Извънземни перспективи 1 – История на 3Д Матрицата

от | юли 1, 2018 | Извънземни Перспективи | 7 коментари

Здравейте отново.

Започвам с първа част от тази нова поредица. В следващата статия, ще ви опиша по-подробно кои са, и какво са тези Същества, които влезнаха в контакт (физически, това не са ченълинги). Целта им е +/- научна, нещо между наука, побутване по техен начин, и активиране на видове памет у дадени индивиди. Тази информация ще ви вибрира много силно, отделяйте само важните за вас елементи, ако в даден момент започнете да се чувствате отпаднали, с главоболие, или усещане за ”стискане” около черепа – прекратете четенето, починете си, и продължете на следващият ден.

Днес ще говорим за една много важна тема, за това какво е Матрицата според Тайгетянската Раса. Как работи тази триизмерна реалност, на какви параметри се базира, как е създадена, кой я манипулира, и какво се случва в момента с нея. На ниво интуиция, повечето хора, и говорим за истинските хора, а не за тези така наречени ”ОП” (органични портали), които са просто проекции, пълнеж ка самата Матрица, които ние, хората, сами генерираме, знаят, че нещата стоят точно по този начин. Това са паметите, които изплуват на повърхността малко по малко, и на ниво интуиция е възможно да се възприемат. Тоест буквално всички знаем какво е Матрицата, как работи, и т.н Сами сме приели да сме тук, по ред причини. И тези извънземни потвърждават пристигането на нашите Висши Същности, заинтригувани от новите параметри специално на тази Игра. Новите лимити, новите емоции, новите възможности за нови изживявания. От тяхна гледна точка, това е един голям увеселително/научен парк от нов тип. Същата перцепция е и за mode общата Игра, на която се намират и самите извънземни. Тяхната визия за 3, 4, и 5Д е малко по-различна, и именно за това искам да ви я представя, защото и моето мнение започна да се променя в подобна посока…И когато това започна да се случва, се смениха и видовете опитности, синхронизациите също, и по този начин се препотвърждава цялото инфо, като самият софтуер на Съзнанието се самонадгражда, което е равно на еволюция в определена посока.

Вече ви споменах, защо реших да ви преведа тези информации. Защото до голяма степен съвпадат с една част от мои лични наблюдения в изменено състояние на съзнанието. Личните ми опитности, и когато в определени моменти мисля над тях, ме карат някак си, като все едно е магия, да попадам на информации, които имат директна връзка с това, което търся, и на всичкото отгоре се случва много бързо. Такъв е и този случай. Ето материалите, които бях писал преди, те са на няколко години:

Мега съзнанието генериращо реалност

Когато бяхме Извънземни

Контактът на тези познати е физически, лице в лице, и чрез email. Повтарям, че в никой случай не бих подхванал да се занимавам с ченълинги, и в даден етап на разговорите, самите извънземни обясняват проблемите на ченълингите, нещо което и аз самият съм ви обяснявал. Част от екипажа на този Тайгетянски кораб се намира тук сред нас. По нищо не се различават от земните човеци, освен в някой тънки особености, като 6-тте пръста на ръце и крака, и някой технологични устройства, които имат прикрепени, но много добре замаскирани, към черепа и зад ушите. По всички останали параметри, те са 1 към 1 с нас, без никаква разлика, дори на ниво генетика сме едно и също, с малки разлики, и изкуствени изменения.

Това са 2ма различни познати, мъж и жена, и двамата от Барселона, които разговарят с членове на един и същ екипаж от Плеядите, повечето от тях са от женски пол. Тайгетянците, както вече ви споменах, са с лириански произход, също като нас, реално и те, и ние, сме част от голямото човешко семейство там горе. Тяхната перспектива е доста по-различна от тази на човеците от нордически тип, които масово са представяни за ”основните представители на Плеядите”, въобще не е така. Расите обитаващи там са стотици, голяма част от които са човешки като външен вид и произход. Точно кои са ще видим в следващият материал, бързам да пусна именно информациите за 3Д според тяхната перспектива.

Много хора усещат дори безпокойство, на ниво подсъзнание, на мен ми се случва честичко, и това безпокойство изплува в съзнателното по най-различни, и все неприятни начини. Това се дължи на факта, както ви казах, че много от нас знаят за какво иде реч, и тия памети по една, или друга причина, просто изплуват…Не знам защо се случва, само мога да предполагам, и едно от предложенията е, че ще има или рестарт на 3Д изживяването тук, или то ще бъде прекратено по един или друг начин. Защото в момента, ние се намираме в лимитирано копие на една среда, която те наричат 5Д. Спомняте ли си, че ”каквото там, такова и тук”? Много правилен израз! Критично точен. Лимитите тук са главно на ментални, и на ниво сетивни възприятия, защото от гледна точка на тялото, ние възприемаме реалността, като това което виждаме и усещаме, чрез 5тте основни сетива на тялото…И това моделира, демек, генерира самата ни реалност. Всичките тези процеси са манипулирани. Тайгетянците разказват, част от тази история, защото те имат директна връзка с поставянето на 3Д лимитациите над нашата Планета, и разпарчетяването на времевите линии в 3Д, както и създаването на самото линейно време, възприемането му от наша страна като даденост, което е далеч от самата истина за него.
То реално не съществува, времето като линеен концепт е нещо като фантом.

