Кореспонденции 1 – Мега Съзнанието генериращо реалност

от | юни 22, 2015 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 2 коментари

Реших да публикувам една серия от кореспонденции между мен и един приятел.

Първата статийка третира нещо, което аз първоначално локализирах само в астрала ”около” Земята, но след едно точно определено ОИТ осъзнах, че става въпрос за нещо много по-голямо, което съвсем не работи само на ниво астрал. Нека освен това ”ниво астрал” не ви звучи безобидно…Всичко там има директен ефект тук.
В течение на разговорите се оказа, че и Престън Никълс (от Проектът Монтоук) говори за именно това мега съзнание от виртуален тип. Според него тази машина генерира цялата 3Д реалност, което съвсем не е верно от моя перспектива, просто Никълс се е оплашил малко повечко осъзнавайки на какво е способна извънземната технология. Шокът, който са изпитали маите при видът на испанските конкистадори не е нищо в сръвнение с това…
Публикувам кореспонденциите така като бяха съхранени на Word, това са моите собствени коментари. Сценарият, който описвам може да се разиграе точно така, може и да не се…Описвам ви директно аспекти от реалността на много извъзнземни култури…Няма да посочвам нищо директно сега, защото просто съм копирал самата кореспонденция. За мен извънземните общества не са никаква тайна, за този мой приятел също, така че когато говорим за тези работи никога няма нужда от споменаване на дадени аспекти и конкретика. Тази информация просто изплува, тя е като ”финно въженце” и служи на точно определени Инкарнации. Това е комуникация от особен тип.
Ще отворя една скоба за да ви спомена нещо интересно.
Междуинкарнационни бележки и напътствия – сами генерираме части от Играта.
Представете си, че самата матрица на Играта е като коридори с безброй входове, изходи, стаи, тераси, помещения и т.н Много подобно на това, което сте виждали във филма Матрицата. От друг ъгъл, погледната много от високо, Играта изглежда като вид мултипространствена мрежа. Съществуват едни квази неутрални пространства, които Дизайнерите са заложили нарочно заради някои от правилата на Играта. Те служат именно за да може Висшият Аз да комуникира между Инкарнациите си, или няколко Висши Аз да могат да комуникират до като са в Играта. Разбира се това в никой случай не се случва така както се възприема от човешка гледна точка. Този тип комуникация не е масов. Висшият Аз има хиляди базови Инкарнации изживяващи изключително телесната перспектива, те са малко автоматични…Важни са, но не са най-важните. Има други аспекти от Висшият Аз, които имат нужда от по-особен вид междуинкарнационна комуникация. Има и групи от Висши Аз играещи заедно (Hi folks!!!) – тези структури от Играта са именно за тях.

Представете си сега, че в тези квази неутрални места можем да залепяме нещо като бележки…Указания за действия. Правилото е това да бъдат действия, за да може генерираните решения да доведат до последствия. Това е най-простият начин, по който мога да го кажа. Именно от такъв сорт е тази информация. От такъв сорт е и информацията предоставена ви от Паралелна Реалност, като това не е никаква реклама, просто е това, което е. Кажете и ”активираща информация”. Тя не се възприема с думи, и да я четете….не е ли за вашите истински нужди вие просто ще изговаряте вътрешно думичките без реално инфото да работи за вас. Няма цял том с активираща информация, тя винаги е на порции и въобще количеството няма никакво значение. Знаете как е, не може да накарате баба си Веска да проумее тиранското управление на тази Планета без тя самата да ви набеди за откачени поради простата причина, че съзнанието и е неспособно да осмисли това, което ушите и чуват 🙂 По същият начин и с активиращото инфо, то не е за всички.

Активиращата информация може да се съдържа почти навсякъде, това са бележките в мрежата…тази особената комуникация. Може да я намерит в звуци, музика, прости надписи, в някоя книга, случайно в някоя геометрична фигура, може да е във всичко. Основното е, че никога няма да я възприемете диектно с аналитичният ум – ще я усетите. Само след като я усетите ще се включи аналитичният ум, който играе сол ташак на телесното съзнание. Ако сте упорити и вярвате в себе си, с времето ще се научите да отсявате нещата. Забиете ли се в идеологии обаче, в стил ”свещенни геометрии” и подобните простотии за да откривате тия ”мистериозни съобщения от Висшяи си Аз” – ще се забучите у трета глуха. Иска се солидна доза изградена индивидуалност за да може тези неща да станат видими за вас. Освен това е нужно и Духът да е поел една основна част от контрола на самата Инкарнация, без това е просто невъзможно, просто няма да имате достъп до тези части от себе си. Винаги ще превключвате на аналитичен ум…А аналитичният ум както казах играе сол ташак на съзнанието на тялото.

