сънувам обикновено се случва това, което винаги се случва – влизам в съзнание и минавам в съответният режим на възприятие. Особено ако вниманието ми засече нещо като ”опасност” в близо до тялото си или където и да е около мен и аспектите от мен в пространството, реакцията е абсолютно светкавична. Онази нощ се случи именно същото. Сънувах си нормален сън, филмите на собственото ми подсъзнание, когато изведнъж усетих нещо като ”претрепване” в самото пространство и едно усещане като ”притискане”, все едно нещо ме хвана, но не изведнъж и с много сила, а просто си се прикрепи и ме допря. Съответно една голяма част от вниманието ми се активира излизайки от режима на нормално сънуване. Просто картината на съня се смени, започнах да виждам съвсем други неща, вниманието ми вече беше насочено в тази посока и съответно разбрах, че самата холограма, която възприемам, а и самото пространство не са естествени – има изкуствен източник. Хоп – 100% внимание насочено натам и ги хванах между измеренията…Исках да ги смажа от самото начало, защото лично на мен са ми адски гнусни и бих използвал всяка възможност за да ги нараня, ей така от любов към спорта, особено тези скаути, като кашкавалки са мекички. Реших обаче да сканирам и да разбера какво се случва преди да се опитам да влезна отново в тялото си, за което срещнах голяма трудност, ще ви разкажа и това…

За момент останах наблюдавайки първоначално структурата на самото пространство, осъзнах че енергийното ми Двойник се намира в нещо изкуствено с квадратна / кубовидна форма, очертани рамки и елементи, които буквално се опитваха да се вържат вътре в мен. Самата атмосфера вътре в нещото се усещаше като много по-тежка, което е индикатор за изкуствен произход. Технология. Мигновено усетих какво ми се случваше.

Двамата Сиви, които бяха до физическото ми тяло използваха вид преносим скенер и сканираха аватара ми от краката на горе към главата. Щом ги погледнах разбрах, че търсят връзки между генетиката на тялото (защото могат да възпроизведат всичко от-до), процесите на Духът, който анимира това тяло, и няма да ми повярвате, но те реално търсеха начин да използват и манипулират личните изживявания на човек в посока на това, процесът после да бъде генериран изкуствено с цел добиване на някаква субстанция. Алгоритъмът им има този капацитет, копи пейст, и после го правят на сънища. Вид енергия в междинен стадий, в смисъл може да съществува и във физическото и в астрала и същевременно състоянията и могат да бъдат ”многообразни”, като за тях просто няма измислени думи все още. Интересно е да се анализира, защото то е като сутилната материя представляваща някои от частите на човешкото енергийно тяло. Тези специфични части са нито тук – нито там. За тях това е много ценно. Само така мога да го обясня. Един вид – търсят начин да копират това, което Висшият Аз извлича чрез Духът, който анимира тялото, един вид есенцията и самата енергия на различните опитности.

Кратко пояснение. За ваше успокоение това, което наричате ”дух” или ”душа” съвсем не е никакъв финален и завършен стадий на вас самите и още по-малко на информационната централа наречена Висш Аз. Нещото наречено ”дух” е друг вид  мултиизмерен инструмент на Висшият Аз. Нещо подобно на това да влезеш в изкуствен аватар, който да контролираш, и чрез него да използваш трети инструмент. В случая третият инструмент е физическото тяло а аватарът в който сте се вмъкнали е нещото наречено ”дух”. То е междинен стадий, просто друга форма на транспортно средство, само по себе си – мултиизмерно, служещо по много комплексен за обяснение начин на главната цел, връзката с Централата до като трае изживяването на човешката опитност. Не си мислете, че когато умрете изведнъж всичко ви се изяснява и вие ставате едва ли не Висшият си Аз en persona, ни най-малко. Не се заблуждавайте, именно в това поле са 80% от капаните след смъртта, които ще доведат до новото ви рециклиране тук на Земята. За още по-голямо ваше успокоение, след като умрете….филмът не свършва, меко казано продължава в астрала ако това е Планът ви като Инкарнация. Ще разберете колко критична роля играят вярванията натрупани по време на физическият живот – определящи са. Голяма част от хората продължава да се изживява по естествен или по съвсем изкуствено индуциран начин в различните нива от астрала. Смъртта е друг междинен стадий, а една друга не-малка част от опитности продължава в нивата на мултиизмерното пространство наречено ”астрален свят”, и много много след, над, и под него.

Запомнете – голяма част от астрала е технологично поддържана и това ще стане тема на следващите статии, които подготвям.