Нас ни учат да го възприемаме така. Ще ви дам прост пример, с време-пространствените линии на лично ниво. Времето при нас е регулирано и отдавна регламентирано. Кой няма часовник, освен мен? Тоест налага се ”визия” за времето като линеен концепт. Ок, няма проблеми с това, 1 час да е равен на точно 60 минути, но я кажете, определен момент от живота, може ли да бъде ”измерен”? Тоест може ли да измерите вашето собствено възприятие за един много радостен момент, или за един много тъжен??? Или как вие възприемате времето, когато сте в университета, и ви се струва, че са минали 4 часа, а то реално са минали само 25 минути? Този е един от най-лесно разбираемите примери, за това, че концепта за линейност във времето е наложен, просто така ни възпитават да възприемаме. Това е една от главните причини за остаряването между другото, за бързото остаряване, и сръвнително кратката продължителност на живота на едно земно, човешко тяло – перцепцията за линейно време, че разполагаме с лимитирано време.

Същата експанзия на сетивата може да изскочи изведнъж, без да пита, дали искаме или не….Разширяване на съзнанието, което обаче винаги влиза в конфликт с мозъкът, и неговото социално програмиране, което прави възможно съществуването на човешката цивилизация от този тип, който в момента експериментираме. Колко от вас винаги са имали усещането, че дори физическите предмети един вид ”съществуват и под други форми”??? Не може едно дърво да е просто дърво мамка му! Винаги съм го знаел, и когато се научих да виждам аурата на живите същества, включително и тази на растенията, си дадох сметка, тоест потвърдих си вътре в самият себе си, че аджеба нещо има с тая реалност, и че нещата не са точно така както изглеждат. Просто 3Д-то е малко скопено от към възприятия…..не че нещо друго.

Дори физическата материя съществува под различни форми, едно парче камък, не е просто парче камък 🙂 Анладън му? Едно парче камък има параметри, които ние просто не можем да видим с физическите си очи, и не можем да усетим, като такт, с нервните окончания на ръцете си. Но камъка не е просто камък, той е минерал, той генерира дори поле, което може да се ”напипа”, около него се случват процеси на итеракция с околната среда, и т.н Който не вярва, да си зададе въпроса ”как би изглеждало електричеството ако можехме да го виждаме без то да преминава през предмет, който да прави така, че ние да осъзнаваме, че то съществува”? Със сигурност го има и под друга форма, експериментите на Никола Тесла са го доказали. Доста хора просто не вярват, че нещата, които те самите не могат да видят с очите си – съществуват. Синдрома на леля Цецка 🙂 не е ли по Бтв, значи не съществува! Да, ама не…

Когато мозъкът не може да преведе на разбираем за него език тази информация от интуитивният план, се получават грешки в четенето на кода, интуицията изпраща код, за който няма добър компилатор, и от там конфликтите на ниво съзнателно стават много реални. Много хора, от както се помнят усещат, че нещо ”не е наред с тая реалност”, забелязват подсъзнателно, че живеем в компютърна симулация, и че сме лимитирани да се докосваме до само една част от тази наша реалност, но вътрешно знаем, че нещата са много по-широки. Ето я причината за подсъзнателното безпокойство – това, че реално знаем какво се случва, и къде се намираме. Други усещат неописуема тъга, когато видимо ”няма причина”. Отново се дължи на осъзнаването на лимитите на 3Д-то в което живеем в момента. Надявам се тази информация да ви помогне да осъзнаете, че всичко е такова, каквото сами си го генерираме….

Искам да ви кажа още нещо за всичко това, което ще прочетете. Лично аз смятам, че тази извънземна фракция, която е част от един вид позитивна Федерация на хиляди извънземни светове и раси, е донадградила виртуалната реалност, която е съществувала и преди тяхната интервенция. Лично аз мисля, че това, за което говорят те е надграждане, а не нещо, което се е изградило от нулата.

Приятно четене 🙂

/////////////////////////////////////////////////////

Говори Представителка на извънземният екипаж, от слънчевата система на звездата Тайгета, съзвездие Плеяди, името и е Swaruu: 

………………..в нашата Галактика (Млечният Път), всичко, 99,9% от всичко се намира най-малко в 5Д среда. По същият начин Земята беше, и все още е 5Д Планета. 3Д Матрицата върху Земята е компютъризирана холограма, виртуална реалност, която беше поставена буквално върху оригиналната 5Д Планета Земя. Така, че вашите 5 сетива, само могат да възприемат холограмата, а останалото в повечето случаи не, защото 5Д Земята си е там, просто вие живеете в надсложена над нея изкуствена реалност. Можеш да видиш, и да осъзнаеш, само това, което 5 тте ти лимитирани сетива ти позволяват да видиш, и осъзнаеш. Всичко извън това, просто ”не съществува” за повечето хора, но въпреки всичко то е там, просто не можеш да го видиш. Тази холограма се постави, и се контролира, от базата, която вие наричате Луна, преди 12 500 години, като средство за задържане на душите на Рептилоидните Същества, с които военните сили на Федерацията бяха във война. Това са последните етапи от войната на Тиамат и Марс. 3Д Матрицата е свързана, и използва параметрите на оригиналната 5Д Матрица, посредством закона на привличането. Това което проектираш – ще дойде при теб. Въпреки това има някои аспекти от всичко това, свързано със закона на привличането, които за вас хората от Земята, са все още абсолютно непознати. Матричните компютри ще прочетат мислите ти, и емоциите ти, и вибрациите които съвпадат като честота ще се свържат. Така работи, така е програмирано. Така, че този, който успее да контролира тези процеси, реално може да контролира това, което 3Д Матрицата ще манифестира на Земята като колективна реалност.