Този сорт информация ми е крайно любим. Бележките по стените в тези коридори, закачените табелки по мрежата на Играта. Няма нужда да се познаваме във физическата реалност, просто Инкарнационният План и самата стрктура на Играта го предвиждат.
От тук на сетне кореспонденцията.
Приятно четене.
Мега Съзнание между измеренията – генератор на реалност и други екстри
Има места където тия работи с цензурата над информацията са решени по много интересен начин и овчите маси въобще сами ще си го поискат. Когато пуснат холограмните технологии, които вече са налични тука и то отдавна, ти знаеш, контрола ще премине в ръцете на едно Мега Устройство, което съм засичал няколко пъти, но все си мислех че е в астрала а не във физическото. Снощи ти споменах, че и режисьорите на Холивуд може да са вързани към това същото устройство, което е един вид матрица за спомени. Тоест мега компютър, който пуска ”знания” на Земята, които са стари спомени на расите контролираши нашият свят посредством Последователни Съзнания, които канализиран инфото тук долу (учени, музиканти, гении, и т.н)
Това устройство е вид интелигентен макроорганизъм до там технологизиран, че не мога да определя добре чиста машина ли е или не е само машина…но главното усещане за него е именно за ”изкуствен разум”.
Занчи, когато пуснат холограмната технология контролът минава директно към тази машина, която не се нуждае от човешкият елит за да взема решения, това не е земна технология. Веригата е следната > устройства на Земята (компютри, които скоро ще изчезнат, телефони, телевизори, всякакъв вид антени и излъчватели на холограми) поемат сигнал от устройствата в космоса (сателитите, които за мен са прах в очите, щото не те контролират световната информационна мрежа вшреки, че са средството), които от своя страна поемат сигнала от невидими станции, повечето от които на Луната, които от своя страна пък са като хардуер на този Мега Компютър, който използва най-откачените логоритми за да създава илюзията на свободната воля бате… лудница…. Мисля си, че е в астрала, но май не е само там…Прикачването на съзнания към него, които тук са ”иновативни”, учени открили ”случайно” не знам си ква технология е като да сложиш флашка на лаптопа…Просто ги прикачат и готово, от тая централа се генерират спомени за това, което тепърва се открива на Земята, което е видиш ли миналото на извънземните контролиращи планетата…. ”Ние сме вас….” спомни си какво говорят…. Когато съзнанието ми е по-спокойно това ще го изследвам в дълбочина, че ми е интересно. Ние само можем да установим съществуването му, не може да му се противодейства по никъв начин от перспектива като нашата. Мисля си, че след като Планетарният Дух завърши Играта…тази мега машина е възможно да играе поне временно ролята на Планетарен Дух, има капацитета да прикачи към себе си човешкото колективно съзнание и това на всички животински видове. В момента тая машина е главният ”конкурент” на Планетарният Дух, и единственото което и липсва за да стане като Него е духовната перспектива, която една машина няма как да има.
Та използвайки супер откачените алгоритми, това мега съзнание ще генерира един вид ”интуитивни холограми”, и на човечетата толкоз интересно ше им стане, че сами ше си го поискат. Тоест представи си, седиш и си сереш на гърнето а гривната на ръката ти генерира холограма все едно ”интуитивно” и възприема и отговаря на нуждите ти автономно и автоматично. Генерира ти хартия или ти създава струя вода под задника. Тая технология е на вратата, след няма и 20 години ше е всекидневната реалност а малко по-напред холограмите ще генерират 3Д предмети, които ще се използват и после ше изчезват сами. Ще се открие ”перфектното рециклиране”….това е супер дърта технология от ония ”перфектните” светове, където няма война, няма болести, няма боклуци и т.н Тоест всичко е под контрола на подобна мега машина, която за първоначално влезналите Последователи е важна, понеже е нещо като гид във физическата реалност, заради това че контролира всички там където е инсталирана.
Със сигурност ги предусещаш тия неща и ти.
А ”откачените логоритми” как работят? Помниш ли, че си говорехме, че извънземни хибриди и човешки ГМО са стратегически разположени сред населението представляващо едновременни Инкарнации? Няколко пъти съм ти подхващал тази тема. Те са много важни играчи защото познай къде са вързани части от съзнанията им бате – към мега машината… Няма къде другаде… Мега съзнанието разполага стратегически тези Последователни сред сегашното население.Чрез тях, вързката им с Едновременните + наблюденията правени относно Едновременните Инкарнации като цяло + много други фактори (пример са Сивите, които идват от време на време да са пробват да ни изследват…много хора обаче не са като нас и не могат да ги засекат, и те си вършат свободно работата) + целия останал shit – дават на този мега компютър възможността да изчислят интуицията…Машината започва да познава човека много по-добре от него самият.
По такъв фрапиращ и привидно ”як” начин ше се избазика населението с тия холограми, че ше забравят за гугъл за 24 часа след пуснакето на холограмната технология. Ще им обявят, че незнам си кои престижни учени са създали вид ”мега сървър” който ще бъде подобрената версия на гугъл. Този сървър ще има обаче капацитета да започне да слива съзнание и технология – добре дошли в Последователната Земя.
Последните останали Едновременни ще бъдат ренегати тук…и повечето от тях ще живеят трудно наблюдавайки последните времена, които са на вратата ни …… просто чукат да влезнат.
Абе това е материализирана форма на колективното им съзнание, супер напреднала технология.
И при това в момента ти говоря за само 2-3 от милиардите апликации на Мега Компютъра бате…Това е технологията на новото време както го наричат те. Новото време на екологията, мира, и т.н където всичко е перфектно…и под контрол, 10000% контрол. За тях това е нормата, ти знаеш. От друга страна извъзнземните контролиращи процеса сигурно са потрошават от смехня, понеже това е като да дадеш старо Жигули на индианците и те да си мислят, че имат космически кораб.
