Здравейте уважаеми Читатели. Ще се върнем малко към оригиналната тематика на Блогът на Nahuatl, много от вас чакат именно това. Предлагам на вашето внимание мини серия от 2 статии със същото заглавие, в които ще третираме основно търсенето на съкровища, и интеракцията с астралните Същества.

Живеем върху една земя, която ден днешен наричаме България. Но България не винаги е била България… Разберете ме правилно – нашата територия е едно от най-древните населени места на Планетата. Кръстопът между континенти, люлка на цивилизации, и място, през което са минали десетки народи преди нас. Тук са се случвали какви ли не събития – катаклизми, войни, революции, смяна на вярвания, и т.н. Някои хора знаят, че методът за извличане на информация Remote Viewing, който преподаваме в България, служи за откриване на всякакви неща – включително и на злато, съкровища, реликви, скрити артефакти и т.н. По тази причина с мен понякога се свързват хора, които разполагат с истински данни относно истински съкровища. И не става въпрос само за съкровища… Имали сме много такива случаи в моите среди, имало е оферти за адски много пари, които винаги отказваме, защото отказваме да участваме в разграбването на историческо и културно наследство, макар че метода е много мощен и се използва много в тази насока в САЩ. Екип воден лично от Майор Деймс, откри такава изгубена златна мина, която се смяташе за изчезнала, като правителството на САЩ им изплати цели 27 милиона долара компенсация за откриването и.

До мен е достигала информация за римско злато, което се знае къде се намира, но липсват компоненти от пъзела за да бъде намерено. Знаем къде комунистическият режим е крил определени артефакти. Знаем локациите, и съдържанието на няколко тайни, подземи бази на наша територия, и много други подобни неща. RV дава вход към такива скрити компоненти от почти направени разкрития. Примерно ние можем да разберем с почти абсолютна точност как изглежда мястото, на което е заровено съкровището, как изглежда всичко около него, и тези данни да се съпоставят с физическа карта или сателитна карта, което със сигурност ще спомогне откриването на това, което се търси. При съпоставка с вече наличните данни – пъзела се връзва. До мен е стигала информация и за артефакти от не-земен произход на територията на България, а и Тийма е правил проекти, които са ни доказали дори къде се намират такива артефакти. Никога нищо не сме издавали, защото сме наясно с опасността, която това крие. Един от големите мафиотски босове беше пратил човек при нас, за да ни разкаже за едно такова съкровище, което се търсеше на едно място в Средна Гора под предлог, че иска да кара курса. Вярвайте ми – надушвам ги от километри 🙂 RV  обществото е затворено, и за сега – непробиваемо.

Дори в моето семейство има такъв случай. Първи братовчед на дядо ми никога не е работил през живота си, нито цялото му семейство, включително внуците. Спомням си го като малък, дядо Петко с големите вити мустаци, който още носеше пояс и потури, и ядеше по една тава салата, и една тава баница. Огромен, български исполин, беше висок към 2 метра. Дядо Петко беше наследил огромни делви, пълни с турско, 14 каратово злато, под формата на 6-7 сантиметрови пендари, от които баба ми притежава 5-6, но ги държи за спомен. Умря без да каже къде е останалото злато….Много от нас имат такива случаи в семействата си. В България има страшно много заровено злато, римско, тракийско, скитско, турско, българско, всякакво злато, и всякакви съкровища. Още се търсят огромните богатства на Вълчан Войвода, на Осман Паша край Плевен… По време на руско турската, по мое мнение новоокупаторска война, османските власти, велиите, войската, и цялата администрация, заравят много злато, скъпоценности, и ценни предмети из цяла България. Това са едни от основните находища у нас. Обикновено са в делви, в пояси скрити в камъни, и т.н. Има си методика за търсенето им.