{Бележка от Nahuatl: Отварям едни скоби. Както виждате тук се споменава ”оригиналната матрица”, която е също вид Matrix. Всичко в универсума е така, различни видове Matrix, преплетени една в друга, една с друга, до безкрай. Такова е и нашето положение, живеем в Матрица, която е вътре в друга Матрица. Мястото, където се намират тези, и всички останали извънземни, поне в нашата част от Вселената, е така наречената ”оригинална Матрица”, според Тайгетянците, и тя е 5Д среда, и също, според тях самите, е вид Игра, с параметри за инкарниране и всичките му салтанати, както е и при нас. Ако хванем тяхната перцепция за 5Д, то е просто различна фреквенция на вибрациите, и за това очите от нашата перспектива на тялото, нямат капацитета, чисто биологично, да видят останалата част от реалността. Има един много прост пример за това, защо по дяволите не можем да виждаме останалата част от реалността. Представете си един вентилатор, като тези, които се изкачват по таваните в хола 🙂 когато вентилатора е спрял, или се върти бавно, вие виждате перфектно перките, това е ниска честота на вибрация, тоест бавна. Когато обаче вентилатора започне да се върти силно, образа на перките се размазва с увеличението на скоростта, и в даден момент, ако се върти много бързо, просто спирате да виждате перките. Същото е и с пустите вибрации, на които ню ейджа толкоз много лайна изповръща, с тия фалшиви ченълинги, че няма на къде! Всичко е адски просто, и за всичко има прости примери, които да ви накарат да го разберете от първият път. Просто нашият вентилатор от тяхната перспектива, е малко по-бавен, тоест сетивата ни възприемат на определена честота, когато честотата е по-висока, тоест вибрацията е по бърза, вентилатора се върти бързо, образа от първоначалната перспектива се размива, и изчезва. Перките са си все още там, и се въртят, просто окото не ги вижда, защото се въртят много бързо, изменила се е честотата на вибрация. По ред на номерата, 5Д, и съответно от там на горе, са среди, които се намират един вид ”по-близо” до Източника. 5Д Матрицата реагира директно на Съзнанието, спомнете си какво съм ви писал аз за моите перспективи, въпреки че малко остаряха, относно 3Д, 3.5Д, 4Д, 5Д и на горе. От моя гледна точка от 6Д на горе оперира директно Висшият Аз. Но Висшият Аз не е някакъв ”човек”, или същество както можем да си го представим ние до като сме хора, съвсем не е това. Нито е дух, нито душа, нито нищо подобно, това са все човешки, социално-изкривени концепти. Висшият Аз е буквално информационна централа, събирателна точка на информациите от всички перцепции на дадено Съзнание. Висшият Аз е вид мега хард диск, с функции на разпределителна централа, или процесор с огромна РАМ памет. Колкото по-скоро започнете да гледате на Съзнанието и реалността от към перспективите на информатиката, толкоз по-добре за вас мили мои Читатели 🙂 Нашата Матрица, 3Д Матрицата, също може да се програмира на базата на Съзнанието, кофтито е, че и самото ни Съзнание, до като сме в тези тела е доста лимитирано, като възможности за използване на пълният му капацитет. Матрицата реагира на идеи и настроения, спомняте ли си какво ви говорих за времевите линии? Представете си, че от ваше ляво са негативните им варианти, в дясно позитивните вариани на вашето съществуване, а по средата се намират един вид ”смесените”. Демек от вашето настроение, вярвания, идеи, внимание и т.н, зависи в каква време пространствена линия от реалността ше скочите. Съзнанието постоянно скача от една времева линия на реалността, в друга, и тук не говорим ”да се преместим 200 години назад в миналото”, товс е невъзможно за сега, просто чрез едно или друго решение, ние променяме реалността, това е доказателството, че хем скачаме в една или друга време пространствена линия от реалността, и че самата Матрикс се програмира чрез Съзнанието. Закачат ни за нашите идеи и вярвания, и така контролират Матрицата, защото самата Матрица, я доразвиваме и генерираме моментно, ние самите. Никой не ни е виновен. Както съм ви говорил, че в определено изменнено състояние на съзнанието, като едно ОИТ, средата реагира на самото Съзнание, мисъл формите и т.н, същото се случва според тези извънземни с 3Д и 5Д матриците, просто за манифестацията на дадено събитие, и аз ви го казах същото, в 3Д е нужно действие, а 5Д, оригиналната матрица според Тайгетянците, реагира директно на Съзнанието. За същите неща говорим, ей за това реших да започна с тези материали, това са първите извънземни, с които споделям едно и същи мнение.

