Здравейте драги Читатели, и по-специално всички Колеги преминали през Remote Viewing обученията! Имам една прекрасна новина за вас! 🙂

Remote Viewing Тийма на Блогът на Nahuatl получихме международно признание, станахме част от международният комитет, и управителният съвет на IRVA – International Remote Viewing Association. Това е международната Remote Viewing Асоциация, съставена от доказани RV експерти, учени, военни, хора от бизнес средите, и т.н., а аз като Инструктор бях избран да стана част от международният управителен съвет за цял свят 🙂 България и Балканският Полуостров представляваме ние – Блогът на Nahuatl, а моето име остава единственото ”тайно”, за което помолих, а молбата ми беше изпълнена, за което съм благодарен на Колегите от САЩ и Германия.

В IRVA има и действащи представители на различни агенции и правителствени служби, като тези на САЩ, Германия, Русия, Южна Африка, Чили, Колумбия и други. Комитета разполага с информации, които са меко казано ”току що де класифицирани” и касаят изключително интересни тематики. Обединихме и старите, и новите бази данни.

Искам да ви разкрия, че 90% от информациите станали публично известни, като извънземно присъствие на земята, тайните подземни бази, бази извън планетата, контакти с тях, разследване на секретни технологии, разследване на секретни артефакти, контакти с агенциите, които се занимават с всичко това, и други интересни казуси са разкрити в целият свят именно от IRVA. Така, че не ми се сърдете, когато ми става смешно след като разпозная определена информация като ”fake”, което понякога дразни много хора. Тук имаме база данни, която е абсолютно безценна, и се споделя само вътре в Remote Viewing Обществото. Организацията е наследник на самият проект STARGATE, излезнал от графата ”строго секретно” на военно разузнаване на САЩ в краят на 90-тте години, благодарение на усилията на тогава командващият специалните части, Майор Джон Алекзандър, и група други негови колеги от DEA, CIA, US MARINES, US ARMY, US NAVY INTELIGENCE SERVICE, които оказвайки натиск на Конгреса на САЩ, успешно постигат целта си – методът да се де класифицира, и да излезе в цивилният сектор. След това са създадени връзки и в Германия, Русия, Франция, някои латиноамерикански страни, и други.

България е единственото място в Европа, където има толкова регулярни курсове по Remote Viewing, надминахме и германците и холандците, и французите, а Блогът на Nahuatl е единственото място, където може да се запишете на такъв курс. Ние сме единствените признати + това членове на управителният съвет на международната Remote Viewing Асоциация (IRVA).

Няма тайни, които да не могат да бъдат разкрити… Ние сме българското Remote Viewing Общество.

Поздрави на всички!

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This