Ние търсим сами за себе си, за наша информация, и ако нещо трябва да се сподели, ние знаем с кой да го споделим. Не ходим по нивите да копаем нощем, и спазваме Законите и моралното задължение да не споделяме определена информация с всички. Метода RV дава супер точни резултати в така наречените ”тематични търсения”. Това са проекти свързани с откриване на информация за почти абстрактни неща, като например ”философският камък”, ”какво стои зад кемтрейлс”, ”извънземни бази под земята”, или пък ”съкровището на Вълчан Войвода”. Когато група от Вюъри работят заедно, на сляпо, без да знаят нищо за това, което търсят, освен 8 цифри в определена конфигурация, и 85% от тях извлекат една и съща информация – ефекта WOW става WWWWOOOOOOWWWWWW no fucking way! На мен лично са ми интересни такъв вид търсения, или други свързани с криминалистиката. Можем да добием информация за всичко, и всеки, и нищо и никой не може да скрие. Знаем какво има под Белинташ, знаем какво има под водата в така наречената ”гробница на Бастет”, знаем за Царичина.. Знаем и за много други подобни места, локации, открити и откраднати артефакти. Знаем какво има под национален парк Централен Балкан, и не си мислете, че съм го обявил за най-сигурното място в България случайно. Няма случайности тук. В Родопите има доста не-открити пещери, в които се скрият апарати и технология от не-земен произход, има тунели през целият Балкански Полуостров, които водят до огромни кухини в недрата на Земята, а от там и по-надолу до светове, за които хората на повърхността са чували само по приказките. Такъв вход има в близост до Царевец в Търново, включително и под самата крепост, като основният тунел минава под коритото на река Янтра. С тази тема сме правили експерименти и по време на ОИТ курсовете, и повечето Участници разказват едно и също нещо – вход надолу, и от там още по-надолу. Живеем на една абсолютно магическа територия. Легендите и приказките крият много големи истини, които сухата наука отхвърля, защото ”няма доказателства”. За някои неща обаче не може, и не трябва да има доказателства. Всичко си има тайминг, и тези времеви периоди трябва да се уважават.

Това, което ми се иска като следващо развитие на темата Remote Viewing, е част от нашите изследвания да станат и учени. Имаше такава покана към покойният Професор Филипов, но уви, човека си замина. Трябват ни хора от неговият калибър.

Ще ви разкажа сега за някои смъртни опасности, на които се излагат археолози, историци, и иманяри.

Вече писах в една предна статия мъничко и по тази тема, името и е ”Remote Viewing и войната за българското наследство”. Добре е да я прочетете ако ви е интересна темата.

 

От какво умират търсачите на съкровища?

В България има една цяла гилдия от иманяри. Повечето от тях са глупави, неуки и прости селяндури, които се надяват да забогатеят, изнасяйки към черния пазар това, което откриват. Иманярството обаче си има и интелигенция. Те са развили нещо, което ние наричаме ”имане-логия”, защото са го довели до вид наука. Има изключително професионални хора, които се занимават с това, живеят от това, и с това са си купили яхтите, които притежават – но са престъпници, защото са лишили целият останал Български Народ от това, което принадлежи на всички ни. Тук говорим за нормални иманяри, и такива които едвам са оцелели след намерено съкровище, като доста голяма част от тях не успяват да оцелеят, защото са ”неверници”. Обикновено причината за смъртта им се обявява като ”отравяне”. И това е истина, защото златото, среброто, и въобще скъпоценностите заровени под земята за достатъчно дълго време, започват да генерират изключително токсични газове, които могат, и убиват, човек за броени минути, дни, или месеци. Вдишването на тези газове е изключително опасно, и стотици иманяри в България са загинали именно по тази причина. Не са обаче само подземните газовете, има и ред други причини, които повечето хора дори не предполагат.

Причина номер 1 за смъртта на иманяри са инцидентите по време на търсения, които обикновено се покриват, ако се търси нещо голямо. Причина номер 1.5 е вдишването на токсични газове от почвата, или при изваждане на метали, които са стояли достатъчно дълго време в делви и други затворени съдове под земята, генерирайки токсини по-мощни от най-често срещаните отрови. Друга причина са убийствата. В тези среди наистина се въртят автентични карти на заровени съкровища, и тези които успеят да ги разчитат е по-добре да работят за себе си, защото са потенциална жертва на изстрел в тила и последващо закопаване. По време на строежа на Лот 2 на АМ Хемус, намерихме такъв труп в близост до село Каленик, заровен на само 40 см дълбочина с изстрел в тила. И да, замесен съм във всички големи скандали ако това се питате, такава ми беше работата до скоро…Разказах ви за открития по време на строежа на Балкански Поток, сега ви казвам и за Автомагистрала Хемус, и там имаше подобни неща. И в двата случая не съм чул нищо по медиите. Тоест – всичко е изнесено и покрито в полза на някой. Ако медиите обаче кажат, че изнасящите съкровища имат армия от попове, ходжи, разни врачки и медиуми, които работят за тях, как според вас биха реагирали хората?