Та хората просто не са съзнателни за тия неща, и се оставят по течението, по този начин, цялата банда манипулатори правят така, че самите хора да манифестират определена реалност. Те реално контролират вярванията, идеите, и т.н, и чрез това – самата Матрица. Според Тайгетянците, Матрица има друго предназначение, тя всъщност има много предназначения, и е много интересен етапът, с това което и те наричат ”земната Игра”
Когато според Тайгетянците се иницира 3Д Матрицата над Земята, тук е имало човешки същества от Лира, които са и наши директни предци. В този момент Рептилиите са използвали механиката на самата Матрица, буквало са я хакнали, налагайки лимитиращи идеи и вярвания, върху Лирианците. По този начин Рептилиите Драко започнали да контролират лирианското общество, и така самите те започват да генерират резултатите на ниво Матрица 3Д, в чиито последствия живеем и ние. Така се иницира и инкарнационният модел на Земята, правилото със загубата на памет, така се дава начало и на новите опитности, които нашите Висши Същности приемат да експериментират, чрез новият инкарнационен модел.}

Говори А. : 

Ок, стъпка по стъпка. Тоест, Федерацията поставя 3Д системата върху оригиналната 5Д Матрица, посредством устройства, поставени на Луната?

Говори Swaruu ot Тайгетянският Екипаж: 

Да. Точно така, но това поставяне на 3Д Матрицата като инструмент за контрол, също така улесни Рептилиите, и в даден момент успяха да хакнат системата, по-специално тези, които по-напред във времето, успяха да придобият достъп към компютрите на Луната. Те трансформираха нормалната 3Д Матрица, в ада, който представлява тя днес за повечето хора на Земята.

Говори А. : 

Защо Федерацията искаше да затвори, да блокира тези Рептилии в 3Д Матрица?

Говори Swaruu:

Федерацията направи това, за да запази енергийната (етерната) решетка вътре в Земята, защото бяха вече много изтощени след продължителните войни, и търсенето на останали Рептилии на Планетата, между другото това правят и в момента…За това сложиха този своеобразен Stargate, или поясите на Ван Аллен, както вие ги познавате, около Земята, които реално лимитират всичко от тях на вътре в тази 3Д среда. За да задържат останалите Рептилии вътре, до като Федерацията се върне, защото тя беше много отслабена в този момент. Освен това, в тези времена, цялата слънчева система бепе един голям хаос, до степен, в която, дори корабите не можеха да функционират нормално. Беше прекалено опасно, и всичко това заради унищожението на Планетата Тиамат. Тиамат беше разрушена, защото Рептилиите се оказаха скрити и там. Цялата тази война беше насочена срещу тях.

Говори А. : 

Значи, когато са открили Рептилиите тук, за да не се наложи да разрушават цялата Планета, както се е случило с Тиамат, от Федерацията са поставили тези 3Д пояси около Земята, за да може да ги задържи вътре?

Говори Swaruu: 

Да, защото последните им бойни действия, тези на Федерацията, доведоха до разрушаването на цял един свят, въпреки че там нямаше местна цивилизация. Тиамат беше водна планета, но въпреки всичко, би могла да бъде едно много добро място, на което да се построи нова база.

Говори А. : 

Може ли да ми кажеш още относно тези войни, разрушенията, и поставянето на 3Д поясите около Земята?

Говори Swaruu: 

Когато тези Рептилии дойдоха на Планетата Земя, преди около 40 000 земни години, други преди 50 000 години, те сложиха една фалшива база на Тиамат, която използваха за излъчване на всякакъв вид електро-магнитна радиация, с цел да привлекат Федерацията да разследва какво се случва там, а когато федеративните кораби пристигнаха, за да разберат какво се случва с Тиамат – те им устроиха засада. Това беше една изключително кървава, една ужасна война, използваха се всякакви оръжия за масово унищожение, включително и такива от термо ядрен тип, които доведоха до разрушението на цялата Планета. За това Съвета на Андромеда, които са част от Федерацията, една от най-големите и части, поеха задачата да се опитат да освободят Земята, за да поправят грешката си с Тиамат. Вид карма, но нашата перспектива за кармата не е като вашата. Ето защо Тайгетянците винаги са били намесени в земните дела, опитвайки се да изчистят хаоса.

Говори А. :

Да, аз винаги съм усещала, че има нещо много по-дълбоко закопано в историята….Тоест вие не се безпогрешни. Правите грешки, също като нас земните хора. Това ви прави да изглеждате оше повече като нас хората. Това ви прави по-малко ”ню ейдж”, по-малко, и не като тези манипулатори, които са ”мир и любов”. Прави ви реални.

Говори Swaruu: 

Да. По-дълбоката перспектива на въпроса ”защо сме тук?”, е за да ”платим” един вид тази карма, както казват някои среди на Земята. Но аз не съм съгласна с техният концепт за кармата. И да…ние също правим грешки.

Говори А. : 

Именно това ви прави реални…Вие дори имате различни мнения по между си, като нас земляните.

Говори Swaruu: 

След тиаматските войни, и тези на Марс, двете страни, и Рептилите, и Федерацията, имаха много тежки загуби. Федерацията беше полу разрушена, и много слаба в този момент, и не можеше да продължи войната, но знаейки, че Рептилите са на Земята, те ги затвориха там, чрез тази Матрица 3Д, с перспективата да разрешат конфликта по-късно.  Тази 3Д Матрица не е друго освен една софтуерна програма, създадена във вид на холограма, която се проектира върху 5Д Земята, посредством Луната. Реално това е една доста примитивна дигитална система, тя е вид карикатура на оригиналната 5Д земна реалност.

Говори А. : 

А защо не я изключите?