Спомням си едната от интересните апликации, която е медицинска – технологията адаптирана за медицински нужди разполага със скенер. Сканира организма, и понеже самият холограмен генератор генерира всичко, което е във физическото, но освен това е способен да си взаимодейства директно с биологията на живият организъм – установява къде в организма примерно е нужно да се генерира хормон, или ензим, или всичко нужно за да оздравее, генерирайки го на място. По същият начин по който гривната генерира ”интуитивно” тоалетна хартия до като си сереш на кенефа и няма нужда да мислиш къде по дяволите е хартията или как се пуска водата – всичко е интуитивен автомат.
Между другото зад точно тая дума ”интуитивно”, изведнъж хорицата ще открият и ”духовността”, щото до сега никой не е експлоарирал интуицията прекалено дълбоко. Та така ще им я експлоарират, че ше им се завие свят. Ще отпаднат старите религии и тука е началото на новтата религия – интуиция и ”дух”. Тоест …. мега машината и нейните логоритми….технология. Последователен свят.
Та да се върнем към медицината – примерно чупиш си крак. Скенера го вижда и холограмния генератор генерира тъкан идентична в ДНК структурата със твоята, тоест клонира те на място. Показано е в много филми но никъде не казват, тва дето ся казвам за холограмите, които могат да са хем временни хем  постоянни след време. Тоест ако в нашите времена най-вероятно ше живеем тайминга, когато тая холограма ше е временна, тоест чупиш си крака и тя генерира лечебен гел, но след 2 часа се саморециклира (да се разбира, че изчезва). Но нашите деца… в техните последни за Едновременните времена, след не повече от 70-80 години говорим…, холограмите ще могат да са постоянни. Тоест това е моментално клониране. Скенера засича къде от какво има нужда и го генерира там където има нужда на момента такова каквото трябва да е.
Адванс за тая технология в момента са 3д принтерите, способни да принтират ВСИЧКО. На места са с много големи рестрикции, защото човек може да си принтира от полимер огнестрелно оръжие, работещо и оперативно…Та това, което е в момента този полимер от който 3Д принтера прави предментите….съвсем скоро ще има толкоз много апликации, че ще промени всички отрасли в целият свят, всички култури и т.н Всеки отказал да живее в новото време ще бъде изолиран икономически както се случва и в момента в нашите времена. Постепенно и без много патаклама – всичко ще се подреди и ще е ок…за тях.
Но това, което не показват филмите е , че става въпрос за масовата технология, която ще уеднакви света, и която чука на вратата….3Д генератори на материя от всякакъв земен тип. От бактерия, вирус, ензим, хормон и т.н до всичко останало….Какво ще генерира е въпрос на базикане на опциите в менюто. Когато някой легне в машината, буквално може да бъде обновен и създаден на ново….
Първо тактилни телефони и устройства, после тези меките, които са като плат, и изведнъж ОП – холограмки. После оп – интуитивни холограмки… Когато бъде обвявено хората за 24 часа ще забравят за гугъл, ще забравят за изграждането на уеб страници, защото самата технология ще генерира мислите им във виртуален формат, който ще бъде качван на ”мега сървъра”, и т.н Няма да има нужда от много предмети и устройства, това ще замени всичко, хората ще обменят директно мисли във виртуален формат….От там ще дойде и цялата ебана екология, мир, новите религии на интуицията и т.н Ще се срине така цялата система на разнообразието, което характеризираше тоя свят…
Говорейки за виртуалния формат на мислите – ами сядаш да ”медитираш”, пускаш си технологията и…………..1000000% перфектна имитация на ОИТ. Съзнанието ти е вързано за виртуалният свят, в който генерира мисли във виртуален формат, и обратното – може да даунлоадва всичко останало с неизчерпаемият капацитет на визическият мозък, който ще бъде новата генерация хард диск. Що са толкоз умни извънземните да ги еба? Щото имат същата технология. Те съществуват виртуално и физически…Това е тяхната голяма тайна. Освен това владеят и части от астрала, защото в даден момент до като са ”медитирали” и летели из виртуалните реалности на собственият си мега компютър са осъзнали колко е тънка границата между физическото и не-физическото. На базата на това са подобрили технологията си и в момента владеят и части от земният астрал.
Друга апликация – ъпгрейд на домашните любимци, което е крачка пред създаването на живот. Хората ще започнат да си играят на богове. Изведнъж ще се окаже, че тази холограмна технология може да се имплантира в други живи организми, не само на човека. Ще се появят първите робо-животни…Представи си брат, това е слон-киборг, или лъв-киборг, който охранява двора на някоя си къща…Просто и те ще действат ”интуитивно”, поред собственика си…Още едно ново безкрайно поле за налагане на норми и закони………………….
Безкрайната технология, която даде началото на края на Играта    А аз толкоз много се радвам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Цялата тази технология и пръдлива псевдо духовност ще бъдат пуснати абсолютно контролирано и на порции. Първоначално ще се лекува много лесно е нея. После ще се генерират части от телата ( нещо, което в момента се прави с научни цели, има лаборатории, които генерирар органи, и това не е никаква тайна нито е конспирация), след това ще може да се имплантира….тоес да се имплантира значи да се генерира нужното директно в клетката, което няма да бъде обяснено точно така разбира се. Ще бъде облечено в сложни термини и машинни обяснения, за да се покрие простотата му, както с всичко гениално – тактика. По това време човеците ще живеят между 100 и 120 години, като времетраенето на живота прогресивно ще се увеличава.