Процесът на доене.

Трети Сив, който се намираше редом с още един на между пространствената граница (бяха си отворили порталче и си бачкаха…) беше пуснал устройство много подобно на ”многоъгълна кутийка” с размер на малко куфарче. Беше тъмно кафяво на цвят и от единият си ъгъл просто генерираше изкуствена холограма, която се излъчваше директно в астрала и съвсем целенасочено към обекта на тяхното изследване – в случаят аз. Друг интересен елемент в самата кутийка е друго мъничко излъчвателче, което обаче се връзва към определени части на физическото тяло и генерира чисто физически функции, реакции на тялото… Объркващо е малко, знам.

Това, което искам да ви кажа, е че Сивите генерират изкуствени сънища и изкуствени ОИТ чрез тази и чрез други подобни технологии, като същевременно в комбинация с контрола над физическите функции те са си направили златна мина…С почти тотална сигурност мога да кажа, че нещото което извличат е вид S-MA, една от милионите и вариации. Всяка Раса има свои варианти, за Сивите специално се знае, че се интересуват много от жлезите на човешкото тяло и синтезът вътре в тях. Технологиите за добиване са еони по-стари от самата човешка раса, която както вече знаем е просто бизнес продукт. Ако вие претендирате да сте духовни личности, това няма как да ви носи кофти емоция, ако ви носи кофти чувства, то вие се идентифицирате мажоритарно с тялото си. Не сте тялото си, просто експериментирате неговото съзнание, тялото само по себе си е био машина, която има собствен софтуер, който вие бъркате със ”съзнание” понеже се идентифицирате главно с човешката си личност…Всичко това е част от Играта, която приехте доброволно да играете, така че не се оплаквайте.

Нека се върна на темата.

Изучават извличането на субстанцията, за която ви споменах. Може да се нарече ”вид енергия съществуваща в междинен стадий”, и тук в 3Д и там в 4-5Д средата. Качествата, чистотата и честотата на тази енергия варират много в зависимост от изживяванията, което вероятно е важно за следващите етапи на процесирането и. Не искам да ви стряскам допълнително, но съществуват инсталации, които могат да се опишат като ”сънувателни станции”, и нямат нищо общо с корабите, които отвличат хора по цял свят. Тези са един вид пътуващи фабрики. Това са между пространствени кораби. Механиката е проста, корабът се поставя над населеното място и излъчването може да започне, и от там – събирането на тази енергия в специални ”концентратори”. Тези Сиви работят именно на такава станция. Нейната единствена функция е да проучва и добива материал in situ. Пълно е с такива кораби, просто са в спектър, който човешкото око не може да възприеме, и по-добре да е така…Разбрали са, че този не-агресивен начин на добиване варира качеството на събраната след това субстанция, едно отвличане е крайно травмиращо за субекта и явно има връзка и с чистотата на материалът, който извличат.

(Бележка. Моля не се бъркайте от това, че наричам тази енергия ту енергия, ту субстанция, и също така ”вещество”. Просто няма създадени думи за това, което е в същност, това са не-познати състояния на веществата, все още нашите учени не са го открили официално. Както ви казах субстанцията може да съществува в няколко измерения под различни форми, с различни качества в зависимост от състоянието, в което се намира. Не може да се говори за чисто ”агрегатно състояние”. Един ден учените ще го открият…)

Като качества, самото вещество го усетих като ”катализатор” или ”елементът, който трансформира другите съставки”. Сама по себе си тази енергия стои в базата на едно голямо циклово производство, и просто е една от многото, които се добиват.

Стресът – тези Сиви го избягват, за това използват въпросната технология. Генераторът за изкуствена реалност е интелигентен до там, че успява да се свърже с определени части и на енергийното тяло (когато вие спите и не сте в тялото си, ето защо аурата не е духът, а цялата тази енергетика е енергетика на тялото и нищо друго освен тялото) и + това има капацитет да контролира физическите функции на биологичната машина. Не знам дали усещате вече на къде бия, когато споменавам по някога ”доене”…Ще ви кажа, обяснявайки го по най простият възможен начин.