Говори Swaruu: 

Можем, разбира се, че можем, но хората вътре в Матрицата в този момент, ще изпитат огромни трудности по адаптацията към 5Д средата. Това е в противоречие със собствената им свободна воля, и ние не можем да нарушим сега това правило, защото душите, инкарнират там, именно заради новите видове преживявания, които се генерираха чрез лимитирането на средата, ходят там заради емоцията. Ако я изключим, 5Д Матрицата, заедно с всичките и атрибути ше започне да функционира, а това означава, примерно, че хората ще започнат изведнъж да виждат странните междуизмерни животни, а те и без това са си там, които тичат по улиците за да изплашат възрастните хора, които все още ходят на църква (енергийни паразити, източващи емоционална и ментална енергия), НЛО, или повечето от тях, също ще станат видими, същносттие, които вие наричате ”духове”, чудовищата, и всички онези паранормални неща, са част от 5Д Земята, които от време на време успяват да се филтрират в 3Д Матрицата. Тази 3д програма не е толкова перфектна за колкото я мислите.

{Бележка Nahuatl: Забележете митологиите от преди Потопа, 12 500 години назад, светът тогава е ”митологичен свят”, пълен с чудовища, елфи, тролове, върколаци, духове, и т.н Всичко това, според Swaruu е част от 5Д Земята, която е истинската реалност на Планетата. Често сме говорили за вътрешната земя, че там все още си съществуват всичките тези неща, сещайте се, че там вътре е просто друго измерение, така както и дълбините на океаните са други измерения….с различни параметри, различни характеристики.}

Говори А. : 

Как точно един такъв 3Д капан успява да затвори тези Рептилии вътре на Земята?

Говори Swaruu: 

Защото, когато холограмите са достатъчно мощни, те не са само светлина. Те са една огромна по мощ електромагнитна енергия, едно силово поле с притегляне. Това силово поле са поясите на Ван Аллен, които са около Земята. Това реално е границата на 3Д, като една стена. Не може да се излезе през тази стена, без технология, която да контролира вибрациите.

{Бележка Nahuatl: Спомнете си за технологиите по сакралните светилища, тракийски гробници, подземни бази и т.н От същият тип са, и без нужното на ментално-технологично ниво, бариерите дори убиват живи хора, не могат да бъдат преминати току така. Точно определени индивиди обаче могат, и то без технология. Това се дължи на собствената им вибрация като Същности, която може да съвпадне, или да е по-висока, от тази на технологията, и така да успее да я отключи, за да премине през нея.}

А относно Душите. Ако твоята вибрация не е достатъчно висока, няма да успееш да я преминеш. По този начин се създаде и инкарнационният цикъл с множество инкарнации само на Земята. За личната работа по себе си, до като успееш да вдигнеш вибрацията си до там, че да преминеш бариерата, и да се измъкнеш от 3Д капана. Така Душите, които не са еволюирали достатъчно, но са попаднали по един или друг начин на Земята, продължават да се инкарнират при вас, до като не успеят да преминат вибрационната бариера. Тези, които еволюират – ще излезнат от 3Д стената. За това, негативните фракции не искат тази информация да се знае, за да не може хората да успеят да пробият бариерата. Така негативните фракции задържат робите си на Земята. Така се създаде и човешката ферма.

{Бележка Nahuatl: Като програмист, ако основната вибрация нужна за пробив в тая система е да речем 10, задаваш code на програмата, параметри, които да обозначат нужната за пробиване вибрация, в случая ´´>15´´, удряш му System.out.println (vibration >15); и така този, който не достигне тези вибрационни параметри, просто бива изтласкан обратно в Матрицата. Учете информатика! Човешката ферма е създадена по този начин, и на тези принципи. Чрез контрол над вярванията, и аз съм ви обяснявал стотици пъти, колко са опасни вярванията, те контролират това, което Матрицата проектира – чрез самите хора, защото вярванията се имплантират у човека, чрез социума, чрез средата и обществото. От семейството до нацията, всичко програмира яко!}

Говори А. : 

Имаше ли по време на имплантиране на 3Д Матрицата местна цивилизация на Земята?

Говори Swaru:

Да, разбира се. По това време имаше високо развита човешка цивилизация на Земята. Лирианци, от които произхождаме и ние.

Говори А. : 

О! Значи и те са останали заклещени в 3Д Матрицата, чрез която блокирахте Рептилиите?

Говори Swaruu:

Тъжно е, но изглежда, че да….Федерацията очакваше да се завърне на Земята, за да завърши работата с Рептилиите, колкото се може по-скоро, но заради други обстоятелства, някои от които много сложни, Федерацията се завърна чак след 12 500 години.

Говори А. :

А как беше програмирано самото 3Д, преди Рептилиите да го хакнат, и да започнат да имплементират лимитиращите идеи?

Говори Swaruu: 