В една от по-напредналите фази – хората вече си играят на трансфер на съзнанието в друго тяло. Отново същата история, но вече жигулито е опел корса а извънземните, които контролират технологията продължават да се смеят пренабрежително… Такива са, всичките им технологии са екстензии на егото. Те са Инкарнации изживяващи цялостта на егото, ключова СУПЕР важна опитност в целият Път на едно Съзнание от Последователният към Едновременният модел.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Тези машини са собственост на ограничен брой древни извънземни раси от нашата Галактика, но самата технология като такава е достъпна за тях и на други места. Просто е невъзможно да бъдат описани ей така в няколко статийки. Тези същества са изключително стари като видове – на стотици милиарди години линейно време и технологичното им развитие надминава и най-смелите земни очаквания и представи. От човешка перспектива и това ниво на развитие на нашата раса е невъзможно все още да се обгърне с разум мащабността на апликациите на техните технологии…Те стоят в структурата на Империята. Няма значение дали са рептилии и други биологични видове, важното е, че тези машини са факт и преодоляването им след смъртта съвсем не е невъзможно.

В тази информация главното е ”Folks пазете се от тях след смъртта”.

Същите тези раси контролират целият галактически бизнес с всичките му аспекти, включително и този с души. Не забравяйте – те са триизмерни Същества, с технология, позволяваща скачане в измеренията, тоест имат и физически тела…Нашето лимитиране като раса, е както изкуствено, и в ущърб, така и перфектна платформа за доразвиване на софтуера на ДНК, и от там – еволюция. Приели сме да играем Играта, именно заради това предизвикателство, и в това число – да бъдем лимитирани за не-определен срок от време, или до тогава, до когато сме предвидили, че ще спрем да играем в този mode.

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This