Здравейте драги Читатели. Днес в духа на тази предишна статия, реших да довърша един предишен, доста стар материал, който никога не е излизал публикуван. Нарекох го ”Подробно за Органичните Портали”, или ”Човеците без душа и същност”, което и от двете имена да си изберете все ще бъде валидно. Чували сте за тях, всеки е имал досег, или съмнения за досег. Те са много и са навсякъде. Основно това са директни проекции на Матрицата в сюжета на личната Игра на всеки един от нас. Реално са тук, защото ние имаме нужда от тях. Помнете – голямата част от населението на Планетата са именно Органични Портали. От тях има няколко вида, и в този материал ще разгледаме много интересни аспекти, които ще анализирам за вас… Започвам да променям и стила си на писане, ще забележите нови аспекти в представянето на текста 🙂 Време за модернизация и актуализиране на системите 🙂 Помнете, че в този сайт вие четете синтез на личният опит и наблюдения на Автора – мен. Това е лична перспектива, и не целя да засягам никого.

Приятно четене, и да знаете – тази статия ще бъде дълга. Ще е разделена на 2 части.

Започваме.

Органични Портали

Генерално по темата

Някои хора, когато четат описанието на органичните портали, може да се спънат, когато срещнат препратки като ”психопати” и да си помислят, че описанията се отнасят само за убийци, изнасилвачи, престъпници, насилници и т.н.

Това е погрешно схващане и може да доведе до заключение в стил: ”О, но това не се отнася за хора, които познавам”, и след това да отхвърлите цялата концепция, убедени, че няма ”психопати” или ”социопати” във вашето семейство или личен кръг от приятелства. Докато описанието със сигурност може да се отнася за тези типове индивиди, то може да се отнася и за обикновени хора, които психопатично преследват пари, слава и власт, преминавайки през приятели и връзки като вода, използвайки и манипулирайки хора за пари, услуги и каквото и да е друго те могат да доят и изглежда, че нямат никакво отношение към хората, животните и планетата, липсва им човешка топлота, истинска съпричастност и емоции – в общи линии те са типовете, които изобщо не изглеждат “хора”. Това описание отговаря на голям брой крачещи по Земята човеци, които управляват света, които не зачитат нищо друго освен себе си и интересите на своята група, в ущърб на всички останали. Но също така може да отговаря на описанието и обикновено отговаря на обикновени хора като семейство, колеги и приятели, които ни заобикалят в живота.

Срещали ли сте някога в живота си някой, който изглежда дава всичко от себе си, за да ви прецака, или да ви нарани без истинска причина, и сякаш не е забелязал нещо нередно в това? Хора, които ви оставят да се чешете по главата, объркани, защото изглежда, че им липсват нормалното човешко поведение и емоции? Или някой, който обаче е до голяма степен добронамерен, изглежда винаги ви кара да се чувствате уморени и изтощени в негово присъствие?

Вашият отговор вероятно е да. И причината да сте толкова объркани от факта, че не са се държали като вас, е защото, добре… те не са точно като вас….. И все пак, колективно те изглежда споделят един и същ основен набор от сложно поведение. Някои от нас може да са забелязали това, но не са сигурни как да го обяснят. Нека ви го обясня генерално, след което ще преминем към по-подробни неща:

Основни характеристики на ОП-овете

Какво представляват те?

  1. Технически, всяко човешко тяло се води като човек.
  2. Тялото няма нужда от вас за да съществува само по себе си.
  3. Има много тела, или Органични Портали, които са за масово ползване, буквално така, да. В тях, и през тях може да преминава, и да експериментира за кратко човешката опитност какво ли не…От моментни, животински инкарнации на самият Планетарен Дух, до Извънземни или астрални същества от всякакъв тип.
  4. Базовата енергетика на тези тела позволява такива операции.
  5. Технически всички са вързани за колективното човешко подсъзнателно, и са неразличими от който и да е ”нормален човек”.
  6. Да се направи разлика е много трудно, води до страшни проблеми. По-коректната версия е, човек да се научи просто да ги усеща, и да действа спрямо усета си, за което се изискват тренировки и експанзия на Съзнанието, нещо което правим и на нашите обучения с тематика ”Въведение в опитностите извън тялото и осъзнатото сънуване”.
  7. ОП-ове са повечето водещи фигури в политиката, и повечето известни личности. Не казвам всички, казвам просто повечето…Много ясни за мен примери са Байдън и Путлер – не засичам нищо автентично и живо и у двама им.