По същият начин, както се програмира една видео игра с интерактивен капацитет. Създава се виртуален свят чрез Съзнанието, използвайки неща подобни на вашите графики. Това не се създава с мишка, клавиатура и екран, правим го със специален interface, който включва Съзнанието и компютърна технология. Технологията чете това, което искаш, и го поставя където искаш. Но правилата, които ние пръвоначално зададохме, не включваха това, местните да станат роби, бяхме нагласили програмата така, че да се наглася според техните нужди. Просто системата не беше перфектна, и по тази причина, беше интервенирана и в крайна сметка Рептилиите успяха да я хакнат. На пример неща, като бързото остаряване, продължителността на живота, не бяха предвидени изначално така, те не са част от оригиналната 3Д Matrix. Тези параметри бяха програмирани от вътрешността на самата матрица, след като тя беше инсталирана, използвайки вярванията на хората от, и от към вътрешността на Матрицата. Изначалните параметри и правила на 3Д Матрицата бяха копие, както ти казах, нещо като карикатура, на оригиналната 5Д Матрица. Рептилиите не успяха да стигнат до физическият оператор, самата машина в базата, която се намира на Луната. Те хакнаха голяма част от системата, но не успяха да повредят самото ядро на централата. Закони като този на привличането, спомогнаха стареенето, защото хората започнаха да вярват, че са лимитирани във времето (концепт за линейно време). И тук не става въпрос за лимитиране на ниво генетика, не е това. Вашите учени повтарят, че са открили генът, който контролира остаряването, и са прави, но това което те не виждат, нито разбират, е че самото Съзнание контролира гените. Огася ги, пуска ги, дори създава нови! Рептилите манипулираха хората, чрез вярванията, и така хората започнаха да проектират/манифестират много по-малка продължителност на живота. Просто пиратираха системата, използвайки ментален контрол върху човеците, които генерират самата Матрица, а не толкова генетика. С гените се стига до определено ниво, от там нататък всичко зависи от Съзнанието.

Говори А. : 

Искаш да кажеш, че закона на привличането не е част от тази 3Д Матрица, а е част от оригиналното 5Д? Нали?

Говори Swaruu:

Да. Законът на привличането работи с пълен капацитет в тази 5Д Матрица, в оригиналната, даже е много по-мощен тук. Всички други закони и правила произлизат от закона на привличането. Чрез този закон, всяка Същност, която се потапя в него до като съществува, ще започне да създава собствен пакет от лични правила. Това, че всичко се вижда почти еднакво за отделните индивиди на Земята, се дължи на факта, че са манипулирани, водени за носа, за да може да манифестират една и съща реалност, същите неща, използвайки ментален контрол, за създаването на едно кошерно съзнание, с една единствена цел от страна на негативните фракции – да ги използват. Да ги източват енергийно и също така по много други начини. Това е човешката ферма.

Говори А. : 

Разбрано. Каква е разликата между една 3Д реалност, и една 5Д реалност? Как се виждат нещата в околната среда? Тоест кои неща тук в 3Д и там в 5Д са реални, и които се наслагват холограмно? Как изглежда всичко?

Говори Swaruu: 

В по-висок план, холограмата надслагва изображенията, да, но принципно работи по следният начин: Блокира възприятията на Съществата, в случаят, на хората, до определен диапазон на честотата на вибрация. Във вашият случай, лимитът е диапазона на вибрация (мярка за измерване на наличните или използваните ресурси за предаване на данни) е на границата на бялата светлина, така че дори и останалите 5 компонента на Земята да са там, ти няма да можеш да ги виждаш, и от там, няма да си съзнателна за тяхното съществуване. Вземи за пример една линийка:

1 е ниска честота, бавна вибрация. 10 примерно на най-високата честота, бърза вибрация, и по-хармонична. Ако творите очи не могат да виждат от 3 натам – то за теб всичко след 3, просто не съществува…

Говори А. : 

Ок! Значи, преди всичко са лимити във възприятията, а не толкова чрез вкарване на фалшиви образи?

Говори Swaruu: 

И двете неща. По някога вкарват фалшиви образи, но главно ви лимитират, изрязвайки части от вашето възприятие, тоест лимитират това, което можете да видите. В 5Д реалността, можеш да видиш всичко по линията от 1 до 5. Тоест виждаш всичко в 1-2-3-4-5, но не и от 6 на горе. Така че в 3Д, не можеш да видиш 4 и 5. Примерно един стол, в 5Д продължава да си бъде стол 🙂 , една обувка продължава да бъде обува, защото стола си е част и от оригиналната матрица, както и обувката. В 3Д е същото, защото самата 3Д Матрица е създадена като точно копие на 5Д Матрицата.

Говори А. : 

А едно дърво?

Говори Swaruu: 

С дървото е различно, въпреки че дървото продължава да си бъде дърво и в 5Д, просто то има по-висока вибрация.

Говори А. : 

Какво точно имаш в предвид, като кажеш ”вибрация”, какво е това ”вибрация”?

Говори Swaruu: 

Една вибрация, или плътност, представялява осцилациите в секунда на всяка една проектирана (манифестирана) материя.

{Бележка Nahiatl: примера с вентилатора, който ви дадох в началото на статията, е пример, който даде Swaruu, като пример за това какво е вибрацията, или какво е това ”плътност”Представете си един вентилатор, като тези, които се изкачват по таваните в хола 🙂 когато вентилатора е спрял, или се върти бавно, вие виждате перфектно перките, това е ниска честота на вибрация, тоест бавна. Когато обаче вентилатора започне да се върти силно, образа на перките се размазва с увеличението на скоростта, и в даден момент, ако се върти много бързо, просто спирате да виждате перките. Същото е и с пустите вибрации, на които ню ейджа толкоз много лайна изповръща, с тия фалшиви ченълинги, че няма на къде! Всичко е адски просто, и за всичко има прости примери, които да ви накарат да го разберете от първият път. Просто нашият вентилатор от тяхната перспектива, е малко по-бавен, тоест сетивата ни възприемат на определена честота, когато честотата е по-висока, тоест вибрацията е по бърза, вентилатора се върти бързо, образа от първоначалната перспектива се размива, и изчезва. Перките са си все още там, и се въртят, просто окото не ги вижда, защото се въртят много бързо, изменила се е честотата на вибрация. По ред на номерата, 5Д, и съответно от там на горе, са среди, които се намират един вид ”по-близо” до Източника. 5Д Матрицата реагира директно на Съзнанието, спомнете си какво съм ви писал аз за моите перспективи, въпреки че малко остаряха, относно 3Д, 3.5Д, 4Д, 5Д и на горе.}.