Искам да имате в предвид, че те работят най-вече с хора, сънуващи собственото си подсъзнание (явно това съм правил и аз и за това са дошли и при мен), основната задача на сканирането е да локализира именно такива човеци. Просто така хората са много по-лесно уловими, те са беззащитни. Техните енергийни двойници обикновено са до тялото и ако ги видите, изглеждат буквално като ботовете от CS1.6, вършат всичките действия на метри от тялото и не се отдалечават, нито минават в други измерения. Просто са в междинният спектър визуализирайки филмите на подсъзнанието. Това сънува огромна чат от хората, а всички хора имат такива сънища регулярно. Фройд дава много козове за сънуването на самото подсъзнание. Сивите използват именно тези, защото са лесно уловими и вниманието им не е тренирано до там, че да са способни да се защитят осъзнавайки какво им се случва. Устройството просто ги прихваща, прави връзка с това, което визуализират, прихваща и телесните функции и започва доенето. Машинката улавя Двойника, вкарва го в тази ”клетка”, която е с кубо образна форма, прожектира нагласените реалности, които могат да се увеличават…И сега ще ви разкажа как.

Искам да ви накарам да видите, че става въпрос за затворен цикъл…Това, което виждате до като спите има капацитета да генерира емоции в тялото, като страх или радост на пример, или някой секс сън, който би активирал определени функции в определени органи, жлези, в кръвта, вътре в тестисите, в черният дроб и т.н. Спомнете си, че към кутийката има механизъм за телесните функции, който също източва, жлези, кръв, и въобще всичко, което те искат. От там има едни нишки подобни на много тънка тел, които просто се забиват където е нужно.
Обратното – прожектират ви това, което според профилът ви (който е предварително сканиран за стотни от секундата) би ви накарало да изпитате ”Х” или ”У” и до като трае опитността – вие сте дойни кравички. Единият процес предизвиква другият и вицеверса.

Затворен цикъл.

Споменах ви за увеличеният вариант, той е доста фрапиращ. Определени човешки профили имат усилени способности за генериране на определени емоции, наречете ги силно емоционалните хора. Така, в пространството наречено астрал вие сте им меко казано прозрачни (на извънземните и на всеки контролиращ пребиваването си там), включително и на такива като мен. Всичките мисли на боботещите ви мозъци могат да бъдат визуализирани и разбира се използвани за автоматичната направа, защото това го прави машина, на изкуствени опитности извън тялото – осъзнати. Не знам въобще как ще ви прозвучи, не ме и интересува честно да си кажа, просто споделям информация.

ИЗКУСТВЕНО ОИТ – осъзнато. Технологията дава енергийният тласък нужен за влизане в съзнание по време на сън и те могат да ви събудят в собственият ви сън, и вие да осъзнаете, че сънувате, че сте извън тялото си и т.н Да ахнете от щастие, да писнете, да изкуфеете от кефня и следователно да свалите гарда, но няма да имате опита нужен за разпознаване на това кои неща са изкуствени и кои не са, кои пространства са естествени и кои са технологично генерирани. Тази опитност може да се окаже критична за вас, тя е критична за вас, и то всеки ден, макар че мнозинството от вас хич не го осъзнават, а то е адски важен аспект от живота ви като цяло. По време на сънища могат да се внедряват идеи…а само с това, целият ви живот може да се окаже планиран от някой друг в определени аспекти.

(Бележка с послание до армиите на ”Светлите” – всичките ваши райове там, градини, божествени замъци, творения, светове и прочие са реални. Да. Те съществуват в различни нива на астрала, кефете се! Следователно с типичният за мен провокативен стил ще ви кажа, че 90% от тях са обаче технологично поддържани холограми, другите 10% съществуват благодарение на самата илюзия и енергията, която милионите като вас генерират за да поддържат жива тази 10%нтна естествена холограмна реалност. И тя е илюзия, другите 90% съществуват благодарение на тези 10%. Всичко това ще изчезне, когато изчезне човешката Раса, или когато в колективното подсъзнание на човечеството се променят предпрограмираните идеи да се подчинявате сляпо на неща, които не разбирате, богове, божества, ”възнесени учители и даскали”, и т.н. Всички те са вашият капан и обратният ви билет към Колелото на Самсара, рециклиране без край. Нищо от илюзията, която мислите за максимум не е реално, то си е просто илюзия, илюзията която сте избрали за себе си. Вашите извисени учители са и ваши доячи, ваши вампири. Те имат интерес вие да живеете в илюзиите, с които ви пълнят мозъците. Но те не са отговорни за това – вие сте отговорните, защото го правите доброволно и няма кой да ви спаси.)

Как завърши срещата ми със Сивите?