Според мен има два основни, и генерални вида хора, които съществуват на тази планета. Има хора с ”душа”, дефинирани като тези, чиито души имат някакво ниво на индивидуалност, които проявяват човешки характеристики като индивидуален ум, сложни емоции и искрица личност. Освен това има ”Органични Портали“, хора, които биологично не се различават от първата група, но вместо да имат индивидуализирани души, те споделят обща групова животинска душа с колективен ум, или такава съставена от използващите тялото астрални, или други видове същности както ви споменах по-горе. Смята се, че те съставляват повече от половината от населението на тази Планета.

Произход

Първоначалната цел на органичните портали е била да служат като еволюционен мост между 2-ра и 3-та плътност – това предоставя възможност на животинските групови души да се развиват колективно по-бързо чрез разширяване на техните енергии в наличните “празни” човешки тела. Този процес е различен от случая на отделни животни, които се ”отделят от своята групова душа” и преминават към 3-то измерение като нови хора. Последните започват на най-основното ниво на душевното си развитие и въпреки това индивидуално се развиват и започват цикъла на човешко прераждане. Органичните Портали, от друга страна, не се развиват индивидуално – те са просто ”енергийни тракери”, които подпомагат колективната еволюция на груповият експирънс тук на Земята. Вместо да се прераждат, при физическа смърт тяхната идентичност бързо се разпада и остатъчната енергия се абсорбира отново от груповото колективно съзнание. Много пъти съм ви казвал, че то е изкуствено, и го доказваме по време на наши занятия, но това е друга тема на разговор.

Въпреки това, еволюционната цел на Oрганичните Портали е повредена с течение на времето, сега се използват основно за съвсем различна цел. Можем да видим от горното, че първоначалната им функция е била да служат като превозни средства за новоразвити души от 2-ра плътност, които по дефиниция все още нямат собствени интегрирани души. Въпреки това, ключовата дума в горното е ”първоначално” – те са били ”първоначално” част от Мост между 2-ра и 3-та плътност. Това предполага, че неговата функция или предназначение е повредена или узурпирана и сега е пренасочена към някаква друга употреба… няколко думи идват на ум… изтичане на енергия, разсейване, объркване…Бизнеса на Сивите, извънземни и астрални интеракции, корпорации и т.н. Всичко това е на лице…

Биологична връзка с Хора с Душа

Тялото и душата са две отделни неща, които се събират, за да образуват това, което в нашия случай е известно като човешко същество. Не всеки обаче има ”човешка” душа изначално. Това може да важи и за вашите близки роднини, включително родителите, които са ви родили, или децата, които сте родили. Също така искам да ви кажа, че ”човешкото” е нещо крайно кратичко, временно, и е само част от вашите глобални Същности, които са мултиизмерни, и съществуват в редица измерения, плътности и локации – едновременно. Това, че сте генетично свързани с някого, не означава, че тяхната духовната ви природа и произход са еднакви. Има много хора, които не могат да повярват, че са свързани с определени членове на семействата си или че децата им произлизат от тях, просто защото са толкова подчертано различни – не само като личност, но и в конституцията на тяхната духовна същност или липсата на такава …

Това е един най-базов пример за биологична връзка с ОП. Органичните Портали могат, и наистина се смесват с хора с душа и се възпроизвеждат, защото физиологично ние сме еднакви. Освен това са вързани към колективното съзнание на Човечеството, а и към подсъзнателното на колектива, което ги прави неразличими. Просто имат друг шофьор зад волана. Буквално както ви казах, на Планетата има 2 човешки раси. ДНК-то на двете раси е напълно смесено и това е истинското значение на замърсяването на кръвната линия. Само тези с подходящ генетичен профил са наистина способни да приемат душа и по този начин да извършват езотерична работа, което означава, че нито една расова или етническа група по цвят не е изключена или в предимство. Двете раси са толкова смесени, че често се намират в едни и същи семейства.

Съществуването на Органичните Портали е много успешно

Именно поради това са толкова успешни, а феномена на тяхното съществуване е останал относително незабелязан толкова дълго време – защото изглеждат точно като нас. Те ядат, спят, работят и играят, също като нас. Изглеждат като хора и функционират като хора, и в много случаи дори са свързани с нас, тогава е лесно да разберем защо в ежедневието един добронамерен, но наивен човек би пренебрегнал възможността да си имаме работа с нечовешка душа, в човешка форма. Освен това, като се има предвид, че хората с душа са на различни нива на развитие, някои може да са толкова духовно заспали, че да споделят много поведенчески черти на органичните портали.