Така, че за да контролираш някой в 3Д, да не може да види 5Д, това което трябва да направиш е да поддържаш вибрацията му, или плътността, по-ниска. В 5Д Матрицата също има неща, които тамошните обитатели не могат да виждат, но все пак тези неща са там, и ги афектират, както при вас се случва с 4Д, и 5Д, които имат директен ефект върху 3Д Матрицата.

Говори А. : 

Примера с дървото. Винаги съм знаела и усещала, че когато пипам едно дърво…..просто винаги съм мислела, че то не съществува само по този начин! Това ми е докарвало сериозни дози тъга…..

Говори Swaruu:

Тъгуваш, по това което си спомняш…и за това, че знаеш, че в 3Д средата ти си лимитирана. Нещата в 5Д са много по-реални. Цветовете са много по-силни, и има много повече цветове, от колкото тук при вас. Чувстваш се повече в контакт с цялата околна среда, свързана си с всичко в нея, не само с живите същества….

Говори А. : 

!!!! Уау !!!! А, как работи супримирането, лимитирането в 3Д?

Говори Swaruu:

Луната излъчва определена вибрация, с определена честота, която прави така, че да не можеш да възприемаш определени вибрации.

Говори А. : 

Ако имаш да речем вибрация от 7.61MHz, как може да я анулираш?

Говори Swaruu: 

Много просто, излъчваш същата фреквенция, но с противоположен полюс….Така едната анлуира другата, или се анулират взаимно, тоест ако твоята честота е 7,61МHz, противоположната, която ще я анулира е минус -7,61МHz. Получава се така, че 7.61 – 7.61 = 0.

 

 
 
По този начин от Луната се излъчват фреквенции, които анулират тези, които те не искат да видиш, нито да усетиш…Методът, който използват не е перфектен, защото има хора, които продължават да виждат неща, като призраците, и енергийните паразити, които се намират в 4Д, така че това, което те лимитират е възприятието по линийката от 1 до 3, но въпреки това има изключения.
 
{Бележка Nahuatl: е те такива неща създават конфликти у хора като мен…защо по дяволите мога да виждам всичко? Хак ли е това, да виждаш чрез усет? И то с капацитет за интеракция от ”онова ниво” с ”това ниво”. Защо всичките тези филми с ОИТ…..защо съм роден така??? Това за мен е конфликт, който още не мога да разреша, и ми създава все повече въпроси за това, какво, и от къде по дяволите съм…..}
 
Говори А. : 
 
Значи това, което аз правя в момента, е да вървя в собствената си сянка??? Един вид, в аватар на мен самата?
 
Говори Swaruu: 
 
Точно така…Хората на Земята се задържат прекалено много в това състояние. Така те са толкова отдалечени от Висшата си Същност…от Източника си….Просто преповтарят програмата на Матрикс, правейки едно и също нещо всеки път…Така може човек да си загуби душата, защото Висшият Аз в даден момент губи интерес, да се намира вътре в такъв аватар.


Говори А. : 

Уау! Много интересно! Ще говорим за това в бъдеще. А лунните компютри, които контролират Матрицата, компютри ли са в буквалният смисъл? Или става въпрос за нещо много по-напреднало като технология?

Говори Swaruu:

Да. Това са компютри, и то дигитален тип…стари са, и използват примитивна бинарна система, захранват се от ядрени реактори, базирани на уран, които също са вече много стари, и опасни. Токсични са, това е йонизираща радиация. Компютрите контролират електромагнитните генератори, диктуват точната фреквенция, и я оптимизират, насочвайки я в различни посоки. Матрицата не е конфигурирана еднакво, навсякъде. Конфигурацията и е различна във всички региони на света. Най-голяма концентрация на влиянието на Matrix има в САЩ и Европа. Минимално количество влияние – Африка, От Южна Америка – Бразилия, и почти целият азиатски континент. Там, където има повече запазена природа, гори, планини, и т.н, там електромагнитното влияние на Матрицата е много по-слабо.

Говори А. : 

Защо е програмирано така, да има повече влияние в опредлени части на света?

Говори Swaruu: 

Не беше така първоначално. Системата е стара, и това оказва ефект върху нея самата. Матрицата пропада сама. С поддържащата и система е същото. От оригиналните 12 ядрени реактора, работят само 4, останалите 8 са деактивирани. Спомни си, че тази технология е на 12 500 години.

Говори А. : 

А възможно ли е, да отклоним влиянието на тази технология, използвайки само Съзнанието си?

Говори Swaruu:

Да, възможно е. Ако вибрацията ти е достатъчно висока, в теб ще се настани автоматично 5Д Матрицата….Ако това се случи масово, човечеството буквално ще бъде спасено, реалността ще се промени, робството ще приключи. Ние можем да деактивираме 3Д Матрицата ръчно, но това само ще доведе до тотален, и масов хаос, защото по-голямата част от Човечеството, просто не е подготвена за директно експериментиране на 5Д среда.