Не мога да ви кажа ”стоях еди си колко време анализирайки какво става”, защото в такъв режим на възприятие времето не може да бъде отчетено точно както тук в 3Д средата. Всичко е сега на момента. ”Виждането” и съответно осъзнаването и процесирането на всичката информация става за… не знам как се нарича, но нещо като стотни от секундата, сега в момента. В такова състояние просто поглеждам към Сивия и директно знам какво му е намерението, какво изпитва той самият, мислите му, знам какво иска да направи, заради това, че сканирам именно него знам и какво е това, което държи в ръцете си, за какво служи, какво той върши с него, всичката им ”по-висша” перспектива, как то би се отразило на моето тяло и т.н Всичко от-до, като същевременно успявам да запазя реакциите си до там скрити, че те да не усетят никаква промяна.

Завърших анализа на цялата ситуация, която се разиграваше в стаята ми на 40 см от собственото ми физическо тяло, и моментално и светкавично се опитах да влезна в тялото си. Просто исках да спипам Сивия и да го хвана за гушката с физическата си ръка. В същност те са доста крехки, но начина по който миришат определено може да им служи за оръжие. Не успях да се върна в тялото си, технологията ме засече и ме блокира. Усетих един вид ”ластична бариера”, която тотално блокираше достъпът ми до тялото. Излъчвателят на холограмата го правеше. За миг се стреснах, но си знам, че нищо не може да ми заеме перманентно тялото, за това запазих самообладание и продължих да се опитам да ги нараня до като съм в между пространственото състояние. Успях частично и те светкавично затвориха портала. Сивакът със скенера обаче не успя да иде с тях и му се наложи сам да си отваря портал, използвайки момента, че технологията ”пусна” достъпа до тялото ми и успях с 300 зора и половина да влезна, и моментално скочих да го хвана, но вече беше изчезнал…

Не съм способен да изпитвам страх на това ниво именно от Сивите, и вие не би трябвало.

Финални думи

Гарантирам ви, че именно по тази методика функционират 90% от срещите с Туту Муту от Сириус А, архангел михаил, исуската христос, ама боговете, ама архангелите, ама извисените души с триъгълни ташаци и т.н Схващате на къде бия нали? Какво става с останалите 10% от ченълингите и връзките с ”извисени същества” ли? Питайте пичовете в излъчвателните станции под земята.

Яви ми се на сън дева мария и ми каза еди си какво, а аз умирах от любов по нея, защото беше прекрасна и излъчваше чиста любов”. – праааааас, в кереча!

С мен се свърза една извисена душа от висшите цикли на незнам си коя енергия” – прааааас, в кереча!

Нали ви казах, събота вечер аз съм Спайдърмен а неделя съм Кевин Коснър. Bull-fucking-shit. Toва, което се случва с тези човеци е, че преживяват описаното по-горе. Ето защо – вярванията, и особено религиозните, са вашият най-голям враг там. Случи ли се веднъж е много вероятно да стане систематично, особено ако генерираната от вас субстанция се окаже качествена а вие самите лесно манипулируеми. Християни сте? Ами дълбоко се замислете дали виждате исуската или нещо друго се крие зад образът му, именно за това са прави екзорсистите, просто те не знаят, че на страната на собствените си демони. Типично е за новаците и за нетренираните любопитковци. Просто нямат развит онзи особен усет за естествено-неестествено, живо-неживо. Това се развива с годините и НЕ Е за всеки, нито пък всеки може да го прави, и още по-малко пък булшита с ”хората сме равни по потенциал, щом ти го можеш и аз го мога и бла бла бла”. Няма такова нещо. Тази е грозната реалност там вън. Ако ви се струва приемлива, ок, ако не, пак ок, ваш си избор.

Разликата между едно истинско ОИТ и едно изкуствено генерирано ОИТ се крие в това, вниманието ви първоначално да разпознае средата, а не да се закотви и съответно да остане забучено в стимула, тоест това, което може би ще видите. Ок? За това Сивите и останлите извънземни избягват контакт с хора имащи определена форма на оперативност там вън. Просто не е практично за тях и е логично да е така. Едно истинско ОИТ, e oнова оперативното, което се характеризира с това, че вие сте способни сами да определените в каква среда се намирате…Много е трудно но си е самата сурова реалност. Успех в астрала има Тома Неверни. Имайте го в предвид.

Курсът ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, по искане на много Читатели, е готов! + Голяма рекопилация на материали от блога, свързани с ОИТ

Говорихме за Сивите, ок, но не са само те… 🙂 🙂 🙂

Поздрави.

Nahuatl


Имаше и близо 20 коментара, и мамка му – повечето бяха доста интересни но ги изтрих без да искам….. 🙂 Това е, бъдете здрави, разумни, и осъзнати.

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This