Историята е пълна с факти, разкази и доказателства за масови геноциди, потисничество и човешко страдание в ръцете на психопатични лидери и техните последователи. Когато всичко е казано и направено, единствените изводи, направени със задна дата, са, че те са били ”луди”, ”религиозни фанатици”, ”психопати”, и т.н. Но наистина ли е така? Или има нещо друго, което не виждаме? Измислен е дълъг списък от психиатрични разстройства, за да се рационализират действията им – нарцистично разстройство на личността, гранично разстройство на личността, антисоциално разстройство на личността и др. (И докато има хора, които са хора с легитимни химически дисбаланси, в света има много органични портали, които са класифицирани като такива, когато в действителност причината, поради която действат по начина, по който действат, няма нищо общо с химичен дисбаланс и повече добре, всичко да има с нормалния си режим на работа). В нито един момент обществото като цяло не ги е наричало като това, което наистина са: колективна ментална енергия от 2-ра плътност, работеща в човешка форма. Така че, като вземете това предвид, можете да разберете как обикновеният човек с душа, който е толкова наивен за подобни неща, може да бъде подиграван, използван, малтретиран, тормозен, разочарован, малтретиран и ощетен отново и отново от тези органични портали, които изглеждат точно като нас., и че биологично те също работят точно като нас. Ето защо, тази половина от Човечеството, нашата половина, има пълният капацитет да дърпа конците, а не обратното – нужно е само да има критична маса от съзнателни, истински Същности с Душа в човешка форма.

Има и други причини, поради които органичните портали са толкова успешни толкова дълго време. Една от причините е, че много пъти те са хора, които са най-близо до нас в живота, независимо дали са членове на семейството или кръга от приятели. И както е описано по-нататък в тази статия, тя дърпа струните на сърцето ни, играе върху склонността на душата към прошка и толерантност и се докосва до едно от нещата, които ние имаме, а те не: съпричастност. Друга причина е, че през повечето време те са много фини в начина си на действие. Ключът към успеха на органичния портал е, че те се смесват. Което означава, че на пръв поглед изглеждат нормални. Докато не погледнете по-отблизо. Малките начини, по които те упорито ви подкопават с течение на времето, ви събарят, за разлика от обидно очевидната ganking атака. Те са способни и на двата режима на работа, те използват финес.

Да се научим да ги разпознаваме

Абсолютно важно за личната ни еволюция е да можем да идентифицираме органичните портали, защо? Защото в живота сме заобиколени от тях и губим много енергия, поддавайки се на техните манипулации, ако не знаем за тяхното съществуване. Те могат да бъдат нашето семейство, съпрузи, приятели, познати, съседи, съквартиранти, шефове, колеги и обикновените хора на улицата, които срещаме всеки ден, докато вършим работата си. И без знанието за тяхното съществуване и способността да ги идентифицираме или поне да се справим с поведението на органичния портал чрез измерване на всяко действие, ние непрекъснато ще ставаме жертва на техните методи и ще им позволяваме да саботират, разсейват и изсмукват нашата енергия, време, и ресурси. Ето защо е толкова важно да се научите как да разпознавате съществуването му. И тъй като всички започваме да ставаме по-бдителни за феномена Органичен портал, вероятно ще започнем да се чудим как са успели да останат незабелязани толкова дълго.

Трябва да се подчертае, че ОП-овете просто изпълняват работата си, която е събиране на човешка енергия, което най-лесно се постига чрез кражба или издояване от хора с душа чрез физическа близост или емоционална манипулация. Те действат така, главно защото това е най-ефективният начин за събиране на енергия. Разберете обаче, че докато тяхната първоначална функция е била да канализират човешката енергия към душата на тяхната родителска група, в момента те служат предимно като портали, през които хиперизмерните негативни сили от 4-то измерение имат достъп и крадат енергии от човешките души. Като Агенти на Системата за контрол, на Матрицата, те много лесно се маневрират, за да разсейват и саботират избрани хора с душа, които тези Тъмни сили смятат за заплашителни. Това е така, защото Органичните Портали имат малко собствено съзнание и свободна воля, и тъй като те не се прераждат индивидуално, това означава, че нямат Висш Аз или жизнен план, който да ограничава действията им или до каква степен могат да бъдат управлявани.

Ето защо има необходимост от идентифициране на ОП-ове. Това не е да ги етикетираме като чисто забавление на базата на нашите предразсъдъци, а като практически въпрос, за да се предпазим от загуба на собствена енергия и закъснения, неща, които могат да бъдат избегнати чрез просто прилагане на знания. И в двата случая знанието за феномена на Органичния Портал служи за спиране на износването на рационализирането на тяхното поведение при предположението, че всички сме еднакви, обикновено започвайки с израза ”Как може той/тя да направи такова нещо?” Познавайки природата му, въпросът си дава отговор. Много хора се придържат към насилствени приятели или съпрузи, надявайки се, че те ще се променят или смятат, че с достатъчно време и енергия могат да бъдат променени. Докато душевните хора могат да злоупотребяват с други по избор, злоупотребяващите органични портали злоупотребяват с други поради тяхното състояние. Безполезно е да се надяваме, че те могат да бъдат променени или научени, или че те самите ще се променят към по-добро. Моля ви да нямате такива илюзии – безполезно е.