Говири А. : 

Oк….. тоест ние сме и без това мултиизмерни, ние и без това сме в 5Д, и в 3Д едновременно 🙂 Въпрос на възприятие. Дори по-горе от 5Д, местата от където са нашите Висши Аз, ние сме и там, тоест на горе по линията, над 5 и до лимита на нашето собствено същество, но то по един или друг начин е свързано с Източника 🙂 Тоест….ние вече сме там….

Говори Swaruu: 

Точно. Важното е, какво ти искаш да възприемаш…. и как възприемаш всичко…Критично е да се разбере, че земните хора, не са лимитирани изкуствено (нещо, в което аз, Нахуатл, се съмнявам), това което ги лимитира са собствените им вярвания. Намират се в собственият си затвор, в затвора на собствените си съзнания, както казваше Морфей, в брилянтният филм Матрицата.

Говори А. : 

Така че, дори и да продължава да се поддържа чисто технологично Матрицата, нашето Съзнание все пак има капацитет да я пробие….

Говори Swaruu: 

Съзнанието не се намира в тялото….функционира чрез него, но не се намира вътре в него. Просто в момента възприемаш от гледната точка на човешката си същност – тялото. Така, че реално Съзнанието не може да бъде задържано…така че, единственото, което лимитира хората, е идеята, че са лимитирани. Това е резултат от рептилското пиратиране на системата.

Говори А. : 

Ок, още един въпрос. Щом и ние сме потомци на Лирианците, които са били тук в момента на самото инсталиране на 3Д Матрицата, как така са забравили кои са? Как сме забравили кои сме? А Рептилиите даже са направили така, че да използват Матрицата против Лилианците, и срещу нас, техните потомци. Предполага се, че всички те са били ”хванати” в това изкуствено възприятие тук.

Говори Swaruu: 

Това е така, защото Рептилиите са тези, които пиратират системата, те никога не са лъгали за реалността, не могат да надскочат и този закон. Тяхното Съзнание няма идеята, че са лимитирани. 3Д капанът беше замислен за Рептилиите, но лимитиращите идеи бяха инсталирани след това, след като системата беше пробита, за да може Рептилиите да експлоатират Лирианците и техните потомци. Лимитиращите идеи, и самото 3Д, правят така, че да се появи правилото, което един вид, задължава да се загубва паметта, когато някой се инкарнира на Земята. Всичко това е част от идеята ”да бъдеш лимитиран”. Цялата памет от всичките ти ”минали животи” е все още вътре в теб, защото тази памет не се пази в тялото…

Говори А. : 

А защо Рептилиите искат да продължаваме да генерираме Матрицата, нали и те искат да избягат от нея?

Говори Swaruu: 

Защото Матрикс, до голяма степен, работи в тяхна полза. Но те са вече разделени на две основни фракции – тези, които искат да се бият до край, и тези, които кооперират за да излязат от тази система, и да бъдат свободни.

Говори А. : 

Въпрос леко в страни от темата. Ако преминем поясите на Ван Аллен, това означава ли, че с отдалечаването си от Земята, ще можем да преминем автоматично в 5Д?

Говори Swaruu: 

Да. Щом преминеш поясите на Ван Аллен, автоматично се намираш в 5Д. Умреш ли там, повече не губиш памет. Дори с едно пътуване цялото възприятие се променя… всичко придобива смисъл.

Говори А. :

Номера е да излезеш…ок. А как тогава са излезнали някои Рептилии, след като са били затворени тук? През портали ли?

Говори Swaruu: 

Да. Но в момента не им се разрешава да ги използват, въпреки че все още го правят, елитите им, но доста лимитирано. Космическите полети от Земята, за тях за забранени.

Говори А. : 

И последният въпрос за днес, може би е малко….дръзък,но все пак: Да не би вие реално да….изгасяте 3Д Матрицата, малко по малко 🙂 Нещо в стил…покачвайки малко скалите, като на пример 3.4Д, 3.7Д…..????

Говори Swaruu:

…….ок…….Да, малко по малко изгасяме поддържащата технология 🙂 но малко по малко, както ти казваш. Много от вас вече се раждат на границата на 4Д, всичко е различно. Променяте се. Освен това, целият този квадрант от нашата Галактика се променя, върви към 5Д и на горе, за това искате или не искате, вие също се променяте…Огромен брой хора започнаха вече да виждат странни същества, и всякакви паранормални явления се случват масово по целият свят. Това е един от признаците на пробуждането към 5Д, започвате директно да надниквате през него. 3Д вече е на една и съща линия с астралното 4Д. Не всичко е в ръцете на нашата технология, Съзнанието стои много над технологията, и основните процеси се случват точно там, преди да бъдат материализирани и проектирани в нещо като технологията на пример.

Край на първа част.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////

Това, което остава мистерия за мен е, за коя точно рептилска фракция говори Swaruu…..Това би трябвало да са рептили в човешки тела, или поне аз така усещам нещата…Всичко в нашата реалност се променя. Лично аз го усещам навсякъде и постоянно, перцепцията за време, самото пространство, самите плътности, всичко се променя. Единственото, което казва това, е че скоро ще станем свидетели на големи масови промени…..Момичето, което говори със Swaruu има същото усещане за времето, че е адски бързо, просто в даден момент всичко се промени, цялото пространство, нещо стана… Милиони хора по света усещат същото….

До скоро!

Втора част на материала. 

Трета част. 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This