Днес за Членовете на Българското Remote Viewing Общество е ден за радост. Бяха издадени сертификати ”Semper Ultra – Auxilium Aliis” на всички Колеги преминали през годините обученията по Remote Viewing. Мотото на сертификата означава от латински ”Винаги отвъд – в помощ на други”, и гарантира моралните устойки на Българското RV Общество.
Този сертификат беше издаден на Служители на Българските Сили за Сигурност, Инженери, Архитекти, Юристи, Доктори и други хора, които представляват нашата Задруга. Това са уникални Нашенци от всички Етноси на нашият Народ, които са 10 крачки напред в знанията и уменията, гарантиращи мащабно развитие на Съзнанието и овладяването на изконните за всяко Човешко Същество PSI способности, крити и притъпявани целенасочено векове наред в историята. Отвъд идеологии, отвъд клетки за ума и менталните способности – със Свобода, и чиста оперативност. За това част от нашият девиз са думите ”Винаги Отвъд”. До преди само 2 десетилетия, всичко това беше в папки с графи ”строго секретно”, но днес, ние сме с вас, както винаги сме били, и е време ”нещото” да излезе на светло. Ние не сме някакво ”тайно общество” и всеки Колега може да го потвърди. Ние сме ваши Съграждани и Сънародници от всички прослойки на българското общество.
Специални сертификати за принос в развитието на Метода Remote Viewing в България бяха издадени на 2-ма мои скъпи приятели, и Колеги, които лично за мен са като братя. Това са Здравко Костадинов, без който RV в България нямаше да може да се развие до степен, че да станем Номер 2 в света след Щатите, и да задминем Германия и Франция. Неговата заслуга е много специална, за което като главен инструктор му благодаря лично пред всички, и му връчвам сертификат ”AUXILIUM ALIIS” – ”В помощ на други”.
Сертификат за принос в развитието на Remote Viewing в България получава и Крум Крумов който е и един от Админите на групите в социалните мрежи. Неговия принос е специален, и касае определена методика за работа, която е строго специфична към Метода, и е присъща за най-добрите, класифицирана за публично обсъждане. На него връчвам сертификат ”BELATTOR APERTIS OCULIS”.
За мен е чест:
  1. Че служим на Майка България, и държим на моралните устойки на нашата Задруга.
  2. Че Метода се използва само за добро до като е в наши ръце.
  3. Че съм ваш инструктор.
Горд съм, че именно аз ви въведох в тези води. Нека бъдем винаги на ниво за нашите 2 девиза:
”Където с друго не може” и ”Винаги отвъд в помощ на други”.
Това са Българският PSI OPS Battalion и BG RV UNIT.
Винаги за доброто на всички Хора, винаги за достойнството на Майка България, и никога в Неин ущърб и против Българската Нация.

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This