Как да ги идентифицираме най-лесно?

И така, как човек може да идентифицира органичните портали? Какво да търсим? Просто търсенето на ”социопатично” поведение в традиционния смисъл на думата не е достатъчно. Органичните Портали, които могат да бъдат класифицирани като социопати и психопати, са неуспешни органични портали, тези, които са имали несъответствия и в крайна сметка са били изхвърлени, или такива, които се използват от всякакъв вид астрална гад, и то временно, то целенасочено и с намерение.  Маскировката им не е безупречна. Просто трябва да разпознаете това, което виждате.

За да разберете по-добре ОП-овете, първо трябва да разберете каква е тяхната цел. Основните им функции са една или всички от следните:

  • Отклоняват ви от житейската ви цел, карат ви да саботирайте себе си.
  • Изсмукват енергията ви.
  • Тотално ОК са със системата за контрол.

Това са трите основни цели на всеки Органичен Портал. Въпреки че същите тези също установяват границите докъде могат да стигнат. Има черти, уникални за хората с душа, черти, уникални за ОП-ове, и черти, споделяни и от двете раси. Във всеки случай, общите черти не могат да направят абсолютно определяне, въпреки че значително количество може да измести вероятността доста на една или друга страна. Без да знаете нищо за някого, имате 50/50 шанс да го идентифицирате правилно или неправилно. Всяко наблюдение, което направите за тях, автоматично ще увеличи вероятността в двете посоки. В един момент става ясно кое е така.

Избутването на някого до неговите граници е начин да тествате определени определящи черти. Ръчкайте ги здраво! Ако не могат да преминат отвъд тази фигуративна стена, може да се окаже, че имате работа с органичен портал. Но защо? Защото те могат да останат само в рамките на контролната система, като я насърчават, а не работят срещу нея. ОП-овете са яките конформисти. Въпреки че хората с душа могат да правят почти всичко, което ОП-а може да направи той не може перфектно да подражава на всичко, което правят хората с душа. Всичко това варира с течение на времето, не забравяйте, че са вързани към колективното съзнание, което им дава пълен потенциал да го използват…

Освен това трябва да мерите добре себе си, и ето защо ви казвам, че не е много ок да теглите всички, и да ги мерите дали са ОП-ове или, не. Не забравяйте, че общите черти могат да станат определящи черти, ако се повтарят достатъчно, в противен случай те са просто случайни изключения, които не казват нищо за въпросния човек. Например, докато хората с душа могат да повтарят грешки поради упоритост или объркване, ако грешката продължава да се повтаря като развалена плоча и те изглеждат неизменно неспособни да научат никакви житейски уроци, тогава това е близо до определяща черта на Портал.

Няма протокол или чеклист, който може напълно да гарантира безспорна решимост – като такава тази статия е само общо ръководство, и я правя защото много пъти сте искали от мене това, аз лично отдавна съм спрял да меря такива и онакива, меря основно себе си, и всичко останало си тече само, включително и изключването на хора от моя личен живот. Само личен опит и интуиция, приложени с добра доза проницателност, могат да направят тази статия полезна за Читателя. Повтарям – на първо място мерете себе си! Осирал съм се до ушите, и съм правил много грешни ходове в живота си на базата на такива мерилки…