Забелязали ли сте, че археолозите, историците и другите научни работници не умират толкова често при открития? Разликата е не-само в професионалната им подготовка, основната разлика е в намерението им. След малко може би ще ви стане ясно защо.

Изчетете тази стара статия на вестник 168 Часа. На мен, доста от написаното ми носи информация, която повечето хора не биха разбрали, дори не биха я забелязали. Сега ще започнем да говорим точно на такава тематика:

Духове пазители на съкровища

Aли Баба и 40-тте разбойника? Джинове затворени в бутилки? Спомнете си какво ви бях казал – легендите и приказките дават повече, и по-точна информация от сухата наука, която вечно търси доказателства. Али баба и 40-тте разбойника имат като основна дейност, да носят откраднатото и намереното в една пещера, и да го крият, нали така? Джина в бутилката какво е според вас? Сега навлизаме в моята територия – там където е страшно за повечето хора, там където малцина имат знанията и уменията за навлизане…

Говорил съм ви в някои от старите материали в сайта, че Планетата проектира, и манифестира нещо, което аз наричам Планетарен Дух. Земята е огромно, мега Същество – тя е жива по стотици различни начини. Планетите са долу горе като Слънцата – съществуват във всички измерения. Начинът, по който Планетарният Дух преплита измеренията обаче, не винаги е разбираем за нас. Една основна част и от пространството, което наричаме ”астрал”, съществува благодарение на Планетарният Дух, и се възприема основно по параметри зададени от самото Съзнание / наблюдател – човека. Тук механизма е много сложен за обяснение, и може би ще го сторя в друга, отделна статия, но искам да знаете, че местности, реки, планини, горички, поточета и езера, и т.н. – е много вероятно да имат Пазители. Това са естествени, природни Духове, част от колективното Съзнание на самата Планета. С тях също може да се комуникира. Езика, на който може да ги възприемете, или по-скоро честотата, са обикновено емоциите, но трябва да умеете да пазите вътрешна тишина, и да сте много на ясно със себе си. Тези природни Духове могат да са добри, могат и да са адски коварни. Могат да се появяват физически като стихии, диви животни, митични същества и дори хора. Аз имам един такъв ритуал, винаги когато ходя за риба, или в непозната местност, давам да се разбере, че знам за тях и ги уважавам, така като уважавам Майката Природа като цяло. Направил съм пакт с Нея. Пример: аз никога не си хвърлям фасовете на земята сред природата. Никога. Пазя я, и имам гадни угризения на съвестта дори ако ми се наложи да счупя клон. Винаги търся паднали клони, а при строеж на заслони, или по друга причина когато ми се наложи да отрежа живо растение – никога не го режа до дъно, и оставям поне 30 см клонче, което отново да порасне. У мен има естествено, брутално мощно уважение към дърветата, имам много дълбока връзка с тях. Като малък можех да говоря с тях, и дори не съм знаел, че прегръщането на дървета след години ще стане известно, аз го правя от малък, пра баба ми ме научи на това, когато бях на около 4 годинки, научи ме да говоря с животните, умение което ден днешен почти съм изгубил. Старата бабичка беше изключително силен Шаман, и лекуваше хора постоянно. Говорил съм ви за нея. Това действие с пазенето на Природата, и пазенето на фасове по джобовете, на мен ми напомня да съм нащрек, и затвърждава началната комуникация с Пазители в различни местности. Разбирате ли? Това е механизъм – инструмент. Не мога да ви кажа от къде го знам, защото тези знания при мен са автоматични, идват от мен самият. Нито съм ги учил, нито съм подвластен на някакви учения, и други  подобни неща. Така съм роден, същото е с опитностите извън тялото, реално знам за едното, защото познавам другото, и viceversa.