Имайки това предвид, ето някои наблюдения. Като цяло Органичните Портали са…

  • Реакционни машини и майстори на мимикрията. Успяват да се слеят, като вършат много добра работа за имитиране на душевно поведение и емоции. Те казват това, което смятат, че искате да чуете, и казват и правят повечето от нещата, които един човек с душа казва и прави.
  • Застоял, неспособен на лична еволюция. Те могат само да научат нови трикове и да усъвършенстват методите си. Но те не могат да се променят постоянно на фундаментално ниво. Всяка промяна обикновено е повърхностна и се случва бързо, обикновено под формата на завъртане на 180 градуса с вашата личност, която може да се върне към старата също толкова бързо.
  • Едноизмерен / Цялата форма без съдържание. Те не показват широкия набор от черти и искра на личността и емоциите, както един ”нормален” човек. Техният разговор също е донякъде едноизмерен, въртящ се само около теми, които са свързани със Системата за контрол. Липсва дълбочина в тях и в нещата, които казват.
  • Предвидими са. Това е така, защото те са ограничени в това, което могат да кажат и направят и докъде могат да стигнат. Тази предвидимост става още по-очевидна, след като сте идентифицирали някого като органичен портал и знаете за какво става въпрос.
  • Пешки, лесно манипулирани от Контролната система. Те имат личност с колективен ум, което обяснява техните синхронни действия и защо могат да бъдат толкова лесно манипулирани от Системата, индивидуално или като група. Тази манипулация често се проявява под формата на неудобни прекъсвания и драми, които разсейват и отклоняват.
  • Много манипулативни само по себе си. Това е свързано с това, че те са майстори на пантомимата. Така оцеляват и се движат и как успяват да спуснат булото пред очите на душевния човек. Те казват това, което смятат, че искате да чуете, понякога променят тактиката, когато текущата не работи, обръщат се на 180 градуса в процеса и много от тях лъжат, съблазняват и манипулират, за да получат това, което искат. Те също така са склонни да играят на вашите страхове, надежди и слабости… независимо от пътя, който трябва да поемат, за да получат това, което те или Системата за контрол искат.
  • Програмирани да останат в рамките на правилата на Контролната система. – Което означава, че тяхната работа е да ВИ ДЪРЖАТ в границите на контрола. Ето защо те имат склонност да се присмиват на тези, които вървят срещу зърното и тези, които имат ”нежелани” мнения, които оспорват статуквото Всички тези тактики служат да ви държат в рамките на контролната система. Когато не получавате подкрепа и не можете да намерите други около вас, които са като вас, това в крайна сметка може да има ефект и да ви накара да затворите устата си и да се оттеглите. Може дори да ви накара да започнете да се съмнявате и да промените решението си. И това е, което Контролната система иска.

Контролната система сама по себе си е просто дял от Матрицата, и заслужава цяла отделна статия. Нейни аспекти са примерно: общоприетите начини и форми на мислене и поведение, така наречените ”традиции”, които може да са ок, но може и да не са ок за някого. За мен примерно не всички традиции са ок. Нито един от ”християнските” празници не е християнски, това са просто насилствени адаптации на древни празници, и се е направило така, заради насилственото християнизиране и избиване на 1/4 от Българите по време на кървавият Борис, който сега дори е светец. Йебем ви светците драги поклонници – геноцидни убийци са това, и проклети ОП-ове владяни от висши Архонти. И когато го кажеш на някого те гледат като все едно си марсианец, зелен на цвят. Ето ви я Системата за контрол, така функционира, мащабна е, огромна е, заложена е в самият език и говор във всеки човешки език. Много пъти споделям, че простото говоене, само думите, на мен не са ми достатъчни, казват нещо, но лишават комуникацията от други основни неща, които са реално важните за мен. От десетилетие и половина не съм сядал да празнувам разни псевдо празници като великден, коледа, и подобен булшит, за което са ме гледали все едно съм розово слонче, с балонче на едното уше… Знам какво е, и ви говоря от опит. От тази гледна точка, единственият истински библейски празник е курбан байрам, по истинска история, писана в талмуда, библията, и корана. Това са факти, не са измислици, и когато искаш да живееш постоянно с фактите, понякога е кофти, губиш хора, ставаш неудобен, почват да ти говорят, че ”егото ти е много голямо”, че не знам си какво. Стратегия? Пийте куродрем за мъже 3 грама на ден, Пичкодрем 500 за жени, и живота ви ще бъде една идея по-ясен, и по-добър. Ще бъде по-истински. Целият общоприет начин на мислене е част от тази гениална Система за контрол. ”Ама защо правиш така а не иначе?”, имайки предвид някакви семейно-социални аспекти, примерно факта, че искаш да идеш на гости на приятеля си, който обаче има и дете, което в много семейства не се приема добре, защото видиш ли ”ще ти се наложи да гледаш чужди деца”. Целия фолклор на България, който между другото не е баш истинският, и се тиражират песни писани преди 100-150 години, също е част от нашенската местна Система за контрол. ОП-овската система. Защо ли? Защото е фулл макс с други, мини системки за контрол, които искат от вас да се чувствате вечни жертви на ”нещо си там”, а то е в миналото! Обаче не, те искат тук и сега, вие да продължите да отдавате енергия, и да леете човешка жалост – защото те се хранят от тази енергия, и са много гладни.  Много такива примери мога да ви дам, и ще ги давам, защото това ми е работата 🙂

Очаквайте втора част.

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This