Джинът от лампата обаче е друго нещо. Еквивалент е на астрално същество със Съзнание, или проекция на друго същество ”закотвена” там, с определена мисия и цел. Това обикновено са същества от ”нисшият астрал”, който е съставен основно от ментални проекции на човешката раса като цяло. Тоест тези същества са факт, но нямат истинска душа като някои от нас, съществуват чисто и просто, защото са създадени така в колективното подсъзнателно, и от там в нисшият астрал. Естественият и неестественият астрал се преплитат, и за неподготвени хора са неразличими дори от обективната реалност. Човек може да умре и да не разбере, че е умрял в продължение на много време. Тези работи са обект на нивото за напреднали по курса ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, и на повечето хора тази информация би им генерирала страх. Няма да разпространявам тук, защото може да е и опасно за някои от четящите. Приемете, че някои астрални същества, дори демони и Архотни, може да бъдат впрегнати на сила, или доброволно, да работят с дадена мисия. Това е направено с много от златните съкровища. Има начини, по които тези същества могат да бъдат принудени да работят за вас. Именно тази е информацията, която няма да разкрия, дори и да ме питате. Не се разкрива точно тази част дори по време на обученията. Но приемете, че е така – ние имаме власт над тях по определен начин, на базата на точно фиксирани параметри, и посредством определена информация. Пазители на съкровища може да бъдат и програмирани ментални проекции на починали хора, които приживе са имали голям сантимент към заровеното, тази е другата най-срещана опция. И в двата случая – те са опасни, и може да убият човек с лекота, особено неподготвените неверници.

Артефакти от не-земен произход и техните Пазители

Тези артефакти са защитени чисто и просто с технология. Искам да ви разкажа за Белинташ, една моя опитност. Бях още тийн, когато сънувах за пръв път как спя под една огромна скала, в някаква планина. По време на съня си лягам да спя, заспивам вътре в съня, и се събуждам в сън в съня. Това се нарича ”влизане в трето внимание”, и безопасната му форма е именно по време на сън. Възможно е да се случи и в будно състояние, и визуално се интерпретира като ”полудял човек”, защото експериментиращият го няма да знае кое възприема – дали обективната реалност, или другото, което пред очите му в момента. На много хора в психиятриите, особено тежките случаи, но и някои аутисти, им се случва именно това – не знаят кое точно е обективната реалност, и възприемат като по време на сън. Както и да е. Та заспивайки вътре в единия сън, и събуждайки се в сън в съня, на същото място, пред мен имаше едно много приятно, леко страшно създание от фина синкава светлика, голямо на ръст. Моето внимание по време на сън е изключително тренирано, и моментално разбрах, че това е технологичен Пазител. Именно такава технология пази Белинташ, мястото беше Белинташ. Този Пазител ми показа какво има долу под скалата, и ми разясни как работи. Тези технологии работят на вибрационен, честотен принцип, и софтуера им е програмиран да действа по различен начин спрямо личната вибрационна честота на този, с който се срещат. В състояние на трето внимание ние не сме точно човешките си личности, аз знам за себе си какво съм, за това ви казвам и на вас – програминга на човешката личност отпада в много голям процент. Та именно в такова състояние тази технология работи най-ясно, и може да ви индуцира такъв сън, за да има интеракция с вас именно от трето внимание. В първо внимание, или в будно състояние също, но там ефекта може да е дори смъртоносен за някои хора. И тези Пазители имат влияние над метерологичните условия около мястото, на което се намират, могат и да имат съвместна интеракция с астралните създание, и в комбинация да ви се случи нещо като изведнъж да излезе буря и да ви прекрати разходката, или да видите нещо, което да ви изплаши. Стане ли така – това място не е за вас. Много смелите често стават жертви на злополуки провокирани от Пазители. Вибрационната ни честота в 3Д е леко подтисната във физическата реалност. Не сме баш ”цялото себе си” до като обитаваме аватарите, наречени физически тела, и това е така заради самите параметри на Играта – без това не може да имаме човешка опитност, и сме го приели доброволно идвайки тук. Всичко работи на базата на честотният принцип, и естественото, и технологичното. В най-основната си етерна форма, ние не сме нещо по-различно от една вибрационна честота, от една идея.

Следва продължение…..

Във част втора на тази статия ще ви разясня някои точни механизми. Ще се базирам на въпросната статия от вестник 168 Часа, защото дава интересна информация, свързана с темата ни днес. Ще ви разкажа как тези Духове и Пазители общуват с вас, как може да ви навредят, защо, и въобще ще ви разкрия интересна, активираща Съзнанието информация, която вие ще усетите… Така както усещате и други материали от секцията ”Опитности извън тялото, и знания свързани с ОИТ”. Усещате инфото с тялото си, ”вибрира” ви, защото в Блогът на Nahuatl всичко е авторско. Вие усещате това, с което зареждам статиите си докато ги пиша. Усещате мен.

До следващият път, в момента е 3 сутринта, а понякога трябва и да се спи 🙂

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This